Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2011

Στο σέξ όλα επιτρέπονται ?Ας ξεκινήσουμε με κάποια παράδοξα: Στο Λίβανο, είναι νόμιμο οι άντρες να έχουν σεξουαλικές επαφές με ζώα, αρκεί αυτά να είναι θηλυκά! Στη Βολιβία, ένας άντρας κινδυνεύει με πολυετή φυλάκιση αν διατηρεί σχέση με μια μητέρα και την (ενήλικη, εννοείται) κόρη της ταυτόχρονα, ακόμα κι όταν οι παρτενέρ του δεν έχουν κανένα πρόβλημα!

Στο Κάλι της Κολομβίας, για να κάνει σεξ μια γυναίκα με το σύζυγό της, για πρώτη φορά, απαιτείται η παρουσία και της πεθεράς, ενώ στο Γκουάμ της Ωκεανίας, υπάρχουν άντρες που ταξιδεύουν από χωριό σε χωριό και, έναντι αμοιβής, απαλλάσσουν τις νεαρές κοπέλες από το βάρος της παρθενιάς! Αυτό μας φέρνει αντιμέτωπους με ένα εύλογο ερώτημα: Βάσει ποιων πολιτισμικών, κοινωνικών, θρησκευτικών και άλλων παραγόντων μπορούμε, λοιπόν, να κρίνουμε τι είναι φυσιολογικό ή ηθικό στην ερωτική πράξη;
Βάλαμε τα 5 πιο δημοφιλή ερωτικά ταμπού στο μικροσκόπιο και τα συζητήσαμε με τους ειδικούς. Να τι μας απάντησαν.   
1 «Είσοδος από την "πίσω πόρτα"; Άλλο κι ετούτο πάλι!»Ελάχιστες είναι οι γυναίκες που παραδέχονται πως, όταν γίνεται αργά και μεθοδικά, το πρωκτικό σεξ τις ευχαριστεί. Ακόμα πιο ελάχιστοι -έως ανύπαρκτοι!- είναι οι άντρες που θα τολμήσουν να ζητήσουν ένα... χέρι βοηθείας από τη σύντροφό τους - όχι γιατί είναι gay, αλλά γιατί κάπου εκεί «κρύβεται» το δικό τους σημείο G. Το θέμα, λοιπόν, απαιτεί κοινή διάθεση για εξερευνήσεις, λεπτούς χειρισμούς, διακριτικότητα και υπομονή. 
2 «Σεξ από το πρώτο ραντεβού; Και μετά τι;»
Ποιος άντρας θέλει για σύντροφο κάποια που στέλνει «διπλά» μηνύματα; Κανείς! Τότε γιατί, από τη μία, τον γδύνεις με τα μάτια και, από την άλλη, τον βομβαρδίζεις με «όχι» που δεν εννοείς; Η απάντηση βρίσκεται στον άγραφο νόμο περί «χειραγώγησης» του βασικού μας ενστίκτου και, φυσικά, στο σύνηθες κήρυγμα της λατρευτής μας μαμάς: «Θα φανείς πολύ "εύκολη", αν δεν του αντισταθείς.» Με τη διαφορά ότι η έννοια του «καλού κοριτσιού» ορίζεται -ή τουλάχιστον, έτσι θα έπρεπε- με άλλα μέτρα και σταθμά: να είσαι ο εαυτός σου και να είσαι ειλικρινής! Μπορείς, λοιπόν, να θέλεις να «κοιμηθείς» με κάποιον από την πρώτη φορά και σίγουρα είναι δικαίωμά σου ν' ανακαλύψεις, όσο το δυνατόν συντομότερα, αν ταιριάζετε και σεξουαλικά.
3 «Μίλα μου βρώμικα!»
Ιδού ακόμα ένα «όχι» για να έχεις σεξουαλική ζωή: στους άντρες αρέσουν οι τολμηρές γυναίκες, που παίρνουν πρωτοβουλίες. Τα «χάνουν» όμως μπροστά σε εκείνες που τους στερούν το ρόλο του κατακτητή. Φυσικά, περιμένουν ν' ακούσουν «πικάντικες» φράσεις την ώρα της κορύφωσης, αν όμως βρίζεις από την αρχή μέχρι το τέλος της ερωτικής πράξης, το αποτέλεσμα θα είναι το αντίθετο. 
4 «Φαντασιώσεις; Όχι, εγώ δεν έχω... Πες πρώτος εσύ!»
Σύμφωνα με τους ψυχολόγους, αυτοί που δηλώνουν ότι δεν έχουν φαντασιώσεις, στην ουσία παραδέχονται το φόβο τους να μη γίνουν γνωστές. Σε καμία περίπτωση, πάντως, δεν διακρίνονται σε «ομαλές» και «ανώμαλες»! Η πλειοψηφία των γυναικών φαντασιώνεται ότι ζει ένα «συγκαταβατικό βιασμό», κάνει one night stand μ' έναν άγνωστο, κάνει σεξ σε δημόσιο χώρο, κάνει σεξ με δύο άντρες, ενώ πρώτος στις προτιμήσεις των ανδρών έρχεται ο στοματικός έρωτας και ακολουθούν: να εναλλάσσουν παρτενέρ, να δοκιμάζουν «περίεργες» στάσεις και να βλέπουν άλλους να κάνουν σεξ. Τι θα πραγματοποιήσεις και τι όχι εξαρτάται από την άνεση που έχεις αποκτήσει με το σύντροφο και -πρωτίστως- με τον εαυτό σου. Ο καθένας διαφέρει εσωτερικά και εξωτερικά από κάποιον άλλο, έτσι διαφέρουν και οι σεξουαλικές μας «ανοχές».
5 «Kinky sex; Ούτε που ξέρω τι θα πει!»
Μάλλον «ξέχασες» ό,τι διάβασες πριν από λίγο: δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να θέλεις να μεταμορφωθείς -για μια ή περισσότερες νύχτες- σε αμαζόνα, σκλάβα του έρωτα ή στριπτιζέζ. Ούτε βέβαια στο να εντάξεις κάποια «πρόστυχα» εσώρουχα στην γκαρνταρόμπα σου, να βάλεις «πονηρά» αξεσουάρ στο κρεβάτι σου ή μερικές «ροζ» ταινίες στην οθόνη της τηλεόρασής σου. Στο μαγευτικό κόσμο του σεξ, όλες οι πιθανότητες -που δεν προσβάλλουν και δεν «πιέζουν» το έτερόν μας ήμισυ- παραμένουν ανοιχτές!

Ακραίο mountain bike .


Link άρθρου

Είναι αργά για δίαιτα....

Пора бы на диету сесть
Пора бы на диету сесть
Пора бы на диету сесть
Пора бы на диету сесть
Пора бы на диету сесть
Пора бы на диету сесть
Пора бы на диету сесть
Пора бы на диету сесть

Αθάνατη Ελληνίδα μάνα…απίστευτο γέλιο!!!!
Τηλεφωνικός διάλογος µάνας µε γιο που σπουδάζει σε πανεπιστήµιο της περιφέρειας…
- Έλα, µαµά!
- Έλα, παιδί µου, πού χάθηκες;
- Πού χάθηκα, χτες βράδυ µιλήσαµε…
- Από χτες βράδυ µέχρι σήµερα ξέρεις πόσα µπορούν να συµβούν; Ένα λεπτό θέλει να γίνει το κακό!
- Να σε παίρνω δηλαδή κάθε ΕΝΑ λεπτό;
- Λέω, παιδί µου… Της Μαρίας ο γιος δεν πήγε για σοκοφρέτα απ’ το περίπτερο και του ‘σπασε το πόδι το αγροτικό;
-Δεν τρώω σοκοφρέτες!
- Σκούφο φοράς;
- Μες στο σπίτι, πας καλά;
- Γιατί φοράς έξω απ’ το σπίτι;
- Κανένα παιδί δεν φοράει σκούφο!
- Δεν µε νοιάζει τι κάνουν τα άλλα παιδιά, το δικό µου µε νοιάζει! Να φοράς σκούφο και να καλύπτεις και τα αυτιά, από τα αυτιά κρυώνει ο άνθρωπος!
- ∆εν κάνει κρύο!
- Μια ζωή «δεν κάνει κρύο» και µια ζωή έτρεχα για αντιπυρετικά! Μυαλό δεν θα βάλεις ποτέ, κοτζάµ άντρας είσαι πια!
- Άσε µε, ξέρω τι κάνω!
- Την τύφλα σου ξέρεις, µικρό παιδί είσαι ακόµα!
- Τι είµαι τελικά, ρε µάνα, κοτζάµ άντρας ή µικρό παιδί;
- Τα γάντια τα µάλλινα τα φοράς; Από τα χέρια κρυώνει ο άνθρωπος!
- Τα φοράω!
- Δεν τα φοράς, ψέµατα µου λες για να µε ξεφορτωθείς! Πες µου τώρα ότι περπατάς και ξυπόλυτος στα µωσαϊκά, από τα πόδια κρυώνει ο άνθρωπος!
- Μάνα δεν είµαι στην Αλάσκα, στα Γιάννενα είµαι!
- Ο Θοδωρής Κολυδάς είπε ότι έχει κρύο στα Γιάννενα!
- Κι εγώ ο Θανάσης Ηλιόπουλος σου λέω ότι ∆ΕΝ έχει κρύο στα Γιάννενα!
- Και γιατί να πιστέψω εσένα κι όχι τον επιστήµονα;
- Γιατί ο επιστήµονας δεν ζει στα Γιάννενα!
- Τουλάχιστον το φερµουάρ του µπουφάν σου µέχρι επάνω να το σηκώνεις! Όχι να αφήνουµε τα λαιµά έξω, από τα λαιµά κρυώνει ο άνθρωπος!
- Ναι, µάνα! Ναι, ναι, ναι! Έξω έχει 20 βαθµούς κι ο τρελός του χωριού θα κυκλοφορεί στην πόλη µε γάντια, σκούφο, κασκόλ, µπουφάν κι ένα αερόθερµο αγκαλιά! Να γελάσουν λίγο κι οι πικραµένοι που τους κόβουν την επικουρική!
- Θα σου στείλω µε το ΚΤΕΛ γεµιστά που σ’ αρέσουν!
- ∆εν µου αρέσουν τα γεµιστά!
- Τι λες τώρα; Μικρός τα τρωγες σαν τρελός, φώναζες «τέλω γεµιτά, τέλω γεµιτά», σαν να σ’ ακούω, µανάρι µου µωρέ, πουλάκι µου εσύ, τι καλό παιδί που ήσουνα, µε τα ωραία σου τα µαλλάκια, µε τις µπουκλίτσες σου… λούστηκες;
- Τι λες τώρα; Από το λούσιµο κρυώνει ο άνθρωπος!
- Γεµιστά σου ‘βαλα µπόλικα να τρατάρεις και τον καθηγητή σου, εξετάσεις έρχονται!
- Μάνα, σε χάνω!
- Γιατί παιδί µου, τι έχω και µου το κρύβετε;
- Όχι, σε χάνω, λέω, δεν έχω σήµα… Αντε γεια…
- Το κινητό είναι φορτωµένο;
-Και το κινητό είναι φορτωµένο κι εγώ επίσης!
- Φορτωµένο να το ’χεις για την κακιά στιγµή… Της Καλλιόπης η Μαρία…
- Μάνα, σε κλείνω…
- Να σου στείλω το εσωθερµικό το σώβρακο; Και να αλλάζεις κάθε µέρα… Του Προκόπη ο Αντωνάκης ξεράθηκε στο Μετρό κι ήταν µε τρύπιο µποξεράκι, ρεζίλι έγινε η µάνα του!
- Μάνα, έλεος, λυπήσου µε, δεν αντέχω άλλο!
- Άµα δεν σ’ τα πω εγώ, ποιος θα σ’ τα πει, ο ξένος;
- Κάθε µέρα, κάθε µέρα, κάθε µέρα ΓΙΑΤΙ το κάνεις αυτό; Και κυρίως ΠΩΣ το κάνεις αυτό;
- Αγόρι µου, µάνα είναι µόνο µία!
- Ευτυχώς, µάνα! Ευτυχώς! ∆εν θ’ άντεχα και δεύτερη!
Σχόλιο απο το blog η ομοιότητα με πρόσωπα ,γεγονότα,καταστάσεις ειναι πέρα για περα...αληθινή!!

Γυναίκες στον Ρώσικο στρατό .Στα ύψη τα έσοδα από τις επεμβάσεις αναμόρφωσης κόλπου

επεμβάσεις, χειρουργική, κόλπος, γυναικολογικά, αναμόρφωση, αύξηση, έσοδα, τζίρο


Όλο και περισσότερες γυναίκες καταφεύγουν στο νυστέρι των πλαστικών χειρουργών προκειμένου να βελτιώσουν την αισθητική του κόλπου τους και ο παγκόσμιος τζίρος από αντίστοιχες επεμβάσεις ξεπερνά ακόμα και τις πιο υπεραισιόδοξες προσδοκίες.
Πρόσφατο δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Guardian αναφέρει ότι ο κλάδος της πλαστικής χειρουργικής που ασχολείται με την αναμόρφωση του γυναικείου κόλπου εμφανίζει τρελή αύξηση εσόδων. Μάλιστα το αναλυτικό ρεπορτάζ που έκανε δημοσιογράφος της εφημερίδας, η οποία επισκέφτηκε ένα συνέδριο με θέμα την πλαστική χειρουργική κόλπου στις ΗΠΑ, εξηγεί πως το ίδιο το συνέδριο πρόβαλε κυρίως την χλιδάτη ζωή που έχουν όσοι γιατροί αποφάσισαν να ασχοληθούν με αυτή την άκρως κερδοφόρα «επιχείρηση».
Το άρθρο κάνει λόγο για τζίρους εκατομμυρίων δολαρίων στις ΗΠΑ και εξηγεί ότι πρόκειται για καθαρά αισθητικές επεμβάσεις για αυτό και κανείς δεν αναφέρεται σε «ασθενείς» αλλά σε «πελάτες». Παράλληλα τονίζει ότι αυτές οι επεμβάσεις αφορούν όλες τις ηλικίες των γυναικών, ακόμα και τις νεότερες γυναίκες, αφού αρκετές δεν είναι ικανοποιημένες από την όψη του κόλπου τους και επιθυμούν να την βελτιώσουν, έχοντας ως πρότυπο εικόνες που βλέπουν σε περιοδικά με ερωτικές φωτογραφήσεις.
Φυσικά πολλές είναι οι μεγαλύτερες γυναίκες που επιθυμούν να «ανανεώσουν», να «ανορθώσουν» και να «στενέψουν» τον κόλπο τους, να του «αφαιρέσουν την κουκούλα» ή απλώς να τον καλλωπίσουν.
Το δημοσίευμα αναφέρει μεταξύ άλλων ότι οι περισσότεροι γιατροί που συμμετείχαν στο συνέδριο είναι μαιευτήρες γυναικολόγοι που όπως οι ίδιοι αναφέρουν «εξετάζουν τις επιλογές τους» καθώς είναι φανερό πως οι πλαστικές επεμβάσεις από την μία πλευρά είναι πολύ πιο προσοδοφόρες από την άλλη είναι πολύ πιο απλές επεμβάσεις (σε σχέση π.χ. με μια επέμβαση τοκετού) καθώς δεν απαιτούν ιδιαίτερη ιατρική εμπειρία, ούτε καν πρακτική.

Εικόνες μέσα από τα μάτια των ζώων .

Καθρέπτες Of The Soul τέχνες
Καθρέπτες Of The Soul τέχνες
Καθρέπτες Of The Soul τέχνες
Καθρέπτες Of The Soul τέχνες
Καθρέπτες Of The Soul τέχνες
Καθρέπτες Of The Soul τέχνες
Καθρέπτες Of The Soul τέχνες
Καθρέπτες Of The Soul τέχνες

Σταματήστε τα κακά σπερματοζωάρια, παίζοντας on line!


σπερματοζωάρια, αντισύλληψη, εγκυμοσύνη, ανήλικα, μέρα,
Η Ένωση Γυναικολόγων του Καναδά σε μια προσπάθειά της να μειώσει την ραγδαία αύξηση των ποσοστών ανεπιθύμητων κυήσεων μεταξύ των ανηλίκων, λάνσαρε ένα videogame με στόχο να ενημερώσει τους έφηβους για την αντισύλληψη.
Σκοπός του παιχνιδιού είναι να καταφέρεις να σταματήσεις τα κύματα των κακών σπερματοζωαρίων από το να φτάσουν στα ωάρια με το να στήνεις μπλόκα στην πορεία τους χρησιμοποιώντας διάφορα μέτρα αντισύλληψης, όπως προφυλακτικό, σπιράλ, χάπια κ.λπ.
Το παιχνίδι που φέρει τον τίτλο Birth Control Brigade είναι διαθέσιμο on line και μπορείτε να το βρείτε και στο facebook


Wikileaks πορνό


Wikileaks πορνό

Σκάνδαλα στον τομέα της Υγείας συμβαίνουν παντού, αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν έχουν σχέση με την υπολειτουργία του ΙΚΑ, για παράδειγμα. Υπεύθυνοι κλινικής του Los Angeles κατηγορούνται ότι άφησαν να διαρρεύσουν αρχεία με ιατρικές λεπτομέρειες που αφορούσαν νοσηλευόμενους πορνοστάρ, επιτρέποντας έτσι να παραβιαστεί το ιατρικό απόρρητο. Το Ίδρυμα Ιατρικής Περίθαλψης της Ενήλικης Βιομηχανίας ερευνά την πιθανότητα η διαρροή των πληροφοριών να έγινε επίτηδες, για να προωθηθούν στη συνέχεια στο sitePornwikileaks.com. Ονόματα, ηλικίες και διευθύνσεις περισσότερων από 15.000 πορνοστάρ είδαν το φως της δημοσιότητας, παραβιάζοντας τα προσωπικά δεδομένα ακόμα και ανθρώπων που έχουν εγκαταλείψει τη βιομηχανία πορνό εδώ και χρόνια για να ξεκινήσουν μια νέα, σίγουρα πιο συμβατική, ζωή, πράγμα που, ανά περιπτώσεις, σημαίνει και οικογένειες που αγνοούν το πρώην επάγγελμα των… μετανοημένων.

Η υπόθεση περιπλέκεται περισσότερο με τους ισχυρισμούς της κλινικής του San Fernando Valley ότι ανέκαθεν υπήρχε online βάση δεδομένων προσβάσιμη σε παραγωγούς και άλλα στελέχη της βιομηχανίας, που τους επέτρεπε να συλλέξουν πληροφορίες για την υγεία των ηθοποιών, συμπεριλαμβανομένων αποτελεσμάτων από εξετάσεις για τον ιό του HIV.

Εξυπνα συνθήματα σε τοίχους .

Κορυφαίες ατάκες του Αρκά .


 • Προσπαθώ να βγω από το ψυχολογικό αδιέξοδο, αλλά δε μπορώ να θυμηθώ από που μπήκα.
 • Διασκέδαση είναι η τέχνη να κουράζεσαι τις ώρες ανάπαυσης.
 • Η πείρα είναι μια χτένα που την αποκτάς όταν είσαι πια φαλακρός!
 • Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό.
 • Αυτοί που κάνουν πώς ξερόυν τα πάντα εκνευρίζουν εμάς που τα ξέρουμε.
 • Το καλύτερο φάρμακο για το βήχα είναι η φασολάδα. μετά θα φοβάσαι να βήξεις
 • Η τεχνητή νοημοσύνη δεν μπορεί να κερδίσει τη φυσική ηλιθιότητα.
 • Η ζωή χωρίζεται σε τρεις φάσεις: επανάσταση, περισυλλογή, τηλεόραση. ξεκινάς να αλλάξεις τον κόσμο και καταλήγεις να αλλάζεις κανάλια.
 • Τη γυναικά μου πάνω από όλα. όλες τις άλλες από κάτω.
 • Μεγαλοφυΐα είναι κάποιος που σε μια παραλία γυμνιστών μπορεί να θυμάται φάτσες.
 • Ακόμα και μια κοινωνία ηλιθίων είναι ταξική. έτσι ένας ηλίθιος πλούσιος είναι απλά πλούσιος ενώ ένας ηλίθιος φτωχός είναι απλά ηλίθιος.
 • Η τύχη χτυπάει την πόρτα σου μονό μια φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή.
 • Έχω διαβάσει τόσα πολλά γύρω από το κάπνισμα και το ποτό που αποφάσισα να κόψω το διάβασμα.
 • Η φιλοδοξία είναι το τελευταίο καταφύγιο τής αποτυχίας.
 • Κάντε οικονομία στο νερό: πλυθείτε μαζί με ένα φίλο!!
 • http://thevoyager.gr/2008/01/31/arkas-15-atakes/

Τηλεφωνικές ατάκες σε τράπεζα .Θέλω να φρακάρω την κάρτα μου
- Η Eurobank είναι θυγατρική της Έβρομπανκ; .
- Μπορώ να κάνω ανάληψη με κάρτα της…
Eurobank από λογαριασμό της Εμπορικής;
- Ήρθε ο σκιούριερ και πήρε τα χαρτιά.
- Να δούμε για την κάρτα μου τη Μάστα;
- Έχω ραντεβού με courier. Μπορούμε να το ελέγξουμε γιατί με πήραν
πρωταπριλιά και φοβάμαι μη μου έκαναν πλάκα;
(Περίπου στο Μάιο)
- Ενδιαφέρομαι να δηλώσω μια απώλεια κάρτας. Με θυμάστε; Είχα πάρει παραμονή πρωτοχρονιάς και το κλείσαμε επειδή δεν είχα ταυτότητα.
- Η κάρτα μου δεν έχει ενεργηθεί ακόμα… (…μήπως αν φάει ακτινίδιο; ).
- 11 Ιανουαρίου.
- 11 Πρώτου;
- Όχι 11 Ιανουαρίου!
- Είμαι μια τρομακτική πελάτισσα της Eurobank.
- Δεν είχε φάκελο στο μηχάνημα, και πήρα ένα διαφημιστικό, τα τύλιξα και τα έβαλα μέσα. Δεν πειράζει, ε;
- Έχω κάνει αίτηση. Εγκρίθηκε, ή έφαγα χυλόπιτα;
- Ταυτότητα;
- Χ…..
- Χι όπως Χρήστος;
- Όχι, Χι όπως Χαριστέας.
- Μου στείλατε ένα πίνκ.
- Έχω κάνει εξουσιοδότηση στο μηχάνημα κάθε μήνα να πληρώνει το λογαριασμό.
- Για να πληρώσω στο ΑΤΜ τι χρειάζεται;
- Απλώς χρειάζεται η κάρτα σας.
- Πρέπει να έχω και χρήματα;
(όχι θα τα κρατήσουμε από το μισθό του μηχανήματος) .
- Μου κράτησε το μηχάνημα την κάρτα. Κουμπί eject δεν έχει; .
- Πήγε η γυναίκα μου να κάνει πληρωμή της κάρτας της στο μηχάνημα και έβαλε κατά λάθος τη δική μου.
- Πραγματοποίησε δηλαδή πληρωμή στη δική σας κάρτα;
- Όχι, έβαλε την κάρτα μου μέσα στο φάκελο…
- Έκανα αίτημα για κάρτα αλλά μου εγκρίθηκε μόνο το ΡΙΝ. Μπορώ να κάνω
συναλλαγές με αυτό;
- Έχασα την κάρτα και έχω χαράξει πάνω το ΡΙΝ.
- Να σας πω τον αριθμό της κάρτας μου;
- Μάλιστα.
- 6019 .
- Ονομάζεστε; _…
- Όνομα πατρός; _…
- Μια διεύθυνση; _…
- Ο αριθμός της ταυτότητάς σας; _…
- Και η ημερομηνία γέννησής σας; _…
- Πολύ ωραία. Τι θα θέλατε να δούμε;
- Την έχασα…
- Βάζω την κάρτα, δεν μου δίνει χρήματα. Τη βγάζω, υπογράφω, την ξαναβάζω, και πάλι τίποτα…
.
- Ναι γεια σας. Πριν 5 χρόνια είχα κάνει αίτηση για κάρτα και δεν μου
είπατε τι έγινε…
- Η κάρτα σας;
- Θα μου τη φέρει ο ταχυδρόμος. Του έχω δώσει και μπουρμπουάρ για τα
Χριστούγεννα! Θα μου τη φέρει σίγουρα!
- Ναι γεια σας. Μου στείλατε ένα φάκελο. Τι γράφει μέσα;
- Τον ανοίξατε;
- Όχι. Τι γράφει μέσα; .
- Δε μου λέτε; Το ΡΙΝ όπως είναι κάθετα το διαβάζω από κάτω προς τα πάνω, ή από πάνω προς τα κάτω;
- Είμαι μια τεράστια πελάτισσα της Eurobank.
- Δηλαδή το ΡΙΝ που λέει Mastercard είναι για τη Mastercard;
- Έχετε στείλει ένα ΡΙΝ για μένα στο όνομα του άντρα μου…
- Έχει επιστρέψει η κάρτα μου και μου είπαν ότι θα τη στείλουν στο
κατάστημα Ζακύνθου.
- Ωραία.
- Δεν γίνεται να την πάρω νωρίτερα και όταν έρθει να την κρατήσουν; .
- Μου λέει προηγούμενο υπόλοιπο μηδέν, πήγα κι έβαλα 200 ευρώ και λέει νέο υπόλοιπο 200 (δηλαδή -200). Πρέπει να τα πληρώσω;

Άγνωστος επικήρυξε τον Μάκη Ψωμιάδη με 30.000 ευρώKάποιος ανώνυμος άντρας, με το ψευδώνυμο «φίλος της Δικαιοσύνης» προσφέρει 30.000 ευρώ σε όποιον αστυνομικό συλλάβει τον Μάκη Ψωμιάδη! Σύμφωνα με τον δικηγόρο της ΠΑΕ ΑΕΚ, Χρήστο Οικονομόπουλο, ο... άγνωστος έθεσε ως καταληκτική ημερομηνία την 5η Δεκεμβρίου, αφού στις 7 του ίδιου μήνα εκδικάζεται η μήνυση του «δικεφάλου» κατά του πρώην μεγαλομετόχου της ομάδας για υπεξαίρεση.
Με δήλωσή του στην ιστοσελίδα aek365.gr, ο κ.Οικονομόπουλος έκανε γνωστή την επικήρυξη, χαρακτηρίζοντας το ποσό των 30.000 ευρώ «μικρό σε σχέση με όσο έχει υπεξαιρέσει, διαχειρίζεται μέσω αχυρανθρώπων και μπορεί να διαθέσει ο ανωτέρω φυγόδικος υπόδικος».
Η δήλωση του δικηγόρου της ΠΑΕ ΑΕΚ:
«Ως πληρεξούσιος δικηγόρος της ΠΑΕ ΑΕΚ στην υπόθεση κατά Χρυσόστομου Σταύρου Ψωμιάδη και συνεργών, αντιλαμβάνομαι ότι η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, ασκώντας τον θεσμικό της ρόλο, συνιστά με χθεσινή της ανακοίνωση να αναμένουμε το πόρισμα του αρμόδιου δικαστικού Επιθεωρητή αναφορικά με την άκρως αντιφατική πρόταση του ανακριτή Κασίμη.
Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων έχει μελετήσει και υποβάλει κατα καιρούς προτάσεις όχι μόνο για την επίσπευση και την βελτίωση της ποιότητας της απονομής της Δικαιοσύνης αλλά και για θέματα μείζονος κοινωνικού
ενδιαφέροντος.
Η Ελληνική Κοινωνία – πέρα και πάνω από την ΠΑΕ ΑΕΚ, τους μετόχους, τη διοίκηση, τον κόσμο και τους δικηγόρους της – τραυματίζεται θανάσιμα από την συνεχή καταβαράθρωση της έννομης τάξης και της δικαιοσύνης, από την ατιμωρησία και την διαφθορά.

Έχουμε καθήκον, ως Έλληνες σε κίνδυνο, αντί να φιλολογούμε, να συνεννοηθούμε για να αποκατασταθεί η ουσία και το κύρος των θεσμών και της δικαιοσύνης, η Eμπιστοσύνη, η Δικαιοσύνη και οι Ελπίδες.
Το αστυνομικό όργανο που θα συλλάβει τον Χρυσόστομο Ψωμιάδη του Σταύρου και θα τον παραδώσει με ασφάλεια στις αρμόδιες αρχές πριν την 5η Δεκεμβρίου 2011, θα αμειφθεί με το ποσό των 30.000 ευρώ. Το ποσό των 30.000 ευρώ, μικρό για τα ποσά που έχει υπεξαιρέσει, διαχειρίζεται μέσω αχυρναθρώπων και μπορεί να διαθέσει ο ανωτέρω φυγόδικος υπόδικος, το προσφέρει από το υστέρημά του φίλος της Δικαιοσύνης που διατηρεί την ανωνυμία του. Δεν θα εκπλαγώ εάν το ποσό αυτό τις επόμενες ημέρες αυξηθεί σημαντικά».
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory