Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2011

Τα χειρότερα μποτιλιαρίσματα .

Προσθετικά μελών με χιούμορ .

Στιβ Τζομπς: Πως να ζήσεις τη ζωή σου πριν πεθάνεις


                        
Πριν απο λίγες μέρες έφυγε από την ζωή ο θρυλικός ιδρυτής της Apple, Στιβ Τζομπς. Ας θυμηθούμε μια ομιλία του από το 2005, στην τελετή αποφοίτησης του Στάνφορντ. Σημειώστε ότι, όπως λέει και ο ίδιος ο Τζομπς, αυτή η ομιλία του ήταν ότι κοντινότερο είχε ζήσει σε αποφοίτηση πανεπιστημίου, αφού ο ίδιος δεν τελείωσε ποτέ τις σπουδές του στο κολέγιο. Η ομιλία έχει τίτλο "Πως να ζήσεις τη ζωή σου πριν πεθάνεις", και ο Τζομπς συμβουλεύει τους απόφοιτους αλλά και όλους εμάς να κυνηγάμε τα όνειρά μας και να βλέπουμε τις ευκαιρίες που υπάρχουν ακόμα και στις άσχημες στιγμές της ζωής, ακόμα και στον ίδιο το θάνατο.

Amiee Mullins - Η πραγματική γυναίκα θαύμα .

Amiee Mullins Η Ρεάλ Wonderwoman φοβερό 2
Amiee Mullins Η Ρεάλ Wonderwoman φοβερό 2
Amiee Mullins Η Ρεάλ Wonderwoman φοβερό 2
Amiee Mullins Η Ρεάλ Wonderwoman φοβερό 2
Amiee Mullins Η Ρεάλ Wonderwoman φοβερό 2
Amiee Mullins Η Ρεάλ Wonderwoman φοβερό 2

Αγνώριστη η Sharon Stone!

Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φανερά κουρασμένη και εξαντλημένη από το φορτωμένο πρόγραμμά της, εμφανίστηκε η Sharon Stone στο αεροδρόμιο του Los Angeles.
stone xalia Αγνώριστη η Sharon Stone! Δείτε φωτογραφίες
H σταρ του Χόλιγουντ που αυτή την περίοδο βρίσκεται σε γυρίσματα για τη νέα της ταινίας “Gods Behaving Badly” βρέθηκε στο αεροδρόμιο και ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε μερικές όχι και τόσο κολακευτικές στιγμές. Με casual εμφάνιση και έντονα στοιχεία κούρασης στο πρόσωπό της, η Sharon Stone δεν θύμιζε ιδιαίτερα την σέξυ πρωταγωνίστρια που έχουμε γνωρίσει μέσα από τις ταινίες της.

stone Αγνώριστη η Sharon Stone! Δείτε φωτογραφίες
Το σίγουρο είναι πως οι πολλές ώρες γυρισμάτων σε συνδυασμό με την φροντίδα των τριών παιδιών της, την έχουν εξαντλήσει, αλλά εκείνη δεν χάνει την αισιοδοξία της. Ωστόσο, φεύγοντας από το αεροδρόμιο δεν έριξε ούτε μια ματιά στους φωτογράφους και ασχολήθηκε μόνο με το i-Phone της.

Προστασία αντρικού οργάνου για τον χειμώνα .

Έρευνα αναζητά απαντήσεις για το πώς ήταν η Κρήτη την εποχή των παγετώνωνέρευνα, Κρήτη, εποχή Παγετώνων, Χρόνης Τζεδάκης, ιζήματα, λεκάνη, νότια Μεσόγειο
Απαντήσεις στο πώς ήταν η Κρήτη την εποχή των παγετώνων επιχειρεί να δώσει μία επιστημονική μελέτη με αντικείμενο το Οροπέδιο Λασιθίου, και η οποία έχει σκοπό να εντρυφήσει και να ανακατασκευάσει το κλίμα και το περιβάλλον των τελευταίων 150 χιλιάδων ετών στην ανατολική Μεσόγειο.
Η μελέτη, όπως ανακοινώθηκε από το δήμο Οροπεδίου Λασιθίου, πραγματοποιείται από τον καθηγητή Χρόνη Τζεδάκη, του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, (University College London), σε συνεργασία με την αναπληρώτρια καθηγήτρια Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, Νένα Γαλανίδου, τον αναπληρωτή καθηγητή του τμήματος Γεωγραφίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Κοσμά Παυλόπουλο και τον επίκουρο καθηγητή του ΕΜΠ, Γιώργο Αποστολόπουλο, με την αρωγή του δήμου Οροπεδίου.
Τον περασμένο Αύγουστο ξεκίνησε έρευνα για τη γεωφυσική μελέτη της λεκάνης του Οροπεδίου. Αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η δειγματοληψία των προς μελέτη ιζημάτων. Τα ιζήματα μιας φυσικής λεκάνης, όπως αυτή του οροπεδίου Λασιθίου, αποτελούν ένα πολύτιμο αρχείο πληροφοριών για το περιβάλλον και τις αλλαγές που συντελέστηκαν στο πρόσφατο γεωλογικό παρελθόν.
Σύμφωνα με τους ερευνητές η Κρήτη, ως το νοτιότερο σημείο της Ευρώπης, αποτελεί σταυροδρόμι των κλιματικών συστημάτων των χαμηλών και μεσαίων γεωγραφικών πλατών, όπως και των ανθρώπινων πληθυσμών της ανατολικής Μεσογείου. Παρόλα αυτά, οι γνώσεις των επιστημόνων για τις περιβαλλοντικές αλλαγές στο χώρο αυτό παραμένουν εξαιρετικά περιορισμένες. Σκοπός της μελέτης είναι να συνδυάσει ιζηματολογικές, γεωχημικές και παλαιοντολογικές αναλύσεις για να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα όπως, ποιες ήταν οι αλλαγές στη θερμοκρασία και τις βροχοπτώσεις τα τελευταία 150.000 χρόνια και ποιες ήταν οι αλλαγές στη βλάστηση της Κρήτης την εποχή των παγετώνων;
Με τις απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά, οι επιστήμονες που μετέχουν στην έρευνα θα δώσουν τη δυνατότητα να σχηματιστεί μία καλύτερη εικόνα για το περιβάλλον που συνάντησαν οι πρώτοι επισκέπτες και κάτοικοι της Κρήτης στα προϊστορικά χρόνια.
"Ευχαριστούμε τους επιστήμονες για την έρευνα αυτή. Θα είμαστε κοντά τους και αναμένουμε με ενδιαφέρον τα αποτελέσματα που θα συμβάλλουν στη γνώση μας για την περιοχή και την Κρήτη", δήλωσε ο δήμαρχος Οροπεδίου, Γιώργος Μηλιαράς.
© ΑΠΕ-ΜΠΕ
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory