Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2011

Κορίτσια απο κοινωνικά δίκτυα .

Τα κορίτσια από τα κοινωνικά δίκτυα
Τα κορίτσια από τα κοινωνικά δίκτυα
Τα κορίτσια από τα κοινωνικά δίκτυα
Τα κορίτσια από τα κοινωνικά δίκτυα
Τα κορίτσια από τα κοινωνικά δίκτυα
Τα κορίτσια από τα κοινωνικά δίκτυα
Τα κορίτσια από τα κοινωνικά δίκτυα
Τα κορίτσια από τα κοινωνικά δίκτυα

Όταν η κρίση σκοτώνει... το σεξ


Sex Shops, strip shows, βιομηχανία σεξ, δονητές, ερωτικά dvd, φαντασιώσεις
Η οικονομική κρίση φαίνεται να συμπαρασύρει και τη βιομηχανία του σεξ – μια βιομηχανία που άνθισε τα τελευταία χρόνια στη χώρα λόγω και της ελευθεριότητας που κυριάρχησε στο δυτικό κόσμο, αλλά και στην Ελλάδα. Τα διάφορα sex shops που φύτρωσαν σαν τα μανιτάρια την τελευταία δεκαετία στην Αθήνα, αλλά και στις μεγάλες επαρχιακές πόλεις πουλώντας μαζικά ερωτικά υποκατάστατα (προσφέροντας φετιχιστικά αντικείμενα για να ικανοποιήσουν ακόμα και τις πιο τρελές φαντασιώσεις), περνούν τους τελευταίους μήνες μία πρωτοφανή κρίση...
Λέγεται ότι ο τζίρος των sex shops που προερχόταν και από τις πωλήσεις «αυστηρώς ακατάλληλων» DVD για όλα τα γούστα και αντιπροσώπευε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, έχει μειωθεί σύμφωνα με επιχειρηματίες του έρωτα τουλάχιστον κατά 70%. Ήδη στην Αχαρνών, την Πατησίων, στο Μεταξουργείο, στα Εξάρχεια, στη Συγγρού και σε άλλους δρόμους και συνοικίες της Αθήνας που ανθούσαν μαζικά τα sex shops, έχουν αρχίσει να πέφτουν τα πρώτα λουκέτα. Ιδιοκτήτης sex shop στα Πατήσια δήλωσε  ότι αν και «έχει μειώσει κατά 50% το προσωπικό και τα έξοδα του, δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τις οικονομικές δυσκολίες, αφού η πελατεία μειώθηκε σημαντικά».Η ίδια κατάσταση παρατηρείται στη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, στην Κρήτη και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.
Άλλος ιδιοκτήτης sex shop στο κέντρο της Αθήνας δηλώνει ότι το 2009 πούλησε συνολικά 500 «δονητές», ενώ το 2011 μόλις και μετά βίας ξεπέρασε τους 40...
Την ίδια κρίση αντιμετωπίζουν και τα εκατοντάδες κέντρα strip shows, αφού και εκεί η πελατεία μειώθηκε κατά 50% λόγω της ανεργίας και τις οικονομικής στενότητας. Φαίνεται μάλιστα ότι οι πελάτες στα strip shows καταναλώνουν πλέον πολύ λιγότερα ποτά ρίχνοντας έτσι το τζίρο και τα κέρδη των εν λόγω καταστημάτων.
Η οικονομική κρίση αποσταθεροποιεί μία αγορά που δημιούργησε θέσεις εργασίας στη βιομηχανία του σεξ οδηγώντας πολλές από αυτές τις μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις στο λουκέτο και πολλούς εργαζόμενους στο δρόμο.

Χρώματα του ουρανού .

Sky φωτογραφία
Sky φωτογραφία
Sky φωτογραφία
Sky φωτογραφία
Sky φωτογραφία
Sky φωτογραφία
Sky φωτογραφία

Τουρκία: «Είμαστε η δημοκρατία της μαϊμούς»


...Οσο γι'αυτό είμαι σίγουρη!!
Μεγάλη άνοδο παρουσιάζει η τουρκική αγορά προϊόντων απομίμησης, τα κέρδη της οποίας αναμένεται να φτάσουν φέτος τα 6 δισ. ευρώ, διπλάσια από πέρυσι (3 δισ. για το έτος 2010) με αποτέλεσμα τουρκική εφημερίδα να θρηνολογεί ότι η Τουρκία έγινε «δημοκρατία της μαϊμούς».
Οι τσάντες είναι τα πιο συνήθη προϊόντα-μαϊμού που πωλούνται στην Τουρκία. «Οι πελάτες απαιτούν "επώνυμα" προϊόντα, δεν αγοράζουν τίποτε άλλο» λέει ένας ιδιοκτήτης εργαστηρίου τσαντών-μαϊμού, «Οι συνάδελφοι που κατασκευάζουν "μαϊμούδες" αναγκάζονται να κάνουν αυτή τη δουλειά γιατι χρειάζονται λεφτά για να μεγαλώσουν τις οικογένειές τους».
Ο Ασάφ Σαβάς Ακάτ, καθηγητής Οικονομικών σε πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης αναφέρει χαρακτηριστικά:«Υπάρχουν δύο ειδών αγορές "μαϊμού". Η μία είναι η αγορά με προϊόντα χαμηλής τιμής και ποιότητας, συνήθως από την Κίνα, που πωλούνται σε όλη την Τουρκία. Η δεύτερη αγορά που παρουσιάζει μεγάλη άνθιση είναι η "υψηλής ποιότητος" τσάντες που κατασκευάζονται εδώ και είναι δύσκολο να διαφοροποιηθούν από τις γνήσιες και κοστίζουν κάποιες εκατοντάδες δολάρια». 
Μάλιστα, ένας ιδιοκτήτης μαγαζιού με «μαϊμούδες» έχει βρει το κόλπο: « Σε μία τσάντα-μαϊμού, εάν αλλάξεις τρεις λεπτομέρεις από τη γνήσια και αποφύγεις το λογότυπο δεν μπορούν να σε κυνηγήσουν» και προσθέτει:«Είμαι καλός μουσουλμάνος. Πουλάω "μαιμούδες", αλλά ποτέ δεν λέω ψέμματα οτί είναι γνήσια προϊόντα». 
Πάντως, η κυβέρνηση της Τουρκίας επισπεύδει την καταπολέμηση της αναπτυσσόμενης αγοράς των «μαϊμούδων» που περιλαμβάνει ηλεκτρονικές συσκευές, καλλυντικά, αξεσουάρ, φαρμακευτικά προϊόντα, υφάσματα και αλκοόλ, ελιές μαυρισμένες με γυαλιστικό παπουτσιών, ή μέλι νοθευμένο με κόλλα και παραφίνη.

Αλματα αυτοκινήτων .

Άλματα αυτοκινήτου
Άλματα αυτοκινήτου
Άλματα αυτοκινήτου
Άλματα αυτοκινήτου
Άλματα αυτοκινήτου
Άλματα αυτοκινήτου
Άλματα αυτοκινήτου
Άλματα αυτοκινήτου
Άλματα αυτοκινήτου

Ο πατέρας και ο γιός .

Ο πατέρας και ο γιος
Ένας πατέρας γυρίζει σπίτι από την δουλειά αργά, κουρασμένος και εκνευρισμένος. Στην πόρτα τον περιμένει ο 5χρονος γιος του.

ΓΙΟΣ : "Μπαμπά, μπορώ να σε ρωτήσω κάτι;"
ΠΑΤΕΡΑΣ : "Ναι βεβαίως, τι είναι;"
ΓΙΟΣ : " Μπαμπά, πόσα παίρνεις στη μια μέρα ; "
ΠΑΤΕΡΑΣ : "Αυτό δεν είναι δική σου δουλειά. Γιατί ρωτάς ένα τέτοιο πράγμα;" ρώτησε θυμωμένα .
ΓΙΟΣ : "Θέλω ακριβώς να ξέρω. Παρακαλώ πες μου, πόσα παίρνεις στην μια μέρα;"
ΠΑΤΕΡΑΣ : "Εάν πρέπει να ξέρεις, παίρνω 50ευρω την μέρα".
ΓΙΟΣ : "Ωχ "..., απάντησε το παιδί, με το κεφάλι του κάτω καί συνέχισε... "Μπαμπά σε παρακαλώ μπορείς να μου δανείσεις €25";
Ο πατέρας εξαγριωμένος του απήντησε
-"εάν ο μόνος λόγος που εσύ ρώτησες είναι , ώστε να δανειστείς κάποια χρήματα για να αγοράσεις ένα ανόητο παιχνίδι ή κάποιες άλλες αηδίες, τότε να πας κατ' ευθείαν στο δωμάτιό σου και στο κρεββάτι σου. Σκέψου γιατί είσαι τόσο εγωιστής. Δεν εργάζομαι σκληρά καθημερινά για τέτοιες παιδαριώδεις επιπολαιότητες.
Το μικρό παιδί πήγε ήσυχα στο δωμάτιό του και έκλεισε την πόρτα. Ο μπαμπάς κάθισε σκεπτόμενος την ερώτηση του παιδιού κ νευρίαζε περισσότερο.
Πώς τόλμησε να υποβάλλει τέτοια ερώτηση για να πάρει μόνο κάποια χρήματα; Μετά από μια περίπου ώρα, ο μπαμπάς είχε ηρεμήσει και είχε αρχίσει να σκέφτεται: Ίσως είναι κάτι που πρέπει πραγματικά να αγοράσει ο μικρός με τα 25 ευρώ γιατί δεν ζητάει χρήματα πολύ συχνά.
Πήγε στην πόρτα του δωματίου του παιδιού και άνοιξε την πόρτα.
ΠΑΤΕΡΑΣ : "Κοιμάσαι αγόρι μου;"
ΓΙΟΣ : "Δεν κοιμάμαι"
ΠΑΤΕΡΑΣ : "Σκεφτόμουν, ότι ίσως ήμουν πάρα πολύ σκληρός μαζί σου νωρίτερα. Ήταν μια μεγάλη ημέρα και έβγαλα την κούραση μου σε σένα. Εδώ είναι τα 25ευρω που μου ζήτησες".
Το παιδί έτρεξε κατ' ευθείαν επάνω του χαμογελώντας .
"Σε ευχαριστώ μπαμπά !" φώναξε. Κατόπιν, πάει στο μαξιλάρι του και βγάζει από κάτω κάποια τσαλακωμένα χρήματα. Ο πατέρας μόλις βλέπει ότι το παιδί έχει ήδη κάποια χρήματα, αρχίζει να νευριάζει. Το μικρό παιδί αρχίζει να μετράει σιγά τα χρήματά του και κοιτάζει τον μπαμπά του.
ΠΑΤΕΡΑΣ : "Γιατί θέλεις περισσότερα χρήματα εφόσον έχεις ήδη μερικά";
ΓΙΟΣ: "Επειδή δεν είχα αρκετά, αλλά τώρα έχω "
"Μπαμπά, έχω 50ευρω τώρα. Μπορώ να αγοράσω μια μέρα του χρόνου σου; Σε παρακαλώ μείνε αύριο σπίτι. Θα ήθελα πολύ να φάμε μαζί ".
Ο πατέρας λύγισε. Αγκάλιασε τον μικρό γιο του και ικέτευσε να τον συγχωρέσει...

Γέλιο - άσκηση = Χ.

Γέλιο – Άσκηση: Σημειώσατε ισοπαλία
Όπως είναι γνωστό, η άσκηση κρατά το σώμα μας σε φόρμα. Το πρόβλημα όμως είναι πως δεν βρίσκουμε αρκετό χρόνο μέσα στη καθημερινότητά μας για να ασκηθούμε όπως πρέπει. Πόσο εξυπηρετικό θα ήταν, λοιπόν, αν το γέλιο αντικαθιστούσε την άσκηση που χρειαζόμαστε; Αν νομίζετε πως κάνουμε σενάρια επιστημονικής φαντασίας, κάνετε λάθος. Μια αμερικάνικη έρευνα αποκάλυψε πως το γέλιο έχει παρόμοιες επιδράσεις στο σώμα μας με την άσκηση.

Βάσει μιας μελέτης που έγινε από μια ομάδα ερευνητών από το Loma Linda University Schools of Allied Health, το γέλιο όχι μόνο ελαττώνει τη παραγωγή στρεσογόνων ορμονών, αλλά επιπλέον ενισχύει την άμυνα του οργανισμού και χαμηλώνει τα επίπεδα χοληστερίνης και πίεσης του αίματος.

Η μελέτη έγινε πάνω σε 14 εθελοντές για μια περίοδο τριών εβδομάδων. Για να εξακριβωθεί η επίδραση του γέλιου, οι εθελοντές έπρεπε να επιλέξουν μεταξύ μιας σειράς από video και να τα παρακολουθήσουν για 20 λεπτά. Μερικά είχαν χιουμοριστικό περιεχόμενο και κάποια άλλα ήταν ταινίες που περιείχαν σκηνές έντασης. Κατά τη παρακολούθηση, οι ερευνητές μετρούσαν ανά τακτά χρονικά διαστήματα την πίεση των εθελοντών και επίσης πήραν δείγματα αίματος από τον καθένα, πριν και μετά την παρακολούθηση των video.

Τα αποτελέσματα έδειξαν μια ποικιλία διαμορφώσεων και η ανταπόκριση του σώματος στο επαναλαμβανόμενο γέλιο είχε την ίδια επίδραση με αυτή της συχνής άσκησης.

Μήπως τώρα σας ήρθε η όρεξη να σκάσετε ένα χαμόγελο;

Σημαντικότερη η διατροφή από τα γονίδια .


Η μελέτη έγινε με την συμμετοχή 27.000 ανθρώπων με συγκεκριμένα γενετικά χαρακτηριστικά που τους καθιστούν ευάλωτους σε καρδιαγγειακές παθήσεις. Το συμπέρασμά τους; Όσοι από αυτούς καταναλώνουν πολλά ωμά φρούτα και λαχανικά δεν έχουν αυξημένες πιθανότητες να παρουσιάσουν καρδιοπάθειες σε σχέση με όσους δεν έχουν γενετική προδιάθεση. Αντίθετα, όσοι ακολουθούν μία λιγότερο υγιεινή διατροφή έχουν διπλάσιες πιθανότητες να πάθουν ανακοπή καρδιάς. 

Η έρευνα 
Οι επιστήμονες συγκέντρωσαν τα στοιχεία τους με την βοήθεια χιλιάδων ανθρώπων από 53 διαφορετικές χώρες, συνυπολογίζοντας το αν έχουν παρουσιάσει ήδη καρδιακά προβλήματα, το γονιδιακό τους προφίλ και τις ακριβείς διατροφικές τους συνήθειες. 

Τα διατροφικά μοντέλα που εντοπίστηκαν ήταν τρία: «Δυτική», «ανατολίτικη» και «συνετή» διατροφή. Το δυτικό μοντέλο περιλάμβανε αυγά, κρέας, τηγανιτά και αλμυρά τρόφιμα, ζάχαρη και πολλά γλυκά. Η ανατολίτικη πλευρά απολάμβανε τρόφιμα όπως το τοφού, τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά, την σόγια και λιγότερη ζάχαρη. Τέλος, η συνετή διατροφή σήμαινε ωμά λαχανικά, φρούτα, ξηρούς καρπούς και γαλακτοκομικά προϊόντα. 

Στην συνέχεια, οι ερευνητές προχώρησαν σε περαιτέρω κατηγοριοποίηση με βάση το γονιδιακό προφίλ των συμμετεχόντων, και συγκεκριμένα εστιάζοντας στις μεταβλητές που εντόπισαν στο «ύποπτο» για την καρδιά DNA του χρωμοσώματος 9, οι διακυμάνσεις του οποίου μπορούν να αυξήσουν τις πιθανότητες καρδιακών παθήσεων μέχρι και 20%. 

Τα αποτελέσματα 

Όσοι από τους φορείς των «κακών» γονιδίων δεν ακολουθούσαν την συνετή διατροφή, ήτοι πολλά φρούτα και λαχανικά, όχι μόνο είχαν την κατά 20% καρδιακή επιβάρυνση λόγω DNA, αλλά οι πιθανότητες για καρδιαγγειακές ασθένειες διπλασιάζοντανεξαιτίας των διατροφικών παραγόντων. 

Η έρευνα υποδεικνύει πως η διατροφή μπορεί να κάνει την διαφορά όσον αφορά την υγεία της καρδιάς, ακόμη και υπό αντίξοες γενετικές συνθήκες. «Αυτό σημαίνει πως ίσως το οικογενειακό μας ιστορικό ή ο γενετικός κίνδυνος μπορεί να ανατραπεί», λέει η Dr. Sonia Anand, μία εκ των συγγραφέων της μελέτης. «Μπορεί να μην έχουμε την δυνατότητα να αλλάξουμε το DNA μας, αλλά μπορούμε να αλλάξουμε την επιρροή του ή την έκφρασή του.Είναι συναρπαστικό», καταλήγει, δίνοντας δίκιο στις απανταχού μαμάδες που επιμένουν: «Φάε τα λαχανικά σου».
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory