Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011

Eνας τρικαλινός δημιουργεί για την Apple .


Ο 21χρονος Θανάσης Ρόγκας με σκληρή δουλειά , μεράκι και φαντασία ,σχεδίασε παιγνίδι για το iphone έχοντας στο ενεργητικό του συνολικά 15 εφαρμογές για τηλέφωνα και υπολογιστή .
Τα παιγνίδια θα τα βρείτε εδώ : http://www.sakis25games.blogspot.com/

Εκπληκτικά φώτα σε ρειβ μέρη .

Amazing Φως Rave μέρη
Amazing Φως Rave μέρη
Amazing Φως Rave μέρη
Amazing Φως Rave μέρη
Amazing Φως Rave μέρη
Amazing Φως Rave μέρη
Amazing Φως Rave μέρη
Amazing Φως Rave μέρη

Κορίτσια .

Sexy Girls
Sexy Girls
Sexy Girls
Sexy Girls
Sexy Girls
Sexy Girls

Sexy Girls
Sexy Girls
Sexy Girls
Sexy Girls

Μα τι τρώει αυτός ο σκύλος!

σκύλος, χοντρός, φαγητό, δίαιτα, κιλά, αφεντικό
Τα 57 κιλά είχε φτάσει η σκυλίτσα Κάσι, καθώς το αφεντικό της την τάιζε σοκολάτες, τηγανητά και ψητά, με αποτέλεσμα να μοιάζει με γουρούνι!
Η σκυλίτσα, η οποία είχε φτάσει να κινδυνεύει ακόμα και να χάσει τη ζωή της, ξεκίνησε αυστηρή δίαιτα και κατάφερε να χάσει μέσα σε έξι μήνες σχεδόν τριάντα κιλά. Το μυστικό της ήταν πως σταμάτησε να τρώει έτοιμο φαγητό και περιορίστηκε στην ξηρά τροφή. Τώρα ζυγίζει 28,5 κιλά και συνεχίζει τη δίαιτα, ωστόσο δεν σταματάει εκεί, καθώς τα σκυλιά της ράτσας της δεν πρέπει να ζυγίζουν περισσότερα από 19 κιλά.


Ο Βλαντιμίρ Πουτιν σε δράση .

Βλαντιμίρ Πούτιν σε δράση
Βλαντιμίρ Πούτιν σε δράση
Βλαντιμίρ Πούτιν σε δράση
Βλαντιμίρ Πούτιν σε δράση
Βλαντιμίρ Πούτιν σε δράση
Βλαντιμίρ Πούτιν σε δράση
Βλαντιμίρ Πούτιν σε δράση
Βλαντιμίρ Πούτιν σε δράση
Βλαντιμίρ Πούτιν σε δράση
Βλαντιμίρ Πούτιν σε δράση

Ελπίδες από νέο εμβόλιο κατά της ελονοσίαςΟι ζωές εκατομμυρίων παιδιών θα μπορούσαν να σωθούν με τη χρήση ενός νέου εμβολίου, το οποίο σύμφωνα με την πρώτη μεγάλης κλίμακας δοκιμή του, δείχνει ότι μειώνει την πιθανότητα προσβολής από ελονοσία στο μισό.
Η δοκιμή έγινε σε περισσότερα από 15.000 βρέφη και μικρά παιδιά σε επτά χώρες της Αφρικής.
Η παρασκευή του εμβολίου από ερευνητές του βρετανικού φαρμακευτικού κολοσσού GlaxoSmithKline έχει ξεκινήσει εδώ και δύο δεκαετίες. Η εταιρεία έχει υποσχεθεί ότι θα διαθέσει το εμβόλιο σε τιμή που θα ξεπερνά στο ελάχιστο το κόστος παρασκευής.
Όπως δηλώνουν οι ιθύνοντες της έρευνας, η εταιρεία βρίσκεται στα πρόθυρα ολοκλήρωσης της παρασκευής του εμβολίου.
Η ελονοσία ευθύνεται για 800.000 θανάτους το χρόνο, κυρίως παιδιών κάτω των πέντε ετών, ενώ προκαλεί μόνιμα προβλήματα υγείας σε πολλές χιλιάδες παιδιά ακόμα.

Ανέκδοτο .


Ήταν μια φορά ένα ζευγάρι χρόνια παντρεμένο.
Ο άνδρας ήθελε να πάρει την γυναίκα του από πίσω αλλά αυτή δεν ήθελε με τίποτα, Την είχε πάει σε ψυχολόγους , σε σεξολόγους αλλά αυτή δεν είχε πειστεί με τίποτα να το δεχθεί. Μετά από πολύ ψάξιμο ακούει έναν φίλο του ο οποίος του συστήνει έναν μάγο! 


Τι να κάνει ο άνθρωπος, το ήθελε πολύ ... μια και δυο, πάει και τον βρίσκει!
Του εξηγεί την κατάσταση πως έχει, τον κοιτάζει ο μάγος με διερευνητικό βλέμμα και του λέει:
- Ξέρεις υπάρχει ένα μαγικό φίλτρο που μπορώ να σου φτιάξω αλλά τα υλικά τα οποία πρέπει να μου φέρεις είναι εξαιρετικά σπάνια και πολύ δύσκολο να τα βρει κανείς!
- Και τι υλικά είναι αυτά ; ρωτάει ο άντρας
- Είναι ένα φτερό από έναν κόνδορα των Άνδεων, ένα δόντι από έναν μεγάλο λευκό καρχαρία και μια τρίχα από μια λευκή πολική αρκούδα, του απαντάει ο μάγος.
Με τα πολλά, ο άντρας αποφασίζει και αρχίζει το ψάξιμο.
Παίρνει αεροπλάνο και πάει στις Άνδεις, εκεί ανεβαίνει σε ένα βουνό και μετά από πολύ ψάξιμο, εντοπίζει μια φωλιά κόνδορα από την οποία ο κόνδορας μόλις έχει φύγει. Τρέχει, φτάνει στη φωλιά, βρίσκει ένα φτερό και την ώρα που πάει να φύγει, έρχεται ο κόνδορας και του την πέφτει. Χαμός! πούπουλα! ξύλο! γρατσουνιές!
Τελικά καταματωμένος ο άντρας φεύγει με το φτερό!
Το πάει στο μάγο ο οποίος του λέει:
- Μπράβο, τώρα μπορώ να ξεκινήσω. Άντε φέρε και τα υπόλοιπα.
Παίρνει μια βάρκα, πάει στον Ειρηνικό και αρχίζει το ψάρεμα. Μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες πιάνει έναν λευκό καρχαρία ο οποίος είναι τεράστιος. Τον φέρνει κοντά και προσπαθεί να του βγάλει ένα δόντι. Ο καρχαρίας τον δαγκώνει και καταματωμένος με το ένα χέρι του σχεδόν κομματιασμένο την γλιτώνει!
Πάει στο μάγο και του δίνει το δόντι.
- Ααα, μπράβο! Είσαι πολύ καλός, πλησιάζουμε στο φίλτρο σύντομα, του λέει. Μένει μόνο η τρίχα από την αρκούδα. Άντε φέρτη κι αυτή.
Πάει ο άντρας στην Αλάσκα και αρχίζει το ψάξιμο. Μετά από μέρες εντοπίζει μια αρκούδα η οποία έχει αράξει κάτω από τον ήλιο στον πάγο και κοιμάται. Πάει σιγά σιγά και της τραβά μια τρίχα! Ξυπνά η αρκούδα και τον πιάνει και τον αρχίζει στο ξύλο! Δεν έμεινε κόκαλο άσπαστο.
Μετά από μερικές ημέρες πάει γεμάτος γάζες και γύψους, στον μάγο.
-Ααααα επιτέλους το έφερες, και σε περίμενα μέρες τώρα. Λοιπόν κάτσε και περίμενε δε θα αργήσω.
Αρχίζει ο μάγος τα δικά του... μπλε κόκκινα υγρά ... καπνοί εκρήξεις ... χαμός!
Μετά από λίγο γυρνάει και του δίνει ένα μικρό μπουκαλάκι με ένα γαλάζιο υγρό μέσα
- Λοιπόν αυτό είναι το φίλτρο, του λέει, τώρα μπορείς να κάνεις αυτό που θέλεις!
- Επιτέλους! λέει ο άντρας, αλλά για πες μου τι το κάνω αυτό; Πως θα το χρησιμοποιήσω;
- Άκου προσεκτικά τι θα κάνεις, του λέει ο μάγος. Το βράδυ πριν πέσεις για ύπνο θα αφήσεις το μπουκαλάκι κάτω από το κρεβάτι από την πλευρά της γυναίκας σου.
- Και μετά; Και μετά; Ρωτάει ανυπόμονα ο άντρας.
- Μετά, έτσι όπως θα είστε γυμνοί με τη γυναίκα σου, θα της πεις:
- Αγάπη μου: Σκύβεις να πιάσεις το μπουκαλάκι!!!

http://kostasedessa.blogspot.com/

6 σημάδια οτι η γυναίκα σου σκέφτεται να σε απατήσει .


Δυστυχώς η ερωτική απιστία συμβαίνει συχνά χωρίς η άλλη πλευρά να καταλάβει κάτι, η το μαθαίνει τελευταία. Στο 90% των περιπτώσεων μοιχείας σε ένα ζευγάρι, προϋπάρχουν σημάδια ότι κάτι θα συμβεί.

Εδώ αναφέρουμε 6 τέτοια σημάδια, που αν τα δείτε έγκαιρα στην σχέση σας μπορείτε να προλάβετε μια ερωτική απιστία. Καθώς και αυτά που ακολουθούν, γιατί αυτή καθεαυτή η σεξουαλική πράξη με μια ξένη γυναίκα μπορεί να μην σημαίνει και πολλά για εσάς όμως οι δικηγόροι της γυναίκας σας μπορεί να σας αφήσουν στον δρόμο.

Πριν φτάσουμε όμως στην δικαστική αίθουσα ας δούμε μαζί τα 6 σημάδια ότι η γυναίκα σου σκέφτεται να μοιχεύσει, και να κάνει σεξ με άλλον άντρα εκτός του συζύγου της.

1: Αλλαγή συμπεριφοράς. Ξαφνικά σου δίνει πολύ μεγάλη ελευθερία

Αν ξαφνικά η γυναίκα σου γίνει πολύ φιλελεύθερη, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα προειδοποιητικό σημάδι ότι κάτι δεν πάει καλά. Αν πριν σε κατηγορούσε ότι δεν περνάτε αρκετό χρόνο μαζί,και τώρα σε σπρώχνει να βγεις έξω για μπίρες με τους κολλητούς σου, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι βρήκε ένα νέο χόμπι. Όχι φυσικά κολύμπι ή τένις, αλλά έναν άλλο άντρα. Με τον οποίο δεν πίνει μόνο καφέ φυσικά

2: Ψάχνει αφορμές για να τσακωθείτε

Αν η γυναίκα σου ψάχνει να βρει αιτίες τσακωμού, και έχει ερεθιστική συμπεριφορά είναι ένα σημάδι ότι κάτι είναι λάθος στην σχέση σας.


Ο λόγος είναι ότι, αν σκέφτεται έναν άλλον άνδρα, αυτό της δημιουργεί ενοχές. Και για να αισθανθεί καλύτερα, προσπαθεί να φορτίσει το κλίμα και να μεταφέρει και σε σένα μέρος της ευθύνης. Αν αισθανθείς ότι κάτι τέτοιο τρέχει, είναι καλύτερα να μην μπεις στο παιχνίδι να μης απαντήσεις, μπαίνοντας στον ρόλο του κακού.

3: Ξαφνικά έγινε λιγομίλητη

Λίγο μυστήριο δεν είναι κακό να υπάρχει σε μια σχέση, το αντίθετο μάλιστα. Αν όμως η γυναίκα σου ξαφνικά άλλαξε συμπεριφορά και εκει που πριν δεν μπορούσες να πάρεις τον λόγο από το στόμα της τώρα σου απαντά μονολεκτικά σημαίνει ότι υπάρχει κάτι που δεν θέλει να σου πει.

4: Δεν σηκώνει το τηλέφωνο της

Αν την καλείς στο τηλέφωνο και και αυτή δεν το σηκώνει, ίσως υπάρχει λόγος που δεν μπορεί να απαντήσει στην κλίση σου. Ίσως είναι απασχολημένη με κάτι η κάποιον και διακόπτεις κάποια πράξη . Ακόμη χειρότερα γίνετε όταν σηκώσει το τηλέφωνο της και σου πει “έπρεπε να κάνω κάτι.”

5: Ένα συγκεκριμένο όνομα εμφανίζεται πολύ συχνά στα λόγια της

Αν τον τελευταίο καιρό βλέπεις ότι συχνά αναφέρει τον νέο συνάδελφό της από την δουλειά της ή τον εκπαιδευτή γυμναστικής,αν πάει στο γυμναστήριο, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο κυριαρχεί στης σκέψεις της.
Φυσικά, μην πας στην υπερβολή δηλαδή σε κάθε αναφορά άλλου άντρα εσύ να βλέπεις παντού εραστές. Θα είσαι ήδη τάρανδος . Όμως αν οι συζητήσεις οδηγηθούν σε πιο προσωπική θέματα (π.χ. αν αν της ξεφύγει ότι ο νέος συνάδελφός της προτιμά τα μπόξερ σλιπ), αυτό είναι κακό σημάδι.

6: Σταμάτησε να εξωτερικεύει τα συναισθήματά της προς εσένα

Εάν υπάρχει άλλος άντρας και αυτή των σκέφτεται συνέχεια θα δεις μείωση τον συναισθημάτων της προς εσένα. Τα φιλιά, τα χάδια, τα αγκαλιάσματα, και το σεξ θα γίνουν σπάνια.

Φυσικά μπορεί και να συμβαίνει κάτι άλλο που να την οδηγεί να πράττει έτσι αλλά η μείωση της εξωτερίκευσης των συναισθημάτων προς εσένα πάντα είναι ανησυχητικό φαινόμενο σε ένα γάμο.
Τα αισθήματα της έχουν σβήσει, δεν σε αγαπάει πλέον και το μόνο που σας συνδέει είναι τα παιδιά και ο τραπεζικός λογαριασμός.

Εάν η σεξουαλική σας ζωή αλλάξει δραματικά – ακόμα και προς το καλύτερο! είναι επίσης κακό σημάδι.

Τι να κάνεις αν δεις κάποιο από αυτά τα 6 σημάδια στην σχέση σου η ακόμη χειρότερα όλα μαζί?

Η συνομιλία είναι η απόφαση
Αν υποψιάζεσαι ότι η γυναίκα σου σκέφτεται έναν άλλο άντρα, καλύτερα να της μιλήσεις και να της πεις το τι νομίζεις. Καθαρά και αντρίκεια. Εάν κάνεις λάθος, εκείνη θα σου εξηγήσει τους λόγους που την οδηγούν σε αυτή την συμπεριφορά της και τα πράγματα ομαλοποιηθούν. Αν δεν κάνεις λάθος, δεν θα μπεις στον ρόλο του απατημένου συζύγου και θα έχει να κάνεις μια επιλογή – να χωρίσετε ή να την συγχωρέσεις.

http://kostasedessa.blogspot.com/2011/10/6_04.html

Ενδιαφέροντα πράγματα που πιθανόν να μην γνωρίζεται .

* Ο Marlboro man Ντέιβιντ Μακλίν πέθανε από καρκίνο των πνευμόνων το 1995. 

* Στον εμφύλιο πόλεμο της Αμερικής, όταν οι Βόρειοι κατέλαβαν την πόλη
των Νότιων, όπου ζούσε ο Τζακ Ντάνιελ, δεν πείραξαν καθόλου τον Τζακ,
γιατί δεν ήθελαν να ξεμείνουν από ουίσκι. 


* Η ανόρθωση των τριχών (όταν κάνει κρύο) εμποδίζει την μεταφορά θερμότητας προς το περιβάλλον. 

* Ο Ian Hibbell, από τα πιο μεγάλα ονόματα στον χώρο της ποδηλασίας,
είχε γυρίσει τα τελευταία 40 χρόνια όλο τον κόσμο με το ποδήλατό του.
Από την Ανταρκτική μέχρι τον Αμαζόνιο και από την  Αλάσκα μέχρι την Ινδονησία. Στις 4 Σεπτεμβρίου 2008 έπεσε θύμα ασυνείδητου οδηγού στην Εθνική οδό, στο ύψος της Βαρυμπόπης. Ο άτυχος Βρετανός άφησε την τελευταία του πνοή στο ΚΑΤ Κηφισιάς. 

* Στον Βόρειο Πόλο δεν υπάρχει στεριά κάτω από τον πάγο. 

* Οι Κινέζοι γιορτάζουν τα γενέθλια τους κάθε 10 χρόνια. 

* Το Paintball ανακαλύφθηκε το 1980 όταν από την Δασική Υπηρεσία των
ΗΠΑ δημιούργήθηκε ένα πιστόλι που μάρκαρε τα δέντρα. 

* Στο στούντιο που δούλευε ο Γουόλτ Ντίσνεϊ, υπήρχε ένα ποντίκι το
οποίο δεν φοβόταν και συχνά εμφανιζόταν ζητώντας τροφή. Αυτό το ποντίκι
έδωσε την ιδέα στον Γουόλτ Ντίσνεϊ για την δημιουργία του Μίκυ Μάους 

* Το 1867 οι ΗΠΑ αγόρασαν την Αλάσκα από την Ρωσία για 7,2 εκατομμύρια δολάρια. 

* Οι ποντικοί ιδρώνουν μόνο από την ουρά τους. 

* Για να φτιαχτούν τα χαρτονομίσματα (ή αλλιώς τραπεζογραμμάτια) 
χρησιμοποιείται ειδικό χαρτί το οποίο περιέχει ίνες από ρύζι, μετάξι, 
βαμβάκι και λινό. 

* To 1989 ένας αστεροειδής με διαμέτρο 300m και όνομα 4581 Asclepius
πέρασε 700000km μακρυά από την γη. Ο αστροειδής πέρασε από το σημείο
που η γη βρισκόταν 6 ώρες πριν.

http://xsefoto.blogspot.com/2011/10/blog-post_6724.html

Αντε να τους ζήσει! Κορίτσι Γέννησε η Κάρλα Μπρούνι


Ένα υγιέστατο κοριτσάκι έφερε στον κόσμο σήμερα το βράδυ η πρώτη κυρία της Γαλλίας Κάρλα Μπρούνι.
Η 43χρονη σύζυγος του Νικολά Σαρκοζί, φέρεται να γέννησε γύρω στις 8 το βράδυ (ώρα Γαλλίας) στην ιδιωτική κλινική La Muette στο Παρίσι.
Η Κάρλα είχε εισηχθεί στην κλινική νωρίτερα σήμερα το πρωί και τις μεσημεριανές ώρες την είχε επισκεφτεί και ο σύζυγός της Νικολά Σαρκοζί. Ωστόσο ο Γάλλος πρόεδρος παρέμεινε στο πλευρό της μόνο μισή ώρα, καθώς έπρεπε να μεταβή εκτάκτως στην Φρανκφούρτη για να συναντηθεί με την Άνγκελα Μέρκελ.
Πρόκειται για το πρώτο παιδί του Γάλλου προέδρου, ενώ η Κάρλα έχει ήδη ένα παιδί από προηγούμενο γάμο
Να του ζήσει με την ευχή μας να μοιάσει της μαμάς....
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory