Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2011

Κορίτσια .

Big χάσματα
Big χάσματα
Big χάσματα
Big χάσματα
Big χάσματα
Big χάσματα
Big χάσματα
Big χάσματα
Big χάσματα

Μην πίνετε πάρα πολύ σε ένα πάρτυ .

Auto κόσμος .

Oδηγός αγώνων ταχυτητας και....σέξι !

Ντανίκα Πάτρικ,οδηγός αγώνων,μηχανοκίνητος αθλητισμός,Danica Patrick
Το όνομά της είναι Danica Patrick, είναι 29 ετών και από μικρή είχε καταστήσει σαφές πόσο διαφορετική είναι. Κατ αρχάς από την ομορφιά της, κατά δεύτερον από την υπέρμετρη σεξουαλικότητά της και κατά τρίτον από το ότι επέλεξε να γίνει οδηγός σε αγώνες ταχύτητας!
Η Danica παίρνει επί πολλά χρόνια μέρος σε αγώνες ταχυτήτων στις ΗΠΑ και μάλιστα είναι η γυναίκα που έχει καταγράψει τους καλύτερους χρόνους στη χώρα και έχει κατακτήσει πολύ καλές θέσεις και κύπελλα.
Η 29χρονη ασχολείται επίσης με το μόντελινγκ ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει κάνει σέξι φωτογραφήσεις, κάτι που φαίνεται να της αρέσει ιδιαίτερα. Εχει επίσης πρωταγωνιστήσει σε διάσημες τηλεοπτικές σειρές όπως το CSI, σε βίντεοκλιπ του Jay-Z, ενώ έχει παρουσιάσει και διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές

Μαγαζί με σουβενίρ στο Ομάν .

Omani Matruh Αγοράς φοβερό 2
Omani Matruh Αγοράς φοβερό 2
Omani Matruh Αγοράς φοβερό 2
Omani Matruh Αγοράς φοβερό 2
Omani Matruh Αγοράς φοβερό 2
Omani Matruh Αγοράς φοβερό 2
Omani Matruh Αγοράς φοβερό 2
Omani Matruh Αγοράς φοβερό 2
Omani Matruh Αγοράς φοβερό 2
Omani Matruh Αγοράς φοβερό 2

Θα παρελάσουν με μαύρα περιβραχιόνια και μαύρες σημαίεςm


μαύρα περιβραχιόνια,μαύρες σημαίες,σημαια,παραξενα,28η οκτωβριου
«Μαύρη» επέτειος θα είναι αυτή τη φορά η ιστορική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου, καθώς οι καθηγητές μέσης εκπαίδευσης προγραμματίζουν να συνοδεύσουν τους μαθητές τους στην παρέλαση, φορώντας μαύρα περιβραχιόνια, ενώ την ίδια μέρα σχεδιάζουν να κυματίζουν στα σχολεία μαύρες σημαίες.
Όπως είπε ο γενικός γραμματέας της ΟΛΜΕ, Θέμης Κοτσιφάκης, μιλώντας σε εκπομπή του MEGA, αυτή η συμβολική τους κίνηση στόχο έχει να αναδείξει τα ζητήματα της πολιτικής που εφαρμόζει σήμερα η κυβέρνηση και η οποία έχει επίπτωση και στην Παιδεία.

Λογαριασμοί επωνύμων που πλήρωσαν με πιστωτικές κάστες .

The 10 Most Obscene Credit Card Purchases   awesome 2
The 10 Most Obscene Credit Card Purchases   awesome 2
The 10 Most Obscene Credit Card Purchases   awesome 2
The 10 Most Obscene Credit Card Purchases   awesome 2
The 10 Most Obscene Credit Card Purchases   awesome 2

Ο Ομφιούχος το 13ο ζώδιο;


Έκδοση φιλική για εκτύπωσηΑποστολή σε φίλοΈκδοση PDF
ζώδια,άστρα,13ο ζώδιο,ομφιούχος,αστρολογία,παράξεναΑν μέχρι τώρα ξέρατε ότι τα ζώδια ήταν δώδεκα, ένας Ελληνας φυσικός έρχεται να ταράξει τα νερά της αστρολογίας. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει και έχει γράψει στο βιβλίο του ο Βασίλης Κανάτας, υπάρχει και ο Οφιούχος που αποτελεί το 13ο ζώδιο του αστρολογικού χάρτη.
Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει στη θεωρία του ο 43χρονος ερασιτέχνης αστρολόγος και φυσικός Βασίλης Κανάτας, το 13ο ζώδιο είναι υπαρκτό, οι πλανήτες αλλάζουν συνεχώς θέση στον ουράνιο θόλο και για τον εκνευρισμό ή τα νεύρα μας δεν φταίνε οι άλλοι, αλλά οι... ηλιακές κηλίδες!
Είστε ανέμελος και αισιόδοξος Τοξότης; Πιστεύετε ότι δικαιώνετε τον τίτλο του «εγωκεντρικού» Κριού ή μήπως δείχνετε την ίδια κυκλοθυμικότητα με τους περισσότερους Διδύμους; Μάθετε ότι όσα ξέρατε για τα ζώδια ή όλα όσα διαβάζατε μέχρι σήμερα για το ζώδιό σας στις εφημερίδες είναι λάθος. Αυτό ισχυρίζεται ο φυσικός Βασίλης Κανάτας στο βιβλίο του «Η αστρολογία των 13 ζωδίων» υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι οι ημερομηνίες στα ζώδια έχουν αλλάξει και με τα νέα δεδομένα κάποιοι πάνε ένα ζώδιο «πίσω»!
«Οι παραδοσιακοί αστρολόγοι, για να κάνουν τις προβλέψεις τους λαμβάνουν υπόψη τις θέσεις των πλανητών, οι οποίες όμως έχουν αλλάξει με τα χρόνια. Αν ανοίξετε μια εφημερίδα και διαβάσετε ότι, για παράδειγμα, η Αφροδίτη είναι στον Ζυγό, αυτό είναι λάθος. Η Αφροδίτη είναι στην Παρθένο. Αυτή η αλλαγή οφείλεται στη μετακίνηση του σημείου τομής του ουράνιου ισημερινού με την εκλειπτική κατά 50,2 δευτερόλεπτα της μοίρας ετησίως που μετακινεί αντίστοιχα τις προβλέψεις της αστρολογίας» λέει ο 43χρονος φυσικός, ο οποίος έχει κάνει τη διπλωματική του εργασία στην Αστρονομία-Ουρανογραφία με θέμα «Περί Αστερισμών» στο Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών, συμπληρώνοντας ότι λόγω και της έλευσης του 13ου ζωδίου, του γ [Παλιά ο Ηλιος περνούσε από δώδεκα αστερισμούς. Με τα νέα δεδομένα οι αστερισμοί είναι δεκατρείς.] γνωστού Οφιούχου, έχουν μετακινηθεί οι ημερομηνίες.
«Υπάρχει μια “ρευστότητα” σε ό,τι αφορά τις ημερομηνίες. Ο Οφιούχος είναι από 30 Νοεμβρίου μέχρι 18 Δεκεμβρίου, όμως για κάποιον που έχει γεννηθεί τη δεκαετία του ’60 ή του ’70 ο Οφιούχος ήταν από 29 Νοεμβρίου μέχρι 17 Δεκεμβρίου. Με την ίδια έννοια, πλέον κάποιος που είναι γεννημένος, για παράδειγμα, στις 12 Απριλίου δεν είναι Κριός, αλλά Ιχθύς»!
Σύμφωνα επίσης με άλλη θεωρία του 43χρονου φυσικού, εκτός από το ζώδιο αλλάζει και ο ωροσκόπος: «Με τη νέα θεωρία αλλάζει ο ωροσκόπος. Δεν είναι πλέον το ζώδιο που ανατέλλει την ώρα που γεννιέται το βρέφος, αλλά η θέση της σελήνης στον ουρανό την ώρα της γέννησης» τονίζει ο κ. Κανάτας, καταλήγοντας ότι οι ηλιακές κηλίδες που τεκμηριωμένα έχουν επιπτώσεις στη Γη επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό και τους ανθρώπους. «Συμβαίνει ό,τι και με τη σελήνη. Οσο πιο πολλές είναι οι ηλιακές κηλίδες τόσο περισσότερο επηρεάζεται η ψυχολογία μας. Γινόμαστε πιο νευρικοί και κακοδιάθετοι»!
Τι λένε οι αστρολόγοι
Διχασμένες είναι οι απόψεις των αστρολόγων σχετικά με την ύπαρξη του 13ου ζωδίου και τη μετακίνηση των πλανητών στον ουράνιο θόλο. Η Βιργινία Λεούση δεν αρνείται ότι υπάρχει Οφιούχος, αλλά τονίζει ότι ακόμη είναι νωρίς για να «δούμε» την επίδρασή του:
«Ισχύει η παρουσία 13ου ζωδίου, αλλά αυτό δεν είναι σε θέση να αλλοιώσει τα υπόλοιπα δώδεκα ζώδια. Υπάρχουν πλανητικές αλλαγές και το σύμπαν αλλάζει μορφή, αλλά δεν γίνεται να αλλάξουν όλα αυτά τα δεδομένα. Εξάλλου, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το ζώδιο του ανθρώπου είναι μόνο το 30%. Το υπόλοιπο 70% είναι το DNA μας και ο τρόπος που μεγαλώνουμε» λέει η γνωστή αστρολόγος.
Από την πλευρά του, ο Στυλιανός Αμουργιανός είναι πιο απόλυτος: «Στην αστρολογία χρησιμοποιούμε ένα νοητό ζωδιακό πάνω στην εκλειπτική, την κίνηση της Γης. Σαφέστατα έχει μετακινηθεί η Γη με το πέρασμα των αιώνων, αλλά εμείς δεν παίρνουμε κάθε φορά τον αστερισμό σαν ζώδιο. Εχουμε ως δεδομένο ένα νοητό κομμάτι, την εκλειπτική της Γης, την οποία έχουμε χωρίσει σε δώδεκα κομμάτια. Κανονικά είσαι λοιπόν το ζώδιό σου. Τα άλλα είναι αστρονομικά δεδομένα».

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory