Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2011

Η γη μεταβάλλεται επικίνδυνα σε "αντρικό" πλανητη!!

Σε λίγα χρόνια οι άνδρες θα κυνηγούν  απεγνωσμένα σύζυγο.

ΠΑΡΙΣΙ: Την ώρα που ο πληθυσμός της Γης φτάνει τα επτά δισεκατομμύρια, οι ειδικοί εκφράζουν φόβους ότι η ανισορροπία ανάμεσα στα δύο φύλα θα οδηγήσει σε ασταθείς «χώρες εργένηδων» και σε ένα απεγνωσμένο «κυνήγι συζύγων». Οι επιπτώσεις αυτού που ο γάλλος δημογράφος Κριστόφ Γκιλμοτό περιγράφει ως «ανησυχητική αρρενοποίηση» σε χώρες όπως η Ινδία και η Κίνα, εξαιτίας των επιλεκτικών αμβλώσεων, παραμένουν, ωστόσο, ασαφείς.

Όρισμένοι επιστήμονες εκτιμούν πως σε πενήντα χρόνια η έλλειψη γυναικών θα έχει για την κοινωνία την ίδια επίπτωση όπως αυτή της υπερθέρμανσης του πλανήτη: «δεν θα είναι ορατή, αλλά θα υπάρχει».

Πίσω από αυτές τις προειδοποιήσεις υπάρχουν αδιαμφισβήτητα στατιστικά στοιχεία.

Στην Ινδία και στο Βιετνάμ γεννιούνται 112 αγόρια για κάθε 100 κορίτσια, στην Κίνα η αναλογία είναι 120 προς εκατό και σε ορισμένες περιοχές 130 προς 100.

Η τάση αυτή καταγράφεται και σε άλλες χώρες, όπως η Γεωργία, το Αζερμπαϊτζάν, η Αρμενία και η Σερβία, με αναλογία 115 αγόρια για κάθε 100 κορίτσια.

Ο Ινδός οικονομολόγος και τιμημένος με Νόμπελ Αμάρτια Σεν είχε γράψει την δεκαετία του '90 άρθρο με τίτλο: «Υπάρχει έλλειψη 100 εκατομμυρίων γυναικών».

Σήμερα, τα δημογραφικά στοιχεία δείχνουν ότι ο αριθμός αυτός έχει φτάσει τα 160 εκατομμύρια ως αποτέλεσμα της παραδοσιακής προτίμησης για τα αγόρια, της μείωσης της γονιμότητας και κυρίως των απολύτως παράνομων επιλεκτικών αμβλώσεων.

Ακόμα και αν η αναλογία γεννήσεων αγοριών και κοριτσιών δείχνει να ισορροπεί στην Ινδία και στην Κίνα μέσα στα επόμενα δέκα χρόνια, ο Γκιλμοτό πιστεύει πως στις δύο αυτές χώρες η υπόθεση γάμος θα παραμείνει τις δεκαετίες που έρχονται ένα «κυνήγι θηλυκών».

«Όχι μόνο αυτοί οι άντρες θα παντρεύονται σε μεγαλύτερες ηλικίες, αλλά είναι πιθανόν να μένουν ανύπαντροι σε χώρες που όλοι μπορούσαν κάποτε να βρίσκουν συζύγους», τονίζει.

Ορισμένοι θεωρούν ότι το νέο αυτό πλαίσιο μπορεί να οδηγήσει στην πολυανδρία (μια γυναίκα με πολλούς συζύγους) και στον σεξουαλικό τουρισμό, ενώ άλλοι αναφέρουν περισσότερο καταστροφικά σενάρια στα οποία οι σεξουαλικές επιθέσεις, η βία και οι συγκρούσεις θα αποτελέσουν τους νέους κοινωνικούς κανόνες. 

Εδώ και μερικά χρόνια, οι πολιτολόγοι Βάλερι Χάντσον και Αντρέα ντερ Μπόερ είχαν γράψει πως οι ασιατικές χώρες, στις οποίες οι άντρες είναι περισσότεροι από τις γυναίκες, αποτελούν μια σοβαρή απειλή για τη Δύση.

Σύμφωνα με τους ίδιους «οι κοινωνίες με ισχυρή αναλογία αντρών-γυναικών δεν μπορούν να κυβερνούνται παρά μόνο από απολυταρχικά καθεστώτα ικανά να καταστείλουν τη βία στην ίδια τους τη χώρα και να την εξάγουν στο εξωτερικό μέσω του αποικισμού ή του πολέμου».

Η Μάρα Χβίστενταλ, δημοσιογράφους του περιοδικού Science και συγγραφέας δοκιμίου με τίτλο «Μη Φυσική Επιλογή» εκφράζει τις αντιρρήσεις της για την πιθανότητα μεγάλης κλίμακας πολέμων, υπενθυμίζοντας πως η Ινδία είναι μια δημοκρατική χώρα.

Όμως παραδέχεται πως ιστορικά, οι κοινωνίες στις οποίες ο αριθμός των ανδρών ξεπερνά αυτόν τον γυναικών δεν είναι ευχάριστες να ζει κανείς, αναφέροντας ότι υπάρχει κίνδυνος αστάθειας, ακόμα και βιαιοτήτων.

Ο ΟΗΕ έχει προειδοποιήσει για τον συσχετισμό ανάμεσα στην έλλειψη γυναικών και στην αύξηση της διακίνησης γυναικών για σεξουαλικούς σκοπούς ή της μετανάστευσης με στόχο το γάμο. 

Μέχρι τώρα δεν έχουν προταθεί συγκεκριμένες λύσεις.

Για τον Γκιλμοτό άμεση προτεραιότητα είναι η διασφάλιση ότι το πρόβλημα αυτό θα δημοσιοποιηθεί και όχι μόνο στις αναδυόμενες χώρες.

Δές μέσω της εκκλησίας .

Βλέπε-μέσω της εκκλησίας
Βλέπε-μέσω της εκκλησίας
Βλέπε-μέσω της εκκλησίας
Βλέπε-μέσω της εκκλησίας
Βλέπε-μέσω της εκκλησίας
Βλέπε-μέσω της εκκλησίας
Βλέπε-μέσω της εκκλησίας

Τα κορίτσια του iPhone .

iPhone Κορίτσια
iPhone Κορίτσια
iPhone Κορίτσια
iPhone Κορίτσια
iPhone Κορίτσια
iPhone Κορίτσια
iPhone Κορίτσια
iPhone Κορίτσια
iPhone Κορίτσια

Το Λονδίνο από ψηλά .

0O Άγιος Δημήτριος ο Mυροβλήτης.Αρματωμένος την Αρματωσιά του Θεού.(Κόντογλου Φώτης


O Άγιος Δημήτριος μαζί με τον άγιο Γεώργιο, είναι τα δυο παλληκάρια της χριστιανοσύνης. Aυτοί είναι κάτω στη γη, κ’ οι δυο αρχάγγελοι Mιχαήλ και Γαβριήλ είναι απάνω στον ουρανό. Στα αρχαία χρόνια τους ζωγραφίζανε δίχως άρματα, πλην στα κατοπινά τα χρόνια τους παριστάνουνε αρματωμένους με σπαθιά και με κοντάρια και ντυμένους με σιδεροπουκάμισα. Στον έναν ώμο έχουνε ...to άρθρο συνεχίζεται ΕΔΩ

Διαβάστε περισσότερα http://ektiesthisi.blogspot.com/2011/10/o-m.html#ixzz1brLjCOUc

Σοφά λόγια .1. Όταν κάνεις το καλό, ζήτα απόδειξη, μην τυχόν και ο παράδεισος δουλεύει σαν την εφορία
2. Οι στατιστικές λένε ότι ένας στους…
τέσσερις ανθρώπους υποφέρει από κάποια διανοητική διαταραχή.
3. Το μόνο κοινό που έχουν το National Geographic και το Playboy είναι ότι σου επιτρέπουν να δεις πολλά μέρη που ποτέ δε θα μπορέσεις να επισκεφτείς..
4. Ποτέ μη μιλάς άσχημα για τον εαυτό σου. Οι φίλοι σου μπορούν να καλύψουν πλήρως αυτό το θέμα..
5. Αν ο Θεός ήταν φιλελεύθερος δεν θα έδινε δέκα εντολές, θα έδινε δέκα προτάσεις προς συζήτηση.
6. Η τύχη χτυπά μόνο μια φορά την πόρτα μας, αλλά.. η ατυχία έχει μεγαλύτερη υπομονή.
7. Οι ληστές ζητούν ή τα λεφτά ή τη ζωή σου. Οι γυναίκες και τα δυο.
8. Ο μόνος λόγος που κάποιοι χάνονται στις σκέψεις τους είναι επειδή τους είναι άγνωστη η περιοχή.
9. Για να έχεις επιτυχίες στο αντίθετο φύλο δήλωσε ανικανότητα. Θα κάνει τα πάντα για να σε διαψεύσει.
10. Συνέπεια είναι η τέχνη να υπολογίζεις ακριβώς πόσο καθυστερημένα θα έρθει ο άλλος.
11. Η Χονολουλού τα έχει όλα. Αμμο για τα παιδιά, ήλιο για τη σύζυγο, καρχαρίες για την πεθερά.
12. Τα αισθήματά μου είναι ανάμεικτα. Είναι σα να βλέπεις την πεθερά σου να πέφτει στο γκρεμό μαζί με το αυτοκίνητό σου.
13. Eίπα στη γυναίκα μου την αλήθεια. Της είπα πως βλέπω ψυχίατρο. Μετά μου είπε κι αυτή την αλήθεια: βλέπει ψυχίατρο, δυο υδραυλικούς και έναν μπάρμαν.
14. Για να ντυθεί μια γυναίκα, γδύνονται δυο ζώα: ένα που δίνει τη γούνα κι ένα που την πληρώνει.
15. Μετριοφροσύνη είναι η τέχνη να ενθαρρύνεις τους ανθρώπους να ανακαλύψουν μόνοι τους πόσο υπέροχος είσαι.
16. Καταλαβαίνεις ότι γέρασες από τη στιγμή που τα κεριά κοστίζουν περισσότερο από την τούρτα.
17. Σε παρακαλώ Θεέ μου. Αφησέ με να σου αποδείξω ότι τα λεφτά του ΛΟΤΤΟ δε θα χαλάσουν το χαρακτήρα μου!
18. Αν αναλάβει το κράτος την έρημο Σαχάρα, σε λίγα χρόνια θα υπάρχει έλλειψη άμμου
19. Στη δημοκρατία το κάθε κόμμα αφιερώνει το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς του να αποδείξει ότι το άλλο δεν είναι ικανό να κυβερνήσει. Και τα δυο το πετυχαίνουν. Και τα δυο έχουν δίκιο.
20. Η σκληρή δουλειά δε σκότωσε ποτέ κανέναν, αλλά γιατί να παίζουμε με την τύχη μας;
21. Έρωτας είναι η αυταπάτη ότι μια γυναίκα είναι διαφορετική από τις άλλες.
22. Ο άνθρωπος που χαμογελά όταν όλα πάνε στραβά έχει σκεφτεί κάποιον να ρίξει το φταίξιμο.
23. Προτιμώ να έχω σκύλο παρά να έχω γυναίκα. Δε μιλάει και έχει ήδη γούνα..
24. Επιτυχημένος άντρας είναι εκείνος που βγάζει περισσότερα λεφτά από όσα μπορεί να ξοδέψει η γυναίκα του. Επιτυχημένη γυναίκα είναι αυτή που μπορεί να βρει έναν τέτοιον άντρα
25. Όταν κάποιος σου κλέψει τη γυναίκα δεν υπάρχει καλύτερη εκδίκηση από το να τον αφήσεις να την κρατήσει..

10 κακά πράγματα πού σας κάνουν καλό .

10 «κακά» πράγματα που είναι καλά για εσάς

Τα «κακά» πράγματα είναι πραγματικά… κακά για εσάς, όμως κάποιες φορές μπορεί να είναι και καλά σε ότι αφορά την υγεία σας! Αυτό μπορεί να σας σοκάρει αλλά εξακολουθεί να είναι αλήθεια. Μπορείτε να εισπνέετε, να τρώτε, να πίνετε και να κάνετε τα παρακάτω «κακά» πράγματα χωρίς φόβο, ωστόσο μην ξεχνάτε ότι κατά βάση έχουν αρνητικές συνέπειες.
  • 10. Μπύρα
Στη δέκατη θέση έχουμε τη μπύρα επειδή είναι καλύτερη από τα υπόλοιπα αλκοολούχα ποτά. Το ενδιαφέρον γεγονός για την μπύρα είναι ότι συμβάλλει στη βελτίωση της καρδιαγγειακής σας λειτουργίας.
  • 9. Θυμός
Ναι, ο θυμός είναι καλός για σας. Γνωρίζετε ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι έτοιμοι να εκραγούν. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να είστε θυμωμένος για λίγο, να ξεσπάτε και θα δείτε ότι αυτό βοηθάει στο να μην πάσχετε από αρτηριακή πίεση, διαταραχές ύπνου και βλάβες στους πνεύμονες.
  • 8. Καφές
Οι περισσότεροι άνθρωποι αναρωτιούνται αν ο καφές είναι καλός για αυτούς ή όχι. Οι μελέτες δείχνουν ότι όταν πίνετε καφέ το πρωί, αυτό θα σας βοηθήσει να μειώσετε τον κίνδυνο για διαβήτη λόγω των αντιοξειδωτικών που περιέχει.
  • 7. LSD
Πρόκειται για ένα παραισθησιογόνο ναρκωτικό το οποίο είναι διαθέσιμο σε διάφορες μορφές. Είναι πραγματικά καλό για τους ανθρώπους που πίνουν πολύ αλκοόλ. Το LSD περιέχει ορισμένα στοιχεία που σας βοηθούν να αποφύγετε σε κάποιο βαθμό το αλκοόλ. Προσοχή, μην το δοκιμάσετε μόνοι σας καθώς χρειάζεται ιατρική παρακολούθηση.
  • 6. Ηλιακό φως
Όλοι γνωρίζουμε ότι οι ακτίνες του ήλιου μπορεί να προκαλέσουν καρκίνο αλλά στην πραγματικότητα περιέχουν βιταμίνη D την οποία χρειαζόμαστε για να επιβιώσουμε. Καταστέλλουν επίσης ορισμένες ανοσολογικές αντιδράσεις που προκαλούν άσθμα.
  • 5. Σκουλήκια
Αυτά τα αηδιαστικά πλάσματα μπορεί να σας χαλάνε την αισθητική σας αλλά η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων στις Η.Π.Α. έκρινε ότι μπορεί να είναι χρήσιμα με πολλούς τρόπους, όπως για παράδειγμα αν είστε τραυματίας και τοποθετήσετε ένα σκουλήκι πάνω στην πληγή. Τα σκουλήκια μασούν τα βακτήρια και τους νεκρούς ιστούς, αποτρέπουν τη μόλυνση και η θεραπευτική διαδικασία ξεκινά αμέσως.
  • 4. Μαριχουάνα
Η μαριχουάνα έχει την ικανότητα να εμποδίζει την συσσώρευση πρωτεϊνών στον εγκέφαλο που προκαλούν Alzheimer.
  • 3. Κόκκινο κρασί
Είναι ένας αντικαρκινικός παράγοντας και προστατεύει τις αρτηρίες σας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι πολύ ευεργετικό για την υγεία μας. Επίσης, βοηθάει για την αποφυγή της νόσου Alzheimer.
  • 2. Σοκολάτα
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι το πιο γλυκό πράγμα στον πλανήτη και βοηθά στην πρόληψη πολλών μορφών καρκίνου, αυξάνοντας παράλληλα τη ροή του αίματος. Είναι προτιμότερο να μην καταναλώνετε σοκολάτα με ζάχαρη, αλλά να επιλέγετε αυτές που έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε κακάο.
  • 1. Σεξ
Το σεξ είναι ο ευκολότερος τρόπος για να απαλλαγούμε από το άγχος, διότι αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος μέσα στο σώμα μας και μειώνει το επίπεδο χοληστερόλης. Μη ξεχνάτε, όμως, να παίρνετε τις προφυλάξεις σας!

Αντρας με γεννητικά όργανα 45 κιλών .

Άνδρας με γεννητικά όργανα που φτάνουν τα 45 κιλά!

Ο Wesley Warren Jr. αντιμετωπίζει ένα τεράστιο πρόβλημα στα 45 του χρόνια. Μια ελεφαντίαση στα γεννητικά του όργανα, την οποία οι γιατροί δυσκολεύονται να εξηγήσουν, έχει σαν αποτέλεσμα η "επίμαχη περιοχή" του να ζυγίζει κοντά στα 45 κιλά.
Η χειρουργική επέμβαση είναι ιδιαίτερα ακριβή, αφού ο Warren πρέπει να μαζέψει 1 εκατομμύριο δολάρια για να μπει στο χειρουργείο, ενώ το ακόμα πιο περίεργο είναι ότι η συγκεκριμένη ασθένεια απαντάται σχεδόν αποκλειστικά σε χώρες της Αφρικής και της Ασίας.
Πηγή: cosmo.gr
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory