Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2011

Από τα πλάγια .

Sideboobs
Sideboobs
Sideboobs
Sideboobs
Sideboobs
Sideboobs
Sideboobs
Sideboobs

Τεράστια ζώα .

Abnormaly μεγάλα ζώα
Abnormaly μεγάλα ζώα
Abnormaly μεγάλα ζώα
Abnormaly μεγάλα ζώα
Abnormaly μεγάλα ζώα

Ασύλληπτα σέξουαλικά όργια σε ιερό χώρο

σεξ, όργια, συμπόσιο, ντροπή, αστυνομία, σεξουαλικός, κετερινγκ, Νέα Υόρκη

Μέσα σε μία αίθουσα της Καθολικής Οργάνωσης «Ιππότες του Κολόμβου», έκαναν την εμφάνισή τους δεκάδες άνθρωποι για να βγάλουν τα ρούχα τους και να κάνουν σεξ. Δεν υπάρχει κάποιο ποινιικό αδίκημα, όμως οι αρχές ζήτησαν από την αρμόδια εταιρεία κέτερινγκ να σταματήσει τα όργια στη μισθωμένη αίθουσα δεξιώσεων στο Στάνφορντ, στις ΗΠΑ.
Τα σεξουαλικά πάρτυ διαφημίζονταν στο διαδίκτυο και είχαν dj και μπουφέ με φαγητό. Έπειτα από καταγγελίες πολιτών, δύο αστυνομικοί με πολιτικά αγόρασαν εισητήριο (30 δολάρια το ζευγάρι) και πήγαν στο όργιο, από το οποίο αποχώρησαν μετά από λίγο σοκαρισμένοι.
«Οι αστυνομικοί συγκλονίστηκαν από την διενέργεια σεξουαλικών πράξεων σε όλο τον χώρο», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας Τομ Κόνολυ, «Οπουδήποτε και να γυρνούσες να κοιτάξεις ήταν άνθρωποι που έκαναν απροκάλυπτα σεξ.»
«Δεν υπήρχαν όμως στοιχεία για πορνεία, ναρκωτικά ή άλλες εγκληματικές πράξεις», είπε ο Κόνελυ. «Στο πάρκινγκ υπήρχαν αυτοκίνητα με πινακίδες από το Μέιν, τη Μασσαχουσέττη, το Κονέτικατ και τη Νέα Υόρκη».

Με μία επιστολή της στη διοργανώτρια εταιρεία, η αστυνομία ζήτησε να σταματήσουν τα σεξουαλικά όργια αμέσως καθώς «διαταράσσουν την ηρεμία άλλων ατόμων με ευαισθησίες και παραβιάζει τα κοινωνικά πρότυπα της δημόσιας ευπρέπειας».

Χαριτωμένα κορίτσια πού έγιναν λίπος .

Χαριτωμένα κορίτσια που έγιναν λίπος
Χαριτωμένα κορίτσια που έγιναν λίπος
Χαριτωμένα κορίτσια που έγιναν λίπος
Χαριτωμένα κορίτσια που έγιναν λίπος
Χαριτωμένα κορίτσια που έγιναν λίπος
Χαριτωμένα κορίτσια που έγιναν λίπος
Χαριτωμένα κορίτσια που έγιναν λίπος

Άσκηση ενδυνάμωσης για τον παππού και την γιαγιά

Άσκηση  ενδυνάμωσης για τον παππού και την γιαγιά
Εχει πολύ μεγάλη σημασία να διατηρήσουμε την δύναμη μας, ενώ μεγαλώνουμε ή να επιβραδύνουμε την μείωση της, ώστε να  έχουμε καλύτερη κινητικότητα και πιο μεγάλη σταθερότητα στις αρθρώσεις. Μία ανεξάρτητη ζωή μας περιμένει, αφού θα είμαστε σε θέση να αναλαμβάνουμε όλες τις καθημερινές εργασίες μόνοι μας!
Σε μία έρευνα University of Potsdam (Frank Mayer), διαπιστώθηκε ότι η προοδευτική άσκηση ενδυνάμωσης εξουδετερώνει την μυική ατροφία στην Τρίτη ηλικία.  Ο ερευνητής διαπίστωσε ότι η προπόνηση αυτή αύξησε την μυική δύναμη, μείωσε σε σημαντικό βαθμό την ατροφία των μυών, τένοντες και κόκαλα βελτιώθηκαν επίσης. Αυτά τα κατορθώματα βοηθούν στην πρόληψη τραυματισμών και έλλειψη ισορροποίας.

Προπόνηση :
• Το ελάχιστο δύο φορές την βδομάδα
• Μία άσκηση για κάθε μεγάλη μυική ομάδα όπως είναι τα πόδια , η πλάτη και το στήθος μας.
• Σε κάθε άσκηση προσπαθούμε να κάνουμε 3-5 σετ
• Το κάθε σετ περιλαμβάνει 8-12 επαναλήψεις.
Εάν είναι πολύ εύκολη η άσκηση, τότε αυξάνουμε τα κιλά, εάν δυσκολευόμαστε , τα μειώνουμε.

Αποτελέσματα ασκήσεων ενδυνάμωσης
Δύναμη Αυξάνεται
Μυική αντοχή Αυξάνεται
Μυική μάζα Αυξάνεται
Βασικός μεταβολισμός Αυξάνεται
Σωματικό λίπος % Μειώνεται
Οστική πυκνότητα Αυξάνεται
Λειτουργικότητα Αυξάνεται

Αρχαιολόγοι βρήκαν το μάτι του Τουταγχαμών στην Κρήτη!
Αρχαιολόγοι βρήκαν το μάτι του Τουταγχαμών στην Κρήτη
 Mέσα σ'ενα πιθάρι, όπου είχε θαφτεί μια οικογένεια πριν από αιώνες, οι αρχαιολόγοι έκαναν μια απρόσμενη ανακάλυψη.  Ανάμεσα στα οστά, βρέθηκε κάτι που αρχικά έμοιαζε για ένας απλός σβώλος από χώµα, όμως όλοι έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν να αστράφει από μέσα ένα μάτι. Το μάτι του Τουταγχαμών.
Ολόχρυσο, σε φυσικό µέγεθος, µε αιγυπτιακό µπλε ολόγυρά του (φωτό) και κυρίως πανοµοιότυπο µε αυτό της χρυσής νεκρικής µάσκας του αιγύπτιου μονάρχη που πέθανε το 1323 π.Χ., το μάτι αυτό είναι ένα από σημαντικότερα ευρήματα που έχουν ανακαλυφθεί μέχρι σήμερα στη νεκρόπολη της Αρχαίας Ελεύθερνας στις πλαγιές της Ιδης στην Κρήτη.
Όπως αναφέρει «Το Βήμα», η ανακάλυψη αυτή αιφνιδίασε τους αρχαιολόγους, αφού ποτέ δεν έχει βρεθεί κάτι παρόμοιο στην Κρήτη, πλην ενός πολύ µικρού, χωρίς το χαρακτηριστικό αιγυπτιακό µπλε, στην Κνωσό πριν από µισόν αιώνα.
Τα υλικά, το σχήµα του µατιού, η κατασκευή του δεν αφήνουν καµία αµφιβολία για το πρότυπο που είχε ο καλλιτέχνης» λέει ο καθηγητής κ. Νίκος Σταµπολίδης, ο οποίος διεξάγει τις αρχαιολογικές έρευνες στη νεκρόπολη της Ορθής Πέτρας από το 1985. Στην πραγµατικότητα είναι ένα επιστήθιο κόσµηµα µε απόληξη για να κρεµιέται. Ωστόσο η κοκκίδωση στη θέση των βλεφαρίδων, τα βλέφαρα που είναι σχηµατισµένα από πάστα αιγυπτιακού µπλε κάνουν τη διαφορά.
«Γυναίκα φορούσε αυτό το κόσµηµα. Και το ένδυµά της ήταν καταστόλιστο από τα χρυσά ελάσµατα που ήρθαν στο φως Υποθέτουµε µάλιστα ότι είναι η νεότερη από τις τρεις της ίδιας ταφής, διότι τις ανύπανδρες γυναίκες στόλιζαν σαν νύφες όταν πέθαιναν, επειδή νυµφεύονταν τον Αδη» προσθέτει ο κ. Σταµπολίδης.
Κατά τον αρχαιολόγο µάλιστα το γεγονός ότι το χρυσό µάτι φοριόταν ως επιστήθιο πιθανόν να σηµαίνει την παρείσφρηση αιγυπτιακών δοξασιών και πίστεων στην κοινωνία της Ελεύθερνας ήδη από τα τέλη του 8ου µε αρχές του 7ου αιώνα π.Χ.
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory