Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2011

Λάς Βέγκας .

Λας Βέγκας
Λας Βέγκας
Λας Βέγκας
Λας Βέγκας
Λας Βέγκας
Λας Βέγκας
Λας Βέγκας
Λας Βέγκας

Το....σωστό ντύσιμο ...

....Για ένα καλό ..Ζειμπέκικο!!!

Γάμος κάτω από το νερό .

Υποβρύχια Γάμος
Υποβρύχια Γάμος
Υποβρύχια Γάμος
Υποβρύχια Γάμος
Υποβρύχια Γάμος
Υποβρύχια Γάμος

Δόμνα Βισβίζη: Η Μπουμπουλίνα της Θράκης

Η αγέρωχη αντιμετώπιση της μοίρας στις κρίσιμες στιγμές της ζωής της
και του αγώνα την αναδεικνύουν πρόσωπο πρωταγωνιστικό.
ΣΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥ ΄21 Η ΑΡΧΙΚΑΠΕΤΑΝΙΣΣΑ
Αλάνθαστο και το αισθητήριο και το κριτήριο του λαού. Αναγνωρίζει όπου υπάρχει το αληθινό, το ωραίο, το μεγαλειώδες και η ψυχή της Δόμνας διαθέτει μεγαλείο.
Εγκατέλειψε περιουσία, γονείς, φίλους και συγγενείς στην Αίνο για δυο αγάπες: της ελευθερίας και του άνδρα της. Από το Μάιο του 1821 μαθητεύει δίπλα του στην πολεμική Αρετή, την Υψηλοφροσύνη, την Αφοβία, τη Γενναιοδωρία.
 Έχει πάρει το βάπτισμα του πυρός εδώ και μήνες, συμμετέχοντας στις....η συνέχεια ΕΔΩ


Διαβάστε περισσότερα http://ektiesthisi.blogspot.com/2011/10/blog-post_29.html#ixzz1cHhdCFJ6

Κινητοί κινηματογράφοι στην Ινδία .

Κινητό Κινηματογράφοι Στην Ινδία
Κινητό Κινηματογράφοι Στην Ινδία
Κινητό Κινηματογράφοι Στην Ινδία
Κινητό Κινηματογράφοι Στην Ινδία
Κινητό Κινηματογράφοι Στην Ινδία
Κινητό Κινηματογράφοι Στην Ινδία

Τα ζώδια της Κυριακής 30 Οκτωβρίου


-A+AΚριός
Τη σημερινή ημέρα καλά θα κάνετε να προσέξετε κάποια πράγματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια σας *Σταθείτε στους δικούς σας ανθρώπους *Ζητήματα που έχουν να κάνουν με αγαπημένα σας πρόσωπα καλά θα κάνετε να τα προσέξετε *Μην κάνετε επιπολαιότητες, φίλοι μου.
Επαγγελματικά: Στην εργασία σας θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε λύσεις σε πολλές υποθέσεις που σας δυσκόλευαν *Μην φοβηθείτε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον *Κάποια σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σας θα σας δημιουργήσουν λίγο άγχος *Μην κάνετε υπερβολές και ζημιωθείτε.
Αισθήματα: Μερικά πράγματα που έχουν να κάνουν με το ταίρι σας καλά θα κάνετε να τα αντιμετωπίσετε ήρεμα *Αποφύγετε τις εντάσεις και τις κόντρες μεταξύ σας *Φροντίστε να κάνετε πράγματα που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα *Μην φοβηθείτε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας.
Υγεία: Καλά θα κάνετε να προσέξετε τις κινήσεις σας για πράγματα που έχουν να κάνουν με κοντινά σας πρόσωπα γιατί δεν θα αποφύγετε τις παρεξηγήσεις *Ασχοληθείτε με το σπίτι σας ώστε να κάνετε μερικές αλλαγές που θα σας ανανεώσουν και θα σας φτιάξουν τη διάθεση, φίλοι μου

Ταύρος
Θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές για να μπορέσετε να επιτύχετε τους στόχους σας *Μην αφήσετε εκκρεμότητες για να μην έχετε προβλήματα *Οργανώστε με προσοχή τις

Η "Επιστροφή" της Γκρέις ΚέλιΓκρέις Κέλι, ταινία, ζωή, αφιέρωμα,Χόλιγουντ, ηθοποιός, πριγκίπισσα, Αράς Αμέλ,
Mια ταινία αφιερωμένη στην προσωπική ζωή της γυναίκας που από ηθοποιός του Χόλιγουντ έγινε μια από τις δημοφιλέστερες πριγκίπισσες, της Γκρέις Κέλι, ετοιμάζουν ο σεναριογράφος Αράς Αμέλ και ο σκηνοθέτης Πιερ Ανζ λε Πογκάμ.
Η ταινία θα τοποθετείται χρονικά στις αρχές του 1936, όπως και «Ο λόγος του Βασιλιά», και αφού θα κάνει μια μικρή αναφορά στα ευτυχισμένα παιδικά χρόνια της ηθοποιού στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, θα «ξεναγεί» το θεατή στους σημαντικότερους σταθμούς της ζωής της μέχρι τη γνωριμία με τον Πρίγκιπα του Μονακό και το τραγικό δυστύχημα που συγκλόνισε τον κόσμο.
Σε ηλικία 12 ετών, η Γκρέις Κέλι κέρδισε τον πρώτο της ρόλο για το θεατρικό έργο «Dont feed the animals». Στη συνέχεια σπούδασε στα καλύτερα κολέγια και αποφοίτησε από την Αμερικάνικη Ακαδημία Δραματικής Τέχνης στη Νέα Υόρκη.
 Το 1955 και ενώ βρισκόταν στις Κάννες, προσκλήθηκε από τον πρίγκιπα Ρενιέ του Μονακό στο παλάτι του για μια σειρά αναμνηστικών φωτογραφιών και τον Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου ο Ρενιέ ταξίδεψε στις ΗΠΑ για αναζήτηση συζύγου. Λίγα εικοσιτετράωρα αργότερα διέρρευσαν φωτογραφίες, στις οποίες ο πρίγκιπας χειροφιλούσε την Γκρέις και τη μητέρα της.
Όλα όμως έληξαν απότομα στις 13 Σεπτεμβρίου του 1982, όταν η πριγκίπισσα του Μονακό σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory