Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2011

Κορίτσια και αυτοκίνητο .

Νέα μέθοδος βρίσκει τα ποτά – «μπόμπες»Σκοτία, μέθοδος, αναγνώριση, γνησιότητα, ποτό, αλκοόλ, μπόμπα, σταγόνα, λέιζερ,
Μια νέα μέθοδο με την οποία είναι εφικτή η αναγνώριση της γνησιότητας ενός αλκοολούχου ποτού, ανέπτυξαν ερευνητές του Πανεπιστημίου St. Andrews στη Σκοτία.
Σύμφωνα με τους ερευνητές, μόνο μία σταγόνα του ποτού είναι αρκετή για να αποκαλύψει την ταυτότητα του. Η σταγόνα τοποθετείται πάνω σε ένα διάφανο τσιπ και στη συνέχεια πάνω στο τσιπ πέφτει μια ακτίνα φωτός λέιζερ, η οποία αναλύει το φασματικό αποτύπωμα του ποτού και μπορεί να αποκαλύψει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα αν είναι γνήσιο ή «μαϊμού».
Αυτό γίνεται γιατί κάθε μόριο εκπέμπει ένα χαρακτηριστικό φάσµα που είναι μοναδικό, όπως και το δακτυλικό αποτύπωµα, κι έτσι αποκαλύπτεται η «ταυτότητα» του ποτού, δηλαδή το πόση ποσότητα αλκοόλ περιέχει, αν το χρώμα του είναι κατάλληλο, αν η υφή και η γεύση του είναι οι σωστές, κλπ.

Μάλιστα, η νέα μέθοδος μπορεί να αποκαλύψει όχι μόνο το είδος και την ηλικία του ποτού, αλλά μπορεί να κάνει και πιο εξειδικευμένες αναλύσεις δείχνοντας τη μάρκα ενός ποτού ή το βαρέλι στο οποίο βρισκόταν.

Ανατομινά ντυσίματα .

Ανατομικά Φορέματα
Ανατομικά Φορέματα
Ανατομικά Φορέματα
Ανατομικά Φορέματα
Ανατομικά Φορέματα

Ξενοδοχείο πολυτελείας για γάτες .

Η Μελωδία της Ευτυχίας

null
 Μια συνηθισμένη μέρα στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Αμβερσας (Βέλγιο)σίγουρα κανείς απο τους διερχομένους  περίμενε ακούγοντας απο τα ηχεία το ομώνυμο  τραγούδι απο την ταινία "Η Μελωδία της Ευτυχίας"αυτό που θα ακολουθούσε....δείτε το...εσείς δεν έχετε παρά να ανοίξετε τον ήχο και να πατήσετε πάνω στην εικόνα...

Διαβάστε περισσότερα http://ektiesthisi.blogspot.com/2011/09/blog-post_11.html#ixzz1cgAL8F88

Οι ρυτίδες στο πρόσωπό σας...


Τι φανερώνουν οι ρυτίδες στο πρόσωπό σας;
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι μπορεί να φανερώνουν οι ρυτίδες στο πρόσωπό σας; Μάθετε, λοιπόν, ότι οι λεπτές αυτές γραμμές δεν μαρτυρούν μόνο την ηλικία σας αλλά και την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα κόκαλά σας!

Νέες έρευνες αποδεικνύουν ότι όσο βαθύτερες και περισσότερες είναι οι ρυτίδες του προσώπου μας, τόσο πιο αδύναμα είναι τα κόκαλά μας. Αυτό συμβαίνει γιατί τόσο η επιδερμίδα όσο και ο σκελετός μας υποστηρίζονται από μια ινώδη πρωτεΐνη, το γνωστό σε όλους μας κολλαγόνο.

Αν, λοιπόν, έχετε αρκετές ρυτίδες, το πρώτο που θα πρέπει να κάνετε είναι να ρωτήσετε τον γιατρό σας για τον κίνδυνο που διατρέχετε να υποστείτε κατάγματα, υποστηρίζει η Lubna Pal, επικεφαλής της έρευνας.

Επίσης, καλό είναι να παίρνετε 1.200 mg ασβέστιο καθημερινά και να κάνετε μερικές ασκήσεις με βάρη.
http://meonomateponymo.blogspot.com/2011/11/blog-post_2316.html

Το αίνιγμα των πορτρέτων του Φαγιούμ!
Το αίνιγμα των πορτρέτων του Φαγιούμ
Χαμένος κρίκος στην αλυσίδα της αρχαίας ζωγραφικής, τα πορτρέτα του Φαγιούμ ήρθαν στο φως στα τέλη του περασμένου αιώνα προβληματίζοντας έναν μικρό κύκλο μελετητών και συλλεκτών που έσκυψαν επάνω τους με ενδιαφέρον, χωρίς ωστόσο να κατορθώσουν να εξηγήσουν τι κρυβόταν πίσω από τα περίεργα η συνέχεια ΕΔΩ

Διαβάστε περισσότερα http://ektiesthisi.blogspot.com/2011/11/blog-post_01.html#ixzz1ce5n3mKX
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory