Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2011

Ανεξήγητο παρκάρισμα .

Unexplainable parking

Φίδι σε Α.Τ.Μ.

Το Χόνγκ - Κόνγκ από τον 43 όροφο .

Hong Kong From Above 2
Hong Kong From Above 3
Hong Kong From Above 4
Hong Kong From Above 5
Hong Kong From Above 7
Hong Kong From Above 9
Hong Kong From Above 12
Hong Kong From Above 21

5 αμφιλεγόμενα αγάλματα .

Μόνιμη αλλαγή χρώματος ματιών με λέιζερ σε 20΄!


Μία ανώδυνη επέμβαση με λέιζερ που διαρκεί μόλις 20 λεπτά μπορεί να μετατρέψει τα καφέ μάτια σε μπλε, σύμφωνα με τον δρα Γκρεγκ Χόμερ της εταιρείας ιατρικού εξοπλισμού Stroma Medical στην Καλιφόρνια. Επιπλέον, αναμένεται να αποτελέσει την πρώτη θεραπευτική μέθοδο για άτομα που έχουν «διχρωματική ίριδα», κατάσταση κατά την οποία το μισό μάτι είναι καφέ και μισό μπλε.
Χρησιμοποιώντας ακτίνες λέιζερ συγκεκριμένης συχνότητας, ο δρ Χόμερ κατάφερε μέσα σε δέκα χρόνια να τελειοποιήσει τη μέθοδο που αλλάζει μόνιμα το χρώμα των ματιών. Αυτό συμβαίνει καθώς το λέιζερ αφαιρεί την προστατευτική χρωστική ουσία μελανίνη (αυτή που εκκρίνει το δέρμα μας όταν μαυρίζουμε), η οποία δημιουργεί το καφέ χρώμα. Ετσι, εμφανίζεται η επόμενη «στιβάδα» που έχει γαλάζιο χρώμα. Η «μετάλλαξη» γίνεται σε περίπου τρεις εβδομάδες από την ολοκλήρωση της επέμβασης. Η επέμβαση αλλαγής χρώματος ματιών κοστίζει σήμερα περίπου 3.500 ευρώ και σύμφωνα με τον δρ Χόμερ θα είναι διαθέσιμη και στην Ευρώπη τους επόμενους 18 μήνες, αν και προηγουμένως θα πρέπει να ολοκληρωθεί μία σειρά κλινικών δοκιμών για λόγους ασφάλειας. Με την ευρεία διάθεση, η τιμή της αναμένεται να πέσει στις 2.000 ευρώ.

Μπορείτε να δείτε μέσα από αυτά .

Παρανάλωμα του πυρός έγινε το σπίτι μιας γυναίκας, ενώ κινδύνεψε και η ίδια και η οικογένειά της, από φωτιά που ξέσπασε στο γκαράζ τους, και όπως όλα δείχνουν την έβαλε μια 30χρονη, επειδή την διέγραψε από φίλη της στο Facebook.
Η 30χρονη Τζένιφερ Χάρις και η Νίκι Ράσμουσεν από την Αϊόβα ήταν φίλες στην πραγματική ζωή για πολλά χρόνια, ενώ τον τελευταίο καιρό ήταν και φίλες στο Facebook. Οι δυο τους αποφάσισαν να οργανώσουν ένα πάρτι, καλώντας όλες τις επαφές τους από τη δημοφιλή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά οι θετικές απαντήσεις στην πρόσκληση ήταν ελάχιστες, με αποτέλεσμα οι δύο φίλες να αρχίσουν να τσακώνονται για το ποια έφταιγε.

Τελικά, η Ράσμουσεν διέγραψε τη Χάρις από φίλη στο Facebook, κάτι που η τελευταία δεν πήρε και πολύ καλά, όπως όλα δείχνουν. Το επόμενο βράδυ, ξέσπασε φωτιά στο γκαράζ της Ράσμουσεν, την ώρα που η ίδια και η οικογένειά της κοιμόντουσαν. Η οικογένεια ξύπνησε από έναν εκκωφαντικό θόρυβο που ακούστηκε από το γκαράζ και πρόλαβε εγκαίρως να βγει έξω, ωστόσο το σπίτι τους έχει υποστεί σοβαρές ζημιές, ενώ το γκαράζ τους – με τα αυτοκίνητά τους μέσα – κατέρρευσε.
Όταν οι αστυνομικοί ρώτησαν τη Ράσμουσεν και τον άντρα της ποιος είχε λόγο να τους κάψει το σπίτι, και οι δύο απάντησαν ότι ο μοναδικός άνθρωπος που τους έρχεται στο μυαλό είναι η Χάρις, η οποία μετά τον τσακωμό των δύο γυναικών, άρχισε να στέλνει απειλητικά μηνύματα.

Τελικά η γυναίκα συνελήφθη και όπως προκύπτει από μέχρι στιγμής έρευνα, οι κατηγορίες του ζευγαριού εναντίον της είναι βάσιμες.

«Ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης ήταν προ-προ-πάππους μου κι αυτό είναι το μαχαίρι του»


Τζακ ο Αντεροβγάλτης, συγγραφέας, Τόνι Γουίλιαμς, αποδείξεις, μαχαίρι, λεπίδα, χ
Ο Σερ Τζον Γουίλιαμς ήταν ένας από τους πολλούς που η Μητροπολιτική Αστυνομία υποπτευόταν ότι κρυβόταν πίσω από τον διάσημο δολοφόνο Τζακ τον Αντεροβγάλτη. Τώρα, ο δισ-δισ-δισέγγονός του, συγγραφέας, Τόνι Γουίλιαμς, υποστηρίζει ότι έχει αποδείξεις για αυτή τη θεωρία.

Ο συγγραφέας αποκάλυψε στη βρετανική εφημερίδα Sun
, ότι ψάχνοντας στα υπάρχοντα του μακρινού συγγενή του, βασικού υπόπτου για τους φόνους που διέπραξε ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης, βρήκε ένα μαχαίρι με λεπίδα 15 εκατοστών.

Σύμφωνα με τον Γουίλιαμς, μπορεί αυτό από μόνο του να μην αποτελεί απόδειξη, ωστόσο σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο προ-προ-πάππους του δούλευε ως χειρουργός στο Ανατολικό Λονδίνο, όπου σφαγιάστηκαν πέντε πόρνες από τον Τζακ, και λίγο μετά τους φόνους έφυγε από τη βρετανική πρωτεύουσα, προκαλεί υποψίες.

Επίσης, το μαχαίρι που ανακάλυψε ταιριάζει με τις περιγραφές του φονικού όπλου που χρησιμοποιήθηκε στις επιθέσεις. «Ο ιατροδικαστής είχε πει τότε ότι σε όλους τους φόνους χρησιμοποιήθηκε το ίδιο, ιδιαιτέρως κοφτερό μαχαίρι, με μήκος λάμας 15 εκατοστών και ελαφριά κλίση προς τα πάνω, όπως περίπου ήταν εκείνη την εποχή ένα χειρουργικό νυστέρι», ανέφερε.

Ο συγγραφέας αποκάλυψε ακόμα ότι σε οικογενειακά ημερολόγια, ανακάλυψε ότι οι κοντινοί συγγενείς του Σερ Τζον Γουίλιαμς, τον φώναζαν χαϊδευτικά «θείο Τζακ». «Για μένα η υπόθεση έχει πλέον κλείσει. Είμαι πεπεισμένος ότι αυτός ήταν ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης», κατέληξε.
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory