Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2011

Ερωτικές Ιστορίες...


Οι πιο αστείες και παράξενες ιστορίες σεξ κάνουν το γύρο του κόσμου μέσα από το διαδύκτιο. Από το ερωτικό παιχνίδι ενός με ένα ρακούν μέχρι τον …;βιαστή των πλαστικών κούκλων, απολαύστε τις πιο «κουφές» ερωτικές ιστορίες της χρονιάς…

Κορίτσια .

Sexy Girls
Sexy Girls
Sexy Girls
Sexy Girls
Sexy Girls
Sexy Girls
Sexy Girls
Sexy Girls
Sexy Girls

Στο μεταξύ στην Αυστραλία .

Εν τω μεταξύ στην Αυστραλία
Εν τω μεταξύ στην Αυστραλία
Εν τω μεταξύ στην Αυστραλία
Εν τω μεταξύ στην Αυστραλία
Εν τω μεταξύ στην Αυστραλία
Εν τω μεταξύ στην Αυστραλία
Εν τω μεταξύ στην Αυστραλία
Εν τω μεταξύ στην Αυστραλία

Στις γυναίκες δεν αρέσουν οι «αγκαλίτσες» στο κρεβάτι


Νέα βρετανική έρευνα καταρρίπτει τον μύθο που θέλει το «αδύναμο φύλο» να τις έχει ανάγκη
Οι αγκαλίτσες στο κρεβάτι αρέσουν περισσότερο στους άνδρες από ό, τι στις γυναίκες, υποστηρίζει νέα βρετανική έρευνα.
Στις γυναίκες δεν αρέσουν οι αγκαλιές και τα χάδια στο κρεβάτι - τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει νέα βρετανική έρευνα καταρρίπτοντας τον μύθο που θέλει το «αδύναμο φύλο» να έχει ανάγκη από τέτοιου είδους τρυφερές περιπτύξεις.

Στην έρευνα, που διεξήχθη από την εταιρεία στρωμάτων ύπνου Silentnight, διαπιστώθηκε ότι το ένα τρίτο των Βρετανίδων, όχι μόνο δεν ζητούν από τον σύντροφό τους να τις αγκαλιάσει αλλά παραπονιούνται ότι όταν εκείνος το κάνει δεν τους αρέσει. Συγκεκριμένα το 32% των γυναικών δήλωσε ότι δεν αντέχει τις αγκαλιές στο κρεβάτι, αλλά υποχρεώνεται να τις κάνει για να μην δυσαρεστήσει τον σύντροφό του.

Το 55% δήλωσε ότι επιτρέπει τις αγκαλιές στο κρεβάτι πριν από τον ύπνο, μόνο αν αυτές είναι σύντομες, ενώ ένα εντυπωσιακό 77% των γυναικών είπε ότι εφαρμόζει τη τακτική του «hug and roll» από τη διάσημη κωμική σειρά «Τα Φιλαράκια»: αγκαλιάζει τον σύντροφό του μέχρι εκείνος να αποκοιμηθεί και αμέσως μετά πηγαίνει να κοιμηθεί άνετα στη δική του πλευρά του κρεβατιού. Περίπου οι μισές γυναίκες είπαν ότι οι λόγοι που δεν τους αρέσουν οι αγκαλιές στο κρεβάτι είναι αφενός ότι όταν ξαπλώνουν θέλουν να κοιμηθούν και αφετέρου ότι τις κάνει να αισθάνονται άβολα και να ζεσταίνονται.

Το ένα τρίτο των γυναικών αγκαλιάζει τον σύντροφό του μόλις μία φορά την εβδομάδα ή και λιγότερο, ενώ μία στις 20 γυναίκες δεν το κάνει «σχεδόν ποτέ». Επιπλέον μία στις 10 προτιμάει να περνάει χρόνο στο Facebook από το να αγκαλιάζει τον σύντροφό της στο κρεβάτι. Από την πλευρά τους, οι άνδρες δήλωσαν σε ποσοστό 36% ότι οι λιγότερες αγκαλιές το βράδυ έχουν οδηγήσει σε περισσότερους καβγάδες στην κρεβατοκάμαρα, ενώ το 22% θέλει να αγκαλιάζει τη σύντροφό του όλο το βράδυ. Το αντίστοιχο ποσοστό στις γυναίκες είναι 18%. Ωστόσο, και τα δύο φύλα δείχνουν να συμφωνούν με ποσοστό 41% στο εξής: οι αγκαλιές στο κρεβάτι είναι περισσότερο πιθανό να λάβουν χώρα κατά τους χειμερινούς μήνες.
http://sourta.blogspot.com/2011/11/blog-post_7002.html

Η ομορφιά του υπόγειου κόσμου .

Ομορφιά του υποβρύχιου κόσμου
Ομορφιά του υποβρύχιου κόσμου
Ομορφιά του υποβρύχιου κόσμου
Ομορφιά του υποβρύχιου κόσμου
Ομορφιά του υποβρύχιου κόσμου
Ομορφιά του υποβρύχιου κόσμου
Ομορφιά του υποβρύχιου κόσμου
Ομορφιά του υποβρύχιου κόσμου

Εγκυος η ΚΑΤΕ ΜΙΝDLETON? Στο κέντρο των συζητήσεων ήταν η Kate Middleton, σχετικά με επικείμενη εγκυμοσύνη, όταν η ίδια αρνήθηκε να φάει την πάστα φιστικιού που της προσέφεραν στο ταξίδι που έκανε στη Δανία.

Φήμες ανά τον κόσμο θέλουν την Kate Middleton να είναι έγκυος!
Μάλιστα λένε πως η Δούκισσα του Cambridge, ακολούθησε ιατρικές συμβουλές που λένε πως οι εγκυμονούσες δεν πρέπει να τρώνε φιστίκια, για να αποφύγουν το ενδεχόμενο να μεταφέρουν αλλεργίες στο έμβρυο.

Την υπόθεση του ότι  η Δούκισσα είναι έγκυος,  έθεσε πρώτη μια βρετανική εφημερίδα μικρού σχήματος. Στη συνέχεια, ακολούθησαν αμερικάνικα  μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένου του ABC News, του MSNBC, της New York Daily News, και της Huffington Post.

Πιο συγκεκριμένα, αρνήθηκε ευγενικά, αφού πρώτα έριξε ένα βλέμμα στο σύζυγό της, ένα δείγμα από πάστα φιστικιού που της προσέφεραν σε  μια βάση της UNICEF, η οποία παρέδωσε  πακέτα ολόκληρα  σε περιοχές που πλήττονται από την πείνα


Το μεγαλύτερο χρυσό νόμισμα του κόσμουΗ Αυστραλία παρουσίασε το πιο μεγάλο χρυσό νόμισμα στον κόσμο, με βάρος πάνω από ένα τόνο και αξία μεγαλύτερη από 40 εκατομμύρια ευρώ, στη μια όψη του οποίου εικονίζεται ένα καγκουρό τη στιγμή που πηδάει και στην άλλη το προφίλ της βασίλισσας της Αγγλίας, αρχηγού του αυστραλιανού κράτους.
Το νόμισμα αποκαλύφθηκε από το Νομισματοκοπείο του Περθ (νοτιοδυτική Αυστραλία) την παραμονή της έναρξης της συνόδου κορυφής των χωρών της Κοινοπολιτείας, η οποία θα διεξαχθεί σ' αυτή την πόλη που βρίσκεται στην καρδιά μιας περιοχής πλούσιας σε μεταλλεύματα.
Το νόμισμα αποτελείται από χρυσό καθαρότητας 99,9%, έχει πλάτος 80 εκατοστά και πάχος 12 εκατοστά. 
Ζυγίζει 1.012 κιλά και η κατασκευή του απαίτησε 18 μήνες, δήλωσε ο διευθυντής του Νομισματοκοπείου του Περθ, Εντ Χαρμπούζ, διαβεβαιώνοντας πως είναι το μεγαλύτερο χρυσό νόμισμα που υπάρχει στον κόσμο.
Η αξία του υπολογίζεται σε 53,5 εκατομμύρια δολάρια Αυστραλίας (40,4 εκατομμύρια ευρώ).
Το νόμισμα προορίζεται για να εκτεθεί δημοσίως, όμως μπορεί θαυμάσια να γίνει αποδεκτό ως μέσο πληρωμής, πρόσθεσε το Νομισματοκοπείο του Περθ, οργανισμός που εξαρτάται από την Πολιτεία της Δυτικής Αυστραλίας.nooz

Από πού προέρχονται οι σημαίες 5 χωρών .

Πως να φτιάξετε μακαρόνια με λίγο νερό και ένα τηγάνη .


http://www.piperies.gr

10 περίεργοι θάνατοι .

10 Περίεργοι θάνατοι

Μερικές φορές οι αιτίες που μπορούν να οδηγήσουν στο θάνατο είναι ομολογουμένως αρκετά περίεργοι και γι’ αυτό τραβούν την προσοχή.
Η λίστα που ακολουθεί περιλαμβάνει μερικούς από τους πιο περίεργους θανάτους που έχουν σημειωθεί ποτέ:
1. Ο Adolf Frederick, βασιλιάς της Σουηδίας πέθανε το 1771 κυριολεκτικά από το φαγητό! Το στομάχι του, δεν μπόρεσε να χωνέψει όλα όσα περιλαμβάνονταν στο τελευταίο του γεύμα. Είχε φάει αστακό, χαβιάρι, λάχανο, ρέγγα και άλλα. Αυτά τα είχε συνδύασει με σαμπάνια και για επιδόρπιο καταβρόχθισε 14 κομμάτια του αγαπημένου του γλυκού, hetvagg, σερβιρισμένα σε ένα μπολ με ζεστό γάλα!
2. Ο Jack Daniel, ο ιδρυτής της γνωστής εταιρείας των ουίσκι, πέθανε από σηψαιμία. Την μόλυνση αυτή προήλθε από ένα δάχτυλο του ποδιού του που τραυμάτισε όταν κλώτσησε το χρηματοκιβωτίου του από τα νεύρα του καθώς δεν μπορούσε να θυμηθεί το συνδυασμό για να το ανοίξει!
3. Ο διάσημος θεατρικός συγγραφέας Τενεσί Γουίλιαμς πέθανε από πνιγμό που προκλήθηκε από ένα φελλό που είχε βάλει στο στόμα του.
4. Ο συγγραφέας Σέργουν Άντισον πέθανε από περιτονίτιδα, μια στομαχική μόλυνση που προκλήθηκε αφού κατάπιε μια οδοντογλυφίδα σε ένα πάρτι.
5. Ο Alex Mitchell ένας 50χρονος Άγγλος, πέθανε από τα γέλια. Κυριολεκτικά! Μία σκηνή από την τηλεοπτική σειρά «The Goodies», που παρακολουθούσε, τον έκανε να γελάει χωρίς να μπορεί να σταματήσει. Μετά από 25 λεπτά συνεχούς γέλιου, η καρδιά του δεν άντεξε και έπαθε έμφραγμα.
6. Ο βιετναμέζος, βουδιστής μοναχός Thich Quang Duc, το 1963, αυτοπυρπολήθηκε στη μέση ενός δρόμου της Σαϊγκόν διαμαρτυρόμενος για τον διωγμό των βουδιστών από την καθολική εκκλησία.
7. Ο Harry K. Daghlian ήταν φυσικός που εργαζόταν στο σχέδιο Μανχάταν. Από λάθος έριξε ένα υλικό πάνω σε μια σφαίρα πλουτωνίου. Αυτό προκάλεσε έκλυση ραδιενέργειας η οποία και τον σκότωσε.
8. Η χορεύτρια Isadora Duncan, πέθανε όταν το μαντίλι που φορούσε πιάστηκε στη ρόδα του κάμπριο αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε, με αποτέλεσμα να την πνίξει.
9. Ο βασιλιάς της Ελλάδας, Αλέξανδρος ο πρώτος, πέθανε το 1920 από σηψαιμία. Αν και από ορισμένους αμφισβητείται, ο θάνατος του είχε αποδοθεί σε δάγκωμα ενός από τους δύο πιθήκους που είχε, ενώ περπατούσε στο κτήμα του Τατοΐου.
10. Ένας Νοτιοκορεάτης, ο Lee Seung Seop πέθανε από εξάντληση καθώς έπαιζε για 50 ώρες χωρίς διακοπή ένα βιντεοπαιχνίδι, το StarCraft.

...ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ...


Αφιερωμένο στους Άντρες που τιμούν τα παντελονια τους...
Σήκω να χορέψεις ένα ζεϊμπέκικο σαν εκείνα τα παλιά που χόρευαν κάποτε πάνω σε μωσαϊκά λεκιασμένα με ρετσίνα.Απέκτησε πάλι αφορμή να υψώσεις τα χέρια ψηλά και να μιλήσεις κρυφά με τους θεούς που κρύφτηκαν σαν τα ξωτικά πίσω από την κορυφή του Ολύμπου μην αντέχοντας πια τα λόγια των θνητών κινούμενων πεθαμένων. Επάνω  η συνέχεια ΕΔΩ http://ektiesthisi.blogspot.com/2011/11/blog-post_05.html#ixzz1ctrVsHUk
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory