Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2011

Φτιάξτε μόνοι σας ένα ξυπνητήρι .

Sеlf Ξυπνητήρι Madе
Sеlf Ξυπνητήρι Madе
Sеlf Ξυπνητήρι Madе
Sеlf Ξυπνητήρι Madе
Sеlf Ξυπνητήρι Madе
Sеlf Ξυπνητήρι Madе

Το έφτιαξα .

Εκεί το φτιάξουν.
Εκεί το φτιάξουν.
Εκεί το φτιάξουν.
Εκεί το φτιάξουν.
Εκεί το φτιάξουν.
Εκεί το φτιάξουν.
Εκεί το φτιάξουν.
Εκεί το φτιάξουν.

Αστείες φωτογραφίες γάμου .

Περίεργο аnd Funnу Γάμος Phоtos
Περίεργο аnd Funnу Γάμος Phоtos
Περίεργο аnd Funnу Γάμος Phоtos
Περίεργο аnd Funnу Γάμος Phоtos
Περίεργο аnd Funnу Γάμος Phоtos
Περίεργο аnd Funnу Γάμος Phоtos
Περίεργο аnd Funnу Γάμος Phоtos
Περίεργο аnd Funnу Γάμος Phоtos

Οι 10 χειρότερες δικαιολογίες για να κάνεις κοπάνα από τη δουλειά«Δεν θα έρθω σήμερα γιατί είμαι άρρωστος»
.Aυτός είναι ο πιο κλασσικός λόγος για να μην πάει κάποιος για δουλειά. Άλλοι λόγοι; «Μια νυχτερίδα μπήκε στα μαλλιά μου». «Χτύπησα στην πλάτη μου κυνηγώντας ένα κάστορα». «Με δάγκωσε ένα ελάφι».
Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, αυτές οι δικαιολογίες έχουν ειπωθεί από εργαζόμενους που ήθελαν να κάνουν κοπάνα από την εργασία τους.
Σε σχετική δημοσκόπηση της ιστοσελίδας workbuzz.com, 29% των εργαζομένων παραδέχτηκαν ότι έχουν πει δικαιολογίες στους προϊσταμένους τους, προκειμένου να μην πάνε για δουλειά.
Ιδού οι 10 καλύτερες, όπως παρουσιάστηκαν από τους ίδιους τους προϊσταμένους:
1. «Η 12χρονη κόρη μου, μου έκλεψε το αυτοκίνητο και δεν έχω πως να έρθω στη δουλειά»
2. «Νυχτερίδες έχουν μπλεχτεί στα μαλλιά μου»
3. «Με πλάκωσε το ψυγείο»
4. «Είχα σταματήσει να πάρω καφέ ερχόμενη στη δουλειά, όταν ένα φορτηγό με αλεύρι έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό μου»
5. «Είχα πάει για κυνήγι εχτές και με δάγκωσε ένα ελάφι»
6. «Έπεσα από το κρεβάτι και έσπασα τη μύτη μου»
7. «Έπρεπε να πάω το παιδί μου στο νοσοκομείο γιατί σφήνωσε μια καραμέλα στη μύτη του»
8. «Χτύπησα την πλάτη μου κυνηγώντας ένα κάστορα»
9. «Το δάχτυλό μου έχει κολλήσει στις περσίδες του εξαερισμού»
10. «Ο αδελφός που απήχθη από εμπόρους ναρκωτικών στο Μεξικό»

Ποιές είναι οι ερωτεγενείς ζώνες του άντρα .

Ποιες είναι οι ερωτεγενείς ζώνες του άντρα;
Εκτός από τα χείλη, το πρόσωπο και τα ακροδάχτυλα, που είναι ερωτογενείς ζώνες και για τη γυναίκα, υπάρχουν και ορισμένα σημεία στο σώμα του άνδρα, τα οποία, όταν δεχτούν χάδια, του δημιουργούν μια αίσθηση απέραντης ηδονής. Τέτοιες πηγές ερωτικής απόλαυσης είναι οι ώμοι, οι παλάμες, η πλάτη, το στήθος και οι θηλές. Οταν πιπιλάτε ή αγγίζετε τις ρόγες του συντρόφου, αυτές ανορθώνονται και σκληραίνουν.

Ολη η περιοχή των γεννητικών του οργάνων διεγείρεται υπερβολικά εύκολα. Οι γλουτοί είναι μια άλλη ερωτογενής ζώνη. Στους άνδρες αρέσει να δέχονται εκεί όχι μόνο χάδια αλλά και χτυπήματα. Πλούσια σε απολήξεις αισθητηρίων νεύρων είναι και η περιοχή του πρωκτού, γι' αυτό και ερεθίζεται πολύ εύκολα με κάθε είδους χάδια, ενώ εκεί βρίσκεται και το αντρικό "σημείο G".

Μόρα : ο νυχτερινός επισκέπτης .


Έχετε νιώσει ποτέ στον ύπνο σας πως μια σκιά σας πλησιάζει από άγνωστη προέλευση, σας ακινητοποιεί και σας παίρνει την ψυχή;
Νιώσατε τον τρόμο, σαν να βρίσκεστε σε πλήρη παράλυση αβοήθητος χωρίς καμία ελπίδα για άμυνα; Τι συμβαίνει όταν κοιμόμαστε και ποια άγνωστα πλάσματα-οντότητες μας περιβάλλουν, χορεύοντας τριγύρω μας ενώ εμείς αγνοούμε παντελώς την μορφή και τις προθέσεις τους;
Πρόκειται για τον κόσμο των σκιών. Έναν κόσμο άυλο και παράλληλο, όπου κατοικεί η γριά μόρα και ο βραχνάς. Για το μυστήριο αυτό έχουν ερευνήσει πολλοί μελετητές του μεταφυσικού.
Μεταξύ αυτών ήταν ο Γιώργος Μπαλάνος ο οποίος μάλιστα το αναφέρει σαν «έρπουσα σκιά». Υπάρχει ωστόσο μια επιστημονική εξήγηση του φαινομένου ή πρόκειται για ένα μεταφυσικό (μετά-την φύση) γεγονός; Τι λένε στις προσωπικές τους μαρτυρίες άτομα που έζησαν τον εφιάλτη της «σκιάς» / της «μόρας» και πως το αντιμετώπισαν;Ο Τζόναθαν Μπράιτ, έχει ερευνήσει διεξοδικά το θέμα της Μόρας. Μιλώντας στον Γιάννη Μούτσο, αποκαλύπτει τα στοιχεία των ερευνών του και τα συμπεράσματα στα οποία έχει καταλήξει.
"Ποια είναι η γριά Μόρα;"

"Το φαινόμενο της Μόρας είναι γνωστό από την παράδοση περισσότερο. Είναι κάτι συνηθισμένο και παρατηρείται εδώ και χιλιάδες χρόνια. Η Μόρα είναι το φαινόμενο κατά το οποίο κυρίως όταν ήμαστε ξαπλωμένοι και σε χαλάρωση την ώρα του ύπνου ή σε υπναγωγικά στάδια, νοιώθουμε μια επίθεση από κάτι ξένο να μας πλακώνει, να μην μας επιτρέπει να αναπνεύσουμε και συχνά αυτό συνοδεύεται από οπτασίες από μορφές σκοτεινές, σκιώδεις. Αυτό είναι που έχει μείνει και στην παράδοση να λέμε σαν Μόρα ή Βραχνά. Είναι το αντίστοιχο του σαξονικού nightmare ενώ η μόρα η βαλκανική είναι το nightmare των άγγλων".

"Ένα πραγματικό φαινόμενο"

"Πραγματικό είναι με την έννοια του οτιδήποτε αντιλαμβανόμαστε εμείς σαν αληθινό, εγώ θα το ονόμαζα πραγματικό. Η διάκριση του πραγματικού με το αληθινό για μένα είναι λεπτή και δεν έχει να κάνει με το αν κάποιος αντιλαμβάνεται κάτι με τον Α ή με τον Β τρόπο, όσο με τα αν υπάρχει κάτι πραγματικά που να προκαλεί ένα ερέθισμα ώστε ο άλλος να το αντιληφθεί με κάποιο τρόπο. Η επιστήμη το εξετάζει και το διερευνά σαν φαινόμενο το οποίο μπορεί να προκαλείται από τον οργανισμό. Η παράδοση πάλι έχει τις δικές τις ερμηνείες -ότι πρόκειται για ένα πλάσμα το οποίο έρχεται και επιτίθεται. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.

Υπάρχουν διάφορες μορφές που παραδοσιακά μπορεί να πάρει αυτό το φαινόμενο, όπως, η γριά ή ένα μικρό πλάσμα με ένα σκουφί. Τέτοιες καταγραφές έχουνε γίνει από τον Νικόλαο Πολίτη από τις αρχές του 20ου αιώνα, τέλη 19ου αιώνα. Υπάρχουν παραδόσεις και παραδοσιακές ρύσεις που αφορούν αυτό το πράγμα: λένε ότι «με πλάκωσε η Μόρα» ή «έβγαλα το Βραχνά» ".

"Μόρα - μια συμφωνία σιωπής;"

"Εκείνο που περιγράφει ένας άνθρωπος που έχει έρθει σε επαφή με την Μόρα είναι ένα βίωμα του. Συνήθως όμως αποφεύγει να το περιγράψει γιατί φοβάται. Είναι συνήθως κάτι που το καταπνίγει. Δεν είναι πολλές φορές που αυτός που βιώνει κάτι τέτοιο -χωρίς κάποιο έναυσμα- θα βγει να μιλήσει αριστερά και δεξιά. Παρόλα αυτά είναι πάρα πολύς ο κόσμος που το βιώνει. Σε μια στατιστική έρευνα που είχε κάνει ο Χάφορντ πριν από 20 χρόνια, έδειξε ότι τουλάχιστον ένα 15% έχει αντίστοιχα βιώματα έστω και μία φορά στη ζωή του και αυτό είναι το βίωμα που μένει στον άνθρωπο και το οποίο θα περιέγραφε. Το βίωμα είναι αναμφισβήτητο. Δεν είναι ένα παραμυθάκι. Είναι βίωμα".

"Το βίωμα της Μόρας"

"Αυτό που βιώνει κανείς το αντιλαμβάνεται περισσότερο σαν αίσθηση ότι κάτι του επιτίθεται, κάτι τον πλακώνει, κάτι τον δυσκολεύει να αναπνεύσει. Και συχνά αυτό το κάτι το βλέπει κιόλας με πολύ συγκεκριμένες μορφές. Μορφές σκιώδεις που συνήθως θυμίζουν κάποιον σκοτεινό κουκουλοφόρο ή -ανάλογα πως την ερμηνεύει κανείς- σαν γυναικεία μορφή με κουκούλα, μαντίλα ή κάποιος τύπος με καπέλο άλλοτε ημίψηλο άλλοτε σε στυλ καουμπόικο.
Ουσιαστικά τη σιλουέτα βλέπουνε ή και κάποιο πλάσμα που είναι καθισμένο πάνω τους ή τους πιέζει. Είναι μεγάλη συζήτηση το αν αυτό είναι γέννημα του εγκεφάλου τους ή είναι κάτι το οποίο έρχεται πραγματικά πάνω τους εκείνη τη στιγμή. Πιστεύω ότι η αλήθεια είναι κάπου ενδιάμεσα. Η εναλλακτική άποψη των ερευνητών είναι ότι πραγματικά αφορά κάποια άλλα πλάσματα τα οποία μπορεί να είναι οντότητες από κάποιες άλλες διαστάσεις, μπορεί να είναι κάποια δαιμονικά πλάσματα.

Από την άλλη πλευρά η άποψη της ψυχιατρικής, ψυχολογίας κάνει λόγο για παραίσθηση ουσιαστικά που προκαλείται για τον Α ή Β λόγο από κάποιον μηχανισμό στον άνθρωπο. Ωστόσο η δική μου έρευνα έχει δείξει ότι υπάρχει ένα ερέθισμα εξωτερικό το οποίο επικοινωνεί και εσωτερικά με τον άνθρωπο και η μορφή που βλέπουμε δεν έχει τόση μεγάλη σημασία. Είναι απλά ένα μέσο που επικοινωνούμε με το περιβάλλον, και έτσι το αντιλαμβανόμαστε¨".

"Οι άνθρωποι δεν κοιμούνται όταν βλέπουν την Μόρα"

"Οι περισσότερες μαρτυρίες λένε ότι η Μόρα εμφανίζεται όταν οι άνθρωποι είναι ξαπλωμένοι στο κρεβάτι τους σε απόλυτο σκοτάδι. Υπάρχουν και μαρτυρίες για ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με αυτά τα στάδια. Βλέπουν αντίστοιχες μορφές σε εντελώς διαφορετικές συνθήκες.

Κατά κανόνα, σύμφωνα με τις περισσότερες μαρτυρίες συμβαίνει την ώρα που είναι προς τα στάδια πριν και μετά από τον βαθύτερο ύπνο δηλαδή σε υπναγωγικό στάδιο το οποίο είναι ένα λεπτό χρονικό σημείο γιατί την ίδια στιγμή υπάρχει και η ζυγαριά μεταξύ συνειδητού και ασυνειδήτου που αρχίζει και μετακινείται από τη μία και την άλλη μεριά. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι μια στιγμή που μπορεί να ανοίξει μία πύλη μέσα από την οποία μπορείς να επικοινωνήσεις με κάποιον άλλο χωροχρόνο, ή μια άλλη διάσταση

strange-files.blogspot.com 

Η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο ήταν καλόγρια .Τι κι αν έμεινε ορφανή και την μεγάλωσαν καλόγριες για να 

κλειστεί κι αυτή σε μοναστήρι; Πλούσια τα ελέη της 

μεγαλοδύναμε και... στέφθηκε Μις Κόσμος! Ο λόγος για την 

22χρονη Ivian Lunasol Sarcos Colmenares, που πήρε τον τίτλο 

της ομορφότερης γυναίκας για το 2011.

Η καλλονή από την Βενεζουέλα κέρδισε άλλες 122 μορφονιές 

από κάθε γωνιά του πλανήτη, στα καλλιστεία που έγιναν το 

βράδυ της Κυριακής στο στο Έρλς Κόρτ στο Λονδίνο.

Η Ivian έμεινε ορφανή στην ηλικία των 8 και, έχοντας άλλα 12
αδέρφια (!) κλείστηκε σεορφανοτροφείο που είχαν καλόγριες, για να αφιερωθεί και η ίδια στον Θεό όταν θα ερχόταν το πλήρωμα του χρόνου. Αντί, όμως, να φτιάχνει κομποσκοίνια, η μελαχρινή κουκλάρα, ύψους 1.79,  βρέθηκε να «αλωνίζει» στις πασαρέλες!

«Η ορφάνια με έκανε δυνατή... Αυτό με δίδαξε και με βοήθησε στη ζωή μου: μπορεί κάτι να είναι κακό, αλλά ποτέ δεν είναι αρκετά κακό», ήταν η πρώτη της δήλωση μετά την στέψη και πρόσθεσε: «ένιωσα η πιο ποθητή γυναίκα στον κόσμο. Ήμουν τόσο χαρούμενη, που ήθελα να φωνάξω, να κλάψω, να γελάσω... τόσα πολλά συναισθήματα»!

Απόφοιτος πανεπιστημίου με ειδίκευση στην διαχείριση ανθρωπίνων πόρων, η 22χρονη εργάζεται σε εταιρία παραγωγής και έχει ήδη δημιουργήσει το δικό της ίδρυμα που βοηθάει τα παιδιά που έχουν ανάγκη, ενώ στον ελεύθερό της χρόνο ασχολείται με το βόλεϊ, την ορειβασία και τηνπεζοπορία.
 Να σας ενημερώσουμε πως είναι ένα βήμα πριν τον γάμο! 
Ε, δεν μπορεί σε όλα να βάζει το χεράκι του ο Μεγαλοδύναμος...

'Γίνε Ελληνας για μια Εβδομάδα"!

Μπράβο μας, γίναμε και ριάλιτι!
«Γίνε Ελληνας για μία εβδομάδα»! Αυτός είναι ο τίτλος του νέου…ριάλιτι προγράμματος που κάνει απόψε πρεμιέρα στη Βρετανία από το τηλεοπτικό δίκτυο Channel 4.
Στο νέο πρόγραμμα, τρεις βρετανικές οικογένειες θα κληθούν να ζήσουν ως Ελληνες στην εποχή του μνημονίου.
Μόνο που η…«προσομοίωση» της ζωής στην Ελλάδα δεν έχει να κάνει με τη δυσβάσταχτη πραγματικότητα που αντιμετωπίζουν τα ελληνικά νοικοκυριά, αλλά με μια προκλητική προσέγγιση που αναπαραγάγει τα πιο αρνητικά στερεότυπα των νεοελλήνων.
Μπορεί το Channel 4 να αναφέρει ότι οι συμμετέχοντες θα πληρώνουν τους ίδιους φόρους, θα παίρνουν τις ίδιες συντάξεις και θα έχουν τις ίδιες εργασιακές συνθήκες, όπως οι Έλληνες, οι αληθινές προθέσεις του προγράμματος όμως είναι μάλλον διαφορετικές.
Ετσι, όπως αναφέρει το δίκτυο στην ιστοσελίδα του, μια 54χρονη κομμώτρια θα ανακαλύψει τη γενναιοδωρία του ελληνικού συνταξιοδοτικού συστήματος, ένας οδηγός λεωφορείου θα λάβει τα ανάλογα επιδόματα και ένας γιατρός θα μάθει πως είναι να μην κόβεις αποδείξεις
Στόχος του προγράμματος, σύμφωνα με τους Βρετανούς είναι να αναλύσει τη φοροδιαφυγή, τη διαφθορά και την κακοδιαχείριση που συνέβαλαν στο να οδηγηθεί η Ελλάδα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας.

http://www.teamgr.gr/index.php?option=com_kunena&func=view&catid=63&id=5414&Itemid=282#5414
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory