Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2011

Οι ξανθιές του Σαββατοκύριακου .

Εικόνες .

είδος κρεμμυδιού που αξίζει φωτογραφίες 35 Φωτογραφίες της εβδομάδας (50 Φωτογραφίες)
είδος κρεμμυδιού που αξίζει φωτογραφίες 33 Φωτογραφίες της εβδομάδας (50 Φωτογραφίες)
είδος κρεμμυδιού που αξίζει φωτογραφίες 28 Φωτογραφίες της εβδομάδας (50 Φωτογραφίες)
είδος κρεμμυδιού που αξίζει φωτογραφίες 27 Φωτογραφίες της εβδομάδας (50 Φωτογραφίες)
είδος κρεμμυδιού που αξίζει φωτογραφίες 13 Φωτογραφίες της εβδομάδας (50 Φωτογραφίες)
είδος κρεμμυδιού που αξίζει φωτογραφίες 20 Φωτογραφίες της εβδομάδας (50 Φωτογραφίες)
είδος κρεμμυδιού που αξίζει φωτογραφίες 19 Φωτογραφίες της εβδομάδας (50 Φωτογραφίες)

Σκοτώνουν τα λάστιχα όταν γεράσουν .

Tires Utilization Factory 1
Tires Utilization Factory 4
Tires Utilization Factory 5
Tires Utilization Factory 6
Tires Utilization Factory 7
Tires Utilization Factory 9
Tires Utilization Factory 11
Tires Utilization Factory 13
Tires Utilization Factory 14
Tires Utilization Factory 15

Τα 10 πλεονεκτήματα του διαβάσματος έναντι του sex!!!


01 . Μπορείτε πολύ εύκολα να βρείτε κάποιον να διαβάσετε μαζί.
02 . Αν κουραστείτε μπορείτε να σταματήσετε , να σημειώσετε που μείνατε και μετά να συνεχίσετε από εκεί που είχατε σταματήσει.
03 . Μπορείτε να τελειώσετε νωρίς χωρίς να έχετε αισθήματα ντροπής ή ενοχής.
04 . Όταν ανοίγεις ένα βιβλίο δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το ποιος άλλος το έχει ανοίξει.
05 . Λίγος καφές και μπορεί να το κάνετε όλη την νύχτα.
06 . Δεν θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση αν οι γονείς σας σας διακόψουν στη μέση.
07 . Μπορείτε να το κάνετε , να τρώτε και να βλέπετε ΤV και όλα αυτά την ίδια στιγμή.
08 . Αν δεν είστε σίγουροι για το τι πρέπει να κάνετε , μπορείτε να ζητήσετε τη βοήθεια του συγκάτοικου σας.
09 . Μπορείτε να το κάνετε σε οποιοδήποτε χώρο δίχως να νοιάζεστε αν σας παρακολουθούν.
10 . Δεν χρειάζεται να αφήσετε κάτω το αναψυκτικό σας για να το κάνετε.

Κορίτσια

Sexy Girls
Sexy Girls
Sexy Girls
Sexy Girls
Sexy Girls
Sexy Girls
Sexy Girls
Sexy Girls

Οι αιτίες ενός βήχα .

Οι αιτίες ενός βήχα μπορεί να είναι πολλές και διαφορετικές. Οι γιατροί ταξινομούν τον βήχα σε δύο κατηγορίες, σε οξύ και χρόνιο. Πολλοί γιατροί ορίζουν ως οξύ βήχα αυτόν που παρουσιάζεται για λιγότερο από 3 εβδομάδες ενώ χρόνιο εκείνον που εμφανίζεται για περισσότερο από 3 εβδομάδες.

Ο οξύς βήχας μπορεί να διαιρεθεί σε μολυσματικός (που προκαλείται από μια μόλυνση) και μη μολυσματικός.

- Οι μολυσματικές αιτίες του οξύ βήχα περιλαμβάνουν ιογενείς λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού (το κοινό κρυολόγημα), λοιμώξεις της ρινικής κοιλότητας, πνευμονία, και κοκίτη.

- Οι μη μολυσματικές αιτίες του βήχα περιλαμβάνουν εξάρσεις από τις ακόλουθες χρόνιες παθήσεις: χρόνια βρογχίτιδα, εμφύσημα, άσθμα, και αλλεργίες του περιβάλλοντος.

Kαλέσετε τον γιατρό αν:

- Ο βήχας συνοδεύεται με πυρετό

- Ο βήχας δεν αποχωρεί παρά την εξασθένιση και διακοπή των υπόλοιπων συμπτωμάτων

- Η θεραπεία που κάνετε δεν βελτιώνει τον βήχα

- Ο βήχας ξεκινά με αίμα

- Έχετε δυσκολία στην αναπνοή
http://roumel07.blogspot.com/2011/11/blog-post_12.html

Ο κόσμος του αυτοκινήτου .

Κόσμος Auto
Κόσμος Auto
Κόσμος Auto
Κόσμος Auto
Κόσμος Auto
Κόσμος Auto
Κόσμος Auto
Κόσμος Auto

Για υπερατλαντικούς... γνώστες!

Μάντεψε πού;


Μάντεψε πού;
Κάποιος καθόταν στο μπαρ του αεροδρομίου της Ατλάντα, όπου πρόσεξε μια πανέμορφη γυναίκα να κάθεται δίπλα του. Σκέφτηκε «Πω πω, κουκλάρα,πρέπει να είναι αεροσυνοδός. Αλλά σε ποια εταιρία;»
Ελπίζοντας να σπάσει τον πάγο, σκύβει στο πλάι και ψιθυρίζει το σλόγκαν της Delta:
-«Love to fly and it shows» ;
Εκείνη τον κάρφωσε με ένα παραξενεμένο βλέμμα, οπότε αυτός σκέφτεται "Σκατά, δεν δουλεύει για τη Delta". Λίγο αργότερα,θυμήθηκε ένα άλλο σλόγκαν
-«Something special in the air» ;
Εκείνη τον κοίταξε με το ίδιο παραξενεμένο βλέμμα, οπότε αυτός ξέγραψε και την American Airlines. Αμέσως μετά δοκίμασε το σλόγκαν της Unite:
«I would really love to fly your friendly skies» ;
Αυτή τη φορά η γυναίκα γύρισε και του απάντησε:
-«What the hell do you want» ;
Αυτός χαμογέλασε, και κάθισε κανονικά στην καρέκλα του και είπε...
«Aaaa, Olympic Airways»...

Διαβάστε περισσότερα http://ektiesthisi.blogspot.com/2011/11/blog-post_6691.html#ixzz1dVLhP7Xw


Ο Στηβ Τζομπς προτάθηκε για το βραβείο του «άντρα της χρονιάς» από το TimeΚαι σίγουρα ο μοναδικός που θα τα πάρει μετά θάνατον!
Το ιδιαίτερα σημαντικό τίτλο του «άντρα της χρονιάς» στα βραβεία του περιοδικού Time θα διεκδικήσει μετά τον θάνατό του ο Στηβ Τζομπς.

Η πρόταση για την υποψηφιότητα του ιδρυτή της Apple έγινε πριν από λίγες μέρες. Την ανακοίνωση της υποψηφιότητας έκανε ο παρουσιαστής του βραδινού δελτίου ειδήσεων του NBC o Μπράιαν Γουίλιαμς ο οποίος είπε για τον Τζομπς «Όχι μόνο άλλαξε τον κόσμο αλλά μας έδωσε ξανά την αίσθηση ότι κάποια πράγματα είναι όντως εφικτά...πως μπορείς να κοιτάς ένα κομμάτι γυαλί ή πλαστικό και να κινείς τα πάντα με το δάχτυλό σου, αυτό είναι φανταστικό, ας αναπαυτεί εν ειρήνη»

Αξίζει να αναφερθεί ότι αν ο Στηβ Τζομπς κερδίσει τον τίτλο θα είναι ο πρώτος που θα πάρει αυτό το βραβείο μετά θάνατον. Επίσης σημειώνουμε ότι πέρσι το βραβείο του άντρα της χρονιάς παρέλαβε ο ιδρυτής του Facebook Μαρκ Ζούκεμπεργκ

Γέννησε 20 παιδιά σε 23 χρόνια .Η 45χρονη Μισέλ Ντούγκαρ, κατά μέσον όρο, τα 23 τελευταία έτη γεννάει ένα παιδί κάθε…18 μήνες περίπου.
Εδώ και πάρα πολλά χρόνια είναι παντρεμένη με τον συνομήλικο της Τζιμ Μπομπ. Αθλείται πέντε από τις επτά μέρες της βδομάδας και επιμένει στην «υγιεινή διατροφή».
Η πολύτεκνη οικογένεια ζει σε μια πολύ φτωχή, συγκριτικά, αμερικανική πολιτεία, το Αρκανσο. Έχει δέκα αγόρια και εννέα κορίτσια.
Το μεγαλύτερο από τα παιδιά τους είναι σήμερα 23 ετών, ενώ το μικρότερο μόλις 23 μηνών. Ήδη, το ζευγάρι έχει αποκτήσει και δύο εγγόνια.
«Μάς ικανοποίησε αυτή η απρόσμενη εγκυμοσύνη. Έλεγα ότι ο Θεός δεν θα με ξανακάνει μάνα, αλλά δεν έγινε, τελικά, έτσι…αισθανόμαστε, ο σύζυγός μου κι εγώ, υπόχρεοι. Πάντοτε υπάρχει ο χώρος για ένα ακόμα παιδί», δήλωσε σήμερα στην εκπομπή Today show του τηλεοπτικού δικτύου NBC η Ντούγκαρ.
«Ποτέ δεν θυμάμαι να ήμουνα σε καλύτερη φόρμα, απ’ ότι σήμερα», πρόσθεσε.

Η πρώτη μπύρα για σκύλους .Τώρα οι σκύλοι θα έχουν και αυτοί το δικό τους ποτό. Η πρώτη μπύρα για τα τετράποδα ζωάκια που ονομάζεται «Bowser Beer», πρόσφατα κέρδισε το αντίστοιχο βραβείο από την World Records Academy, παρά την πρώτη κυκλοφορία της το 2007.
Σε αντίθεση με τις συνηθισμένες μπύρες, η μπύρα για τους σκύλους δεν διαθέτει ούτε ζύθο, ούτε ανθρακικό και φυσικά ούτε αλκοόλ. Αντίθετα, η μπύρα είναι αρωματισμένη με γλυκιά βίνη κριθαριού που μπορούν να δοκιμάσουν ακόμα και οι άνθρωποι.
Την ιδέα για την διαφορετική μπύρα, που κυκλοφορεί αυτή την στιγμή σε 40 πολιτείες της Αμερικής, είχε η Jenny Brown από το Φοίνιξ.
«Μερικοί σκύλοι την πίνουν κατευθείαν από το μπουκάλι, άλλοι την θέλουν μαζί με το φαγητό και άλλοι την προτιμούν κρύα.», αναφέρει η περήφανη δημιουργός.

Ετσι φτιάχνονται τα τσιγάρα .


http://ipokabos.blogspot.com/2011/11/blog-post_7568.html

Εαν λήξει το γάλα μπορώ να το πιώ ?Σίγουρα σε όλους μας έχει τύχει να ανοίξουμε το ψυγείο , να δούμε ότι το φρέσκο γάλα έχει λήξει και να βρεθούμε στο δίλημμα αν κάνει να το πιούμε ή να το πετάξουμε· ή να παρατηρήσουμε ότι έληξε αφού το έχουμε ήδη πιει και να σκεφτόμαστε αν ήταν επικίνδυνο για την υγεία μας.
  
Στο παστεριωμένο γάλα, τα περισσότερα από τα πολύ επικίνδυνα βακτήρια έχουν εξουδετερωθεί. Αλλά ακόμα και το παστεριωμένο γάλα αρχίζει να χαλάει γρήγορα και παραμένει σχετικά φρέσκο το πολύ για δυο ημέρες μετά την Ημ.λήξης. Επίσης και άλλοι παράγοντες, όπως να αφήνεται το γάλα σε θερμοκρασία δωματίου για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορεί να κάνουν το γάλα να χαλάσει πιο γρήγορα. Ακόμη και η θερμοκρασία του ψυγείου σας, η οποία είναι συνήθως μικρότερη από αυτή των ψυγείων στα σούπερ μάρκετ, μπορεί να επηρεάσει.

Τα βακτήρια που κάνουν το γάλα να ξινίσει και να χαλάσει μπορούν να προκαλέσουν τροφική δηλητηρίαση και είναι επικίνδυνα για μικρά παιδιά ή άτομα με αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα. Ωστόσο είναι μάλλον απίθανο ότι η κατανάλωση ληγμένου γάλατος θα μπορούσε να σκοτώσει έναν ενήλικα.

Κλείνοντας, η κατανάλωση γάλατος (εφόσον αυτό έχει καλή γεύση και δεν μυρίζει) για έναν ενήλικα μια-δυο ημέρες μετά την λήξη μπορεί να μην είναι επικίνδυνη. Αν έχει περάσει όμως περισσότερος καιρός, ναι μεν είναι κάπως απίθανο να σας σκοτώσει αλλά υπάρχουν σοβαροί κίνδυνοι για την υγεία σας.

Τέλος ας δούμε τη σημάνει η κάθε ετικέτα:

• Ανάλωση κατά προτίμηση: Ο όρος αυτός αναφέρεται στη γεύση και την ποιότητα των τροφίμων. Στις περισσότερες περιπτώσεις τα προϊόντα θα είναι ασφαλή για κατανάλωση ένα διάστημα μετά αυτή την ημερομηνία.

• Ανάλωση μέχρι: Δεν είναι τόσο απόλυτο όσο η ημερομηνία λήξης αλλά είναι η τελευταία ημερομηνία που οι κατασκευαστές πρόκειται να εγγυηθούν για την ποιότητα ενός προϊόντος.

• Ημερομηνία λήξης: Πρέπει να πετάμε τα προϊόντα μετά την ημερομηνία λήξης τους. Ενώ οι άλλοι όροι δεν είναι τόσο απόλυτοι, αυτός δηλώνει ξεκάθαρα ότι το προϊόν έχει λήξει.

πηγή:healthline.com
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory