Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011

Μηχανή στην Ιαπωνία πού καίει ....

B283
B283
B283
B283
B283
B283
B283
B283

Η πορνοστάρ Σάσα Γκρέι διάβασε παραμύθια σε 7χρονα σε δημοτικό σχολείο


Η πορνοστάρ Σάσα Γκρέι διάβασε παραμύθια σε 7χρονα σε δημοτικό σχολείο
Ακούγεται απίστευτο και όμως συνέβη στο δημοτικό σχολείο Έμερσον στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Η διάσημη πορνοστάρ Σάσα Γκρέι προθυμοποιήθηκε να διαβάσει αποσπάσματα από ιστορίες στους 7χρονους μαθητές του σχολείου και οι γονείς τους βγήκαν από τα ρούχα τους!
Δεν λέει να ξεσπάσει η θύελλα των έντονων αντιδράσεων που προκάλεσε στους γονείς των μαθητών η απόφαση του σχολείου να επιτρέψει στην Σάσα Γκρέι να συμμετάσχει στον θεσμό του «Read Across America» που περιλαμβάνει την εθελοντική συμμετοχή διασημοτήτων στην ανάγνωση βιβλίων σε σχολεία για την προώθηση των βιβλίων.
Η ίδια η Σάσα πάντως φρόντισε να δώσει τη δική της απάντηση με μια σύντομη ανακοίνωση στην οποία αναφέρει «Συμμετείχα σε αυτό το πρόγραμμα πιστεύοντας πως ο καθένας δικαιούται να σχηματίσει τη δική του άποψη για το τί κάνω και ποιά είμαι. Είμαι ηθοποιός, αρτίστα, κόρη, αδελφή, σύντροφος, Έχω ένα παρελθόν που μπορεί να ενοχλεί κάποιους αλλά δεν ορίζει το ποια είμαι. Πιστεύω σε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας και θα συνεχίσω να συμβάλλω σε οποιαδήποτε εκπαιδευτική ενέργεια εστιάζει στην διαπαιδαγώγησή τους».

Παγκόσμιος χάρτης από ανακυκλωμένους υπολογιστές .

1151 World Map Made from Recycled Computers
356 World Map Made from Recycled Computers
2103 World Map Made from Recycled Computers
457 World Map Made from Recycled Computers
649 World Map Made from Recycled Computers
551 World Map Made from Recycled Computers
746 World Map Made from Recycled Computers

Εργα τέχνης σε μύτες μολυβιού .
Μαθητής εισέβαλε σε σχολείο στο Μαρούσι και τραυμάτισε με σπαθί τέσσερα άτομα


Μαθητης εισέβαλε στο σχολείο του με σπαθί και τραυμάτισε δύο άτομα. Το απίστευτο περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 11 στο 1ο λύκειο Αμαρουσίου.
Έξω από το σχολείο ο 18χρονος αρχικά έβγαλε το σπαθί και προσπάθησε να τον χτυπήσει στο κεφάλι υπάλληλο καθαριότητα του Δήμου, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά. Στη συνέχεια ο δράστης πήγε προς το κτήριο του 1ου λυκείου και ανέβηκε στον 2ο όροφο και στο γραφείο του διευθυντή. Εκεί βρήκε τον υποδιευθυντή και αμέσως σήκωσε το σπαθί για να χτυπήσει τον καθηγητή στοχεύοντας στο κεφάλι, προκαλώντας του μια μεγάλη χαρακιά στη δεξιά πλευρά του λαιμού του.
Στη συνέχεια σε κατάσταση αμόκ ο 18χρονος κατέβηκε στο προαύλιο και πήγε στον ιστό της σημαίας, αφού την κατέβασε άρχισε να την πετάει κάτω. Δεν πέρασαν λίγα λεπτά και είδε μπροστά του τη φύλακα του σχολείο, αμέσως σήκωσε για τρίτη φορά το σπαθί και τραυμάτισε την άτυχη γυναίκα στο χέρι.
Στη συνέχεια ο νεαρός έφυγε από το λύκειο και πήγε στις εγκαταστάσεις του γυμνασίου. Στη διαδρομή βρίσκει μπροστά του μια από τις καθαρίστριες του σχολείου, την τραυματίζει και αυτή, ευτυχώς και αυτή η γυναίκα είναι ελαφρά τραυματισμένη, στη συνέχεια μπαίνει στον χώρο του γυμνασίου. Ανεβαίνει στον 2ο όροφο και πάει και εκεί στον ιστό της σημαίας, την κατεβάζει, βγάζει τη μπλούζα που φορούσε και την τοποθετεί στη θέση της σημαίας.
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory