Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2011

Υπέροχη φύση .

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Αυτό σίγουρα θα πονέσει !

Μαντέψτε το αποτέλεσμα αυτής της ...

Παράξενοι άνθρωποι .

Όλες οι μεγάλες εταιρίες παρακολουθούν τους χρήστεςΤην αποκάλυψη ότι όλες οι μεγάλες εταιρίες παρακολουθούν κρυφά τους χρήστες του ίντερνετ και καταγράφουν όλες τις ενέργειες που κάνουν κατά την περιήγησή τους στο διαδίκτυο, έκανε μέσα από συνέντευξή του ο ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ.
Σύμφωνα με τον Ζούκερμπεργκ, η Yahoo, η Microsoft και η Google συλλέγουν κρυφά δεδομένα από τους χρήστες, ενώ οι ενέργειες του Facebook, που έχει βρεθεί πολλές φορές στο στόχαστρο για αυτό το λόγο, χαρακτηρίζονται από μεγαλύτερη διαφάνεια.
Βέβαια, παραδέχτηκε ότι ειδικά στην περίπτωση της Google, η εταιρία επιτρέπει στους χρήστες της να δουν τις πληροφορίες τις οποίες αποθηκεύει μέσα από την ιστοσελίδα Google Dashboard, κάτι όμως που πολύ λίγοι χρήστες γνωρίζουν.

Το κάνεις λάθος .


Χριστουγεννιάτικο δέντρο αξίας 2 εκατ. δολαρίωνΤόκιο, χριστουγεννιάτικο δέντρο, χρυσό, καλλιτέχνης, κοσμηματοπωλείο, κορδέλες,
Δύο εκατομμύρια δολάρια κοστίζει το πιο ακριβό χριστουγεννιάτικο δέντρο του κόσμου – σύμφωνα με το βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες-, το οποίο κατασκεύασε κοσμηματοπωλείο του Τόκιο σε συνεργασία με τον καλλιτέχνη Σόγκο Καριγιαζάκι.
Για την κατασκευή του ύψους 2,4 μέτρων δέντρου, χρησιμοποιήθηκαν 12 κιλά χρυσού, ενώ είναι στολισμένο με κορδέλες, ορχιδέες και καρδιές, όλα φτιαγμένα από χρυσό.
Η αξία του χρυσού υπολογίζεται στα 700.000 δολάρια αλλά η συνολική αξία του δέντρου είναι πολύ μεγαλύτερη εξαιτίας του εργατικού κόστους, εξήγησε ο Ναότο Μιζούκι, γενικός διευθυντής μάρκετινγκ του κοσμηματοπωλείου.

Ομορφος πλανήτης .


Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory