Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2011

Αστείες εικόνες .Νέα μόδα στα παντελόνια .

Το χειρότερο Σχεδιασμός Παντελόνια Ever

Bρέθηκε το αρχαιότερο αγκίστρι στον κόσμο


Τιμόρ, αγκίστρι, ψάρεμα, πετονιά, ψαροκόκαλο, αλιεία, όστρακα
Το αρχαιότερο αγκίστρι για ψάρεμα που έχει ποτέ βρεθεί και χρονολογείται προ 23.000 περίπου ετών, βρέθηκε στο Ανατολικό Τιμόρ, στον Ειρηνικό ωκεανό, μία σαφής ένδειξη ότι ήδη από τότε οι προϊστορικοί άνθρωποι δοκίμαζαν την τύχη τους ως αλιείς με πετονιά και μάλιστα στα ανοιχτά.
Παράλληλα, βρέθηκαν χιλιάδες ψαροκόκαλα από ψάρια του ωκεανού, υπολείμματα φαγητού, που χρονολογούνται πριν από 42.000 χρόνια και αποτελούν το αρχαιότερο δείγμα αλιείας που έχει ποτέ βρεθεί στον κόσμο.
Οι ερευνητές, με επικεφαλής την αρχαιολόγο Σου Ο'Κόνορ του Αυστραλιανού Εθνικού Πανεπιστημίου στην Καμπέρα, βρήκαν δύο σπασμένα αγκίστρια από όστρακα σε ένα ασβεστολιθικό ρηχό σπήλαιο, τα οποία έχουν το γνωστό καμπύλο σχήμα στην άκρη τους.
Το ένα αγκίστρι χρονολογείται πριν από 11.000 χρόνια και το άλλο πριν από 16.000 έως 23.000 χρόνια. Μέχρι τώρα, τα παλαιότερα αγκίστρια στη ΝΑ Ασία, που έχουν βρεθεί, χρονολογούνταν προ 5.500 ετών, ενώ διεθνώς τα αρχαιότερα σύνεργα ψαρέματος που έχουν βρεθεί (καμάκια και ίσια αγκίστρια), είναι ηλικίας περίπου 12.000 ετών.

Απίστευτες φιλίες .

1200 Ο πιο απίστευτες Φιλίας
393 Η πιο απίστευτες Φιλίας
2156 Οι πιο απίστευτες Φιλίας
494 Οι πιο απίστευτες Φιλίας
678 Οι πιο απίστευτες Φιλίας

Σοκ: Στην Ελλάδα, πάνω από 20.000 άνθρωποι κοιμούνται στο δρόμο


Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τους ανθρώπους που δεν έχουν που να μείνουν εξαιτίας της κρίσης, την ανεργίας, και της εξαθλίωσης. Ανθρωποι οικογενειάρχες που έχουν κάνει σπίτι τους το δρόμο, οι νεοάστεγοι της Ελλάδας ,που όπως λένε ειδικές οργανώσεις έχουν αυξηθεί έως και 25%.
Σύμφωνα με την ΜΚΟ Κλίμακα, σε όλη την Ελλάδα οι άνθρωποι που κοιμούνται στον δρόμο, σε αποθήκες, εγκαταλελειμμένα κτίρια, ξενώνες κ.λπ. είναι περίπου 20.000, ενώ πολλοί περισσότεροι κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους.
Το προφίλ των ανθρώπων που διαβιούν στον δρόμο ή σε ακατάλληλες συνθήκες στέγασης έχει αλλάξει. Ανθρωποι που μέχρι τώρα μπορούσαν, έστω και με δυσκολία, να καλύψουν τις καθημερινές τους ανάγκες βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση λόγω της ανεργίας, των χαμηλών ή ανύπαρκτων εισοδημάτων και της αδυναμίας στήριξης από την οικογένεια.
Όπως αναφέρουν μέλη της Κλίμακας, πρόκειται για άτομα παραγωγικών ηλικιών, νέοι με μισθούς 500 ευρώ, άνθρωποι που έχασαν τη δουλειά τους λίγο πριν από τη σύνταξη ενώ σε σύγκριση με τον παραδοσιακό πληθυσμό των αστέγων έχουν μέτριο ως υψηλό μορφωτικό επίπεδο, δεν παρουσιάζουν προβλήματα ψυχικής υγείας, εξαρτήσεις ή προβλήματα παραβατικότητας
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory