Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2011

Χωριό στο Μαρόκο .
Κορίτσια από κοινωνικά δίκτυα .


Παιδόφιλοι εντοπίζουν τα θύματά τους μέσω GPS


Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει το Διαδικτυακό Κέντρο Εκμετάλλευσης Παιδιών και Διαδικτυακής Προστασίας για τους ανήλικους χρήστες του διαδικτύου, καθώς μέσα τεχνολογίες τύπου «βρες ένα φίλο» σε ιστοσελίδες κοινωνικές δικτύωσης, παιδόφιλοι έχουν τη δυνατότητα να ανιχνεύουν την ακριβή θέση των ανήλικων θυμάτων τους.
Οι ανήλικοι χρήστες του διαδικτύου, αναρτούν συχνά στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης την ακριβή τοποθεσία στην οποία βρίσκονται, δίνοντας έτσι στους παιδόφιλους της δυνατότητα να τους εντοπίσουν μέσω GPS.
Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Κέντρου, τα παιδιά πρέπει να ενεργοποιούν τις ρυθμίσεις προσωπικού απορρήτου και να μην προσθέτουν αγνώστους στις επαφές τους, ώστε να προστατεύονται από τους επιτήδειους.

Φάρσα .

Επίδειξη μόδας με...ποδήλατα στην Θεσσαλονίκη


Επίδειξη μόδας με... ποδήλατα στη Θεσσαλονίκη
Σε πασαρέλα μετατράπηκε το βράδυ του Σαββάτου το φουαγιέ του δημαρχείου Θεσσαλονίκης και μάλιστα φιλοξένησε επίδειξη μόδας με...ποδήλατα.
Τα μοντέλα, κορίτσια και αγόρια, έδειξαν σπορ και επίσημα ρούχα από την χειμερινή κολεξιόν, κάνοντας πετάλι σε ποδήλατα πόλης, σπαστά, mountain bike, ποδήλατα fitness και trekking. Εντυπωσιακό ήταν το μακιγιάζ των κοριτσιών, οι περισσότερες από τις οποίες, πάντως, ποδηλάτησαν με ίσια παπούτσια, αν και δεν έλειψαν και μερικές τολμηρές που φόρεσαν τακούνια.
Στόχος της εκδήλωσης, την οποία διοργάνωσαν η BikeRespect καιι ο δήμος Θεσσαλονίκης, ήταν να αναδειχθεί η αισθητική πλευρά του ποδηλάτου και να στηριχθούν οι δημιουργοί και τα καταστήματα του κέντρου της πόλης.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Πασίγνωστη ηθοποιός έντυσε το 6 εβδομάδων μωρό της… γαλοπούλα!
Πασίγνωστη ηθοποιός έντυσε το 6 εβδομάδων μωρό της… γαλοπούλα!
Όλοι μας χαιρόμαστε κάποιες γιορτές ή συμβολικές μέρες αλλά μερικοί άνθρωποι το παρακάνουν.
Πάρτε για παράδειγμα την Τορι Σπέλινγκ (κόρη του παραγωγού Άαρον Σπέλινγκ) η οποία έγινε παγκοσμίως διάσημη από τη σειρά Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς, η οποία -όπως φαίνεται- είναι μεγάλη φαν της Ημέρας των Ευχαριστιών!
Τι έκανε λοιπόν η 38χρονη μητέρα τριών παιδιών Τόρι;Έντυσε την μόλις 6 εβδομάδων κορούλα της Χάτι Μάργκαρετ ως ροδοψημένη γαλοπούλα!

Μη νομίζετε ότι το κράτησε και κρυφό. Ανήρτησε σε χρόνο dt τη φωτογραφία στην επίσημη ιστοσελίδα της, τονίζοντας ότι όποιος θέλει, είναι ελεύθερος να… τη μιμηθεί: «Εάν έχετε μωρό στο σπίτι, είναι ένα αστείο πρότζεκτ για την Ημέρα των Ευχαριστιών για φωτογραφίες που θα θυμάστε για πάντα». Στη συνέχεια, τόνισε ότι αν έχουν και άλλα παιδιά, όπως η ίδια, θα τους είναι χρήσιμα για να βοηθήσουν στον στολισμό του μωρού-γαλοπούλας!
Στη συνέχεια, η Τόρι Σπέλινγκ αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη από την κόρη της. Όχι όμως από αυτήν αλλά από τον μελλοντικό 18χρονο εαυτό της: «Ζητώ συγνώμη από τη μελλοντική 18χρονη Χάτι. Αλλά ήταν πολύ χαριτωμένη ιδέα για να την προσπεράσω. Εάν σε παρηγορεί καθόλου, η γαλοπούλα σου ήρθε “γάντι”»!
Πάντως, σχολίασε ότι η προετοιμασία της Χάτι-γαλοπούλας ήταν πολύ ευκολότερη από την προετοιμασία της αληθινής γαλοπούλας. Άλλη φορά, λοιπόν, αγαπητή Τόρι να φτιάχνεις μόνο Χάτι για τη Μέρα των Ευχαριστιών. Το νου σου μόνο μην ξεχαστείς και βάλεις το μωρό στο φούρνο…

Οι πιο παχύσαρκες στην Ευρώπη είναι οι Βρετανίδες


Βρετανία, Βρετανίδες, Ελλάδα, έρευνα, Ευρωπαϊκή Ένωση, κατανάλωση, παχύσαρκοι, Φ
Μεγάλα ποσοστά παχυσαρκίας καταγράφει η Μεγάλη Βρετανία σύμφωνα με μελέτη που δημοσίευσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Με ποσοστό 23% η Αγγλία κατέχει την πρώτη θέση ανάμεσα σε 19 χώρες – μέλη της Ε.Ε στην παχυσαρκία και ακολουθείται από την Μάλτα με ποσοστό 21%, τη Λετονία με 20,9% κα την Εσθονία με 20,5%.
Οι λιγότεροι παχύσαρκοι Ευρωπαίοι είναι οι Ρουμάνοι, φυσικά οι Ιταλοί που προσέχουν πολύ τη σιλουέτα τους, οι Βούλγαροι και οι Γάλλοι. Η χώρα μας βρίσκεται στην 7η συνολικά θέση ενώ η χώρα μας κατέχει τα πρωτεία στις πιο παχύσαρκες γυναίκες χαμηλής μόρφωσης.
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory