Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2011

Μοναχικός πλανήτης .

Aν ο Νώε ήταν Έλληνας!!


Aν ο Νώε ήταν Έλληνας…!!!
O Κύριος φανερώθηκε στον Νώε και του είπε:
Σε ένα χρόνο θα ρίξω βροχή και θα σκεπάσω ολόκληρη τη Γη με νερό και θα καταστρέψω τα πάντα. Αλλά θέλω εσύ να σώσεις τους δίκαιους και ευσεβείς ανθρώπους και δύο ζώα από κάθε είδος που υπάρχει στη Γη.
Σε προστάζω να χτίσεις μία Κιβωτό.
Και ο Θεός παραδίδει στον Νώε τα σχέδια για την Κιβωτό.. Με φόβο Κυρίου ο Νώε παίρνει τα σχέδια και 
συμφωνεί να φτιάξει την Κιβωτό.
Θυμήσου, είπε ο Κύριος,
Πρέπει να έχεις τελειώσει την Κιβωτό και να έχεις μαζέψει όλα τα ζώα σε ένα χρόνο..

Ένα χρόνο αργότερα, αρχίζει να σχηματίζεται μια καταιγίδα και όλες οι θάλασσες της Γης έχουν φουρτούνα. Ο Θεός κοιτάει τι γίνεται και βλέπει τον Νώε να κάθεται στην αυλή του και να κλαίει.
Νώε! Ανακράζει, Που είναι η Κιβωτός;

Συγχώρεσε με Κύριε, παρακαλά ο Νώε, έκανα ό,τι μπορούσα αλλά αντιμετώπισα μεγάλα προβλήματα.

Πρώτα-πρώτα έπρεπε να πάρω άδεια για την κατασκευή και τα σχέδια που μου έδωσες δε συμφωνούσαν με τον ισχύοντα κανονισμό.
Χρειάστηκε να προσλάβω ναυπηγό και να ξαναγίνουν τα σχέδια από την αρχή.
Μετά βρέθηκα σε διαμάχη με το Λιμενικό για το αν χρειαζόταν η Κιβωτός σύστημα πυρασφάλειας, βάρκες και σωσίβια.

Μετά μου έκανε καταγγελία ο γείτονας μου, γιατί παραβίαζα λέει τα όρια δόμησης χτίζοντας την Κιβωτό στην αυλή μου, και έτσι χρειάστηκα άδεια και από την Πολεοδομία.
Είχα πρόβλημα και να βρω ξύλα για την Κιβωτό γιατί υπήρχε απαγόρευση υλοτόμησης για την προστασία της Πιτσιλωτής Κουκουβάγιας.
Tελικά κατάφερα να πείσω την Υπηρεσία Προστασίας Δασών πως χρειαζόμουν το ξύλο για να σώσω τις κουκουβάγιες.
Αλλά όμως ο Οργανισμός Προστασίας Ζώων δεν με άφηνε να πιάσω κουκουβάγιες. Και έτσι δεν έχουμε κουκουβάγιες.
Μετά οι ξυλουργοί κατέβηκαν σε απεργία, αλλά κατάφερα να έρθω σε συμφωνία με το σύλλογο τους. Τώρα έχω 16 ξυλουργούς να δουλεύουν στην Κιβωτό, αλλά δεν έχω κουκουβάγιες.
Όταν άρχισα να μαζεύω τα υπόλοιπα ζώα, μου έκανε μήνυση μία ομάδα ακτιβιστών, γιατί θα έπαιρνα μόνο δύο από κάθε είδος.
Όταν ξεμπέρδεψα με αυτή τη μήνυση με ενημέρωσαν από το ΥΠΕΧΩΔΕ ότι δεν γινόταν να συνεχιστούν οι εργασίες αν δεν κάνω δήλωση για την επίδραση στο περιβάλλον του σχεδιαζόμενου κατακλυσμού. Δεν τους αρέσει η ιδέα ότι δεν έχουν αρμοδιότητα στις αποφάσεις του Δημιουργού του Σύμπαντος..

Μετά οι τοπογράφοι τους Στρατού απαίτησαν χάρτη της προτεινόμενης ροής των υδάτων του κατακλυσμού.

Εγώ τους έστειλα μία υδρόγειο.
Αυτές τις μέρες προσπαθώ να λύσω ένα ζήτημα με την Επιτροπή Ισότητας, που λένε ότι κάνω διακρίσεις επειδή δεν θα πάρω ανθρώπους που δεν πιστεύουν σε Εσένα, Κύριε.

Μου έστειλαν και αυτή την ειδοποίηση με δικαστικό επιμελητή ότι οφείλω φόρο και πρόστιμο γιατί δεν δήλωσα την Κιβωτό ως σκάφος αναψυχής.

Τώρα η εφορία έχει παγώσει τις καταθέσεις μου γιατί πιστεύουν ότι φτιάχνω την Κιβωτό για να φύγω από την χώρα για να μην πληρώσω φόρους.

Και ακόμη δεν έχει αποφασίσει το Συμβούλιο της Επικρατείας αν ο Κατακλυσμός είναι αντισυνταγματικός, αφού πρόκειται για θρησκευτική πράξη.
Πραγματικά, δεν υπάρχει περίπτωση να τελειώσω για τουλάχιστον 5 – 6 χρόνια.
Και τότε άρχισε να καθαρίζει ο ουρανός, να λάμπει ο ήλιος και να ηρεμούν οι θάλασσες. Το ουράνιο τόξο στόλισε τον ορίζοντα.
Ο Νώε κοίταξε τον Θεό με ελπίδα.
Κύριε, αυτό σημαίνει ότι δεν θα τα καταστρέψεις όλα;;;

Και απάντησε ο Θεός:
Μπα, δε βαριέσαι. Ας το κάνει το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ (!!!)

Διαβάστε περισσότερα http://ektiesthisi.blogspot.com/2011/11/blog-post_27.html#ixzz1f0Azn5J2

Οταν τα φορτηγά τρακάρουν

Το σύμβολο των Βρυξελλών ντύθηκε τσολιάς


Οι Βέλγοι συμπαραστέκονται με τον δικό τους πρωτότυπο τρόπο στην Ελλάδα. Το σύμβολο των Βρυξελλών ντύθηκε αλά «ελληνικά» δίνοντας την «απάντησή» του στην κρίση χρέους και τις χρηματαγορές.
Είναι το πιο γνωστό σύμβολο της βελγικής πρωτεύουσας. To μπρούτζινο άγαλμα απεικονίζει ένα μικρό αγοράκι που ουρεί, και έχει αποκτήσει το όνομα «Manneken Pis» («ο κατρουλής»). Για τους Βέλγους θεωρείται σύμβολο αντίστασης καθώς ο θρύλος θέλει το παιδί ενός δούκα να ουρεί εναντίον των εισβολέων που πήγαν να ανατινάξουν τα τείχη της πόλης.
Από το 1659 οπότε και επιβίωσε του βομβαρδισμού των Βρυξελλών, το αγαλματίδιο έχει γίνει σύμβολο της πόλης και αγαπημένη συνήθεια των Βέλγων είναι να το ντύνουν κάθε τόσο με μια στολή, με αποτέλεσμα ο «μικρός κατρουλής» να έχει πάνω από 800 στολές στην κατοχή του.
Στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Plaisirs d' Hiver», που γίνονται αυτές τις ημέρες στις Βρυξέλλες, οι Βέλγοι μας τίμησαν και με το παραπάνω, ντύνοντας το σύμβολο των Βρυξελλών με την στολή του τσολιά!

Γυναίκες και κουζίνα .

Βγάζουν τα... σεντόνια του Χίτλερ στο «σφυρί»!Tην επόμενη Τρίτη στο Μπρίστολ της Αγγλίας δύο από τα προσωπικά κλινοσκεπάσματα του Αδόλφου Χίτλερ, ένα λευκό σεντόνι με κεντημένο έναν αετό σκαρφαλωμένο και ένα ακόμα «διακοσμημένο» με τη σβάστικα και με άλλα σύμβολα των Ναζί, θα δημοπρατηθούν, σε τιμή που αναμένεται να φτάσει τις 3.000 λίρες.
Το ένα μονό λευκό σεντόνι, μαζί με την μαξιλαροθήκη, που έχει κεντημένο πάνω του έναν αετό σκαρφαλωμένο σε μια σβάστικα, πρόκειται να πωληθεί στη νοτιοδυτική αγγλική πόλη του Μπρίστολ την Τρίτη. Το επόμενο σεντόνι θα πωληθεί λίγες ημέρες αργότερα.
«Είναι εξαιρετικά σπάνιο να βρίσκει κανείς προσωπικά αντικείμενα του Χίτλερ, όπως τα σεντόνια του με τα σύμβολα και το μονόγραμμα του, ενώ έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το γεγονός ότι αυτά πωλούνται» αναφέρει ο Μάλκολμ Κλάριντζ, ειδικός στις πωλήσεις μέσω δημοπρασιών ειδών που σχετίζονται με το στρατό.
Τα κλινοσκεπάσματα αυτά είχαν αγοραστεί στη Γερμανία, από έναν ιδιώτη συλλέκτη, αρκετά χρόνια πριν.
«Λίγο μετά την αυτοκτονία του Χίτλερ και της Εύας Μπράουν, η οικονόμος τους Άννι Γουίντερ αφαίρεσε πολλά από τα προσωπικά τους αντικείμενα, προκειμένου να τα σώσει, όπως είχε πει, από τους πλιατσικολόγους» σημειώνει ο κ. Κλάριτζ.

Λάστιχα 5 χρόνων .
Είναι μόλις 34 ετών και έχει ήδη 16 παιδιά από 14 διαφορετικές γυναίκες!Σκοτσέζος, πατέρας, παιδιά, πατρότητα, Μεγάλη Βρετανία, επίδομα
Είναι 34 ετών, είναι άνεργος και έχει ήδη 16 παιδιά, ενώ το 17ο είναι ήδη καθ' οδόν. Ο λόγος για έναν Σκοτσέζο, ο οποίος φαίνεται ότι έχει κάνει την πατρότητα χόμπι, χωρίς ωστόσο το απαραίτητο αίσθημα υπευθυνότητας που απαιτείται σε αυτές τις περιστάσεις.
Ο Τζέιμι Κάμινγκ (φωτο), ο οποίος θεωρείται ο πιο καρπερός άντρας στη Μεγάλη Βρετανία, τον Ιανουάριο θα γνωρίσει τον 17ο απόγονό του, αλλά δεν έχει λίρα τσακιστή για να συντηρήσει τα παιδιά του. Το ίδιο και οι περισσότερες από τις μητέρες των παιδιών του, που τα βγάζουν πέρα μόνο με τη βοήθεια κρατικών επιδομάτων.
Η μητέρα του δηλώνει ντροπιασμένη από τη συμπεριφορά και την απάθεια του γιου της, ενώ τονίζει ότι ο Τζέιμι έχει μια μανία με τις έφηβες, παρά το γεγονός ότι η μεγαλύτερη του κόρη δεν είναι πολύ μικρότερη από τις συντρόφους του

Εντυπωσιακός χορός στο αεροδρόμιο .

Και η κυτταρίτιδα έχει τους εχθρούς της .

Κυτταρίτιδα

Ο αιώνιος εφιάλτης της κάθε γυναίκας… Ποιος άλλος; Η κυτταρίτιδα. Πώς μπορείτε να της “επιτεθείτε” βγάζοντάς την… κυριολεκτικά από πάνω σας;
  • Τι πρέπει να κάνετε:
Γυμναστείτε. Ακόμα και μισή ώρα εκγύμνασης την ημέρα (τρέξιμο, άθληση) βοηθάει. Δοκιμάστε μία μορφή έντονης άσκησης για καλύτερα αποτελέσματα. Η απώλεια βάρους συνδέεται με την μείωση της κυτταρίτιδας.
Πίνετε πολλά ποτήρια νερό. Προσπαθήστε να πίνετε τουλάχιστον 2-3 λίτρα νερό την ημέρα. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποβάλλετε τις τοξίνες από τον οργανισμό σας και θα ρυθμίσει καλύτερα την λειτουργία του σώματός σας.
Κάντε μασάζ. Κανονίστε να κάνετε τουλάχιστον μια φορά την βδομάδα μασάζ (εφόσον έχετε την οικονομική άνεση) και πείτε τους να επικεντρωθούν στις περιοχές που έχουν το πρόβλημα. Το μασάζ, αυξάνει την αιμάτωση στην συγκεκριμένη περιοχή, κρατώντας την σφιχτή.
Καταναλώστε τροφές με “μαγικά” συστατικά κατά της κυτταρίτιδας. Αυτά είναι: Μπανάνα, μούρα σπαράγγια, μπρόκολο, αμύγδαλα,αχλάδια, πεπόνι, πορτοκάλια.
Αντιοξειδωτικά. Μερικά από τα καλύτερα αντιοξειδωτικά για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας είναι : το λευκό πιπέρι, το εκχύλισμα κανέλας, το σκόρδο και η πιπερόριζα (ginger). Επίσης το πράσινο τσάι, φαίνεται να αυξάνει την καύση θερμίδων.
  • Τι πρέπει να αποφύγετε:
Το κάπνισμα. Προσπαθήστε να το κόψετε ή τουλάχιστον, μειώστε το.
Γλυκά αλάτι και αναψυκτικά. η αυξημένη αποθήκευση λίπους οδηγεί στη διόγκωσής των λιποκυττάρων, κάτι που συμβάλλει στην εμφάνιση της όψης πορτοκαλιού στο δέρμα.
Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο
Πηγή: cosmo.gr
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory