Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2011

Kung-fu ντράμερ .

Τα κορίτσια barbie .

Η γυναικεία οδήγηση θα φέρει εξαφάνιση της...παρθενίας
Σοβαρές ανησυχίες εκφράζονται από το θρησκευτικό συμβούλιο της Σαουδικής Αραβίας, για την αύξηση του πληθυσμού των γυναικών που οδηγούν, καθώς κάτι...
τέτοιο όπως επισημαίνουν θα οδηγήσει στην καταστροφή της κοινωνίας και την εξαφάνιση της παρθενίας.
Το θρησκευτικό συμβούλιο κάνει αυστηρή έκκληση στον βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας Αμπντάλα, ο οποίος σκέφτεται επί του ζητήματος να σταματήσει αυτό το φαινόμενο. Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που έχουν συλληφθεί τον τελευταίο καιρό επειδή οδηγούσαν.
Η οδήγηση δεν απαγορεύεται όμως σύμφωνα με το άτυπο δίκαιο της χώρας, μία γυναίκα απαγορεύεται να κυκλοφορήσει στους δρόμους ελέυθερη εάν δεν συνοδεύεται από τον άνδρα της ή από άνδρες συγγενείς της.
Τέλος προκειμένου όπως υποστηρίζει το συμβούλιο να βρεθεί μάι λύση, αλλά και να αιτιολογήσει τις ανησυχίες του, εξέδωσε μία ανακοίνωση στην οποία τεκμηριώνει για ποιόν λόγο οι γυναίκες δεν πρέπει να οδηγούν.

Σε μία «περίεργη» εξίσωση, η γυναίκεία οδήγηση, θα φέρει στην κοινωνία αύξηση της πορνείας, ομοφυλοφιλία, διαζύγια, και φυσικά απώλεια της παρθενίας στις νεαρές γυναίκες οι οποίες θα απελευθερώνονται από τα ήθη της χώρας...

Από την συλλογή : το αφεντικό μου είναι ηλίθιο .

Η τηλεόραση του μέλλοντος κυκλοφορεί τα επόμενα Χριστούγεννα


Πρόκειται για ένα από τα πλέον πολυαναμενόμενα προϊόντα, που υπόσχεται να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τηλεόραση.
τηλεόραση, apple, ipod, ipad, iphone
Ο λόγος φυσικά για την τηλεόραση της Apple (iTV;), το οποίο εκτιμάται ότι θα κυκλοφορήσει στην αγορά τα επόμενα Χριστούγεννα και θα αλλάξει για πάντα τον κόσμο της τηλεόρασης.
Φήμες για φωνητικές οδηγίες μέσω του Siri, σύνδεση με διαδίκτυο, χρήση του iCloud, αλλά και επιπλέον ιδιότητες της νέας τηλεόρασης κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, ενώ κάποιοι πιστεύουν ότι θα πρόκειται για ένα απλό plug-in box...
Όπως και να 'χει είναι σίγουρο ότι η τηλεόραση που «οραματίστηκε» ο Steve Jobs, ο άνθρωπος που μας έδωσε τους MacBook, το iPod, το iPad και το iPhone, αναμένεται με μεγάλη αγωνία.
πηγή: mediagate.gr

Απίστευτοι δρόμοι .

..Η Αγία Βαρβάρα στη Δράμα


Ο Νομός Δράμας, θα μπορούσε άνετα να χαρακτηριστεί ως Μουσείο της Φύσης με μεγάλη ποικιλία εκθεμάτων, ανάμεσα στα οποία είναι και οι πηγές της Αγίας Βαρβάρας από όπου πήρε και το όνομα της η όλη περιοχή της Αγίας Βαρβάρας στην Δράμα. Είναι ένας μοναδικός υδροβιότοπος εξήντα στεμμάτων στην καρδιά της πόλης, ο οποίος έχει τόσα φυσικά κάλλη , που θα μπορούσε να μαγέψει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Είναι από τις λιγοστές πόλεις της χώρας μας, που διαθέτει φυσικό υγροβιότοπο στο κέντρο της, ενώ η συνέχειαΕΔΩ


Διαβάστε περισσότερα http://ektiesthisi.blogspot.com/2011/12/blog-post.html#ixzz1fZ5lTJCg

Ένας στους επτά νέους θέλουν να φύγουν από την Ελλάδα


Τάσεις φυγής, μεγάλη απογοήτευση και εξάρτηση από τους γονείς τους έχουν η νέοι στην Ελλάδα όπως αποκαλύπτουν τα συγκλονιστικά στοιχεία έρευνας που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή ανθρώπων, ηλικίας 18 μεχρι 34 ετών. .
Στη δημοσκόπηση της Κάπα Research που δημοσιεύεται στο Βήμα της Κυριακής , 7 στους 10 νέους λένε ότι δεν έχουν κάποιο σχέδιο για τη ζωή τους και θα αναζητούσαν το μέλλον του στο εξωτερικό, ενώ το 72,8% αναφέρει πως δεν έχουν ένα εισόδημα που να αρκεί για να ζήσουν.
Περισσότεροι από τους μισούς, το 54% αναφέρουν ότι τους στηρίζουν οι γονείς τους.Εντυπωσιακό είναι ότι το 63,7% θεωρεί ότι ούτε στο μέλλον θα έχει ένα ικανοποιητικό εισόδημα, ενώ το 66,4% λένε ότι αν τους δινόταν η ευκαιρία θα έφευγαν από τη χώρα για να δουλέψουν έξω.
Παρόλη τη δυσαρέσκεια το 42,9% λένε ότι δεν συμμετέχουν ποτέ σε διαδηλώσεις και μόνο το 10,4% αναφέρουν ότι συμμετέχουν τακτικά.Στην ερώτηση «Ποια από τις παρακάτω λέξεις εκφράζει καλύτερα την ψυχολογία σας αυτή την εποχή;» μόνο το 1,1% των ερωτηθέντων νέων απαντά «χαρά», την «ελπίδα» επιλέγει το 8,3%, ενώ κυριαρχούν η «ανησυχία» (35,7%), η «απαισιοδοξία/φόβος» (28%) και η «οργή» (17,9%).
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory