Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2011

Εικόνες από τον Αρη .

Στο μεταξύ στην Αφρική .

meanwhile in africa01 Meanwhile in Africa
meanwhile in africa02 Meanwhile in Africa
meanwhile in africa04 Meanwhile in Africa
meanwhile in africa07 Meanwhile in Africa
meanwhile in africa08 Meanwhile in Africa
meanwhile in africa10 Meanwhile in Africa
meanwhile in africa13 Meanwhile in Africa
meanwhile in africa15 Meanwhile in Africa
meanwhile in africa20 Meanwhile in Africa

Τα κορίτσια της αεροπορίας .

140 Sexy Aviation Girls
318 Sexy Aviation Girls
227 Sexy Aviation Girls
413 Sexy Aviation Girls
318 Sexy Aviation Girls
512 Sexy Aviation Girls
712 Sexy Aviation Girls
612 Sexy Aviation Girls
1114 Sexy Aviation Girls

Μερικά από τα μεγαλύτερα πράγματα στον κόσμο .


 


Το απόλυτο μεθύσι .

Καίνε τις Καγιέν για να πάρουν τα ασφάλιστραΚατακόρυφη άνοδο έχουν σημειώσει οι κλοπές και οι εμπρησμοί πανάκριβων αυτοκινήτων με την Αστυνομία και τις ασφαλιστικές εταιρείες να πιστεύουν ότι βάζουν το χεράκι τους οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες για να εισπράξουν την αποζημίωση.
Σύμφωναα με ρεπορτάζ στα ΝΕΑ, οι περιπτώσεις ολικής καταστροφής από εμπρησμό διπλασιάστηκαν σε ένα μόνο χρόνο. Τα στοιχεία δείχνουν ότι από τον Οκτώβριο σημειώνονται 10 εμπρησμοί σε ακριβά αυτοκίνητα το μήνα ενώ λίγους μήνες πριν σημειωνόταν μόνο ένα περιστατικό το μήνα. Η εξήγηση που δίνουν στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς είναι ότι οι ιδιοκτήτες των ακριβών αυτοκινήτων μη μπορώντας να ανταπεξέλθουν στην συντήρηση των αυτοκινήτων τα καίνε ολοσχερώς προκειμένουν να εισπράξουν την αποζημίωση που η ασφαλιστική εταιρεία πρέπει να τους πληρώσει εντός 48 ωρών.
Η συχνότητα των εμπρησμών και φυσικά οι αποζημιώσεις που πρέπει να πληρωθούν έχουν οδηγήσει τις ασφαλιστικές εταιρείες να αναθέτουν τις υποθέσεις σε ιδιωτικούς ντετέκτιβ οι οποίοι καλούνται να εξετάσουν αν ο εμπρησμός ήταν όντως τυχαίος ή έγινε με πρόθεση κατά παραγγελία του ιδιοκτήτη. Χαρακτηριστική περίπτωση, αναφέρουν τα ΝΕΑ, η Πόρσε Καγιέν που βρέθηκε καμμένη στο Κορωπί πριν μερικές ημέρες. Ο ιδιοκτήτης είχε καταγγείλει κλοπή  και ότι οι κλέφτες τον εκβίαζαν για να τους δώσει χρήματα. Μόλις η Πόρσε βρέθηκε καμένη, ο ιδιοκτήτης θα έπρεπε να πάρει βάσει του ασφαλιστηρίου του 32.000 ευρώ. Η ασφαλιστική εταιρεία κατέφυγε όμως σε ντετέκτιβ που αποκάλυψε ότι επρόκειτο για απάτη.
Αφορμή για να ξεσκεπαστεί ο «πονηρός» ιδιοκτήτης της Πόρσε ήταν το γεγονός ότι παρέδωσε μόνο τα δύο από τα τρία κλειδιά του αυτοκινήτου, χωρίς να μπορεί να εξηγήσει που βρισκόταν το τρίτο κλειδί. Επιπλέον, ο εμπρησμός δεν ήταν ιδιαίτερα «επαγγελματική» δουλειά. Η Καγιέν ήταν κλειδωμένη με ανοικτά παράθυρα και η συνδεσμολογία της εμπρηστικής συσκευής παρέπεμπε σε «ερασιτέχνες».
Όταν ο ιδιοκτήτης βρέθηκε σε δύσκολη θέση, αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι είχε στήσει τον εμπρησμό με δύο φίλους του, προκειμένουν να εισπράξει τα χρήματα της αποζημίωσης. Τελικά, όμως, όχι μόνο έχασε την Καγιέν και την αποζημίωση αλλά υποχρεώθηκε να πληρώσει τα έξοδα της ασφαλιστικής εταιρείας.
Αντίστοιχες είναι και οι ιστορίες με τις αναφορές για κλοπές. Οι ιδιοκτήτες κρύβουν τις Πόρσε και δηλώνουν κλοπή για να εισπράξουν την αποζημίωση μετά από τρεις μήνες, και οι ασφαλιστικές εταιρείες τρέχουν στους ντετέκτιβ για να βρουν την αλήθεια. Μια τέτοια ιστορία συνέβη και στην Καλλιθέα πρόσφατα. Ο ιδιοκτήτης είχε παρκάρει την Πόρσε του στο δρόμο, ξεκλείδωτη, και μετά δήλωσε κλοπή. Για κακή του τύχη όμως ένας Πακιστανός, που προφανώς δεν είχε ιδέα, είδε το ξεκλείδωτο αυτοκίνητο και βρήκε εκεί καταφύγιο από το κρύο. Οι κάτοικοι κατήγγειλαν το περίεργο γεγονός στην Αστυνομία που επέστρεψε το αυτοκίνητο στον ιδιοκτήτη προτού τελειώσει το τρίμηνο που είναι απαραίτητο για να πάρει την αποζημίωση...

Δημιουργικές ιδέες .

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory