Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2011

Τα ομορφότερα κορίτσια του facebook .

Mια εικόνα χίλιες λέξεις
Την ανέβασε η HeyItsRemi μια γυναίκα από την California….
και απεικονίζει ένα κοριτσάκι που πάσχει από καρκίνο…
να ζωγραφίζει μαλλιά στην εικόνα της στον καθρέπτη!


Διαβάστε περισσότερα http://ektiesthisi.blogspot.com/#ixzz1fjLz4Oay

Συγκλονιστικές φωτογραφίες καρχαριών .

amazed fearful frightening horrible shocking poor great white shark (3)
amazed fearful frightening horrible shocking poor great white shark (1)
amazed fearful frightening horrible shocking poor great white shark (4)
amazed fearful frightening horrible shocking poor great white shark (5)
amazed fearful frightening horrible shocking poor great white shark (7)
amazed fearful frightening horrible shocking poor great white shark

Μέθοδος Αλ Καπόνε για να συλληφθεί η "γιαγιά του θανάτου"

"γιαγιά΄του θανάτου",φοροδιαφυγή, μέθοδος Αλ Καπόνε, παράξενα
Αν και πουλούσε συσκευές θανάτου, ως δολοφόνο δεν μπορούσαν να την κατηγορήσουν. Οι αρχές της Καλιφόρνια έπρεπε να βρουν άλλο λόγο για να γραπώσουν τη «γιαγιά του θανάτου». Η περίπτωση του Αλ Καπόνε τους ήρθε βολική και έτσι την έπιασαν για φοροδιαφυγή.

Η Σαρλότ Χάιντορν αντιμετωπίζει κατηγορίες για φοροδιαφυγή, τις οποίες παραδέχτηκε στο πλαίσιο συμφωνίας με τις εισαγγελικές αρχές. Η φοροδιαφυγή δεν αφορά ωστόσο την επιχείρησή της, αλλά τη σύνταξή της και κάποια ενοίκια που έπαιρνε.
Η 93χρονη πρώην καθηγήτρια Επιστημών είχε στήσει μη κερδοσκοπική εταιρεία μέσω της οποίας πουλούσε την εφεύρεσή της, που δεν ήταν τίποτα άλλο από μια συσκευή για αυτοκτονία. Το Gladd, όπως ονομάζεται, αποτελείται από μια σακούλα μέσα στην οποία ο επίδοξος αυτόχειρας βάζει το κεφάλι του. Η σακούλα σφίγγει γύρω από τον λαιμό. Μέσω του σωλήνα που διαθέτει συνδέεται με μια μικρή δεξαμενή γεμάτη ήλιο ή κάποιο άλλο θανατηφόρο αέριο. Ο χρήστης απλά τοποθετεί τη σακούλα και ανοίγει την παροχή του αερίου. Η συσκευή, που πωλείται εδώ και είκοσι χρόνια, και κοστίζει εξήντα δολάρια, απευθυνόταν, όπως δήλωνε η εφευρέτρια, σε ανθρώπους που πάσχουν από βαριές ασθένειες και θέλουν να βάλουν τέρμα στη ζωή τους όσο ακόμα έχουν αξιοπρέπεια.
Η Χάιντορν, πέραν της ομολογίας για φοροδιαφυγή, δέχτηκε να διακόψει την παραγωγή και πώληση της συσκευής. Από το 2007, που φοροδιαφεύγει, έχει πουλήσει περισσότερες από 1.300 συσκευές, ενώ έχει επιβεβαιωθεί ότι τουλάχιστον επτά πελάτες της τη χρησιμοποίησαν με απόλυτη επιτυχία.
Ωστόσο, η 93χρονη θα αποφύγει τη δίωξη για τους θανάτους αυτούς, στο πλαίσιο της συμφωνίας με τις εισαγγελικές αρχές. Θα πληρώσει όμως τους οφειλόμενους φόρους και θα τεθεί υπό επιτήρηση για πέντε χρόνια.
Πρέπει τέλος να σημειωθεί και κάτι άλλο παράξενο: η υπέργηρη γυναίκα πράγματι δεν κυνηγούσε το κέρδος. Οι αστυνομικοί που έκαναν έρευνα στο σπίτι της βρήκαν δεκάδες επιταγές πελατών τις οποίες δεν είχε καν εξαργυρώσει.

Φάρσα με ξανθιά .

..Eυχαριστούμε ROBIN...


Robin Williams,Η ανθρωπότητα πρέπει να υποκλίνεται στην Ελλάδα!

Robin Williams: Η ανθρωπότητα πρέπει να υποκλίνεται στην Ελλάδα!

«Η ανθρωπότητα οφείλει να υποκλίνεται στην ελληνική ιστορία», δηλώνει ο Robin Williams, μια δήλωση, την οποία οι περισσότεροι από τους πολιτικούς μας δεν θα έκαναν ποτέ...
«Στην Αγγλία για παράδειγμα, δεν πήγα πουθενά. Τι να δω; Το παλάτι του Μπάκιγχαμ; Δεν με νοιάζει. Όπως κι αν πάω στην Γερμανία, δεν θα πάω να δω το Τείχος του Βερολίνου. Ωστόσο, την Δήλο, τον Παρθενώνα και τις Μυκήνες δεν μπορείς να τις αγνοήσεις«. Τα οικονομικά δεδομένα αλλάζουν συνεχώς για όλους. Αυτό που δεν αλλάζει είναι η κληρονομιά, η ταυτότητά σας. Ο Παρθενώνας δεν φεύγει από την Αθήνα. Είναι ακόμα εκεί για να θυμίζει ότι η πρόοδος και η ακμή μπορούν να επιστρέψουν», δήλωσε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ο διάσημος κωμικός Robin Williams, κάνοντας μας όλους πραγματικά υπερήφανους!
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory