Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2011

Αγαπημένο άθλημα το βόλευ .

Διαδρομος για γάτες .

ladders for cats 4 Bizarre: Ladder for Cats
ladders for cats 3 Bizarre: Ladder for Cats
ladders for cats 2 Bizarre: Ladder for Cats
ladders for cats 1 Bizarre: Ladder for Cats

Πίνακες φτιαγμένοι με ανθρώπινο αίμα .Σκύλος έσωσε γατάκια που είχαν πετάξει σε σακούλα στη μέση του δρόμου


Από θαύμα γλίτωσαν δύο γατάκια στην Αϊόβα, τα οποία κάποιος άρρωστος είχε κλείσει σε μια σακούλα με γατοτροφή και την είχε πετάξει στη μέση του δρόμου, χάρη σε ένα σκύλο, το Ρέιγκαν, που τα έσωσε από βέβαιο θάνατο.
Ο Ρέιγκαν (φωτο) μάζεψε τη σακούλα από το δρόμο και την κουβάλησε μέχρι το σπίτι του, όπου δε σταμάτησε να κλαίει, μέχρι το αφεντικό του να την ανοίξει. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο CBS News η ιδιοκτήτρια του σκύλου, Λίντα Μπλέικλι, το θέαμα ήταν φρικιαστικό. Τα δύο γατάκια ήταν ζωντανά αλλά μέσα στα αίματα, καθώς δεν ήταν τα μόνα που μπήκαν στα σακούλα, αλλά τα μόνα που επέζησαν από τα αυτοκίνητα που την πάτησαν στο πέρασμά τους.
Αν και τραυματισμένα και σε κατάσταση σοκ, κατάφεραν να επιβιώσουν χάρη στη βοήθεια των ειδικών στο άσυλο ζώων όπου τα μετέφερε αμέσως η Μπλέικλι. Όπως είπε στο κανάλι η ιδιοκτήτρια του ασύλου, «το ένστικτο του Ρέιγκαν του έλεγε να βοηθήσει και όχι να σκοτώσει τα γατάκια. Με όλο το αίμα που υπήρχε στη σακούλα, κάποια σκυλιά θα είχαν αντιδράσει αλλιώς, εξαιτίας της μυρωδιάς. Ο Ρέιγκαν είναι ήρωας».

Δώστε χρώμα στην σκηνή σας .
Δύο ελληνικά γαϊδούρια βρήκαν τον παράδεισο στην Αγγλία

Δύο ελληνικά γαϊδούρια βρήκαν τον παράδεισο στην Αγγλία

Η περιπέτεια δύο ελληνικών γαϊδάρων του Φώτη και του Χριστόφορου έγινε πρωτοσέλιδο στην Wall Street Journal. Κάτω από τον τίτλο «Μια ελληνική τραγωδία με αίσιο τέλος» η εφημερίδα αφηγείται το δράμα των συμπαθών τετράποδων που ξενιτεύτηκαν από την Κω στην Βρετανία.
Το άρθρο ξεκινά με το να λέει πως μπορεί ο πρωθυπουργός της Αγγλίας Κάμερον να μην δέχτηκε να βοηθήσει οικονομικά τους Έλληνες, αλλά δεν απέτρεψε τις βρετανικές φιλοζωϊκές οργανώσεις από το να σώσουν δύο εγκαταλελειμμένα γαϊδούρια από το νησί Κω.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Χριστόφορος και ο Φώτης γλύτωσαν από την Ελλάδα της κρίσης και μετά από ένα ταξίδι πέντε ημερών μεταφέρθηκαν στο «Angmering Park» συνολικής έκτασης 11.000 εκταρίων που ανήκει στην Αν Χέρις, κόρη του Δούκα του Νόρφολκ, όπου απολαμβάνουν καθημερινή φροντίδα, ειδική διατροφή και συστηματικό καθαρισμό των οπλών και των δοντιών τους, ενώ το άρθρο αναφέρει χαρακτηριστικά «Τα δύο ζώα θα πρέπει να νομίζουν πως προσγειώθηκαν στον παράδεισο των γαϊδουριών. Τρώνε φρέσκο σανό κάθε μέρα και ρίζες τζίντζερ και το βράδυ κοιμούνται σε θερμαινόμεους σταύλους με θέα στο κανάλι»
Το άρθρο αναφέρεται επίσης στο γεγονός ότι τα ελληνικά γαϊδούρια είναι τα αθώα θύματα της κρίσης στην Ελλάδα, ακθω ενώ εργάζονται σκληρά στον ελληνικό τουρισμό (π.χ. Σαντορίνη) επειδή τα αφεντικά τους δεν έχουν χρήματα να τα συντηρήσουν τα εγκαταλείπουν. Για αυτό και στην Βρετανία λειτουργούν αρκετά κέντρα περίθαλψης ελληνικών γαϊδουριών και οργανώσεις όπως η «Σώστε τα Ελληνικά Ζώα».
Τέλος σύμφωνα με την εφημερίδα οι δύο «μετανάστες» χρειάστηκαν ένα απλό «διαβατήριο αλόγων» για να ταξιδέψουν στην Αγγλία, έγγραφο που καλύπτει και τα γαϊδούρια και τις ζέβρες, όπου αναγράφεται η ηλικία τους, πιθανή φαρμακευτική αγωγή που χορηγείται στα ζώα, καθώς και η φυσική τους περιγραφή (!) σε περίπτωση που χρειαστεί αναγνώρισή τους.

Ασυνήθιστα σχήματα από σύννεφα .

160 Unusual Cloud Shapes
326 Unusual Cloud Shapes
518 Unusual Cloud Shapes
718 Unusual Cloud Shapes
914 Unusual Cloud Shapes
815 Unusual Cloud Shapes
1012 Unusual Cloud Shapes
1213 Unusual Cloud Shapes
1411 Unusual Cloud Shapes

Γιατί η επιφάνεια της σοκολάτας ασπρίζει ?

Η σοκολάτα ασπρίζει - έχει μια ελαφριά πάχνη, στην επιφάνειά της, καθαρά και μόνο είτε εξαιτίας της ζάχαρης, είτε εξαιτίας του λίπους

Θα μου πείτε και πως γίνεται αυτό; Δείτε! 

Τι συμβαίνει με τη ζάχαρη

σοκολάτα ζάχαρηΜία από τις δύο αιτίες όπως προαναφέραμε, είναι η ζάχαρη. Τι συνέβη και έγινε η επιφάνεια της σοκολάτας μας εν μέρει άσπρη: 

Αυτό που έγινε, προκλήθηκε από υγρασία στην επιφάνεια της σοκολάτας. Λέμε στην επιφάνεια, μιας και η υγρασία δεν μπορεί να ”εισχωρήσει” μέσα της, παρά μόνο να ”κάτσει” στην επιφάνεια. 

Όπως όλοι ξέρουμε, η ζάχαρη αν έρθει σε επαφή με νερό, διαλύεται. Έτσι, η υγρασία αυτή, διέλυσε τη ζάχαρη που υπήρχε στην επιφάνεια της σοκολάτας μας. 

Κατά την επαναλαμβανόμενη εξάτμιση όμως της υγρασίας αυτής, έμειναν τα κατάλοιπα της διάλυσης, υπό μορφή πούδρας(σε ελάχιστες ποσότητες) και έτσι η πούδρα αυτή ”έκατσε” στην επιφάνεια της σοκολάτας! 

Το φαινόμενο αυτό συμβαίνει συνήθως, είτε όταν αφήσουμε τη σοκολάτα μας σε υγρό περιβάλλον, είτε αν από κρύο περιβάλλον, την πάμε απότομα σε ζεστό. 


Τι συμβαίνει με το λίπος

σοκολάτα λίποςΗ δεύτερη αιτία οφείλεται στο λίπος. Η σοκολάτα περιέχει μέσα της λίπη ή βούτυρο κακάο. Κι εδώ συμβαίνει το ίδιο φαινόμενο με πριν, αλλά λόγω διαφορετικής αιτίας. 

Το λίπος διαλύεται και βγαίνει στην επιφάνεια, με αποτέλεσμα να ”κάθεται” πάνω της, μιας και έχει διασπαστεί. 

Αυτό συμβαίνει αν αφήσουμε τη σοκολάτα μας σε αρκετά θερμό περιβάλλον. 

Είναι όπως όταν ψήνουμε μια πανσέτα, βγάζει τα ζουμιά της (το λίπος) και έπειτα τα ζουμιά αυτά ”στεγνώνουν” και επικάθονται στην επιφάνεια! 


Αυτά τα φαινόμενα μπορεί να συμβούν και με την πάροδο του χρόνου, εξαιτίας ότι η σοκολάτα αυτόματα θα βρεθεί σε πολλών ειδών περιβάλλοντα. 

Έτσι, αν μια σοκολάτα είναι αρκετά παλιά, είναι πολύ πιθανό να την δούμε έτσι. 

Παρόλο βέβαια που η σοκολάτα μας φαίνεται ψιλοαπαίσια επιφανειακά, είναι απολύτως ασφαλές να την καταναλώσουμε!
http://coolweb.gr
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory