Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2011

Πρώτο... μήκος στα Βαλκάνια οι Έλληνες- πρωταθλητές οι ΟύγγροιΈνας χάρτης της Ευρώπης που απεικονίζει ποιας χώρας οι κάτοικοι είναι οι πιο... προικισμένοι κάνει τον γύρο του Διαδικτύου. Ο «χάρτης του πέους» είναι μάλλον κολακευτικός για τους Έλληνες αφού τους εμφανίζει να είναι πιο προικισμένοι από τους Τούρκους, τους Σκοπιανούς και σχεδόν το σύνολο των Βαλκάνιων λαών.
Στην πρώτη θέση συναντάμε την Ουγγαρία με μέσο όρο μήκους πέους τα 16, 51 εκατοστά, ενώ έπονται η Γαλλία, η Τσεχία και η Ολλανδία.
Ο χάρτης δημοσιεύεται από το MAPPING STEREOTYPES PROJECT, που χαρτογραφεί τον πλανήτη μέσα από τα στερεότυπα.
Αξίζει πάντως να αναφερθεί ότι στον αντίστοιχο παγκόσμιο χάρτη στις πρώτες θέσεις συναντάς χώρες όπως ο Νιγήρας, η Νιγηρία και η Νικαράγουα. 
Δείτε τον χάρτη και την κατάταξη των ευρωπαϊκών κρατών βάσει...πόντων 

1.Hungary - (16.51 cm)
2.France - (16.01 cm)
3.Czech Republic - (15.89 cm)
4.The Netherlands - (15.87 cm)
5.Italy -(15.74 cm)
6.Belgium - (15.65 cm)
7.Georgia - (15.61 cm)
8.Denmark - (15.29 cm)
9.Slovakia - (15.21 cm)
10.Slovenia - (15.13 cm)
11.Bulgaria - (15.02 cm)
12.Serbia - (14.87 cm)
13.Sweden - (14.80 cm)
14.Croatia - (14.77 cm)
15.Greece - (14.73 cm)
16.Albania - (14.73 cm)
17.Belarus - (14.63 cm)
18.Iceland - (14.56 cm)
19.Germany - (14.48 cm)
20.Switzerland - (14.35 cm)
21.Norway - (14.34 cm)
22.Poland - (14.29 cm)
23.Austria - (14.16 cm)
24.Turkey - (14.11 cm)
25.Skopia - (13.98 cm)
26.Ukraine - (13.97 cm)
27.United Kingdom - (13.97 cm)
28.Spain - (13.85 cm)
29.Estonia - (13.78 cm)
30.Finland - (13.77 cm)
31.Armenia - (13.22 cm)
32.Russia - (13.21 cm)
33.Portugal - (13.19 cm)
34.Ireland - (12.78 cm)
35.Romania - (12.73 cm)
http://www.inews.gr/184/

Φοβερός τρόπος για να παρκάρετε την μερσεντέ σας .

Εντυπωσιακά σχέδια χαλιών .
Έχει όριο η εξυπνάδα;

Διεθνής ομάδα επιστημόνων υποστηρίζει ότι υπάρχει ανώτατο όριο στο επίπεδο της ευφυΐας των ανθρώπων και μάλιστα ότι αυτός ο «φράκτης» στο IQ δημιουργήθηκε ως «ασπίδα προστασίας». Σύμφωνα με τους ερευνητές οι αυξημένες νοητικές ικανότητες (πολύ ισχυρή μνήμη κ.α.) έχουν επιπτώσεις σε άλλες λειτουργίες και ικανότητες του ανθρώπου.

Οι εκτιμήσεις

Επιστήμονες του Πανεπιστημίου Warwick στην Βρετανία και συνάδελφοι τους από τον Πανεπιστήμιο της Βασιλείας στην Ελβετία μελέτησαν την εξέλιξη του ανθρώπου προσπαθώντας να βρουν απαντήσεις στο γιατί τα επίπεδα της ευφυΐας του είναι αυτά που γνωρίζουμε και δεν είμαστε ακόμη πιο έξυπνοι.

Κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η υπερβολική ευφυΐα προκαλεί σοβαρές παρενέργειες - τόσο οργανικές όσο και στην προσωπικότητα του ανθρώπου. Για αυτό τον λόγο αναπτύχθηκε ένας φυσικός μηχανισμός που να εμποδίζει τη μεγάλη αύξηση της νοημοσύνης. Οι ερευνητές αναφέρουν ότι το πολύ υψηλό IQ είναι πιθανό να συνδέεται με ασθένειες του νευρικού συστήματος.

Η τεχνητή αύξηση

Υποστηρίζουν μάλιστα ότι διάφορες ουσίες (π.χ καφεΐνη) αλλά και φάρμακα που χρησιμοποιούνται τα τελευταία χρόνια για την αύξηση της μνήμης ή της νοημοσύνης διαθέτουν αποτελεσματικότητα αλλά έχουν περιορισμένη χρονική δράση και βοηθούν μόνο όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα όπως αυτό της συγκέντρωσης.

Όπως λένε, το μυστικό στην όλη ιστορία είναι «η ανταλλαγή», δηλαδή ότι το επίπεδο νοημοσύνης λειτουργεί στην βάση του «κάτι δίνεις κάτι χάνεις». Με απλά λόγια, οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι αν αυξηθεί πολύ η μνήμη, ή η ευφυΐα γενικότερα, θα υπάρξει αντίστοιχη φθίση κάποιας άλλης λειτουργίας με αποτέλεσμα ο άνθρωπος τελικά να μην είναι χαρισματικός αλλά προβληματικός.

Η «ανταλλαγή»

«Πολλοί άνθρωποι ενδιαφέρονται να αυξήσουν τις νοητικές τους ικανότητες με τεχνητούς τρόπους. Το ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί χρειάζεται να συμβεί αυτό και δεν είμαστε ήδη όσο έξυπνοι θα θέλαμε. Οι ανταλλαγές είναι συχνό φαινόμενο στην εξέλιξη. Θα ήταν ευχάριστο να έχουμε ύψος τρία μέτρα αλλά η καρδιά δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει σωστά και να στέλνει το αίμα σε τόσο μεγάλες αποστάσεις. Για αυτό και η συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων έχει ύψος κάτω από τα δύο μέτρα. Όπως λοιπόν υπάρχει σε αυτή την περίπτωση μια ανταλλαγή έτσι συμβαίνει και με την ευφυΐα» αναφέρει ο Τόμας Χιλ, του Πανεπιστημίου Warwick, μέλος της ερευνητικής ομάδας.

Οι ερευνητές αναφέρουν ως παράδειγμα τους εβραίους Ασκενάζι με προέλευση κυρίως από χώρες της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης. Οι Ασκενάζι που κατά βάση παντρεύονται μεταξύ τους έχει διαπιστωθεί ότι διαθέτουν υψηλότερο IQ από τον μέσο Ευρωπαίο όμως από την άλλη πλευρά αντιμετωπίζουν πολλές κληρονομικές ασθένειες όπως η Τay-Sachs που επηρεάζει το νευρικό σύστημα.

Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι οι αυξημένες νοητικές ικανότητες των Ασκενάζι αυξάνουν ταυτόχρονα τα ποσοστά των ασθενειών που τους πλήττουν. Η έρευνα δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό «Current Directions in Psychological Science».

Πως να βγάλετε φωτογραφία ένα ρακούν .

αδρεναλίνης 0002 Πώς να πάρετε μια εικόνα με ένα ρακούν;
αδρεναλίνης 0003 Πώς να πάρετε μια εικόνα με ένα ρακούν;
αδρεναλίνης 0004 Πώς να πάρετε μια εικόνα με ένα ρακούν;
αδρεναλίνης 0005 Πώς να πάρετε μια εικόνα με ένα ρακούν;
tn1 Πώς να πάρετε μια εικόνα με ένα ρακούν;

Σας το προτείνουμε, αξίζει και πρέπει να το διαβάσετε...


Βρέθηκα σε ένα κατάστημα, στο διάδρομο με τα παιχνίδια.
Με την άκρη του ματιού μου, παρατήρησα ένα αγοράκι γύρω στα πέντε, το οποίο κρατούσε μια κούκλα.
Δε σταματούσε να της χαϊδεύει τα μαλλιά και να τη σφίγγει προσεκτικά πάνω του.
Αναρωτήθηκα για ποιον προοριζόταν αυτή η κούκλα.
Το αγοράκι γύρισε κάποια στιγμή προς την κυρία που βρισκόταν πλάι του:
«Θεία μου, είσαι σίγουρη ότι δε μου φτάνουν τα λεφτά;»
Η γυναίκα του απάντησε χάνοντας....η συνέχεια ΕΔΩ

Διαβάστε περισσότερα http://ektiesthisi.blogspot.com/2011/12/blog-post_363.html#ixzz1gPxJLnip

8 τροφές πού βελτιώνουν την εμφανισή σου .

egg_spinach
Δεν χρειάζεται να επιδοθείς σε κρέμες και beaute για να φροντίσεις την επιδερμίδα και τους μαύρους κύκλους που έχεις αποκτήσει από τα ξενύχτια της δουλειάς. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βελτιώσεις τη διατροφή σου και να προσέξεις λίγο παραπάνω τις τροφές που καταναλώνεις. Πρόσθεσε κάποια βασικά συστατικά στο καθημερινό σου μενού και τόνωσε τον οργανισμό σου και την εμφάνισή σου απλά, γρήγορα και οικονομικά. 

Σπανάκι

Μπορεί το σπανάκι να μην σου χαρίσει τα μπράτσα του Ποπάϋ με τη μια αλλά σίγουρα θα βελτιώσει κατά πολύ την εικόνα σου χάρη στις βιταμίνες που περιέχει για τον οργανισμό σου. Το σπανάκι είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, όπως είναι η βιταμίνη A, B, C αλλά και σε ασβέστιο, σίδηρο, φυλλικό οξύ και σε φυτικές ίνες. Τονώνει τόσο τον οργανισμό σου, όσο και την επιδερμίδα σου, αλλά και την όψη των ματιών σου ειδικά άμα καταπιάνεσαι πολλές ώρες με τον υπολογιστή λόγω δουλειάς.  Το σπανάκι μπορείς να το απολαύσεις τόσο στις σαλάτες, όσο και σε πίτες αλλά και σε κυρίως γεύματα όπως είναι το σπανακόρυζο, ενώ μπορείς να το συνοδεύσεις και με μεγάλη ποικιλία κρεάτων. 

Αυγό
Είναι οι πιο εύκολες και πιο γρήγορες πηγές ενέργειας, ειδικά για την πρωινή τόνωση αλλά και τη βραδινή λιγούρα. Τα αυγά έχουν υψηλά ποσοστά πρωτεϊνών, βιταμινών, ιχνοστοιχείων και σιδήρου.Βοηθούν στην αντιμετώπιση της τριχοφυΐας, ενώ έχουν και τονωτικές επιδράσεις και για τα μάτια. 

Μπανάνα
Η μπανάνα έχει άμεση επίδραση στην επιδερμίδα σου, μιας και τονώνει και ενισχύει την όψη της. η μπανάνα είναι εξαιρετική πηγή πολλών βιταμινών και άλλων θρεπτικών συστατικών, ενώ η γλυκιά της γεύση και ο κορεσμός που προκαλεί λόγω των φυτικών ινών την καθιστούν ένα ποιοτικό σνακ σε σχέση με οποιοδήποτε επεξεργασμένο τρόφιμο ή γλύκισμα. Η μπανάνα είναι πολύ καλή πηγή Βιταμίνης C, καλίου και φυτικών ινών. Η βιταμίνη C που περιέχεται στη μπανάνα, ενισχύει την αντιοξειδωτική άμυνα του ανθρώπινου οργανισμού και προστατεύει από ασθένειες. 

Κόκκινο λάχανο

Το κόκκινο λάχανο, όπως και το άσπρο, είναι πολύ καλή πηγή βιταμίνης C, μαγγανίου, φυλλικού οξέος, βιταμινών του συμπλέγματος B, καλίου και αντιοξειδωτικών ουσιών, όπως οι ινδόλες και οι σουλφοραφάνες. Αλλά το κόκκινο λάχανο έχει περισσότερες αντιοξειδωτικές ουσίες (π.χ. ανθοκυανίνες), ενώ η περιεκτικότητά του σε βιταμίνη C είναι 6-8 φορές μεγαλύτερη από αυτήν του άσπρου. Το κόκκινο λάχανο βοηθάει στον καθαρισμό του οργανισμού σου από τοξίνες και έχει πολύ καλή επίδραση στο δέρμα σου. Απόλαυσέ το σε μια δροσερή σαλάτα, αλλά και στο σάντουιτς που θα ετοιμάσεις για τη δουλειά. 

Παντζάρι
Το παντζάρι είναι πολύ καλός σύμμαχος για μια υγιή εμφάνιση. Το παντζάρι ή κοκκινογούλι όμως λέγεται συμβάλλει στη μείωση των λιπιδίων του αίματος, ενώ υπάρχουν ενδείξεις ότι έχει αντικαρκινικές ιδιότητες λόγω των αντιοξειδωτικών του συστατικών. Το παντζάρι είναι πλούσιο σε κάλιο, ένα ανόργανο συστατικό απαραίτητο για τη σύσπαση των λείων μυϊκών ινών της καρδιάς. Προτίμησε να το καταναλώνεις ολόκληρο (και μάλιστα όχι ψιλοκομμένο), μαγειρεμένο σε χαμηλή θερμοκρασία και όχι για πολλή ώρα, ανάλογα και με το μέγεθός του, προκειμένου να μην αλλοιωθούν τα θρεπτικά συστατικά του.

Λάδι από κουκούτσια σταφυλιού
Το λάδι από κουκούτσια σταφυλιού μπορεί να χρησιμοποιείται σε μεγάλο βαθμό στην κοσμετολογία αλλά δεν μπορεί να αρνηθεί κανείς τις ευεργετικές του δράσεις. Είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε γεγονός που βοηθάει στην μείωση των ρυτίδων. Χρησιμοποίησε το στη σαλάτα σου και θα δεις μεγάλη διαφορά στην εμφάνισή σου. 

Γαλοπούλα
Εσύ μπορεί να μην δίνεις σημασία στην εμφάνισή σου, όπως είναι για παράδειγμα τα νύχια σου, τα δόντια ή τα μαλλιά σου, αλλά να είσαι σίγουρος πως αυτά δεν ξεφεύγουν από τον αδίστακτο έλεγχο μιας γυναίκας. Μη τρομάζεις! Είναι piece of cake, αρκεί να μας ακολουθήσεις. Πρώτον, πρέπει να πίνεις πολύ νερό και κατά δεύτερο να λαμβάνεις τις κατάλληλες ποσότητες πρωτεΐνης. Φυσικά, δεν χρειάζεται να καταναλώνεις τόνους κρέατος για να το επιτυχείς. Μια διατροφή πλούσια σε λαχανικά σε συνδυασμό με κρέας μπορεί να σου αποφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Εμείς προτείνουμε σαν κρέας να προτιμήσεις τη γαλοπούλα και ειδικά σαν σούπα. Ειδικά για τον χειμώνα θα σε κάνει να την λατρέψεις!

Γκουάβα
Μια τελευταία πρόταση για τη λίστα που σου ετοιμάσαμε σήμερα για την εμφάνισή σου είναι τα εξωτικά φρούτα γκουάβα. Θεωρούνται υπερφρούτα γιατί είναι πλούσια σε βιταμίνες Α και C, Ω-3 και Ω-6 λιπαρά οξέα και φυτικές ίνες. Χαρακτηριστικό είναι ότι μία μόνο γκουάβα περιέχει 4 φορές τις ίδιες βιταμίνες C με ένα πορτοκάλι, ενώ είναι επίσης πλούσιο σεκάλιο και μαγνήσιο. 

Τι πρέπει να τρώς για να θυμάσαι .


Σολομός

Σολομός
Ο σολομός είναι πηγή Ωμέγα-3 λιπαρών οξέων, απαραίτητα για τη λειτουργία κι ανάπτυξη του εγκεφάλου. Έρευνες έχουν δείξει ότι συμπληρώνοντας με DHA, που μπορείς να βρεις στο ιχθυέλαιο, μπορεί να αποδειχθεί ευεργετικό για την λειτουργία της μνήμη.�. 

Άλλα φαγητά που περιέχουν επίσης υψηλές ποσότητες Ωμέγα-3 λιπαρών οξέων είναι οι σαρδέλες, ο λιναρόσπορος, το καρύδι, τα φασόλια σόγιας, οι γαρίδες, το τυρί σόγιας και τα χτένια. 

Ηλιόσποροι

Ηλιόσποροι
Οι ξηροί καρποί θεωρούνται ως ένας πολύ καλός τρόπος για να εντάξεις ωφέλιμα λιπαρά στη διατροφή σου. Οι ηλιόσποροι αποτελούν πλούσια πηγή βιταμίνης Ε. Η βιταμίνη Ε είναι ένα από τα αντιοξειδωτικά που βοηθούν στη μείωση της φθοράς της μνήμης όσο μεγαλώνεις. 

Άλλες πηγές βιταμίνης Ε είναι το σπορέλαιο, τα αμύγδαλα, το ηλιέλαιο, τα φουντούκια, τα φιστίκια, το βούτυρο, το σπανάκι, το μπρόκολο, το kiwi και το μάνγκο. 

Βατόμουρα

Βατόμουρα
Καθώς όλων των ειδών τα μούρα παρέχουν στον οργανισμό πολύτιμα συστατικά, τα βατόμουρα μπορούν να βοηθήσουν στη μνήμη. Θεωρούνται τροφή βελτίωση.� της μνήμης γιατί περιέχουν ένα συστατικό, το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την αντιστροφή της εξασθένισης της μνήμης λόγω ηλικίας, ενώ παράλληλα υπάρχουν ενδείξεις πως ασκούν θετική επιρροή στην αισθητηριακή μνήμη. 

Επιπροσθέτως, τα βατόμουρα έχουν χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, καθιστώντας τα καλή επιλογή όταν προσπαθείς να ελέγξεις τα επίπεδα σακχάρου στον οργανισμό σου. 

Άπαχο κρέας

άπαχο κρέας
Η προσθήκη συγκεκριμένων ποσοτήτων άπαχου κρέατος στη διατροφή σου είναι ευεργετικό για την αύξηση της μνήμης σου, λόγω της περιεκτικότητάς του σε σίδηρο. Καθώς οι περισσότεροι άντρες λαμβάνουν αρκετό σίδηρο από τη διατροφή τους (και σίγουρα δεν έχουν τα ίδια προβλήματα που συνήθως έχουν οι γυναίκες λόγω περιόδου), αυτοί που βρίσκονται σε αυστηρή δίαιτα και καταναλώνουν κυρίως κοτόπουλο, ασπράδια αυγών και ψάρια, ως πρωτεϊνικές πηγές, μπορεί να «πάσχουν» λίγο από μνήμη. 

Η έλλειψη σιδήρου ενδέχεται να έχει μεγάλη επίδραση στη λειτουργία του εγκεφάλου και να δυσχεράνει τις ικανότητες μάθησης. Έτσι, θα πρέπει να είσαι σίγουρος ότι ακολουθώντας κάποια δίαιτα δεν κόβεις τις πηγές σιδήρου από τον οργανισμό σου, ακόμα κι όταν αναζητάς την γρηγορότερη δυνατή απώλεια βάρους. 


Ο σταύλος που ισορροπεί .

The Balancing Barn: Πρόκειται για ξενώνα κοντά στο Walberswick και στο Aldeburgh στη Βρετανία. Κατασκευάστηκε από την Ολλανδική αρχιτεκτονική εταιρεία MVRDV και βρίσκεται στη κυριολεξία το μισό στον αερά, προσφέροντας στους επισκέπτες του καταπληκτική θέα. Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 8 άτομα με κόστος £24 ανά άτομο.

http://www.piperies.gr/posts/o-stablos-poy-isorropei
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory