Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011

3D τατουάζ .

Ομορφες χειμωνιάτικες φωτογραφίες .

Αυτά συμβαίνουν .

Οταν οι άντρες κάνουν ανοησίες .

the proof that men are foolish01
the proof that men are foolish02
the proof that men are foolish03
the proof that men are foolish05
the proof that men are foolish07
the proof that men are foolish08
the proof that men are foolish11

Παράξενα αγάλματα από όλο τον κόσμο .

Strange Statues around the World
Strange Statues around the World
Strange Statues around the World
Strange Statues around the World
Strange Statues around the World
Strange Statues around the World
Strange Statues around the World
Strange Statues around the World

Τιμή-ρεκόρ για τους πολύτιμους λίθους της Ελίζαμπεθ ΤέιλορΤο La Peregrina πουλήθηκε έναντι 11,8 εκατομμυρίων δολαρίων. Η Ελίζαμπεθ Τέιλορ διέθετε μία από τις πιο πλούσιες συλλογές κοσμημάτων
Τα διαμάντια του Ρίτσαρντ Μπάρτον


Το La Peregrina πουλήθηκε έναντι 11,8 εκατομμυρίων δολαρίων. Η Ελίζαμπεθ Τέιλορ διέθετε μία από τις πιο πλούσιες συλλογές κοσμημάτων


Έναντι μιας μικρής περιουσίας πωλούνται τα κοσμήματα της Ελίζαμπεθ Τέιλορ σε τετραήμερη δημοπρασία του οίκου Christie's. Ήδη τα πρώτα κομμάτια (από τα περίπου 300) έχουν πουληθεί σε τιμές-ρεκόρ, πολύ πάνω από τις αρχικές εκτιμήσεις του οίκου. Παράδειγμα το κολιέ La Peregrina που πουλήθηκε έναντι 11,8 εκατομμυρίων δολαρίων. Τα περισσότερα από τα κοσμήματα τα είχε χαρίσει στη διάσημη σταρ ο σύζυγός της Ρίτσαρντ Μπάρτον, για τον γάμο τους, για πρεμιέρες ταινιών, ακόμα και επειδή ήταν... Τρίτη.

Διαμάντια, μαργαριτάρια, σμαράγδια, ρουμπίνια και ζαφίρια «ντύνουν» τα κοσμήματα σε διάφορες μορφές: σε δαχτυλίδια, κολιέ, σκουλαρίκια. Η Ελίζαμπεθ Τέιλορ διέθετε μία από τις πιο πλούσιες συλλογές κοσμημάτων.

Ο οίκος δημοπρασίας εκτιμούσε ότι τα κοσμήματα θα πουληθούν για περισσότερα από 30 εκατομμύρια δολάρια, ωστόσο το ποσό αυτό αναμένεται να είναι τελικά πολύ μεγαλύτερο.

Ήδη τα πρώτα 12 κομμάτια της συλλογής πουλήθηκαν σε τιμές πολύ μεγαλύτερες από ότι είχε εκτιμηθεί.

Ανάμεσά τους και το κολιέ La Peregrina, δώρο του Μπάρτον, το οποίο πουλήθηκε έναντι 11,8 εκατομμυρίων δολαρίων (ο οίκος εκτιμούσε ότι θα πουληθεί για δύο με τρία εκατομμύρια δολάρια).

Το κολιέ περιλαμβάνει ένα από τα πιο σημαντικά μαργαριτάρια: ανακαλύφθηκε στα 1500 στον Κόλπο του Παναμά και υπήρξε δώρο του Φιλίππου του ΙΙ της Ισπανίας στην σύζυγό του Μαίρη Τυδώρ.

Έναντι 8,8 εκατομμυρίων δολαρίων πουλήθηκε το «Διαμάντι της Ελίζαμπεθ Τέιλορ», ένα διαμάντι 33,19 καρατίων, το οποίο χάρισε ο Ρ.Μπάρτον στην Τέιλορ το 1968.

Ο Μπάρτον έκανε πολλά δώρα στην Τέιλορ. Της έκανε δώρα επειδή «η μέρα ήταν όμορφη» ή επειδή «ήταν Τρίτη» και πάντα της υπενθύμιζε ότι την αγαπούσε.

Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της Κλεοπάτρας στην Ιταλία, ο διάσημος ηθοποιός έκανε συχνές επισκέψεις στον οίκο Bulgari για να αγοράσει στην αγαπημένη του ένα κολιέ, ένα δαχτυλίδι, ένα βραχιόλι και σκουλαρίκια που σχημάτιζαν ένα σετ.

Φέρεται να είχε, μάλιστα, δηλώσει: «Η μόνη λέξη που ξέρει η Ελίζαμπεθ στα ιταλικά είναι Bulgari».

Αν και τα περισσότερα κοσμήματα προέρχονται από τον Μπάρτον, υπάρχουν και άλλα που της τα χάρισαν άλλοι σύντροφοί της.

Η ίδια η Τέιλορ είχε εκφράσει την επιθυμία της να δημοπρατηθούν τα κοσμήματά της. «Ποτέ δεν θεώρησα τα κοσμήματά μου ως τρόπαια. Είμαι εδώ για να τα φροντίζω και να τα αγαπώ. Όταν πεθάνω και αυτά δημοπρατηθούν, ελπίζω ότι όποιος τα αγοράσει θα τους δώσει ένα καλό σπιτικό» είχε γράψει η Τέιλορ στα απομνημονεύματά της το 2002.

Εκτός από τα κοσμήματα, δημοπρατούνται και περίπου 400 ρούχα, φορέματα και αξεσουάρ που η ηθοποιός φορούσε σε πρεμιέρες και τελετές βραβείων.

Πριν την δημοπρασία είχε προηγηθεί έκθεση των κοσμημάτων, για την οποία τα εισιτήρια είχαν εξαντληθείι
in gr
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory