Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2011

Κορίτσια στην παραλία .

Γυναίκες μπροστά στα παράθυρα .

Μεγάλη έκρηξη στην Κίνα .

Μεγάλη έκρηξη στην Κίνα
Μεγάλη έκρηξη στην Κίνα
Μεγάλη έκρηξη στην Κίνα
Μεγάλη έκρηξη στην Κίνα
Μεγάλη έκρηξη στην Κίνα
Μεγάλη έκρηξη στην Κίνα
Μεγάλη έκρηξη στην Κίνα

Κάντε την γάτα σας καπέλο .

Cat Καπέλα
Cat Καπέλα
Cat Καπέλα
Cat Καπέλα
Cat Καπέλα
Cat Καπέλα

Ο Αη Βασίλης Ηρθε στην Κυπρο


Κοιτάσματα-μαμούθ κάνουν την Κύπρο παγκόσμιο ενεργειακό παίκτη
Ιστορικό «μπουναμά» επεφύλασσε στην Κύπρο η τύχη καθώς σύμφωνα με τα στοίχεια που ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας, το κοίτασμα του οικοπέδου 12 αγγίζει κατά μέσο όρο τα 7 τρισεκατομμύρια κυβικά πόδια.
Ο Κύπριος πρόεδρος δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα από τις έρευνες  στο οικόπεδο 12 θεωρώντας πως ανοίγουν νέες προοπτικές για την Κύπρο και τον λαό της.
«Είμαστε βέβαιοι ότι η αγαστή συνεργασία που είχαμε με την Noble Energy θα συνεχιστεί και στα επόμενα στάδια» ενώ παράλληλα ο κ. Χριστόφιας ανακοίνωσε πως πριν την πλήρη αξιοποίηση του κοιτάσματος η αμερικανική εταιρεία θα πρέπει να πραγματοποιήσει άλλη μια ερευνητική γεώτρηση.
Το κοίτασμα βρίσκεται στα 5861 μέτρα βάθος και σε βάθος νερού που αγγίζει τα 1689 μέτρα. Η περιοχή του κοιτάσματος αγγίζει τα 40 τετραγωνικά μίλια (103,6 τ.χλμ) ενώ ο όγκος του βρίσκεται μεταξύ 5 και 8 τρισεκατομμυρίων κυβικών ποδιών, με το μέσο όρο να βρίσκεται στα 7 τρισ. κυβικά πόδια.
Μήνυμα σε Άγκυρα και Τουρκοκύπριους
Παράλληλα ο κ. Χριστόφιας έτεινες χείρα φιλίας προς τους Τουρκοκύπριους και την Τουρκία, ζητώντας απο την Άγκυρα να σεβαστεί τις αποφάσεις των Ηνωμένων Εθνών και να σταματήσει τις προκλήσεις με σκοπό να υπάρξει επίλυση του πολιτικού προβλήματος του νησιού.
«Θέλουμε να δώσουμε τη δυνατότητα και στους Τουρκοκύπριους να απολαύσουν τα αγαθά που μας προσέφερε η φύση, αλλά αυτό θα γίνει μόνο με την επανένωση του νησιού μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κύπριος πρόεδρος.
«Η κυβέρνηση έχει ήδη αρχίσει το μακροπρόθεσμο σχεδιασμό και σκοπεύουμε να λειτουργήσουμε με σοβαρότητα και συνέπεια προκειμένου να δικαιωθούν οι προσδοκίες του κυπριακού λαού προκειμένο να εξασφαλιστεί το μέλλον της χώρας μας», κατέληξε ο κ. Χριστόφιας.
To κοίτασμα αγγίζει τα 8 τρισεκατομμύρια κυβικά πόδια, με βάση τις σημερινές τιμές αγοράς, η αξία του φυσικού αερίου είναι σχεδόν 90 δισεκατομμύρια δολάρια!

Times: Πρόσωπο της Χρονιάς ο πλανόδιος οπωροπώλης, Μπουαζίζι


Times: Πρόσωπο της Χρονιάς ο πλανόδιος οπωροπώλης, Μπουαζίζι
Οι βρετανικοί Times ανακήρυξαν πρόσωπο της χρονιάς για το 2012 τον Μοχάμεντ Μπουαζίζι, ο οποίος αυτοπυρπολήθηκε στην Τυνησία, προκαλώντας την εξέγερση που ανέτρεψε δικτάτορες και αυταρχικά καθεστώτα σε πολλά μέρη του αραβικού κόσμου.
Ο οπωροπώλης, αυτοπυρπολήθηκε πέρσι, όταν η αστυνομία του ζήτησε χρήματα για να του επιτρέψει να πουλήσει τα φρούτα του. Η εφημερίδα αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της ότι «ο Μπουαζίζι δεν ήταν ένας επαναστάτης, αλλά η μοναχική του αντίδραση αποτέλεσε καταλύτη για ένα κύμα από αντιδράσεις που μεταμόρφωσαν την μέση ανατολή».
Ο θάνατος του Μπουαζίζι τον Ιανουάριο, προκάλεσε την οργή των διαδηλωτών σε όλο το μήκος της Τυνησίας, οι οποίοι απαίτησαν την ανατροπή του αυταρχικού καθεστώτος του Αλ Αμπιντίν Μπεν Αλί, οδηγώντας τελικά στην αποχώρησή του από τη χώρα.
Αμέσως μετά, εκατομμύρια διαδηλωτές βγήκαν στους δρόμους της Αιγύπτου, της Λιβύης, της Συρίας και αλλού, για να αντισταθούν στην καταπίεση, την διαφθορά, την φτώχεια και την ανεργία. Η Τυνησία από τότε εκλέγει τους νέους ηγέτες της με ειρηνικές δημοκρατικές εκλογές.
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory