Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2011

Οι μαζορέτες της Ρωσίας .

Η αρχαιότερη βελανιδιά - παρεκκλήσι στην Γαλλία .

Παράξενα αγάλματα .

Οι καλύτεροι φίλοι .

Bеst Friеnds
Bеst Friеnds
Bеst Friеnds
Bеst Friеnds

Στο νέο έτος με τα φτερά του Δράκου


Πώς εμφανίστηκε ο Δράκος στη μυθολογία διαφόρων λαών;
 Ποιά είναι η διαφορά ανάμεσα στη μορφή του στην Ανατολή και τη Δύση; 
Τι υπόσχεται  να φέρει στους ανθρώπους το 2012 ως σύμβολο αυτού του έτους, σύμφωνα με το ανατολικό ημερολόγιο;
.Η πολυεθνικότητα του Δράκου από καιρό προξενεί το ενδιαφέρον πολλών ερευνητών.
 Πώς μπορει να εξηγηθεί το γεγονός ότι αυτό το φανταστικό πλάσμα υπάρχει στους
μύθους και τα παραμύθια σχεδόν όλων των λαών του κόσμου και ποιά είναι τα μυστικά της μακροζωΐας αυτού του θρύλου;
 Οι επιστήμονες του μοσχοβίτικου Μουσείου προσπάθησαν να εξακριβώσουν την προέλευσή του με τη βοήθεια των φυσικών επιστημών. Επέλεξαν εκθέματα που είναι συνδεδεμένα γενετικά με την μορφή του Δράκου, π.χ. το μηριαίο οστό μαμούθ  και τα αποτυπώματα ενός αρχαίου θαλάσσιου ερπετού. «Βλέποντας αυτά τα εκθέματα, είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί οι άνθρωποι φαντάζονταν τους  δράκους ως γίγαντες»,- είπε  η Γιελένα Φιόντοροβα, υπεύθυνη για την έκθεση.
-«Οι άνθρωποι του Μεσαίωνα έβλεπαν σχεδόν όλα τα οστά των απολιθωμένων ζώων ως λείψανα των δράκων. Υπάρχει μιά αυθεντική ιστορία που λέει ότι στο δημαρχείο της αυστριακής πόλης Κλάγκενφουρτ για μεγάλο χρονικό διάστημα  παρουσιαζόταν ως   κρανίο δράκου  το  αλυσοδεμένο κρανίο ενός τριχωρού ρινόκερου. Δεν είναι γνωστό γιατί ήταν αλυσοδεμένο, αλλά πιθανολογείται ότι το αλυσόδεσαν γιατί ο δράκος στην ευρωπαϊκή μυθολογία είναι άγριο και επιθετικό πλάσμα.Στην ευρωπαϊκή μυθολογία οι δράκοι φρουρούσαν συνήθως  τους  αμέτρητους θησαυρούς. Τους θυσίαζαν όμορφες κοπέλες. Οι δράκοι συμβόλιζαν το κακό, το οποίο νικούσαν οι ευγενείς Ιππότες. Τις αφηγήσεις για τους δράκους μπορεί να τις βρει κανείς και στην επιστημονική λογοτεχνία της μεσαιωνικής Ευρώπης. Στο μοσχοβίτικο Μουσείο Δαρβίνου φυλάγεται, π.χ. η «Ιστορία των ζώων» του Ελβετού εγκυκλοπαιδιστή του 16ου αιώνα Κόνραντ Γκέσνερ με την περιγραφή και μία ιχνογραφία του δράκου».Μέχρι σήμερα δεν βρέθηκαν πραγματικές, επιστημονικές αποδείξεις της ύπαρξης των δράκων στη γη, αλλά η ίδια η λέξη «δράκος» έχει συμπεριληφθεί στο επιστημονικό λεξιλόγιο σε μορφή ονομασιών φυτών και ζώων, μερικά δείγματα των οποίων παρουσιάζονται στη μοσχοβίτικη έκθεση. Εξάλλου, οι διοργανωτές της έκθεσης δεν ξέχασαν ότι σύμφωνα με το ανατολικό ημερολόγιο έρχεται το έτος του Μαύρου Δράκου Νερού. Τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτό το ΄Ετος;-«Το έτος αυτό, είναι μάλλον απρόβλεπτο μιά και σε διάφορους πολιτισμούς οι Δράκοι διαφέρουν μεταξύ τους.  Αν οι ευρωπαϊκοί δράκοι είναι επιθετικοί, ο κινέζικος δε δράκος είναι αρκετά καλός και φιλικός. Πιστεύεται ότι το έτος του Δράκου οι άνθρωποι θα βρουν τον εαυτό τους και θα προβιβαστούν στη καριέρα τους. Έγώ όμως νομίζω ότι όλα εξαρτούνται από τον  ίδιο τον άνθρωπο και τις προσπάθειες που καταβάλλει για επίτευξη αποτελεσμάτων. Παραφράζοντας την γνωστή παροιμία  μπορούμε να πούμε ότι «ο δράκος  βοηθάει όσους βοηθούν τους εαυτούς τους»,- παρατήρησε συμπεραίνοντας η Γιελένα Φιόντοροβα.

Διαβάστε περισσότερα http://ektiesthisi.blogspot.com/2011/12/blog-post_4892.html#ixzz1i43se935

2500 χιλ. αυτοκίνητα σχημάτισαν ουράνιο τόξο .

Δεν φοβούνται όλες οι γάτες το νερό .

Το τέστ του φιλότιμου .


Το τεστ έχει μόνο 1 ερώτηση, αλλά είναι πολύ σημαντική! Δίνοντας μια ειλικρινή απάντηση θα καθορίσει το φιλότιμο σου!
Το τεστ περιέχει μια τυχαία, εντελώς φανταστική περίσταση όπου ΕΣΥ καλείσαι να πάρεις μια απόφαση! Θυμήσου ότι η απάντηση σου πρέπει να είναι ειλικρινής.
Διάβασε τα παρακάτω και δώσε ιδιαίτερη σημασία σε κάθε γραμμή!
Η ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ
Είσαι στην προβλήτα του Πειραιά. Γύρω σου κυριαρχεί το χάος, που προκάλεσαν ακραία καιρικά φαινόμενα, ένας τρομακτικός άνεμος και πολλαπλές πλημμύρες. Είναι μια καταστροφή βιβλικών διαστάσεων. Είσαι δημοσιογράφος – φωτογράφος, που δουλεύει για μία πολύ μεγάλη εφημερίδα, και είσαι παγιδευμένος μέσα στην μέση αυτής της καταστροφής!!
Η κατάσταση είναι φοβερή! Προσπαθείς να τραβήξεις φωτογραφίες που θα καθορίσουν την καριέρα σου. Σπίτια καταστρέφονται, άνθρωποι ουρλιάζουν, άλλοι εξαφανίζονται κάτω από τα νερά! Η φύση τα καταστρέφει όλα
310417_2278127004975_1602773652_2259511_1064908513_nΤΟ ΤΕΣΤ
Ξαφνικά βλέπεις έναν άνθρωπο μέσα στο νερό! Παλεύει για τη ζωή του προσπαθώντας να μη τον καταπιούν τα κύματα! Πλησιάζεις… και σου μοιάζει οικείος! Ξαφνικά καταλαβαίνεις ποιος είναι!
Είναι ο Πρωθυπουργός !!! Την ίδια στιγμή βλέπεις τεράστια κύματα να κατευθύνονται καταπάνω του έτοιμα να τον πνίξουν! Έχεις 2 επιλογές:
1) Μπορείς να σώσεις την ζωή του Πρωθυπουργού, ή
2) Να τραβήξεις μια δραματική φωτογραφία που αναπαριστά τον θάνατο ενός από τους πιο αμφιλεγόμενους πρωθυπουργούς της Ελλάδος και γνωστό στην Ευρώπη, για το «δόσιμο-εκχώρηση» της πατρίδας του στο ΔΝΤ !
Η ΕΡΩΤΗΣΗ:
Εδώ είναι η ερώτηση και παρακαλώ απάντησε ειλικρινά:
α) Θα επιλέξεις έγχρωμο φιλμ με υψηλή αντίθεση, ή
β) θα πας για την κλασική απλότητα του ασπρόμαυρου;

Πρωκτικό σέξ : αθώο ή ένοχο ?

prwktiko sex_386
Για πολλούς το πρωκτικό σεξ είναι το μεγαλύτερο ταμπού. Για κάποιους άλλους πάλι όχι. Και στις δύο περιπτώσεις όμως δεν παύει να κρύβει κινδύνους. 

H δαιμονοποίηση του πρωκτικού σεξ ως μη φυσιολογικό (παρά φύση) συχνά οδηγεί στον αφορισμό του. Aνεξάρτητα από την ηθική διάσταση όμως υπάρχει και αυτή της υγείας, η οποία πρέπει να μας προβληματίζει περισσότερο.

Μπορεί να κολλήσω ΣΜΝ;
Η πρωκτική επαφή χωρίς προφυλακτικό δεν αποκλείει τη μετάδοσησεξουαλικών νοσημάτων. Έτσι εξακολουθεί να υπάρχει ο κίνδυνος για γονόρροια, χλαμύδια, HPV (που μπορεί να προκαλέσει κονδυλώματα αλλά και να αυξήσει την πιθανότητα εμφάνισης καρκίνου του πρωκτού), έρπητα, ηπατίτιδα β, AIDS κ.λπ. Επιπλέον μπορεί να προκληθούν μηχανικές βλάβες, διαταράσσοντας τη διαδικασία της αφόδευσης αλλά και τραυματισμοί στον πρωκτό, καθώς και μερική ή και ολική (ειδικά σε περίπτωση βίαιης επαφής) ρήξη του έσω σφιγκτήρα, ο οποίος συγκρατεί τα κόπρανα με αποτέλεσμα το άτομο να εμφανίσει ακράτεια.

Αν είστε γυναίκα…
Ο κίνδυνος να κολλήσετε κάποιο ΣΜΝ είναι μεγαλύτερος απ' ό,τι ένας άντρας, αφού το γυναικείο έντερο μπορεί να μολυνθεί πιο εύκολα από το πέος. Επίσης οι γυναίκες γενικά εμφανίζουν λιγότερα συμπτώματα, με αποτέλεσμα συχνά να μην γνωρίζουν αν μολύνθηκαν. Πολλές μάλιστα αναπτύσσουν και πυελική φλεγμονή εξαιτίας αυτής της άγνοιας, 
η οποία αυξάνει τον κίνδυνο στείρωσης και εξωμήτριας κύησης. 

…και αν είστε άντρας
Η μετάδοση λοιμώξεων και μολύνσεων είναι συχνότερες στην πρωκτική επαφή, καθώς το πέος μπορεί να τραυματιστεί πιο εύκολα, ενώ σε περιπτώσεις βίαιης επαφής οι πιθανότητες τραυματισμού αυξάνουν. Επιπλέον το ενδεχόμενο «κατάγματος» του πέους είναι μεγαλύτερο λόγω της αυξημένης αντίστασης του σφιγκτήρα.

Υπάρχει ευχαρίστηση;
Στην περιοχή του πρωκτού υπάρχουν νευρικές απολήξεις, επομένως μπορεί να υπάρξει σεξουαλικός ερεθισμός. Αν και ο πρωκτός δεν είναι κατασκευασμένος για να υποδέχεται το πέος σε στύση, ο άντρας έχει την ίδια ή ίσως και εντονότερη αίσθηση όπως και στην κολπική επαφή, ενώ το πρωκτικό σεξ μπορεί να είναι ευχάριστο και για τη γυναίκα.

Προφυλαχτείτε

Αν επιμένετε στο πρωκτικό σεξ, παίρνετε πάντα προφυλάξεις χρησιμοποιώντας διαφορετικό προφυλακτικό αν έρθετε και σε κολπική επαφή. Μην ξεχνάτε ότι το ορθό έχει εκατομμύρια μικρόβια και η επιμόλυνση του κόλπου, της πυέλου και του ουροποιητικού συστήματος μπορεί να έχει συνέπειες και για τα δύο φύλα.

Γιατί το πιπέρι προκαλεί φτέρνισμα ?

Αρχικά ας δούμε γιατί φτερνιζόμαστε. Έτσι θα καταλάβουμε και γιατί το πιπέρι μας προκαλεί φτέρνισμα. 

τι είναι το φτέρνισμαΤο φτέρνισμα είναι μία ”αντίδραση” του οργανισμού μας ή ένα αντανακλαστικό, που ενεργοποιείται όταν διεγείρονται οι νευρικές απολήξεις μέσα στο βλεννογόνο της μύτης

Πιο απλά, όταν μια ουσία ”ερεθίζει” τις άκρες των νεύρων μέσα στη μύτη, τότε ο οργανισμός μας αντιδράει με το φτέρνισμα. 

Και γιατί αντιδράει έτσι; Γιατί φτερνιζόμαστε; 

Γιατί πολύ απλά ”πιστεύει” ότι αφού ερεθίστηκαν οι απολήξεις αυτών των νεύρων, τότε η ουσία ίσως είναι επικίνδυνη. 

Έτσι ο μόνος τρόπος που ξέρει για να την αποβάλλει, είναι το φτέρνισμα! 

πιπέριΤο πιπέρι λοιπον, περιέχει μία ουσία που ονομάζεται πιπερίνη. Αν εισπνεύσουμε την ουσία αυτή, τότε θα ερεθίσει τις απολήξεις των νεύρων του βλενογόνου, με αποτέλεσμα να προκαλέσει το φτέρνισμα! 

Αν και δεν είναι επικίνδυνη η πιπερίνη, όπως και άλλες ουσίες, από τη στιγμή που ερεθίζουν τις απολήξεις των νεύρων του βλεννογόνου, χτυπάει το καμπανάκι!

Έτσι απλά! 

Τώρα, από το στόμα αν εισπεύσουμε πιπέρι(άλλο να το φάμε και άλλο να το εισπνεύσουμε), είναι πολύ πιθανόν να μη φτερνιστούμε, γιατί πολλές φορές θα τύχει να μην έρθει σε επαφή το πιπέρι με τις απολήξεις νεύρων του βλεννογόνου.
http://coolweb.gr/g
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory