Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2012

Στιγμές αγωνίας έζησε ο Νίκος ΣτραβελάκηςΣε θρίλερ μετατράπηκαν οι ξέγνοιαστες οικογενειακές διακοπές του Νίκου Στραβελάκη στο χιονοδρομικό κέντρο του Μαινάλου στην Αρκαδία. Την επόμενη ημέρα της Πρωτοχρονιάς, και ενώ ο πεντάχρονος γιος του δημοσιογράφου έπαιζε αμέριμνος με το χιόνι, παρασύρθηκε από έλκηθρο που ήρθε κατά πάνω του με μεγάλη ταχύτητα. Το αποτέλεσμα ήταν το παιδάκι να τραυματιστεί, ευτυχώς ελαφρά.
«Νοικιάσαμε ένα έλκηθρο για το παιδί. Λίγο αργότερα και ενώ βρισκόμασταν στην άκρη της πίστας σε μια μικρή πλαγιά, ένα άλλο έλκηθρο κατέβηκε σαν βολίδα. Ουσιαστικά ανεξέλεγκτο και μπροστά στα μάτια μας παρασύρει το γιο μας. Τα πόδια του έλκηθρου βρέθηκαν στα πόδια του και το τιμόνι στην κοιλιά του. Το παιδί εκτοξεύτηκε και έπεσε στο χιόνι, σφαδάζοντας από τον πόνο», αποκάλυψε ο ίδιος ο Νίκος Στραβελάκης, μιλώντας στην «Espresso»..
Ευτυχώς ο γιος του δεν τραυματίστηκε σοβαρά: «Το έσωσε το γεγονός ότι είναι ελαφρό, τινάχτηκε στον αέρα και έπεσε στο χιόνι», όπως χαρακτηριστικά είπε ο δημοσιογράφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory