Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2012

Ερωτας μετά εμποδίων .

Έρωτας μετ΄εμποδίων
Η πρώτη σας βόλτα με το μηχανάκι, το ραντεβού για ποτά στο αγαπημένο σας μπαρ, πονηρά βλέμματα, χαρούμενα χαμόγελα και ζεστή αγκαλιά με άρωμα βανίλιας. Όταν ξεκινάτε να ζήσετε τον έρωτά σας με το αγόρι που έκανε την καρδιά σας να χτυπήσει λίγο πιο δυνατά, κανείς δε σας προειδοποιεί πως αυτή η διαδρομή δε θα είναι σαν το κόκκινο χαλί των Όσκαρ, γεμάτη αστραφτερά φορέματα και φωτογραφικά φλας.
Μετά τα χουχουλιάσματα στον καναπέ μπροστά από την τηλεόραση, τις εκδρομές στις χιονισμένες βουνοπλαγιές, τα παιχνίδια στην παραλία και τις βόλτες με τους φίλους, ακολουθούν πολλά επεισόδια που δε θυμίζουν σίγουρα αυτό που είχατε στο μυαλό σας όταν σας φίλησε για πρώτη φορά.

Ο εκνευρισμός από την πίεση στη δουλειά, η γάτα του που έπεσε από το μπαλκόνι, κάποιο πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί και το χιόνι που κάλυψε την πυλωτή στο σπίτι του, είναι αρκετά για να μετατρέψουν το αγόρι των ονείρων σας σε πρωταγωνιστή του θρίλερ "εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες". Γκρίνια, απότομοι τρόποι, άβολες σιωπές και ένα γκρίζο σύννεφο πάνω από το ουράνιο τόξο του έρωτά σας μόλις ξεπρόβαλλε. Προσοχή γιατί μας φαίνεται πως έχετε αγώνα μετ΄ εμποδίων και για να τα καταφέρετε θα χρειαστείτε υπομονή, επιμονή, ταχύτητα και μεγάλα ανοίγματα

Oι σχέσεις δεν είναι μία βόλτα με το καρουζέλ, ούτε αφήνουν πάντα στον ουρανίσκο τη γεύση από την αγαπημένη σας τάρτα φράουλα. Ο πρωταγωνιστής στο "love story" της ζωής σας μπορεί να δακρύσει, να χτυπήσει, να υποφέρει, να σκοντάψει και να χρειαστεί το χέρι σας για να σηκωθεί και να συνεχίσειΑν σβήσει για λίγο το χαμόγελο από τα χείλη του, πείτε ένα αστείο να του φτιάξετε τη διάθεση, αν γρατσουνίσει το γόνατό του δώστε του οινόπνευμα να καθαρίσει την πληγή και αν σκοτεινιάσει η μέρα του γίνετε εσείς η ηλιαχτίδα στη ζωή του.
Αν πάλι δε μπορείτεπείτε αντίο, ανοίξτε την πόρτα και περιμένετε στη στάση του λεωφορείουΤο επόμενο ίσως είναι αυτό που θα σας πάει στον προορισμό που ονειρεύεστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory