Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τρίτη, 3 Απριλίου 2012

Το πολύ πορνό βλάπτει .

Το πολύ πορνό βλάπτει

Πώς η... υπερδιέγερση μπορεί να καταστρέψει τη σεξουαλική σου ζωή...
Ο καθημερινός πορνο-μπουφές περιλαμβάνει πλέον ατέλειωτο live sex chat, τόνους από γυμνά πιπίνια σε κάθε σου κλικ, πολλαπλά παράθυρα απόλαυσης και συνεχώς κλιμακούμενα επίπεδα hardcore sex. Το πορνό είναι εκεί για σένα, πάντα διαθέσιμο και δωρεάν, το τι συμβαίνει ωστόσο στον εγκέφαλό σου είναι μια άλλη ιστορία...
Το λέμε «overdosing» ή απλά κάψιμο! Είναι δύσκολο ομολογουμένως να πεις όχι σε τόσο πολύ και ποιοτικό πορνό, ωστόσο -σύμφωνα με το «Psychology Today»- υπάρχει ένας ιδιαίτερα καλός λόγος να περιορίσεις τις πορνογραφικές σου αναζητήσεις: η στυτική δυσλειτουργία.
Πλήθος ερευνών υποδεικνύουν ότι η υπερέκθεση στην τσόντα «αναισθητοποιεί» τον άντρα σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορεί πλέον να διεγερθεί από το απλό, καθημερινό σεξ. Τι γιατί; Γιατί δεν είναι τόσο θεαματικό και ιντριγκαδόρικο όσο το κινηματογραφημένο αντίστοιχό του!
Μιλάμε για ένα νέο είδος στυτικής ανεπάρκειας, ψυχολογικού τύπου, που έχει να κάνει με τη μη ικανοποιητική απόδοση στις πραγματικές συνθήκες, ενώ την ίδια στιγμή το μόριο κάνει τη δουλειά του μια χαρά μπροστά στην οθόνη (ή την TV, για τους πιο παραδοσιακούς)!
Το να χαϊδεύεις τον «διακόπτη» σου συνεχώς ισοδυναμεί με ένα κύμα ντοπαμίνης που κατακλύζει τον εγκέφαλό σου. Όσο περισσότερο εκτίθεσαι και όσο πιο έντονη είναι η έκθεση αυτή, τόσο πιο δύσκολο θα είναι να διεγερθείς με τις πραγματικές ερωτικές σκηνές που εκτυλίσσονται στο κρεβάτι σου.
Γι' αυτό και όλο και περισσότεροι άντρες -όπως υποδεικνύουν οι στατιστικές- πετυχαίνουν δυσκολότερα ικανοποιητική στύση χωρίς μια γερή δόση πορνό. Ναι φίλε μου, είναι εθισμός! Ίσως ήρθε η ώρα να κόψουμε τις τσόντες ή τουλάχιστον να τις περιορίσουμε σε πιο φυσιολογικά επίπεδα... Το θέμα είναι ποιος μπορεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory