Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012

Μήπως προσποιείται ?Φτάνουμε; Μπορεί να μουγκρίζει, αλλά μήπως αυτό που σκέφτεται πραγματικά είναι αν έκλεισε το μάτι της κουζίνας; Δεν χρειάζεται να πάθεις για μάθεις, απλώς διάβασε τα σημάδια.

Βογκητό που σπάει τύμπανα 
Το «Βασίλη, τελειώνω» όταν το ακούς ψιθυριστά μέσα στο αυτί σου τρώγεται. Η ίδια ατάκα όμως όταν συνοδεύεται από τσιριχτά χειρότερα από αυτά της Σοφίας Βόσσου, όταν τραγουδούσε το «Ανοιξη» στην Eurovision του '91, πρέπει να σου βάζει υποψίες. Κι, εντάξει, ξέρουμε, εσύ είσαι εύκολο παιδί -μπαίνεις, βγαίνεις, μπαίνεις, τελειώνεις-, εκείνη όμως είναι πιο περίπλοκη και θέλει περισσότερο χρόνο, τόσο μάλιστα που στο τέλος βαριέται και η ίδια και σου λέει «ας ρίξω μία άρια να τελειώνουμε». Αν θέλεις να φτάσετε και οι δύο μαζί, προσπάθησε να συντονιστείς με τις ανάσες της, προτείνει η Suzi Godson, συγγραφέας του The Sex Book.

Ψέματα στο πρόσωπο 
Διάβασε τη γλώσσα του σώματός της. Ενας γνήσιος οργασμός πρέπει να έχει τα παρακάτω χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τους Steve και Vera Bodansky, συγγραφείς του Extended Massive Orgasm: τα μάτια κλείνουν, ο λαιμός τεντώνεται και είναι ελαφρώς αναψοκοκκινισμένη. Αν δεν συμβαίνει τίποτα από αυτά, ψεύδεται. Τι να κάνεις αν σου συμβεί; Οι γυναίκες που αυνανίζονται φτάνουν πιο εύκολα στον οργασμό, οπότε με την άκρη του αντίχειρά σου τρίψε την κλειτορίδα της με κυκλικές κινήσεις. Αποφεύγει να σου μιλήσει μετά Οι γυναίκες προσποιούνται μόνο και μόνο για να κάνουν το σύντροφό τους να αισθανθεί καλύτερα. Γι' αυτό μετά το σεξ αποφεύγουν κάθε συζήτηση τύπου «τι καλά που ήταν». Το στοματικό σεξ από πριν είναι η λύση που θες.

Πυελική προσποίηση 
Αν ο οργασμός είναι αληθινός, τότε μπορείς να νιώσεις το πέος σου γραπωμένο, καθώς οι πυελικοί μύες της συστέλλονται. «Τότε τα χέρια και τα πόδια της είναι στην κυριολεξία στην τσίτα» μας λέει ο συγγραφέας του O: The Intimate History of the Orgasm, Jonathan Margolis. Αν δεν κουνιέται, ξύπνα την.

Πάντα τελειώνει 
Εντάξει, μην τρελαθούμε κιόλας. Δεν γίνεται κάθε φορά, σε κάθε στάση (ακόμα και στη στάση ουρακοτάγκος) να έρχεται σε οργασμό. Ακόμα και οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι μόνο το 30% των γυναικών έρχεται σε οργασμό κατά τη διάρκεια της διείσδυσης, ενώ το ποσοστό αυτό μικραίνει με το doggy style ή το όρθιο, καθώς δεν υπάρχει κλειτοριδική επαφή. Μη φοβάσαι και χρησιμοποίησε τα χέρια σου ή ακόμα κι ένα δονητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory