Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Κυριακή, 1 Απριλίου 2012

Harley νεκροφόρα, για όσους θέλουν το τελευταίο ταξίδι σε 2 τροχούς ...


Εφευρετικός λάτρης των μηχανών έφτιαξε ειδικό κουβούκλιο

Για όσους θέλουν το τελευταίο ταξίδι σε 2 τροχούς, υπάρχει μια νεκροφόρα... Harley
Δεν είναι σπάνιο όταν κάποιος φεύγει από το μάταιο τούτο κόσμο να διατυπώνει κάποια ιδιαίτερη επιθυμία που θέλει να τηρηθεί στην κηδεία του. Ο αναβάτης και λάτρης των μηχανών Harley, Joerg Grossman, αποφάσισε να κάνει κάτι για όσους επιθυμούν το «τελευταίο ταξίδι» τους να είναι πάνω (ή για την ακρίβεια δίπλα) σε μια μοτοσικλέτα Harley Davidson…
O 48χρονος  σχεδίασε και δημιούργησε ένα ειδικό κουβούκλιο, το οποίο τοποθετεί στο πλάι της μηχανής του, και αναλαμβάνει να φιλοξενήσει το φέρετρο. Πριν από μερικές ημέρες μάλιστα το κουβούκλιο προσαρμόστηκε σε μια Kawasaki για την πρώτη του δοκιμή.
Σύμφωνα με δηλώσεις του Grossman, η ιδέα προέκυψε για τους σκληροπυρηνικούς μηχανόβιους, που δεν θέλουν να αποχωριστούν την αγαπημένη τους μηχανή ούτε στην τελευταία τους «βόλτα».
Όπως ανέφερε στους δημοσιογράφους έχει ήδη δεσμευτεί να παραδώσει σε διάφορους ενδιαφερόμενους μέσα στο 2012, 10 τέτοια κουβούκλια, καθένα εκ των οποίων κοστίζει περίπου 60.000 Ευρώ.  Ο ίδιος εκτιμά ότι μόνο στη Γερμανία θα μπορούσαν να γίνονται 1000 κηδείες το χρόνο με χρήση μοτοσικλέτας. Βέβαια το επιπλέον κόστος είναι δυσανάλογο, καθώς η τιμή ενοικίασης είναι 1.200 Ευρώ (σε σύγκριση με τα 200 Ευρώ μιας «κανονικής» νεκροφόρας).
http://www.akous.gr/post.asp?uid=6685&home=1 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory