Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Σάββατο, 12 Μαΐου 2012

Προβλέψεις αριθμολογίας για τον Μάιο του 2012


Προβλέψεις αριθμολογίας για το μήνα Μάιο. Οι αριθμοί κρύβουν αρκετά σημαντικά μηνύματα για την πορεία, το μέλλον και τη ζωή μας και μπορούν να μας βοηθήσουν να προβλέψουμε τις τάσεις του μήνα που διανύουμε. Διάβασε το ειδικό αφιέρωμα αριθμολογίας για το μήνα Μάιο. Βρες τον προσωπικό γενέθλιο αριθμό σου (δηλαδή της ημέρας των γενεθλίων σου) και δες την προσωπική σου πρόβλεψη αριθμολογίας για το μήνα Μάιο.
Πώς θα βρω τον προσωπικό γενέθλιο αριθμό μου;
Για να βρεις τον προσωπικό αριθμό του ήλιου σου, αρκεί να προσθέσεις τα ψηφία της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν το άθροισμα που προκύπτει είναι διψήφιο, τότε πρόσθεσε τα δύο ψηφία για να προκύψει μονοψήφιος αριθμός.
 
Παράδειγμα: Ημερομηνία γέννησης 29 Δεκεμβρίου (δηλαδή 29/12)
Προσθέτουμε την μέρα και τον μήνα γέννησης: 2+9+1+2=14
Προέκυψε διψήφιος αριθμός, οπότε προσθέτουμε τα δύο ψηφία 1+4=5
 
Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός για το άτομο που γεννήθηκε 29/12 είναι το 5.

ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΪΟ....

Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 1
Ο Μάιος του 2012, είναι ο μήνας που θα θελήσει να επαναφέρει την ισορροπία και την αρμονία στη ζωή σου. Βαρέθηκες πλέον με τα προβλήματα και τους καβγάδες γι΄αυτό και θα προσπαθήσεις με τρόπο διπλωματικό αλλά διαλλακτικό να αποκαταστήσεις σχέσεις και συνεργασίες σου. Πλέον ξέρεις πολύ καλά ότι δεν μπορούν όλοι να σκέφτονται και να αισθάνονται το ίδιο με σένα, γι΄αυτό και η υποχώρηση αλλά και ο συμβιβασμός θα σε βοηθήσουν αυτό το μήνα να ηρεμήσεις και να μπορέσεις να βάλεις σε μία σειρά τη ζωή σου. Σε όλη την διάρκεια του μήνα θα υπάρχει διάχυτη η επιθυμία για ρομαντισμό και τρυφερότητα. Ακόμα και εσύ που δεν έχεις βρει ακόμα το άλλο σου μισό, θα ρίξεις επιτέλους λίγο τον πήχη και θα αφεθείς σε ένα όμορφο ερωτικό ειδύλλιο που ναι μεν μπορεί να μην πληροί όλες τις προϋποθέσεις που κάποτε είχες θέσει, όμως μπορεί να σε βοηθήσει για την ώρα να πάρεις τα πάνω σου. Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου, όλα φαίνονται ότι αρχίζουν πλέον να εξελίσσονται πιο ομαλά, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσεις την προσπάθεια. Δες επίσης στην ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ τον αριθμό του πεπρωμένου σου!
 
Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 2
Η ανάγκη σου για ξεκούραση, χαλάρωση αλλά και περισυλλογή θα είναι αρκετά έντονη σε όλη την διάρκεια του Μαϊου! Τώρα έχεις ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη φορά να ξεκουραστείς, να περάσεις χρόνο με τον εαυτό σου αλλά και να αφεθείς σε σκέψεις και όνειρα για το μέλλον σου. Η φαντασία σου θα σε βοηθήσει αυτό το μήνα να επιδείξεις την δημιουργικότητά σου, ενώ η διαίσθησή σου θα σε στηρίξει σε κάθε σοβαρή λήψη αποφάσεων. Σε όλη την διάρκεια του μήνα, το ένστικτό σου θα σου χτυπάει το «καμπανάκι» ότι έρχονται πολύ σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου, γι’ αυτό και θα προσπαθήσεις να κάνεις τις σωστές επιλογές προκειμένου να είσαι σε ετοιμότητα για όλα τα νέα γεγονότα που θα έρθουν σύντομα στη ζωή σου! Αυτό τον μήνα θα καταφέρεις με την συμπεριφορά σου αλλά και με τον τρόπο χειρισμού των καταστάσεων να εντυπωσιάσεις τους πάντες γύρω σου. Στον ερωτικό τομέα, θα έλκεις σαν μαγνήτης, γι’ αυτό τώρα μπορείς πραγματικά να κερδίσεις το έδαφος στα ερωτικά σου! Σε γενικές γραμμές, ο Μάιος είναι ένας πολύ τυχερός μήνας για σένα, γιατί θα βρίσκεσαι πάντα σε ετοιμότητα να εκμεταλλευτείς νέες και σπουδαίες ευκαιρίες. Δες επίσης στην ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ τον αριθμό του πεπρωμένου σου!
 
Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 3
Μήνας πρόκλησης, είναι ο Μάιος για σένα που έχεις προσωπικό γενέθλιο αριθμό το 3. Ο τελευταίος μήνας της άνοιξης τους 2012, θα σου δώσει πολλές ευκαιρίες που θα συντελέσουν στην πρόοδο και στην εξέλιξή σου! Το μυαλό σου θα είναι επικεντρωμένο στην καριέρα και στα οικονομικά και θα υπάρξουν προτάσεις, προσφορές, συζητήσεις αλλά και αλλαγές, που θα σε βοηθήσουν να φτάσεις ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία. Το πρώτο μισό του μήνα, ίσως πιεστείς λιγάκι με τις υποχρεώσεις και με την καθημερινή σου ρουτίνα. Θα νιώσεις ότι αναλώνεσαι σε υποθέσεις ρουτίνας που δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις τα προσωπικά σου σχέδια στο ρυθμό που θα ήθελες. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαϊου όμως, έρχεται για να ανταμοίψει όλες σου τις προσπάθειες και σε βοηθά να αναπληρώσεις τον χαμένο χρόνο. Στα αισθηματικά σου θα υπάρχει διάχυτος ερωτισμός και θα καταφέρεις να δημιουργήσεις ένα πιο όμορφο και ασφαλές κλίμα σε μία σχέση ή γνωριμία. Οι αμφιβολίες, οι ανασφάλειες και η αβεβαιότητα που υπήρχε για μία σχέση φεύγουν και τώρα πλέον όλα γίνονται πολύ πιο ξεκάθαρα! Δες επίσης στηνΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ τον αριθμό του πεπρωμένου σου!
 
Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 4
Ο Μάιος είναι ένας μήνας που γίνονται ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σου αλλά και στον τρόπο που σκέφτεσαι αλλά και αισθάνεσαι! Θα χαρακτηρίζεσαι από βιασύνη αλλά και ανυπομονησία και θα θέλεις πάση θυσία να κάνεις το επόμενο βήμα που θα σε βοηθήσει να φτάσεις στους στόχους που έχεις θέσει. Τα συναισθήματά σου θα είναι αρκετά συγκεχυμένα και θα έχεις αρκετά ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Την μία στιγμή μπορεί να ξεχειλίζεις από έντονο ενθουσιασμό και λαχτάρα και εντελώς ξαφνικά να απογοητεύεσαι και να αισθάνεσαι εγκλωβισμό από την ρουτίνα και την στασιμότητα! Προσοχή όμως, γιατί ο μήνας δεν είναι ιδανικός για τολμηρά ρίσκα αλλά και για νέα ξεκινήματα που ξέρεις εκ των προτέρων ότι δεν έχουν στέρεες βάσεις! Ο τελευταίος μήνας της άνοιξης του 2012, σου δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψεις και να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, ενώ παράλληλα σου χαρίζει μεγάλη έμπνευση και δημιουργικότητα. Δες επίσης στην ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ τον αριθμό του πεπρωμένου σου!
 
Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 5
Αυτό το μήνα το ενδιαφέρον σου θα είναι στραμμένο στο σπίτι, στην οικογένεια αλλά και σε όλες τις υποχρεώσεις που έχεις να διεκπεραιώσεις! Θα έχεις όλο το σθένος αλλά και την αποφασιστικότητα να αντιμετωπίσεις μία και έξω, κάποιες εκκρεμότητες από τις οποίες θέλεις να απαλλαγείς, ενώ παράλληλα θα βοηθήσεις και τα κοντινά σου πρόσωπα, δίνοντας λύσεις και προτάσεις στα προβλήματά τους. Ο έρωτας, μπαίνει σε πρώτο πλάνο τον τελευταίο μήνα της άνοιξης του 2012 και έστω και αν η δέσμευση δεν ήταν μέχρι τώρα το ζητούμενό σου, πλέον θα αρχίσεις να σκέφτεσαι σοβαρά το ενδεχόμενο της συναισθηματικής αποκατάστασης και σταθερότητας. Το σημείο όμως που πρέπει να προσέξεις αρκετά είναι στις επιλογές που θα κάνεις. Κάποιες στιγμές είναι προτιμότερο να ακολουθούμε την ασφαλή οδό, έστω και αν ξέρουμε ότι θα υπάρξουν καθυστερήσεις. Τα σύντομα, εύκολα και γρήγορα μονοπάτια πολλές φορές μπορεί να καταλήγουν σε αδιέξοδο και δεν είσαι σε περίοδο που μπορείς να πάρεις ένα μεγάλο ρίσκο ! Δες επίσης στην ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ τον αριθμό του πεπρωμένου σου!
 
Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 6
«Ποιος είμαι, τι θέλω και πώς αισθάνομαι για τον εαυτό μου αλλά και για τους γύρω μου» είναι μερικές από τις σκέψεις αλλά και τις ανησυχίες σου για το μήνα Μάιο. Τον τελευταίο μήνα της άνοιξης του 2012, θα φιλοσοφήσεις τις καταστάσεις, θα αντιμετωπίσεις τη ζωή σου αλλά και τις καταστάσεις γύρω σου με περισσότερη σοφία αλλά και ωριμότητα και θα θελήσεις να αντιμετωπίσεις με σοβαρότητα τα προβλήματα που υπάρχουν γύρω σου. Μπορεί μερικές φορές να μην ξέρεις ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος, όμως το ένστικτό σου θα σε βοηθήσει αυτό το μήνα να αποφύγεις τα λάθη. Εμπιστέψου την δύναμη της διαίσθησής σου και δώσε σημασία στα λόγια και στις προτάσεις των αγαπημένων σου ανθρώπων, που μπορεί πραγματικά να σταθούν πηγή έμπνευσης στο χάος της καθημερινότητάς σου. Σε όλη την διάρκεια του μήνα θα δεις πολύ ζωντανά όνειρα, τα οποία θα σου δώσουν πολύ σημαντικά μηνύματα για το μέλλον σου, δεν θα πρέπει να αδιαφορήσεις για αυτά! Ο τομέας των σχέσεων, θα αναπτυχθεί και θα εξελιχθεί αυτό το μήνα και θα νιώσεις βαθιά και ουσιαστικά συναισθήματα. Παράλληλα θα σου δοθεί η ευκαιρία για ένα ταξιδάκι αναψυχής που θα σε ξεκουράσει! Δες επίσης στηνΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ τον αριθμό του πεπρωμένου σου!
 
Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 7
Για σένα φίλε μας, που ο προσωπικός σου γενέθλιος αριθμός είναι το 7, ο Μάιος θα είναι ένας απίστευτα αποδοτικός μήνας. Έφτασε η στιγμή να επιβραβευθούν οι προσπάθειές σου και να δεχθείς επιτέλους την αναγνώριση και τον σεβασμό που πάντα ήθελες. Οι προσπάθειες που έκανες το περασμένο διάστημα, επιτέλους θα πιάσουν τόπο και θα κατανοήσεις ότι οι κόποι σου εντέλει δεν πήγαν χαμένοι. Τώρα μπορείς να αποδείξεις ακόμα καλύτερα την αξία σου και να βάλεις γερά θεμέλια στην καριέρα σου. Επιπλέον ο μήνας Μάιος, σου δίνει την ευκαιρία μίας νέας οικονομικής επένδυσης, που θα φανεί ωφέλιμη για το μέλλον σου. Μην σε φοβίζει το ρίσκο, γιατί η τύχη πραγματικά είναι με το μέρος σου. Στα ζητήματα καρδιάς, αλλάζεις τώρα τακτική και αρχίζεις να αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις γύρω σου με περισσότερο κέφι και αισιοδοξία. Μπαίνει το αλατοπίπερο στην ερωτική σου ζωή, ενώ είναι πιθανό το ενδεχόμενο μίας ερωτικής επανασύνδεσης, με άτομο από τα παλιά! Η δέσμευση προς το παρόν μπορεί να μην είναι στα πλάνα σου, όμως ο έρωτας θα είναι γενναιόδωρος μαζί σου! Δες επίσης στην ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ τον αριθμό του πεπρωμένου σου!
 
Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 8
Ο Μάιος για σένα φίλε μας που έχεις προσωπικό γενέθλιο αριθμό το 8, είναι ένας μήνας με αρκετές ψυχολογικές και συναισθηματικές διακυμάνσεις. Θα νιώσεις ότι δίνεις πολλά στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου και τελικά οι προσπάθειές σου δεν αποδίδουν με τον τρόπο που θα ήθελες. Άλλες πάλι στιγμές θα παίρνεις το ρόλο του θύματος, αφού θα πιστεύεις έντονα ότι έχεις αδικηθεί ή ότι δεν έχεις εκτιμηθεί έτσι όπως θα έπρεπε. Προσπάθησε να διαχειριστείς καλύτερα τον θυμό σου, γιατί μπορεί να προκύπτουν έντονοι καβγάδες, απλά και μόνο επειδή θα αντιμετωπίζεις υπερβολικά τους πάντες και τα πάντα! Παράλληλα τον Μάιο, θα χρειαστεί να θυσιάσεις προκειμένου να κερδίσεις κάτι που πραγματικά θέλεις πολύ. Για παράδειγμα μπορεί να θυσιάσεις αρκετό ελεύθερο χρόνο, προκειμένου να πετύχεις έναν νέο επαγγελματικό σου στόχο ή πολύ απλά μπορεί να κάνεις μία προσωπική θυσία, προκειμένου να καταφέρεις να διατηρήσεις μία σχέση στη ζωή σου! Ο Μάιος μπορεί να σε κουράσει ή να σε απογοητεύσει, ωστόσο τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν είναι καθοριστικά και στην πορεία θα αποδειχθεί πως ήταν προς όφελός σου! Δες επίσης στην ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ τον αριθμό του πεπρωμένου σου!
 
Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 9
Αέρας φρεσκάδας και ανανέωσης πλανιέται στη ζωή σου για το μήνα Μάιο! Τώρα θα σου δοθεί η ευκαιρία να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου, το οποίο θα σε ενθουσιάσει. Σε όλη την διάρκεια του μήνα θα έχεις έντονη ενεργητικότητα αλλά και αποφασιστικότητα και θα καταφέρεις να επιλύσεις κάποιες καταστάσεις που κάποτε σου φαίνονταν δύσκολες ή αδύνατες. Θα σου δοθούν σημαντικές ευκαιρίες, τις οποίες θα πρέπει πολύ γρήγορα να αρπάξεις και να εκμεταλλευτείς υπέρ σου! Στον τομέα της καριέρας σου, θα χρειαστεί να αφιερώσεις όλη την θέληση και τον δυναμισμό σου προκειμένου να πετύχεις κάποιους στόχους σου, αλλά τελικά θα καταφέρεις περίφημα. Στα οικονομικά, η περίοδος είναι επικίνδυνη για λάθη και απερίσκεπτες σπατάλες! Στον αισθηματικό τομέα, θα καταφέρεις να αναζωπυρώσεις το ερωτικό κλίμα σε μία σχέση σου, όμως η σταθερότητα δεν είναι δεδομένη. Αν διανύεις περίοδο ελευθερία, τότε μέσα στο μήνα ο φτερωτός έρωτας θα σε χτυπήσει με τα βέλη του. Προσοχή όμως στον ενθουσιασμό και στην υπερβολή, γιατί μετά το τέλος του μήνα τα συναισθήματά σου θα αποδειχθεί ότι ήταν απλός ένα πυροτέχνημα! Δες επίσης στην ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ τον αριθμό του πεπρωμένου σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory