Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2012

Κινέζικα ποπ -κόρν .

Μην κάθεστε πολύ κοντά σε έναν αγώνα μπάσκετ .

Click to watch video

More videos at
MachoVideo.com

Πως αλλιώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα τούβλο .

Γυναίκες στον στρατό του Ισραήλ .

Ζητιάνα φορούσε ρούχα... θησαυρόΜια ηλικιωμένη ζητιάνα που τριγυρνούσε στους δρόμους της Κορίνθου τα τελευταία χρόνια αποδείχθηκε τελικά πως δεν είχε και τόσο ανάγκη από τη βοήθεια των περαστικών.
Ένας πόνος στο στήθος την ανάγκασε να πάει στο νοσοκομείο της πόλης για τις απαραίτητες εξετάσεις. Όταν όμως της ζητήθηκε να βγάλει κάποια από τα ρούχα που φορούσε, έγινε αντιληπτό από τους έκπληκτους γιατρούς ότι υπήρχαν ραμμένα στις φόδρες χαρτονομίσματα και μάλιστα δεσμίδες ολόκληρές των 50 και 100 ευρώ.
Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και έγινε σαφές ότι το συνολικό ποσό προσέγγιζε τα 45.000 ευρώ. Η γριά γυναίκα, παρά την ηλικία της και την ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της, ξεκαθάρισε στους άναυδους αστυνομικούς ότι σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί να καταλήξουν σε συγγενείς της αυτά τα χρήματα.
Μετά τις εξετάσεις παρέμεινε στο νοσοκομείο για νοσηλεία, ενώ τα χρήματα κρατήθηκαν στην αστυνομική διεύθυνση Κορινθίας.

Παιγνίδι με τις πίτσες .

κάποιος παραγγείλει pizza01 Κάποιος Αριθμημένη Pizza;
κάποιος παραγγείλει pizza02 Κάποιος Αριθμημένη Pizza;
κάποιος παραγγείλει pizza04 Κάποιος Αριθμημένη Pizza;
κάποιος παραγγείλει pizza07 Κάποιος Αριθμημένη Pizza;
κάποιος παραγγείλει pizza08 Κάποιος Αριθμημένη Pizza;
κάποιος παραγγείλει pizza10 Κάποιος Αριθμημένη Pizza;
κάποιος παραγγείλει pizza12 Κάποιος Αριθμημένη Pizza;
κάποιος παραγγείλει pizza17 Κάποιος Αριθμημένη Pizza;

Οι 10 πιο χαζοί μύθοι γύρω από το σεξ


σεξ, μύθος, αυνανισμός, νόσημα, αφροδίσιο,τουαλέτα, έγκυος, πατούσα
Πολλοί μύθοι έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς γύρω από το σεξ. Ορισμένοι από αυτούς είναι τόσο χαζοί, ώστε μόνο κάποιος που είναι σεξιστής, αδαής ή εντελώς τρελός, θα μπορούσε να τους πιστέψει.
1. Οι άντρες απολαμβάνουν το σεξ περισσότερο από τις γυναίκες
Αν είσαι άντρας και πιστεύεις ότι αυτός ο μύθος είναι αλήθεια, είναι σίγουρο ότι οι σεξουαλικές σου σύντροφοι δεν απολαμβάνουν το σεξ μαζί σου.
2. Μπορείς να κρίνεις το μέγεθος του «πακέτου» ενός άνδρα από το μέγεθος της πατούσας του
Πουθενά, ποτέ και καμία επιστημονική έρευνα δεν έχει αποκαλύψει ότι υπάρχει κάποιος συσχετισμός μεταξύ του μεγέθους ενός ανδρικού μορίου και μιας πατούσας.
3. Ο αυνανισμός τυφλώνει
Αν αυτός ο μύθος ήταν αλήθεια, κανένας δεν θα μπορούσε να διαβάσει αυτές τις γραμμές...
4. Μπορείς να μείνεις έγκυος από ένα φιλί
Αν είσαι παιδί και σε μπερδεύει ο κόσμος των ενηλίκων, μπορείς να πιστεύεις αυτό το μύθο, χωρίς να γίνεις περίγελος. Αν είσαι άνω των 15 ετών όμως, καλή τύχη στην προσπάθεια να γεμίσεις με προφυλακτικά το στόμα σου.
5. Μπορείς να κολλήσεις αφροδίσιο νόσημα από την τουαλέτα
Οι σεξουαλικώς μεταδιδόμενες ασθένειες χρειάζονται περιβάλλον υγρασίας για να αναπτυχθούν, κάτι το οποίο δεν παρέχει η τουαλέτα. Όπως λένε και πολλοί γιατροί, η δικαιολογία της τουαλέτας είναι η κλασσική που δίνουν στους συντρόφους τους όσοι έχουν κάνει την κουτσουκέλα τους.
6. Οι άντρες σκέφτονται το σεξ κάθε 7 δευτερόλεπτα
Αν αυτό ήταν αλήθεια, δεν θα λειτουργούσε σχεδόν τίποτα, θα είχαμε δεκαπλάσιο αριθμό ατυχημάτων και εκατονταπλάσιες καταγγελίες βιασμών.
7. Οι γυναίκες δεν μπορούν να ευχαριστηθούν το περιστασιακό σεξ γιατί είναι πιο συναισθηματικές
Πες το αυτό σε μια γυναίκα που έχει καιρό να κάνει σεξ...
8. Το μέσο πέος έχει μήκος 20 εκατοστά
Σύμφωνα με τους επιστήμονες, το μήκος του μέσου πέους είναι 15 εκατοστά
9. Ο Στινγκ έκανε ταντρικό σεξ για 8 συνεχόμενες ώρες
Αυτό κι αν είναι αστικός μύθος! Το «ταντρικό σεξ» μπορεί όντως να διαρκέσει για ώρες, αλλά πρόκειται για πνευματική κατάσταση και όχι για σωματική πράξη. Για όλους, ταντρικούς και μή, το σεξ κρατάει κατά μέσο όρο 3 με 7 λεπτά, σύμφωνα τουλάχιστον με επιστημονικές μελέτες.
10. Η αιμομιξία ευθύνεται για τη γέννηση μεταλλαγμένων μωρών
Αν το σεξ με την ξαδέρφη σου προκαλούσε γενετικές μεταλλάξεις, τότε 11 Πολιτείες των ΗΠΑ στις οποίες επιτρέπεται νομικά ο γάμος μεταξύ ξαδέλφων, θα είχαν γεμίσει με παιδάκια που μοιάζουν στον Γούλβεριν.


Περιστρεφόμενο σπίτι πού ακολουθεί τον ήλιο .

περιστρεφόμενο house1 RVwEE 24429 Ένα σπίτι σε Wingham που περιστρέφεται να ακολουθήσει τον ήλιο
περιστρεφόμενο house2 G6gvU 24429 Ένα σπίτι σε Wingham που περιστρέφεται να ακολουθήσει τον ήλιο

Η θέση του ύπνου επηρεάζει την διάθεση .

Η θέση του ύπνου επηρεάζει τη διάθεση
Όλοι θέλουμε να ξυπνάμε με καλή διάθεση και όρεξη για τη μέρα που ξεδιπλώνεται μπροστά μας, σωστά; Δεν είναι όμως λίγες οι φορές μέσα στην εβδομάδα που ξυπνάμε με νεύρα, κακή διάθεση και γενικότερα «στραβωμένοι», χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Χωρίς ιδιαίτερο λόγο; Όχι ακριβώς.

Σύμφωνα με μια μελέτη που έγινε πρόσφατα, η θέση που έχουμε κατά τη διάρκεια του ύπνου μπορεί να επηρεάσει τη διάθεσή μας από τη στιγμή που θα ξυπνήσουμε μέχρι και όταν ξαναπέσουμε στο κρεβάτι στο τέλος της ημέρας. Η μελέτη αυτή έδειξε πως όσοι κοιμούνται στην αριστερή πλευρά του κρεβατιού ξυπνούν με καλύτερη διάθεση από αυτούς που κοιμούνται στην δεξιά.

Για την ακρίβεια, όσοι κοιμούνται στ' αριστερά, έχουν περισσότερη ενέργεια και ρυθμό όταν ξυπνούν,περισσότερη αισιοδοξία και μπορούν να διαχειριστούν όλες τους τις υποχρεώσεις μέσα στην ημέρα πολύ πιο εύκολα από αυτούς που κοιμούνται στα δεξιά. Η επίδραση αυτής της θέσης ύπνου δεν αντανακλάται μόνο μέσα στην ημέρα αλλά και σε όλη τη ζωή του ατόμου, καθώς φαίνεται πως οι «αριστεροί» αντιμετωπίζουν τη ζωή τους με θετική ματιά και ξέρουν να διαχειρίζονται το άγχος τους.

Τα αποτελέσματα αυτής της μελέτης είναι, μεταξύ άλλων, και μια εξήγηση του γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν «δικές τους» θέσεις στο κρεβάτι και αρνούνται να αλλάξουν τη συνήθειά τους αυτή με τον σύντροφό τους.

Ωστόσο, η μελέτη είχε καλά νέα και για αυτούς που κοιμούνται στην δεξιά πλευρά καθώς τα αποτελέσματα έδειξαν πως οι «δεξιοί» τείνουν να παίρνουν περισσότερα από τη ζωή τους σε σχέση με αυτούς που κοιμούνται στα αριστερά τους.

Κόψτε ένα μήλο χωρίς μαχαίρι .

Η διατροφή μετά τις γιορτές .


Οι διακοπές των Χριστουγέννων και τιςΠρωτοχρονιάς είναι παραδοσιακά μια περίοδος χαράς, όπου η οικογένεια και οι φίλοι συναντιούνται, τρώνε μαζί και διασκεδάζουν. Λόγω του γιορτινού πνεύματος, πολλοί από εμάς μπορεί να έχουν την αίσθηση ότι ξέφυγαν από τις διατροφικές τους συνήθειες. Άλλωστε, έρευνες δείχνουν ότι κατά μέσο όρο είναι δυνατόν να προσλάβουμε μέχρι και 6.000 θερμίδες μόνο την ημέρα των Χριστουγέννων, απλά αφήνοντας τον εαυτό μας ελεύθερο να απολαύσει πέρα από το κυρίως γεύμα, τα διάφορα ορεκτικά που προσφέρονται, τα γλυκάκαι το αλκοόλ που ρέει άφθονο. Αυτές οι θερμίδες είναι στο περίπου οι τριπλάσιες που χρειαζόμαστε. Λαμβάνοντας υπόψη τις διατροφικές ατασθαλίες όλων των γιορτών, συχνά η ζυγαριά με το πέρας των γιορτών δείχνει τουλάχιστον δύο κιλά παραπάνω.
Το να σχεδιάσουμε ένα υγιεινό πλάνο διατροφής για μετά τις γιορτές, το οποίο θα μας κάνει να αισθανθούμε ξανά ανάλαφροι, χάνοντας τα κιλά που πήραμε αυτό το διάστημα, φαίνεται να είναι πραγματικά αυτό που χρειαζόμαστε αυτήν την περίοδο. Οι παρακάτω συμβουλές έχουν σκοπό να σας βοηθήσουν σε αυτό.
1. Σχεδιάστε με ρεαλισμό
Πολλοί άνθρωποι μπαίνουν στην λογική να χάσουν τα κιλά των γιορτών κάνοντας μια εξαντλητική δίαιτα που τους υπόσχεται γρήγορα αποτελέσματα. Αυτή η λογική πέραν του ότι δεν είναι ενδεδειγμένη από άποψη υγείας, δεν μας υπόσχεται μακροχρόνια απώλειαβάρους. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προτείνει να θέτουμε ως στόχο μισό με ένα κιλό την εβδομάδα, εξασφαλίζοντας έτσι ότι δεν θα κουράσουμε τον οργανισμό μας και δεν θα έχουμε απώλεια μυϊκής μάζας και υγρών.
Η αποκατάσταση ενός ισορροπημένου και υγιούς τρόπου ζωής, που να περιλαμβάνει τρία μέτρια γεύματα με δύο ενδιάμεσα μικρο-γεύματα, σε συνδυασμό με φυσική δραστηριότητα, θα μας βοηθήσει να βρούμε ξανά τη φόρμα που είχαμε πριν τις γιορτές.
2. Επαναπροσδιορίστε τις ώρες των γευμάτων
Στη διάρκεια των γιορτών μπορεί να πιάσατε τον εαυτό σας να τρώει πολύ πιο αργά από ό,τι συνήθως. Αυτό συνήθως συμβαίνει διότι τρώμε, όταν τελικά καταφέρνουν να μαζευτούν όλοι οι καλεσμένοι. Επίσης, τα γεύματα συνήθως διαρκούν πολλές ώρες, λόγω των συζητήσεων που γίνονται, με αποτέλεσμα να καταναλώνουμε παραπάνω φαγητό από αυτό που συνηθίζουμε. Είναι σημαντικό λοιπόν, να θέσετε ένα χρονικό όριο που θα διαρκεί το γεύμα σας, για παράδειγμα 30 λεπτά. Έπειτα σηκωθείτε από το τραπέζι και ασχοληθείτε με κάτι άλλο. Έτσι, έχετε λιγότερες πιθανότητες να τσιμπολογήσετε παραπάνω φαγητό.
3. Μειώστε τα λιπαρά
Τα γιορτινά τραπέζια είναι γεμάτα με λιπαρά τρόφιμα. Αλλά κι εμείς όταν μαγειρεύουμε σπίτι στις γιορτές είναι πιθανό να φτιάξουμε πιο εξεζητημένα φαγητά, με συνταγές που επιβάλλουν τη χρήση βουτύρου, τυριών και άλλων λιπαρών. Εάν θέλουμε να χάσουμε βάρος, πρέπει να μειώσουμε το λίπος που προσλαμβάνουμε και να φροντίσουμε να μην ξεπερνάει το 35% της συνολικής πρόσληψης ενέργειας. Προτιμήστε τη χρήση ελαιόλαδου και περιοριστείτε σε 1-2 κουταλιές της σούπας την ημέρα, αντικαταστήστε το βούτυρο με μαργαρίνη και χρησιμοποιήστε γαλοπούλα αντί για μπέικον.
4. Διαλέξτε έξυπνα τα ενδιάμεσα γεύματα
Αν τα γλυκά, οι αλατισμένοι ξηροί καρποί και οι πίτες, είναι οι συνήθεις επιλογές σας κατά την εορταστική περίοδο, πρέπει να αλλάξετε συνήθειες. Κάντε έξυπνες επιλογές, προτιμώντας φρούταμπαστουνάκια λαχανικών, έναν φυσικό χυμό, ημιάπαχο γιαούρτι, μια χούφτα ανάλατους ξηρούς καρπούς ή μια μπάρα δημητριακών. Τα τρόφιμα αυτά θα σας «κόψουν» την πείνα, θα σας δώσουν ενέργεια και βιταμίνες, χωρίς να σας γεμίσουν με περιττές θερμίδες.
5. Αποφύγετε τους απλούς υδατάνθρακες
Μια από τις μεγαλύτερες αλλαγές στη διατροφή μας την περίοδο των γιορτών είναι η μεγάληκατανάλωση γλυκών και ζάχαρης. Είναι σημαντικό να αποχωριστούμε αυτήν τη συνήθεια, βγάζοντας τους απλούς υδατάνθρακες από την διατροφή μας. Έτσι, η επιθυμία για γλυκό θα φύγει και θα σταθεροποιηθεί το ζάχαρο στο αίμα μας, κρατώντας την ενέργειά μας σταθερή. Συμβουλή: πετάξτε ή χαρίστε τα γλυκά που έμειναν στο σπίτι από την εορταστική περίοδο.
Προτιμήστε: όσπρια, αναποφλοίωτο ρύζι, μακαρόνια ολικής άλεσης, βρώμη, πολύσπορο ψωμί, κρητικά κριθαρένια παξιμάδια. Αυτοί οι καλής ποιότητας υδατάνθρακεςδιευκολύνουν την παραγωγή σεροτονίνης, που προάγει την αίσθηση ηρεμίας και μας χαρίζουν την αίσθηση του κορεσμού για περισσότερο χρόνο.
6. Αυξήστε τα λαχανικά
Μήπως στις γιορτές μειώσατε την κατανάλωση των λαχανικών και την αντικαταστήσατε με λιπαρά τρόφιμα; Το αποτέλεσμα; Η πρόσληψή σας σε φυτικές ίνες έχει μειωθεί και νιώθετε πρησμένοι και δυσκοίλιοι. Αυτό αλλάζει, αυξάνοντας την ποσότητα των λαχανικών που καταναλώνετε καθημερινά στα γεύματά σας. Καταναλώστε τα ωμά, αλλά και μαγειρεμένα και θυμηθείτε ότι τα λαχανικά μάς χορταίνουν χωρίς να παχαίνουν! Συνοδέψτε τα φαγητά σας με σαλάτα, μαγειρέψτε ριζότο με λαχανικά, σούπες λαχανικών και ψητά λαχανικά στο φούρνο.
7. Επιλέξτε άλλη πρωτεΐνη
Επιλέξτε πουλερικά (χωρίς την πέτσα τους), θαλασσινά, ψάρι, άπαχα μέρη μόσχου ή χοίρου, αυγά βραστά ή ποσέ και ημιάπαχα γαλακτοκομικά.
8. Αυξήστε την πρόσληψη νερού & ασκηθείτε
Ενυδατώστε τον οργανισμό σας πίνοντας 1 ½ λίτρο νερό την ημέρα, δοκιμάστε αφεψήματα και αναψυκτικά χωρίς ζάχαρη. Πάρτε την απόφαση αυτόν τον χρόνο να είστε πιο δραστήριοι. Αν σας αρέσει το γυμναστήριο, κάντε μια συνδρομή. Διαφορετικά, βάλτε την άσκηση στη ζωή σας, χρησιμοποιώντας τις σκάλες αντί του ασανσέρ, πηγαίνοντας τακτικά τον σκύλο βόλτα, χρησιμοποιώντας λιγότερο το αυτοκίνητό σας.

4 επιτυχίες της ιατρικής μέσα στο 2012 .

4 επιτυχίες της ιατρικής μέσα στο 2012

Μέσα στο 2011 η ιατρική κατάφερε μεγάλα κατορθώματα. Ο Dallas Wiens από τις ΗΠΑ έγινε ο πρώτος αποδέκτης μιας πλήρους μεταμόσχευσης προσώπου, η Gabrielle Giffords, πολιτικός από την Αριζόνα,επέζησε από μια σφαίρα που διαπέρασε τον εγκέφαλό της, και οι ερευνητές του ιού HIV βρήκαν τρόπο να μειώσουν την πιθανότητα μετάδοσης του ιού από ένα μολυσμένο άτομο σε ένα άλλο μέσω της σεξουαλικής επαφής κατά 96%.

Μετά από αυτά, τι μπορούμε άραγε να περιμένουμε από την ιατρική επιστημονική κοινότητα μέσα στο 2012; Μια ομάδα από εμπειρογνώμονες επιστήμονες, καθένας στον τομέα της ειδικότητάς του, συνέθεσαν μια λίστα με 4 προβλέψεις σχετικά με τις προόδους που θα έχουμε μέσα στη χρονιά.
  • Η ιατρική θα πλησιάσει περισσότερο στην θεραπεία του καρκίνου μέσω εμβολίων: Η ακτινοβολία και η χημειοθεραπεία είναι οι πιο διαδεδομένες θεραπείες κατά του καρκίνου αυτή τη στιγμή, αλλά εδώ και 20 χρόνια οι ερευνητές εξερευνούν τη χρήση θεραπευτικών εμβολίων. Μέσα στο 2012, αυτές οι προσπάθειες μπορεί επιτέλους να καρποφορήσουν. Σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου της Αμερικής, έχουν προγραμματιστεί περισσότερες από 250 κλινικές δοκιμές με εμβόλια κατά του καρκίνου, 34 από αυτές για τον καρκίνο του μαστού. Τα εμβόλια αυτά, άπαξ και λειτουργήσουν, θα μπορούν να χορηγούνται σε πολλούς ανθρώπους, ενώ κάποια άλλα θα μπορούν να προσαρμόζονται ανάλογα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο κάθε ασθενής.

  • Θα προχωρήσει η ανάπτυξη για το εμβόλιο κατά της ελονοσίας: Η ελονοσία εξακολουθεί να είναι μια εξουθενωτική και θανατηφόρα ασθένεια, η οποία σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας μόνο μέσα στο 2010 μέτρησε 216εκ. κρούσματα και 655.000 θανάτους, κυρίως σε παιδιά. Οι κοινότητες μπορούν να περιορίσουν τα κρούσματα μέσω καταπολέμησης των κουνουπιών, κανένα εμβόλιο όμως δεν μπορεί να τα αποτρέψει. Πριν λίγο καιρό, όμως, οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης τράβηξαν πάνω τους την προσοχή ολόκληρου του κόσμου ανακοινώνοντας πως ανέπτυξαν ένα εμβόλιο που θα μπορεί να σταματήσει πολλά από τα στελέχη του πιο θανατηφόρου παράσιτου της ελονοσίας, του P. Falciparum, γεγονός που απέδειξαν οι δοκιμές τους πάνω σε ζώα. Πρόκειται ωστόσο για ένα αρκετά περίπλοκο εμβόλιο το οποίο, παρότι είναι το πιο αποτελεσματικό από όσα έχουν δοκιμαστεί μέχρι τώρα, θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με προσοχή και επιφυλάξεις, μέχρι τουλάχιστον να δούμε αποτελέσματα σε ανθρώπους.

  • Εκατομμύρια άνθρωποι θα αναπνέουν ευκολότερα, χάρη στους νέους κανονισμούς: Τον Δεκέμβριο, η Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος ανακοίνωσε νέα όρια για τις εκπομπές υδραργύρου και τοξινών στον αέρα, το οποίο λέγεται πως θα αποτρέπει 11.000 πρόωρους θανάτους και 4.700 εμφράγματα, ετησίως. Πολλές ομάδες από την βιομηχανία του άνθρακα αντιμετώπισαν αρνητικά αυτή τη κίνηση, υποστηρίζοντας πως αυτός ο κανονισμός θα καταστρέψει πολλές δουλειές, θα αυξήσει το κόστος ενέργειας και θα κάνει ακόμα και τον ηλεκτρισμό λιγότερο αξιόπιστο. Η ιατρική κοινότητα, όμως, χαιρέτησε με ενθουσιασμό τους νέους κανονισμούς λέγοντας πως θα προσφέρουν τεράστια οφέλη σε πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους. Οι νέοι κανονισμοί της EPA θα περιορίζουν την ποσότητα υδραργύρου που απελευθερώνεται στην ατμόσφαιρα από τους σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, η οποία εγκαθίσταται στο νερό και μετατρέπεται σε μεθυλικό υδράργυρο και στη πορεία περνά στον ανθρώπινο οργανισμό μέσω των ψαριών. Η νευροτοξίνη της μπορεί να εισχωρήσει στον άνθρωπο και να τον βλάψει, ενώ είναι ακόμα στη μήτρα. Η νέα νομοθεσία θα κόψει επίσης περισσότερες από 60 τοξίνες που απελευθερώνονται στον αέρα, συμπεριλαμβανομένων των βαρέων μετάλλων όπως το αρσενικό, το χρώμιο και το νικέλιο. Η κίνηση αυτή θα εμποδίσει χιλιάδες πρόωρους θανάτους, δεκάδες χιλιάδες καρδιακές προσβολές, περιπτώσεις βρογχίτιδας και επεισόδια άσθματος.

  • Πολλά σημαντικά φάρμακα θα γίνουν φτηνότερα: Πολλά επώνυμα φάρμακα με κορυφαίες πωλήσεις στις ΗΠΑ πρόκειται να χάσουν τα δικαιώματα ευρεσιτεχνίας τους μέσα στο 2012 και οι δημιουργοί τους θα έχουν την ευκαιρία να πουλήσουν διάφορες μορφές φαρμάκων για την καρδιά, τον διαβήτη και την αυτοάνοση νόσο του Enbrel σε χαμηλότερες τιμές. Οι φαρμακευτικές εταιρείες είναι πολύ πιθανό να χάσουν δισεκατομμύρια δολάρια σε έσοδα, αλλά η αλλαγή αυτή θα μειώσει τις δαπάνες της υγειονομικής περίθαλψης για εκατομμύρια ασθενών στην Αμερική που υποφέρουν από προβλήματα καρδιάς, άσθματος, διαβήτη και από χρόνιο πόνο.

  • Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
    Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
    Link directory