Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2012

Μήπως πάχυνα ?

Ομορφες φυτείες τσαγιού στην Κίνα .

Η ζωή είναι τόσο απλή .

HD Funny 35 960x768 Η ζωή είναι τόσο απλό

Τα τατουάζ των φυλακισμένων .

tatuaggi ποινικοποίηση Russi 01 τατουάζ του ρωσικού κρατουμένων
tatuaggi ποινικοποίηση Russi 02 τατουάζ του ρωσικού κρατουμένων
tatuaggi ποινικοποίηση Russi 03 τατουάζ του ρωσικού κρατουμένων
tatuaggi ποινικοποίηση Russi 04 τατουάζ του ρωσικού κρατουμένων
tatuaggi ποινικοποίηση Russi 05 τατουάζ του ρωσικού κρατουμένων
tatuaggi ποινικοποίηση Russi 06 τατουάζ του ρωσικού κρατουμένων
tatuaggi ποινικοποίηση Russi 09 τατουάζ του ρωσικού κρατουμένων
tatuaggi ποινικοποίηση Russi 11 τατουάζ του ρωσικού κρατουμένων

Η αποθήκη του Χόλιγουντ για την δημιουργία ταινιών .

Οι σέξι κοιλιακοί του Ντέιβιντ Μπέκαμ ξανά σε πρώτο πλάνο


Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ πόζαρε και πάλι στον φακό του φωτογράφου φορώντας μόνο τα εσώρουχά του και μας χάρισε απλόχερα πλάνα από τους σέξι κοιλιακούς του. 
Ο 36χρονος σταρ του ποδοσφαίρου μετά την ανάλογη καμπάνια που είχε κάνει πριν χρόνια για λογαριασμό του Οίκου Armani επιστρέφει με μια ultra σέξι φωτογράφηση για τα εσώρουχα της H&M. Απολαύστε τον! 
Τυχερή Βικτώρια!!!!!

Η ισπανική επανάσταση .



Είναι λίγο πριν από τις 12.00 το μεσημέρι όταν ένας Ασιάτης και η μικροκαμωμένη κοπέλα του κάθονται λίγο πιο πέρα σε ένα tapas bar στη Βαρκελώνη. Και οι δύο μαζί δεν ζυγίζουν παραπάνω από ένα σακί πατάτες, αλλά πιάνουν δουλειά συγκεντρωμένοι απόλυτα στο σκοπό τους: πρώτα, βοϊδοουρά κοκκινιστή με κόκκινο κρασί και μυρωδικά, τόσο τρυφερή που λιώνει στα πιρούνια τους. Μετά, αυγά τηγανητά σε ελαιόλαδο και γαρνιρισμένα γενναιόδωρα με κομμάτια καραμελωμένου φουαγκρά, μαζί με ένα πιάτο σοταρισμένα άγρια μανιτάρια φλαμπέ σε κονιάκ. Και η γαστριμαργική παρέλαση συνεχίζεται: πατατοκροκέτες, τραγανές και χρυσές, με μία σος μαγιονέζας με σκόρδο και μία καυτερή κόκκινη σάλτσα. Ενας μικρός σωρός μικροσκοπικών τηγανητών πράσινων πιπεριών, με κόκκους χοντρού θαλασσινού αλατιού να κρύβονται στις δίπλες του καμένου δέρματός τους. Ενα φιλέτο τόνου να γυαλίζει από λάδι σόγιας μαζί με ντοματίνια και αρακά.
«Πεινάτε πολύ, ε;» τους ρωτάω με σεβασμό για τις προσπάθειές τους. Αλλά δεν μου δίνουν καμία σημασία. Εδώ δεν έχουν δώσει καμία σημασία ο ένας στον άλλο από την ουρά και μετά. Τελικά, αφού ρουφάνε το τελευταίο κεφάλι γαρίδας και πίνουν την τελευταία σταγόνα κρασιού Cava, ο άντρας σκουπίζεται με μία υφασμάτινη πετσέτα και μου λέει: «Είμαι επιχειρηματίας από το Χονγκ Κονγκ κι έχω φάει σε όλο τον κόσμο, αλλά πουθενά όπως σε αυτό εδώ το μπαρ. Σήμερα θα της κάνω πρόταση γάμου, αλλά ήθελα πρώτα να τη φέρω εδώ». Κρίνοντας από την έκφρασή της -ένα μακρινό, λίγο θολό, βλέμμα που μπορεί να συγκριθεί με την έκφραση που θα είχε μετά από καλό σεξ- θα έλεγα ότι μάλλον θα περάσουν καλά μαζί.
Η Ισπανία το κάνει αυτό σε έναν άντρα - τον τρελαίνει με τις αναμνήσεις των γεύσεων και των αρωμάτων της, τον κάνει να ταξιδέψει 9.000 χιλιόμετρα για να φάει σε ένα tapas bar. Το ξέρω καλά, γιατί πριν από δέκα χρόνια έμενα κι εγώ εδώ. Τότε, η γευστική επανάσταση της Ισπανίας ήταν ακόμη στα σπάργανα. Από τότε, ενώ οι Γάλλοι σεφ κοιμόνταν ακόμη πάνω στα προφιτερόλ και τα βολ-ο-βαν τους κι ενώ η ιδιοφυής γιαπωνέζικη κουζίνα χανόταν στη μετάφραση, οι Ισπανοί κατέκτησαν τον κόσμο. Η άνοδος της Ισπανίας στο θρόνο της διεθνούς γαστρονομίας έγινε λόγω ενός συνδυασμού παραγόντων: κελάρια γεμάτα αγνά συστατικά, μία παράδοση τοπικής μαγειρικής που συναγωνίζεται άνετα αυτήν της Ιταλίας και της Γαλλίας, και την καινοτόμο επιρροή των λιγοστών διανοιών που άρχιζαν να πειραματίζονται με το φαΐ, όπως ο Πικάσο και ο Νταλί πειραματίστηκαν με τις μπογιές.
Τα αποτελέσματα είναι συγκλονιστικά. Η Ισπανία έχει μία πόλη, το Σαν Σεμπαστιάν, που έχει περισσότερα αστέρια Michelin ανά κεφαλή από οποιαδήποτε άλλη στον κόσμο. Αυτό είναι ένα έθνος με μία ασίγαστη όρεξη - με ελαιόλαδο στις φλέβες του, με jamon στο στομάχι και κόκκινο κρασί να βρέχει μονίμως τα χείλη. Παρόλα αυτά, οι κάτοικοί της συνεχίζουν να ζουν κατά μέσο όρο τρία χρόνια περισσότερο από τους Αμερικανούς. Αλλά την Ισπανία δεν πρέπει μόνο να τη θαυμάζεις. Πρέπει προπάντων να τη γευτείς. Γι’ αυτό γύρισα: για να φάω χταπόδι με πάπρικα από τη Γαλικία, φρέσκο λουκάνικο από αίμα στην Ανδαλουσία και πιάτα που χρειάζονται διδακτορικό για να τα καταλάβεις στην Καταλονία.

Η τέχνη του να τρως στο μπαρ
Πολύ πριν ανατείλει ο ήλιος, ενώ λίγοι μεθυσμένοι από την προηγούμενη νύχτα ακόμη παραπατούν στους δρόμους, μία από τις μεγαλύτερες γαστρονομικές εμπειρίες στον κόσμο παίρνει μορφή λίγα βήματα από τη Rambla, τη φημισμένη λεωφόρο της Βαρκελώνης που οδηγεί στη θάλασσα. Στη La Boqueria, μία από τις πιο μεγάλες αγορές τροφίμων της Ευρώπης, τόνοι τετρακοσίων κιλών κόβονται σε κομμάτια που έχουν το χρώμα του ρουμπινιού από

Κάνε το καλύτερο σέξ συμφιλίωσης .


Γιατί καβγαδίσατε; 
Α. Τα πεθερικά. 
Πες αυτό: «Πάμε για λίγο έξω».
Γιατί πιάνει: Κάνοντας έναν περίπατο μαζί της ή αράζοντας στο παγκάκι θα της υπενθυμίσεις ότι, στην τελική, είστε μόνο οι δυο σας. Ανησύχησε για τα δικά σου θέματα, όχι για αυτά που ανησυχούν τους γονείς σου.  
Β. Ασήμαντα θέματα. 
Πες αυτό: «Ξέρω ότι έχεις εκνευριστεί με το τάδε, αλλά φαίνεται ότι κάτι άλλο τρέχει. Ας μιλήσουμε για εκείνο».
Γιατί πιάνει: Αν αντιδρά υπερβολικά, τότε μάλλον υπάρχει ένα μεγαλύτερο ζήτημα που την απασχολεί. Αυτό είναι που χρειάζεται να συζητήσεις ήρεμα μαζί της.       
Γ. Τα παιδιά. 
Πες αυτό: «Πρέπει να βρούμε μια ισορροπία ανάμεσα στην αυστηρότητα και τη χαλαρότητα. Πότε πιστεύεις ότι θα πρέπει να είμαστε πιο χαλαροί;».
Γιατί πιάνει: Η χαλαρή με την αυστηρή ανατροφή των παιδιών είναι δύο σχολές που μπορούν να συνυπάρξουν, εφόσον λειτουργείτε ως ομάδα. Κανένας δεν πρέπει να είναι συνεχώς ο κακός της παρέας. 
Δ. Δεν έχεις ιδέα ποιος είναι ο λόγος. 
Πες αυτό: «Ωραία, ας σκεφτούμε: τι διαφορετικό θα μπορούσαμε να κάνουμε σ’ αυτήν την περίπτωση;».
Γιατί πιάνει: Πολλές φορές απλώς έχει την ανάγκη να εκφράσει μια γενική δυσαρέσκεια. Προσπάθησε να μη θυμώσεις και συζητήστε τι μπορείτε να κάνετε γι’ αυτό.
   

Γιατί φιλιόμαστε όταν αλλάζει ο χρόνος ?



Όπλο ενάντια στις προκαταλήψεις ότι η επόμενη χρονιά δεν θα πάει καλά ή απλά μια ακόμα ένδειξη αγάπης στα πολύ αγαπημένα μας πρόσωπα; Η ιστορία του πρωτοχρονιάτικου φιλιού μάλλον δικαιώνει την πρώτη υπόθεση.
Είτε στο σπίτι αλλάζοντας τη χρονιά σε στενό οικογενειακό κύκλο είτε σε κάποιο αγαπημένο σου στέκι, το πρώτο ξημέρωμα του έτους σε βρίσκει δίπλα σε αγαπημένα σου πρόσωπα.
Σύμφωνα με την αγγλοσαξονική παράδοση, ο πρώτος άνθρωπος που βλέπεις μετά την αλλαγή του χρόνου, αλλά και η φύση της επαφής σας, ορίζει και το πώς θα κυμανθεί όλη η υπόλοιπη χρονιά.
Το φιλί την Πρωτοχρονιά ενδυναμώνει τους δεσμούς και τις σχέσεις που θέλεις πολύ να κρατήσεις το νέο έτος, ενώ συναντάται με ουκ ολίγα παραδείγματα στην ποπ κουλτούρα.
Θυμήσου το φιλί στο «Ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς που ξαναφέρνει μαζί την πρωταγωνίστρια και τον Mark Darcy. Ή το φιλί στο τέλος (καλό, όλα καλά) του «Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι».
Ακόμη και αν μεταφραστεί ως ακόμη ένα έθιμο των γιορτών, το κλασικό φιλί της Πρωτοχρονιάς δεν μπορεί να μην συνδεθεί άμεσα με ένα είδος γουριού και με τη σκέψη-ελπίδα ότι την παραμονή Πρωτοχρονιάς και του επόμενου έτους θα φιλάς τους ίδιους ανθρώπους και θα ζείτε άλλη μια.. οικογενειακή γιορτή (ή κάτι τέτοιο) μαζί.
[via]

Απαλλαγείτε από τις τοξίνες .

Απαλλαγείτε από τις τοξίνες των γιορτών

Αυτή η μανία που μας πιάνει με το φαγητό κατά τη διάρκεια των γιορτών δεν έχει εξηγηθεί ακόμα, επιστημονικά ή με κάποιον άλλο τρόπο, είναι όμως ένα γεγονός που γίνεται κάθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία.

Μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων, όλοι τρώμε και πίνουμε σαν να μην υπάρχει αύριο ή σαν να θέλουμε να αναπληρώσουμε ότι φαγητό και ποτό χάσαμε μέσα στη χρονιά που φεύγει. Έτσι δεν σκεφτόμαστε ταποσοστά χοληστερίνης, για παράδειγμα, στα φαγητά που τρώμε, και τη ζάχαρη και τις θερμίδες που κουβαλάνε μαζί με τα διάφορα ποτά που καταναλώνουμε.

Τα αποτελέσματα αυτής της κραιπάλης των δύο εβδομάδων είναι μια συνεχής αίσθηση κόπωσης, πονοκέφαλοι, χαμηλή αυτοσυγκέντρωση, στομαχικές διαταραχές, προβλήματα στην πέψη, υποτροπιάζουσες λοιμώξεις κ.α.

Γι' αυτό, λοιπόν, μια περίοδος αποτοξίνωσης μετά τις γιορτές είναι ότι ακριβώς χρειάζεται ο οργανισμός μας για να επανέλθει στα φυσιολογικά του και να λειτουργήσει ξανά σωστά (μέχρι το επόμενο γιορτινό τσιμπούσι). Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει πως πρέπει να βιαστείτε να διώξετε τις τοξίνες. Αντίθετα, μάλιστα, η αποτοξίνωση γίνεται αργά και σταθερά, ούτως ώστε να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Ακολουθήστε τα παρακάτω τρία απλά tips, φροντίστε να τα τηρείτε σε καθημερινή βάση, και σύντομα θα αρχίσετε να νιώθετε την αλλαγή μέσα σας αλλά και να την βλέπετε στον καθρέφτη.
  • Ισορροπημένη σύνθεση φαγητών: Φροντίστε να τρώτε υγιεινά φαγητά, όπως φρέσκα ή αποξηραμένα φρούτα, ωμά ή μαγειρεμένα στον ατμό φαγητά, φρέσκους χυμούς, smoothies και σούπες. Για πρόσληψη πρωτεΐνης καλό είναι να τρώτε φασόλια, ρεβίθια και φακές. Αν θέλετε να τρώτε κρέας, διαλέξτε ψάρι ή κοτόπουλο μαζί με καφέ ρύζι που δίνει ενέργεια και φυτικές ίνες.

  • Πίνετε πολύ νερό: Το μεταλλικό νερό είναι το καλύτερο φυσικό «ποτό», αλλά μπορείτε να έχετε και εναλλακτικές όπως φρέσκους χυμούς χωρίς ζάχαρη, και φυτικά τσάγια από μέντα και χαμομήλι.

  • Καταναλώστε συμπληρώματα προβιοτικών και αντιοξειδωτικών: Επιλέξτε αυτά τα συμπληρώματα για βελτίωση της ηπατικής λειτουργίας και της πέψης. Μπορείτε να τους προσθέσετε τυρί, το οποίο θα βοηθήσει στην πέψη και θα αυξήσει την άμυνα του σώματος. Για πιο αποτελεσματική αποτοξίνωση, καλό θα είναι να μην καταναλώνετε καφεΐνη, αλάτι, τεχνητές γλυκαντικές ουσίες και αλκοόλ.


  • Μια κλασική αποτοξίνωση κρατά συνήθως 10 ημέρες, αν θέλετε όμως να διατηρήσετε μακροπρόθεσμα τα οφέλη της, θα πρέπει να κάνετε τις παραπάνω συμβουλές κομμάτι της ζωής σας.

    Κλείνει σπίτια το facebook .



    Το Facebook βοηθά δεσμευμένους να κάνουν… αταξίες. Ωστόσο και οι αταξίες έχουν το τίμημά τους. Διάβασε την έρευνα δικηγορικού γραφείου.
    Το δημοφιλές site κοινωνικής δικτύωσης έχει προκαλέσει το 1/3 των διαζυγίων, υποστηρίζει έρευνα του δικηγορικού γραφείου Divorce-Online. Μάλιστα, τα τελευταία δύο χρόνια οι χωρισμοί λόγω Facebook έχουν διπλασιαστεί.
    «Το Facebook έχει γίνει πλέον η κύρια μέθοδος για επικοινωνία με φίλους και γνωστούς. Οι χρήστες επικοινωνούν με πρώην τους και ενώ αρχικά είναι κάτι αθώο στη συνέχεια εξελίσσεται σε μπελά. Εάν κάποιος θέλει να φλερτάρει και να κάνει σχέση ο συγκεκριμένος ιστότοπος είναι το καλύτερο μέρος για αυτά», είπε ο Mark Keenan που διαχειρίζεται το Divorce-Online.
    Όπως τονίζει η σελίδα το 33% από τις 5.000 αιτήσεις διαζυγίου που κατατέθηκαν την προηγούμενη χρονιά έκανε λόγο για το Facebook.
    H Anne-Marie Hutchinson από το Dawson Cornwell Solicitors δήλωσε στη Daily Mail «Εάν κρατάς μυστικά από το σύντροφό σου το Facebook διευκολύνει να μαθευτούν».
    Αυτό πάντως που συμβουλεύουν οι δικηγόροι τους πελάτες τους που βρίσκονται σε διαδικασία διαζυγίου να προσέχουν και καλύτερα να μείνουν μακριά από το Facebook μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.
    [via]

    Στιγμές αγωνίας έζησε ο Νίκος Στραβελάκης



    Σε θρίλερ μετατράπηκαν οι ξέγνοιαστες οικογενειακές διακοπές του Νίκου Στραβελάκη στο χιονοδρομικό κέντρο του Μαινάλου στην Αρκαδία. Την επόμενη ημέρα της Πρωτοχρονιάς, και ενώ ο πεντάχρονος γιος του δημοσιογράφου έπαιζε αμέριμνος με το χιόνι, παρασύρθηκε από έλκηθρο που ήρθε κατά πάνω του με μεγάλη ταχύτητα. Το αποτέλεσμα ήταν το παιδάκι να τραυματιστεί, ευτυχώς ελαφρά.
    «Νοικιάσαμε ένα έλκηθρο για το παιδί. Λίγο αργότερα και ενώ βρισκόμασταν στην άκρη της πίστας σε μια μικρή πλαγιά, ένα άλλο έλκηθρο κατέβηκε σαν βολίδα. Ουσιαστικά ανεξέλεγκτο και μπροστά στα μάτια μας παρασύρει το γιο μας. Τα πόδια του έλκηθρου βρέθηκαν στα πόδια του και το τιμόνι στην κοιλιά του. Το παιδί εκτοξεύτηκε και έπεσε στο χιόνι, σφαδάζοντας από τον πόνο», αποκάλυψε ο ίδιος ο Νίκος Στραβελάκης, μιλώντας στην «Espresso»..
    Ευτυχώς ο γιος του δεν τραυματίστηκε σοβαρά: «Το έσωσε το γεγονός ότι είναι ελαφρό, τινάχτηκε στον αέρα και έπεσε στο χιόνι», όπως χαρακτηριστικά είπε ο δημοσιογράφος.
    Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
    Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
    Link directory