Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2012

Ψάρεμα στην Νιγηρία .

Πόλο σε 2 τροχούς .

πόλο σε δύο wheels01 Polo σε δύο τροχούς
πόλο σε δύο wheels04 Polo σε δύο τροχούς
πόλο σε δύο wheels05 Polo σε δύο τροχούς
πόλο σε δύο wheels08 Polo σε δύο τροχούς

Φορτηγά και λεωφορεία στο Πακιστάν .

Πακιστανοί buses01 φορτηγών και λεωφορείων Τέχνης στο Πακιστάν
Πακιστανοί buses02 φορτηγών και λεωφορείων Τέχνης στο Πακιστάν
Πακιστανοί buses03 φορτηγών και λεωφορείων Τέχνης στο Πακιστάν
Πακιστανοί buses04 φορτηγών και λεωφορείων Τέχνης στο Πακιστάν
Πακιστανοί buses05 φορτηγών και λεωφορείων Τέχνης στο Πακιστάν
Πακιστανοί Truck buses07 και Τέχνης λεωφορείων στο Πακιστάν
Πακιστανοί buses08 φορτηγών και λεωφορείων Τέχνης στο Πακιστάν
Πακιστανοί Truck buses09 και Τέχνης λεωφορείων στο Πακιστάν

Ομορφα και παράξενα σπίτια .

houses21 Όμορφη και δημιουργική κτίρια!
houses19 Όμορφη και δημιουργική κτίρια!
houses17 Όμορφη και δημιουργική κτίρια!
houses15 Όμορφη και δημιουργική κτίρια!
houses14 Όμορφη και δημιουργική κτίρια!
houses13 Όμορφη και δημιουργική κτίρια!
houses08 Όμορφη και δημιουργική κτίρια!
houses05 Όμορφη και δημιουργική κτίρια!
houses04 Όμορφη και δημιουργική κτίρια!

Εικόνες του 2011 .

top1147 περίεργα και όμορφα Εικόνες του 2011
top1134 περίεργα και όμορφα Εικόνες του 2011
top1132 περίεργα και όμορφα Εικόνες του 2011
top1125 περίεργα και όμορφα Εικόνες του 2011
top1124 περίεργα και όμορφα Εικόνες του 2011
top1120 περίεργα και όμορφα Εικόνες του 2011
top1114 περίεργα και όμορφα Εικόνες του 2011
top1106 περίεργα και όμορφα Εικόνες του 2011
top1101 περίεργα και όμορφα Εικόνες του 2011

Ο «αγαπούλας» στέλνει εξώδικο στη WIND μέσα απο τη φυλακή!!!!Ο Μάκης Ψωμιάδης, που κρατείται σε φυλακή στα Σκόπια μέσω  του δικηγόρου του απέστειλε εξώδικο στην WIND ζητώντας  να σταματήσει την προβολή του τηλεοπτικού σποτ με την «αγαπούλα» αλλα και επιφυλασσόμενος να ζητήσει τα κέρδη που του αντιστοιχούν!
Ο Μ. Ψωμιάδης αναφέρει στο εξώδικό του τα εξής: «Με παρουσιάζει ως ένοχο εγκληματικών πράξεων, που αναζητεί “παραθυράκια” για να γλιτώσει. Με παρουσιάζει πίσω από τα κάγκελα της φυλακής να παραδέχομαι εμμέσως πλην σαφώς την ενοχή μου και να ανταλλάσσω μηνύματα δια αγγελιαφόρου με τον συνήγορό μου αναζητώντας τρόπους να αποφύγω την ποινική καταδίκη μου, δίνοντας εντολή στον συνήγορό μου να βρει “παραθυράκι” στο νόμο…».
Εκτός από την διακοπή  της προβολής των  διαφημίσεων όμως, ο Μάκης Ψωμιάδης, επιφυλάσσεται των νομίμων δικαιωμάτων για αποζημίωση και χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης λόγω προσβολής της προσωπικότητάς του, καθώς και για απόδοση του κέρδους που αποκόμισε η WIND χρησιμοποιώντας στοιχεία της προσωπικότητάς του.
Γι' αυτό μάλιστα καλεί την εταιρία να στείλει στον πληρεξούσιο δικηγόρο του όλα τα οικονομικά στοιχεία από τα οποία προκύπτει το εμπορικό κέρδος από την συγκεκριμένη διαφημιστική καμπάνια προκειμένου να λάβει γνώση και να ασκήσει τις νόμιμες αξιώσεις του.
Πηγή: newsbomb.gr

Εδώ όλοι πέφτουν .

Αυτό το ήξερες ?


O μεθυσμένος Αι Βασίλης;
Βασιλόπιτα
Ο κόκορας που φτάνει στην άκρη του γκρεμού και δεν πηδάει;
Κότα
Αυτός που χάνει τη μπάλα;
Χάνιμπαλ
Ο άντρας από τον Αρη;
Μανάρι
funny-question-erotiseisΗ σιωπή των αμνών στα βλάχικα;
Μούγκα στη στρούγκα
Αυτός που σταματάει τις κότες;
Σταμάτης Κόκκοτας
Τα κατασκοπευτικά, μη επανδρωμένα αμερικάνικα αεροσκάφη, που φωτογραφίζουν τις θέσεις των Ταλιμπάν;
Ta libanistiria
Αυτός που πηδάει την Εφη;
Εφιάλτης
Το ελατήριο, στα Γιαπωνέζικα;
Τοιοιοιοιν
Ο Κινέζος βελονιστής;
Πινέζος
Το συναχωμένο Pokemon;
Pik-Apsou
Ο κάτοικος της Ζιμπάμπουε;
Ζι-μπαμπουίνος
Ενα έντομο μέσα σε ταξί;
Εν τω μεταξύ
Αυτός που κυνηγά τα στρουμφάκια με το φονικό όπλο;
Δρακου-Μελ Γκίμπσον
Αυτή που δουλεύει το πρωί στα χωράφια και το βράδυ στα μπαρ;
Τσάπα-τσούλα
Η πεταλούδα στα Τούρκικα;
Εμπριμέ-κουνούπ
Η έκτρωση στα Ισπανικά;
Adios Embrios
Αυτός που είναι θαμμένος στο όρος Σινά;
Συναχωμένος
Το κουτί παραπόνων στα Τούρκικα;
Αι σιχτίρ ντουλάπ
Ο αδερφός του Καραισκάκη;
Καραι-τάβλι
Ο λοχίας-αδερφή;
Αμφιλοχίας
Ο ταξιτζής στα Αραβικά;
Ομάρ Ταρίφ
Η Ινδιάνα που ανεβαίνει στο βουνό;
Αγκομαχώντας
Πως νιαουρίζει μια πεινασμένη γάτα;
Πι-νιάου

Σαρδέλα η πολύτιμη .


Το ψάρι ήταν ανέκαθεν βασικό συστατικό της ελληνικής κουζίνας. Από τα αρχαία χρόνια, όπως μαρτυρούν τοιχογραφίες καθώς και κείμενα της αρχαίας ελληνικής γραμματείας, οι Έλληνες αγαπούσαν την κατανάλωση ψαριών. Την εποχή της Ιλιάδας ήταν φαγητό των φτωχών, ενώ στην κλασική εποχή μετατράπηκε σε φαγητό πολυτελείας. Η σαρδέλα, ακόμα και εκείνη την περίοδο, ανήκε στην κατηγορία των οικονομικώνψαριών. Η παραδοσιακή λοιπόν, ελληνική κουζίνα είναι γεμάτη από πιάτα και εδέσματα που ως κύριο συστατικό τους έχουν τη σαρδέλα. Τα τελευταία χρόνια φαίνεται όμως να έχει παραμεληθεί από την Ελληνίδα νοικοκυρά.
Η έλλειψη χρόνου, ο σύγχρονος τρόπος ζωής και η συχνή κατανάλωση φαγητού εκτός σπιτιού, οδήγησε στην μείωση της κατανάλωσης ψαριού και αναπόφευκτα και σαρδέλας. Άλλωστε, το μαγείρεμα του ψαριού, ίσως σε πολλές νοικοκυρές φαντάζει δυσκολότερο, ενώ η γεύση του είναι αποκρουστική σε πολλούς. Η κατανάλωσή του όμως είναι απαραίτητη και ευεργετική. Εκτός από εξαιρετική πηγή πρωτεϊνών υψηλής βιολογικής αξίας, ησαρδέλα προσφέρει πολύτιμα λιπαρά οξέα και πληθώρα βιταμινών και μετάλλων. Επιπλέον, μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιαγγειακών νοσημάτων και αρτηριακής πίεσης. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας συνιστά εβδομαδιαία κατανάλωση λιπαρώνψαριών τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα.
Οι συστάσεις αναφέρονται ειδικά στα λιπαρά ψάρια, γιατί φαίνεται πως η πληθώρα των ευεργετικών επιδράσεών τους οφείλεται στα ω-3 λιπαρά οξέα που περιέχουν. Τα λιπαρά οξέα, αν και παράγονται και από το ανθρώπινο σώμα, η παραγόμενη ποσότητα δεν επαρκεί. Έτσι, πρέπει οπωσδήποτε να προσληφθούν μέσω της τροφής. Επιπλέον, τα ψάρια δεν περιέχουν κορεσμένα λιπαρά οξέα και χοληστερόλη, ουσίες που ευθύνονται για καρδιαγγειακά νοσήματα και υπερχοληστερολαιμίες.
Στα λιπαρά ψάρια λοιπόν, ανήκουν και οι παρεξηγημένες σαρδέλες, οι οποίες μάλιστα βρίσκονται στην εντεκάδα των ψαριών με τη μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε ω-3 λιπαρά οξέα. Στην περίπτωση λοιπόν, που ο φημισμένος σολομός σας φαίνεται ιδιαίτερα ακριβός, βρίσκετε σπάνια φρέσκο τόνο και η πέστροφα δεν είναι το αγαπημένο σας ψάρι, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιστρέψετε στις ρίζες σας. Μπορείτε να βρείτε σαρδέλα σε διάφορες μορφές: παστή, φρέσκια ακόμα και κονσέρβα. Καταναλώνονται με διάφορους τρόπους: ωμές (μαριναρισμένες με λεμόνι), ψητές στη σχάρα ή στο φούρνο, λαδορίγανη ή με τομάτα, τηγανητές ή στην κατσαρόλα. Ιδιαίτερα αγαπητή είναι και η συνταγή της «παντρεμένης σαρδέλας».
Επιπλέον, όταν καταναλώνεται με το κόκαλο αποτελεί εξαιρετική πηγή ασβεστίου, φωσφόρου και βιταμίνης D. Η προσφορά της σαρδέλας δε τελειώνει εδώ: περιέχει επίσης βιταμίνη Β12, σελήνιο και σίδηρο. Έρευνα που ασχολήθηκε με την κατανάλωση σαρδέλαςαπό θηλάζουσες, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι 100γρ σαρδέλας 2-3 φορές την εβδομάδα, οδήγησαν σε αύξηση της περιεκτικότητας του μητρικού γάλατος σε ω-3 λιπαρά οξέα. Εξίσου σημαντικό είναι τέλος το γεγονός ότι η «ταπεινή» σαρδέλα, ακριβώς λόγω της ταπεινότητάς της και της χαμηλής θέσης που κατέχει στη τροφική αλυσίδα, ζει μικρότερο χρονικό διάστημα σύγκριση με τα περισσότερα ψάρια. Το μικρό διάστημα ζωής της λοιπόν, έχει σαν αποτέλεσμα να είναι πιο ασφαλής, αφού δεν προλαβαίνει να συγκεντρώσει μεγάλες ποσότητες υδραργύρου.
Η επιστροφή στην παράδοση πάντοτε έχει ένα θετικό αντίκτυπο στη ζωή του ανθρώπου. Έτσι και στην περίπτωση της σαρδέλας, που εκτός από τα μεγάλα διατροφικά οφέλη, είναι η πιο οικονομική ίσως επιλογή ψαριού.
Ακόμη κι αν η σαρδέλα σάς είναι άγνωστη, μια επίσκεψη στην Καλλονή της Λέσβου, όπου ψαρεύεται η πιο νόστιμη σαρδέλα, ίσως σας κάνει να αλλάξετε γνώμη.

Μαύρα σφραγίσματα : μένουν ή φεύγουν .

Μαύρα σφραγίσματα: μένουν ή φεύγουν;

Τα υλικά με τα οποία έχουν αποκατασταθεί τα δόντια, λόγω της μάσησης υφίστανται κόπωση. Αυτό σημαίνει ότι έχουν ημερομηνία λήξης. Όταν περιμένουμε να φύγει ένα παλιό αμάλγαμα από μόνο του, συνήθως 9 στις 10 περιπτώσεις οδηγούμαστε ή σε βαθύτερο σφράγισμα ή σε απονεύρωση και θήκη.
Παράλληλα, με τα χρόνια το αμάλγαμα συρρικνώνεται και αφήνει έναν χώρο ανάμεσα στην έμφραξη και στο δόντι, ο οποίος ονομάζεται περιεμφακτικός και από την στιγμή που είναι ορατός με έναν καθρέφτη, φαντάζεστε τι γίνεται με τα μικρόβια κάτω από την έμφραξη.
Τέλος τα αμαλγάματα λόγω του τοξικού υδραργύρου, συστήνεται να τα αφαιρούμε.
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory