Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2012

Οι πιό αηδιαστικές πίτες .

Τα καλύτερα στην Ρωσία το 2011 .

Οι κορυφαίες πυραμίδες του κόσμου .


Λευκή έρημος στην Αιγυπτο .

λευκό έρημο
λευκό έρημο
λευκό έρημο
λευκό έρημο
λευκό έρημο
λευκό έρημο
λευκό έρημο
λευκό έρημο
λευκό έρημο

Πώς έκαναν το ριφιφί του αιώνα στην Εθνική Πινακοθήκη


Συνεχίζεται το θρίλερ με τη ληστεία του αιώνα που έγινε στην Εθνική Πινακοθήκη. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας γύρω στις 04.30΄, ο δράστης ή οι δράστες, αφού απενεργοποίησαν τον συναγερμό και παραβίασαν πόρτα αλουμινίου εξωτερικού χώρου, εισήλθαν στον εσωτερικό χώρο της έκθεσης στο κτήριο.
Στη συνέχεια αφαίρεσαν:
  1. Έναν πίνακα ζωγραφικής, λάδι σε μουσαμά, διαστάσεων 56 Χ 40, του Ισπανού ζωγράφου Πάμπλο Πικάσο που φιλοτεχνήθηκε το έτος 1939 και απεικονίζει γυναικείο κεφάλι. Το έργο αυτό αποτέλεσε το 1949 δωρεά του καλλιτέχνη προς τον Ελληνικό λαό, σαν τιμητική προσφορά για την γενναία αντίσταση του κατά την διάρκεια της ναζιστικής κατοχής, στο πλαίσιο της δωρεάς έργων Γάλλων καλλιτεχνών.
  2. Έναν πίνακα ζωγραφικής, λάδι σε μουσαμά, διαστάσεων 35 Χ 44, του Ολλανδού ζωγράφου Πιε Μοντριάν που φιλοτεχνήθηκε το έτος 1905 και απεικονίζει ανεμόμυλο κατά μήκος ποταμού. Το έργο αυτό αγοράσθηκε το 1963 από τον Αλέξανδρο Παππά και αποτέλεσε δωρεά προς την Εθνική πινακοθήκη.
  3. Ένα έργο σε χαρτί, πέννα με αραιωμένη σέπια, διαστάσεων 27 Χ 16,8 του Ιταλού Γκουλιέλμο Κάτσια (Μονκάλβο) και απεικονίζει τον 'γιο Diego de Alcala σε έκσταση με την Αγία Τριάδα και τα σύμβολα του πάθους. Το έργο απετέλεσε δωρεά το 1907 του Γρηγορίου Μαρασλή προς την Εθνική πινακοθήκη.
Ο ανιχνευτής κίνησης στον χώρο των περιοδικών εκθέσεων ενεργοποιήθηκε, στον οποίο έσπευσε αμέσως ο φύλακας, εντοπίζοντας ένα δράστη τον οποίο και καταδίωξε. Μάλιστα κατά τη διαφυγή του ο δράστης εγκατέλειψε στον χώρο ένα επίσης σημαντικό πίνακα του Ολλανδού ζωγράφου Piet Mondrian, που απεικονίζει ένα τυπικό αγρόκτημα.
Αμέσως ο φύλακας ενημέρωσε την ιδιωτική εταιρία διαχείρισης των ηλεκτρονικών συστημάτων συναγερμών και ενημερώθηκε το κέντρο της Αμεσης Δράσης.
Όπως προέκυψε, ο δράστης ή οι δράστες, χθες στις 19.58 απενεργοποίησαν το συναγερμό και παραβίασαν μπαλκονόπορτα, χωρίς όμως να την ανοίξουν, με αποτέλεσμα όταν ήχησε ο συναγερμός και ο φύλακας ήλεγξε εσωτερικά τον χώρο, να μην διαπιστώσει παρουσία ατόμων ή ίχνη διάρρηξης και να απενεργοποιήσει τον συναγερμό.
Στη συνέχεια και άλλες φορές ο άγνωστος δράστης ή οι δράστες, ενεργοποίησαν διαφορετικές δέσμες συναγερμού, χωρίς να εισέρχονται στον χώρο. Σε όλες τις περιπτώσεις ο φύλακας δεν διαπίστωνε παρουσία προσώπων.
Οι άγνωστοι δράστες στο τελικό στάδιο της επιχείρησης διάρρηξης, αφού άνοιξαν την πόρτα που ήδη είχαν παραβιάσει, εισήλθαν στο εσωτερικό και από τον χώρο της έκθεσης αφαίρεσαν τα έργα τέχνης, βγάζοντας τα από τις κορνίζες τους.

Mουσείο ιστορίας τηλεφώνου .

μουσείο τηλέφωνο
μουσείο τηλέφωνο
μουσείο τηλέφωνο
μουσείο τηλέφωνο
μουσείο τηλέφωνο
μουσείο τηλέφωνο
μουσείο τηλέφωνο
μουσείο τηλέφωνο

..."Ειρήνην Είπεν Ο Χριστον"


Αφιερωμένο...σε όλους τους Ελληνες 
Άμον Φωτίαν Το Κακόν
Απάν 'Σ Σην Γήν Επλώθεν
Γεράδες Πόνä Και Καημούς
Ο Κόσμον Εγομώθεν

Ειρήνην Είπεν Ο Χριστόν
Και Ούλ' Οι Αγγέλ' Εντάμαν
Εγάπην Θέλ' Αούτο Η Γήν
Κανείτε Ατόσον Κλάμαν

Άλλος Πατρίδαν Έχασεν
Και Άλλος Εσκοτώθεν
Παντού Τ' Αδίκον Βασιλέυ'
Κ' Ειρήνην Αιματώθεν

Αρρώστιας Και Πόλεμοι
Πείναν Και Δυστυχίαν
Κ΄Οι Εφτωχοί Κ'Αλ' Εφτωχοί
Εντά 'Σ Σην Κοινωνίαν

Θεέ Μ' Για Ξαν Στείλον Το Παιδί Σ'
Ν' Ας Γουρταρεύ Το Κόσμον
Να Χαίρουν Οι Αρθώπ' Γελούν
Χάται Τ' Εμά Ο Πόνον

CD:Με Εναν Λαλιαν και εναν Καρδιαν (2011)
Κεμανετζίδης Μπάμπης


Διαβάστε περισσότερα http://ektiesthisi.blogspot.com/#ixzz1iw9H0WRh

Τα πιό περίεργα ονόματα στην Ελλάδα .


ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ

Εκδίκηση
Αφθονία
Κουκίτσα
Χελώνα 
Πανσούλα
Κουζίνα 
Βασιλοπούλα
Αρχοντοπούλα
Παναίλα 
Μελάνα
Ανοιξιά
Ωραιοζήλη
Μαίτσα
Χρυστάλλα
Ευριάνθη
Κορτέσα
Φυντιανη
Μελάνα
Πληξουρα
Τζιβαγιέρα
Φωστήρα
Πειροκρήτη
Επιστημών
Τερφονία

ΑΝΤΡΙΚΑ
Χρυσογόνης
Βερόνης
Ακριβός
Παραδείσης
Δερπούλης
Κανακάρης
Ντοκλής
Ευμορφούλης  
Δημοκράτης
Παλικάρης
Συνάναρχος
Δρακουλάκος


 Τα πιο δημοφιλή


Δήμος Θεσσαλονίκης

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
Μαρία
Ελένη
Δέσποινα
Παναγιώτα
Σουλτάνα
Δήμητρα

ΑΝΔΡΙΚΑ
Γιώργος
Κωσταντίνος
Ιωάννης
Δημήτρης
Αλέξανδρος
Παναγιώτης

Δήμος Αθηνών

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
Μαρία
Κατερίνα
Ιωάννα
Σοφία
Δήμητρα
Αλεξάνδρα 

ΑΝΔΡΙΚΑ
Γιώργος
Ιωάννης
Αθανάσιος
Σάββας
Διονύσης
Παναγιώτης

http://ipokabos.blogspot.com

Χαρά και εργασία .Μία πρόσφατη έρευνα από θετικούς ψυχολόγους (είναι αυτοί που μελετάνε τα θετικά συναισθήματα του ανθρώπου) υποστηρίζει ότι το γέλιο στην εργασία μπορεί να φέρει μαζί λεφτά και αύξηση της παραγωγικότητας. Επίσης, μία μελέτη που δημοσιεύτηκε στην Journal Social Indicators Research έδειξε ότι όσο πιο χαρούμενος είναι ένας υπάλληλος τόσο θετικότερη είναι η γνώμη των προϊσταμένων του. Αρα ο συνδυασμός των δύο είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι όχι μόνο για να μη χάσεις τη δουλειά σου μες στην κρίση αλλά και για να ενισχύσεις τη θέση σου. Η στρατηγική σου έχεις πέντε βήματα.  
Πηγαδάκι για χαλάρωση 
Οι έρευνες δείχνουν ότι ο μέσος εργαζόμενος μιλάει με τους συναδέλφους του περίπου μία ώρα και είκοσι λεπτά την ημέρα. Αυτό σύμφωνα με τους ειδικούς δεν είναι κακό, αφού είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να χαλαρώσεις και να διώξεις τις αρνητικές σκέψεις από το μυαλό σου. Ακόμα όμως κι αν δεν βρεις κάποιον διαθέσιμο συνάδελφο για κουβέντα, μπορείς να ξεπεράσεις μόνος σου τις αρνητικές σκέψεις. «Βρες τρία θέματα, τα οποία επιφέρουν θετικούς συνειρμούς στο μυαλό σου κι επικεντρώσου σε αυτά» λέει η ψυχολόγος Miriam Akhtar. Αυτά θα μπορούσαν να ήταν από τις χειμερινές σου διακοπές, τη μέρα της πληρωμής ή ακόμα και κάποιο φλερτ στο γραφείο. 
Βάλε πρόγραμμα 
Το εργασιακό στρες τον τελευταίο χρόνο έχει αυξηθεί κοντά στο 5%, ενώ την τελευταία 15ετία πριν από αυτό οι έρευνες έδειχναν ότι είχε αυξηθεί μόνο 1%. Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι δημιουργώντας μία ατζέντα εργασιών μπορείς κατά πολύ να μειώσεις το στρες που βιώνεις στο γραφείο και να αυξήσεις ταυτόχρονα τα επίπεδα της ευτυχίας σου. Κατέβασε το Things, μία εφαρμογή για smartphone, η οποία θα σε βοηθήσει να μείνεις μες στα deadline σου, να κρατήσεις σημειώσεις κι όλα αυτά μπορείς παράλληλα να τα συγχρονίσεις και με τον υπολογιστή σου. «Οταν νιώθεις θετικά, βλέπεις το στρες σαν πρόκληση, όχι σαν απειλή» λέει ο ψυχολόγος Shawn Achor, συγγραφέας του The Happiness Advantage.
Γίνε κολλητός με το αφεντικό σου
Η καλή σχέση με τον προϊστάμενό σου, πέρα του ότι προσφέρει περισσότερη διασκέδαση στο χρόνο που περνάς στην εργασία σου, είναι ιδιαίτερα σημαντική και για την υγεία. «Αντίθετα, όταν δουλεύεις μέσα σε ένα εργασιακό περιβάλλον στο οποίο έχεις προβλήματα με το αφεντικό σου, αυξάνεται κατακόρυφα η πιθανότητά σου να αντιμετωπίσεις κάποια καρδιακή νόσο» λέει ο Tom Rath από το Gallup. Γι' αυτό κράτα τις διόδους επικοινωνίας με το αφεντικό πάντα ανοιχτές. Μην του αρνηθείς να αλλάξεις το deadline και φρόντισε πάντα να μπορείς να συμμετάσχεις στις συζητήσεις του. «Εχε πάντα το εργαλείο που χρειάζεται δίπλα σου» λέει ο Rath. 
Παίξε με το ατού σου 
Ερευνητές από το University College London υποστηρίζουν ότι τρεις επιπλέον ώρες εργασίας την ημέρα μπορούν να αυξήσουν το ρίσκο καρδιακής νόσου μέχρι και 60%. Επίσης, οι μελέτες δείχνουν ότι ένας στους πέντε τουλάχιστον ανθρώπους αναβάλλουν συστηματικά την εργασία τους κι αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι παράγεις περισσότερο. Αυτό μπορείς να το αναστρέψεις με έναν πολύ απλό τρόπο: βρες ποιο είναι το δυνατό σημείο της ημέρας σου και ξεκίνα τότε το project του. Για παράδειγμα, αν είσαι μεσημεριανός τύπος, μην πέσεις με τα μούτρα στη δουλειά το πρωί. Δώσε επιμήκυνση στο χρόνο του πρωινού καφέ σου και περίμενε το μεσημέρι. «Θα είσαι μέχρι και 50% περισσότερο χαρούμενος αν νιώθεις ότι δουλεύεις και είσαι καλός» λέει η Akhtar. 
Κοίτα έξω από το παράθυρο 
Περίπου ένας στους πέντε εργαζομένους νιώθει πηγμένος στον εργασιακό του χώρο του - και συγκεκριμένα στο γραφείο του. Μία αλλαγή θα μπορούσε να αυξήσει τα επίπεδα της ευτυχίας του και ταυτόχρονα την παραγωγικότητά του. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να βρεις αυτήν την αλλαγή από το να κάνεις μια βόλτα στα διπλανά γραφεία. Δες τη διακόσμηση, τσέκαρε τις καρέκλες, την εργονομία του υπολογιστή ή ακόμα και τη θέση στην οποία ακουμπούν τα βιβλία τους. Ακόμα κι ένα καινούργιο wallpaper στον υπολογιστή σου μπορεί να αυξήσει μέχρι και 10% το μέσο επίπεδο της χαράς σου την ώρα εργασίας.   

Software για γραφείο 
Χρησιμοποίησε τα παρακάτω τρία προγράμματα γραφείου, για να κάνεις πιο εύκολα, γρήγορα και παραγωγικά τη δουλειά σου

docs.google.com
Γλίτωσε από τα ατελείωτα μίτινγκ με αυτό το software, το οποίο σου επιτρέπει να συνεργαστείς με άλλους εξ αποστάσεως. Το Google Docs είναι ένα online πρόγραμμα, το οποίο σε αφήνει να συνεργαστείς μέχρι και με 50 χρήστες ταυτόχρονα - και να δουλέψουν στο ίδιο γραφείο.  

dropbox.com
Κόλλησες στο τρένο ή θέλεις να δουλέψεις από το σπίτι; Δεν χρειάζεται να σε προβληματίζει κάτι. Το DropBox είναι ο σκληρός δίσκος που μπορεί να αποθηκεύσεις τα πάντα. Μπορεί και συγχρονίζει αρχεία σε πολλούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές και σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις σε αυτά πρόσβαση από παντού. 

companionlink.com
Χρησιμοποίησέ το για να έχεις πρόσβαση στα εταιρικά στο e-mail από το κινητό σου. Μπορεί να υποστηρίξει σχεδόν όλα τα συστήματα e-mail και να λειτουργήσει σε όλα τα smartphone.  

Οταν το αδυνάτισμα γίνεται εμμονή .


Αποφασίσατε να κάνετε δίαιτα είτε για αισθητικούς είτε για λόγους υγείας, όμως η απόφαση αυτή δεν είναι τόσο αθώα. Πολλοί, αντί να απευθυνθούν σε κάποιον ειδικό, προτιμούν να ακολουθήσουν κάποιες συμβουλές, αμφιβόλου προελεύσεως με αποτέλεσμα περνώντας ένα διάστημα δύο – τριών εβδομάδων να μην προκύπτει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όταν τα αποτελέσματα δεν είναι τα επιθυμητά, στο μυαλό κυβερνά το αίσθημα αποτυχίας, το αδυνάτισμα γίνεται εμμονή και το άτομο καταφεύγει σε ακραίες λύσεις, προκειμένου να επιτύχει την απώλεια βάρους.
Νηστεία και υποθερμιδικά διαιτολόγια.
Η μείωση θερμίδων μπορεί να οδηγήσει σε μείωση του βάρος, όμως αν το διαιτολόγιο δεν είναι ισορροπημένο, η απώλεια δεν θα είναι λίπος, αλλά υγρά και μυϊκή μάζα.Υποθερμιδικές δίαιτες (κάτω από 1.200 θερμίδες/ημέρα) είναι υπεύθυνες για τη μείωση του μεταβολισμού. Πρέπει να έχετε στο μυαλό σας, ότι η εξαναγκαστική πείνα μπορεί να σας φέρει στα πρόθυρα της ανορεξίας. Το σωστότερο λοιπόν, είναι η επίσκεψη σε έναν διαιτολόγο ο οποίος θα σας δώσει το κατάλληλο πρόγραμμα διατροφής, σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
Καταφυγή σε διάφορα σκευάσματα αδυνατίσματος.
Πολλοί καταφεύγουν στην εύκολη λύση, στα μαγικά φίλτρα (χάπια, σκόνες κ.ά.) που υπόσχονται σύντομη και εύκολη απώλεια βάρους για πάντα. Όμως για να ζήσουμε καλύτερα δεν πρέπει να καταφεύγουμε σε παραμύθια. Στην πραγματικότητα, πολλά από αυτά τα σκευάσματα που πουλιούνται ευρέως σε όλα τα ράφια τη σημερινή εποχή, είναι επιβλαβή για τον οργανισμό μας, αφού τα περισσότερα περιέχουν μεγάλες ποσότητεςκαφεΐνης, η οποία οδηγεί σε ηλεκτρολυτικές ανισορροπίες και αφυδάτωση των κυττάρων. Πρέπει να δίνεται μεγάλη προσοχή σε τέτοια σκευάσματα, γιατί αν και προωθούνται ως φυσικά, δεν είναι απαραιτήτως ασφαλή για τον οργανισμό σας.
Κατανάλωση καθαρτικών και πρόκληση εμετού.
Σε αυτό το στάδιο μιλάμε για ψυχογενή βουλιμία ή ανορεξία. Το άτομο που προκαλεί τα παραπάνω προκειμένου να καθαρίσει τον οργανισμό του από την τροφή, έχει άμεση ανάγκη από ψυχολογική υποστήριξη. Τέτοια περιστατικά διατροφικών διαταραχώνεμφανίζονται συχνά σε εφήβους. Η κατάχρηση καθαρτικών μπορεί να προκαλέσειαφυδάτωση και διαταραχές των ηλεκτρολυτών, ενώ η πρόκληση εμετού προκαλεί, εκτός από τα προαναφερθέντα, διάβρωση του στομάχου, του οισοφάγου και χάλασμα των δοντιών.
Καταφυγή σε ναρκωτικά.
Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που άτομα καταφεύγουν στα ναρκωτικά και ιδιαίτερα στη χρήση κοκαΐνης, προκειμένου να χάσουν βάρος. Τα ναρκωτικά εκτός του ότι προκαλούν εθισμό, είναι ικανά να προκαλέσουν εγκεφαλικά επεισόδια, έμφραγμα μυοκαρδίου, προβλήματα των νεφρών και των πνευμόνων, άγχος και ημικρανίες. Η χρήση ναρκωτικώνγια οποιονδήποτε σκοπό, δεν συνιστάται.
Κάπνισμα.
Δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν καταφύγει στην χρήση καπνού για να πετύχουν απώλειαβάρους. Στην πραγματικότητα αυτό που συμβάλλει στο αδυνάτισμα είναι η νικοτίνη, η οποία είναι καταστολέας της όρεξης. Το κάπνισμα όμως προκαλεί πολύ περισσότερα προβλήματα από εκείνα που λύνει, καθώς είναι υπεύθυνο για την εμφάνιση καρδιαγγειακών παθήσεων και διάφορων τύπων καρκίνου.
Πολύ έντονη φυσική δραστηριότητα.
Πολλοί είναι αυτοί που θα καταφύγουν σε έντονη, άσκηση προκειμένου να κάψουν μεγάλα ποσά ενέργειας. Το μόνο αποτέλεσμα, σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι η καταπόνηση των μυών, ο αυξημένος κίνδυνος για τραυματισμό και οι ηλεκτρολυτικές διαταραχές. Το σωστότερο είναι μετά από συζήτηση με γυμναστή, να υπάρχει καθημερινή αερόβια και αναερόβια άσκηση, για απώλεια λίπους και ενδυνάμωση της μυϊκής μάζας, σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
Συνοψίζοντας τα παραπάνω, δεν πρέπει να φτάνετε σε ακραίες συμπεριφορές, με σκοπό τη γρήγορη επίτευξη απώλειας βάρους. Ο καλύτερος τρόπος για την απώλεια βάρους είναι η συνεργασία με τους ειδήμονες, όπως γιατρό, διαιτολόγο και γυμναστή. Με αυτόν τον τρόπο, το αποτέλεσμα θα είναι σταθερό και μόνιμο, χωρίς να προκληθεί κάποιος κίνδυνος για τηνυγεία.
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory