Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2012

Τι άλλο θα δούμε ........

Αληθινά φαντάσματα ?

Αγορά λουλουδιών στο Αμστερντάμ .

Μαθαίνω κολύμπι την φίλη μου .

1112 Εναλλακτική Funny Pictures

Amazon com : οι αποθήκες της εταιρίας ηλεκτρονικού εμπορίου .

Αποθήκη amazon01 της Amazon
Αποθήκη amazon02 της Amazon
Αποθήκη amazon03 της Amazon
Αποθήκη amazon04 της Amazon
Αποθήκη amazon05 της Amazon
Αποθήκη amazon06 της Amazon

Σήμερα κληρώνει... «υπέρ του εθνικού στόλου και των αρχαιοτήτων»0
Σήμερα κληρώνει... «υπέρ του εθνικού στόλου και των αρχαιοτήτων»

Το λαχείο και η ιστορία του...
Η" 5/1/2002
O πατέρας της ιστορίας συνδέει έμμεσα την εμφάνιση του νομίσματος στη Μικρασιατική Λυδία τον 7ο π.Χ. αιώνα, με τα τυχερά παιχνίδια.

 Σαν να πάνε πακέτο αυτά τα δυο. Μαζί με το νόμισμα και το εμπόριο, λέει ο Ηρόδοτος, οι Λυδοί διατείνονται πως αυτοί εφηύραν και τα παιχνίδια. Λογική φαίνεται η σύνδεση, αφού να παίζεις στα... ζάρια βόδια, ας πούμε, σαν ακατόρθωτο μοιάζει. Πάντως για την πατρότητα των τυχερών παιχνιδιών πολλοί... ερίζουν .
 Στο «παιχνίδι» εκτός από τους Αιγυπτίους μπαίνουν και οι Μινωίτες με τους η συνέχεια ΕΔΩ

Πως να αντιμετωπίσετε την δυσοσμία του σώματος .

Πως να αντιμετωπίσετε τη δυσοσμία του στόματος


Αν έχετε δύσοσμη αναπνοή και κάθε φορά που πλησιάζετε κάποιον άνθρωπο αυτός ψάχνει τρόπο να δραπετεύσει ήρθε η ώρα να το διορθώσετε. Ως επί τω πλείστον η δύσοσμη αναπνοή οφείλεται σε ουλίτιδα, τερηδόνα και γενικά στην κακή στοματική υγιεινή, αλλά αν επιμένει ακόμη και αν φροντίζετε τα δόντια σας, τότε οπωσδήποτε απευθυνθείτε σε έναν οδοντίατρο καθώς μπορεί να είναι σημάδι κάποιας άλλης δυσλειτουργίας του οργανισμού σας.
Αρχικά βουρτσίστε τα δόντια σας δύο φορές την ημέρα, καθαρίζοντάς τα μια φορά τουλάχιστον με οδοντικό νήμα και επισκεφτείτε τον οδοντίατρο σας δύο φορές το χρόνο για έναν καλό, επαγγελματικό καθαρισμό. Επίσης, φροντίστε να βουρτσίζετε μια φορά την ημέρα και τη γλώσσα σας, καθώς αποτελεί πρόσφορο έδαφος για την ανάπτυξη βακτηριδίων που προκαλούν δυσοσμία. Αν οι δράκοι συνεχίζουν να βγαίνουν από το στόμα σας όταν μιλάτε, τσεκάρετε αν είναι αρκετά υγρό, καθώς το σάλιο περιέχει προστατευτικά ένζυμα που σκοτώνουν τα βακτηρίδια. Αν όχι φροντίστε να πίνετε περισσότερο νερό.
Ακόμη, αποφύγετε τη ζάχαρη, καθώς αποτελεί βασική τροφή για τα βακτηρίδια που αναπτύσσονται στο στόμα και βάλτε το τσάι στη ζωή σας, καθώς περιέχει πολυφαινόλες οι οποίες έχουν αντισηπτική δράση. Τέλος, αντί για τσίχλες δοκιμάστε να μασήσετε λίγους σπόρους κάρδαμου, γιατί περιέχουν μια αντισηπτική ουσία, που σκοτώνει τα βακτηρίδια και καταπολεμά την κακή αναπνοή.

Ποιά μέρα της εβδομάδας έχουμε την χειρότερη διάθεση ?Αν σκεφτήκατε πως η χειρότερη μέρα της εβδομάδας είναι η... τσαγκαροδευτέρα, τότε κάνετε λάθος! Μια νέα έρευνα από το «London School of Economics», κατέληξε στο συμπέρασμα πως η ημέρα με την... χειρότερη διάθεση είναι η Τρίτη!
  Ο τρόπος διεξαγωγής της μελέτης, ήταν ιδιαίτερα πρωτότυπος. Για δύο μηνες οι ερευνητές κατέγραψαν  τις διαθέσεις 22.000 ανθρώπων, στέλνοντας τους καθημερινά  δύο μηνύματα στα κινητά τους ρωτώντας τους τι κάνουν με ποιόν είναι, αν είναι σπίτι και πως αισθάνονται. Τα αποτελέσματα έδειξαν την Τρίτη οι περισσότεροι είχαν τις "μαύρες" τους!
  «Αυτό μπορεί να ερμηνευθεί από το γεγονός ότι συνήθως τη Δευτέρα δεν έχει προλάβει ακόμα να ξεθωριάσει η χαλαρή διάθεση του Σαββατοκύριακου. Αντίθετα, την Τρίτη οι περισσότεροι έχουν μπει για τα καλά στην εβδομάδα εργασίας, έχουν συνειδητοποιήσει πως οι υποχρεώσεις είναι και πάλι εδώ, αλλά και ότι το επόμενο Σαββατοκύριακο φαντάζει ακόμη πολύ μακριά» εξηγεί ο ο διευθυντής της έρευνας.
  Παλιότερες έρευνες πάντως έχουν δέιξει ότι για πολλλούς ανθρώπους οι χειρότερες μέρες είναι το Σάββατο και η Κυριακή, οπότε και τους πιάνει η λεγόμενη "μελαγχολία του Σαββατοκύριακού"! 

5 μύθοι για τους άντρες .

Άντρας

Μεγαλώσαμε με αυτούς και ύστερα είδαμε στην πράξη ότι όσα μάθαμε να τηρούμε σαν… ευαγγέλιο ήταν τελικά άκυρα. Διάβασε 5 μύθους για τους άντρες που (επιτέλους) ήρθε η ώρα να απομυθοποιήσεις.
Αμέτρητοι τόνοι χαρτιού έχουν τυπωθεί με συμβουλές από γυναίκες προς γυναίκες για το τι αρέσει και τι όχι στους άντρες. Πόσες από αυτές ισχύουν όμως; Ποιος ξέρει καλύτερα από τους ίδιους τους άντρες τι τους αρέσει;
Όπως εμείς διαβάζουμε ένα άρθρο με τίτλο “τι θέλει μια γυναίκα” για να σχολιάσουμε λίγο μετά “καμιά σχέση με την πραγματικότητα”, το ίδιο τελικά συμβαίνει και με τους άντρες. Ρωτήσαμε και τους ίδιους (για να επιβεβαιώσουμε ότι έχουμε καταλάβει σωστά) και ναι. Είναι επίσημο. Διάβασε 5 κορυφαίους μύθους για τους άντρες (που και οι ίδιοι επιβεβαιώνουν ότι δεν ισχύουν).
  • 1. Δεν θα σε σεβαστεί αν κάνεις σεξ μαζί του στο πρώτο ραντεβού.
Η αλήθεια είναι ότι είτε κάνεις σεξ στο πρώτο ραντεβού είτε στο εκατοστό, το σεξ (ή η αποχή από αυτό) δεν έχει μεγάλη σχέση με το σεβασμό. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και κάθε περίσταση επίσης. Αν παίρνεις μια τόσο προσωπική απόφαση με βάση όχι τι θέλεις αλλά τι πιστεύεις ότι θέλει ο άλλος είσαι σε λάθος δρόμο.
  • 2. Στους άντρες αρέσει να είναι “κυνηγοί”.
Δεν αρέσει σε όλους τους άντρες το “κυνήγι”, ιδίως στους νεότερους. Ένα μεγάλο μέρος των αντρών, αντίθετα με ό,τι πιστεύεται, διστάζει να προσεγγίσει μια γυναίκα από φόβο μήπως νιώσει απόρριψη. Είναι πολύ πιο εύκολο να κάθεσαι αραχτός και να περιμένεις τον άλλο να κάνει το πρώτο βήμα.
  • 3. Δεν μπορεί να υπάρξει πραγματική φιλία ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα.
Η αλήθεια είναι ότι ένας άντρας και μια γυναίκα μπορούν να είναι φίλοι, αλλά αυτό είναι πολύ πιο εύκολο όταν δεν υπάρχει ερωτική έλξη μεταξύ τους. Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι σε μια στιγμή αδυναμίας δεν θα βρεθείς αγκαλιά με τον κολλητό σου, αν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκες όταν τον είδες είναι “πόσο σέξι είναι”. Πολλές φορές εξάλλου η φιλία δεν είναι τίποτε άλλο από ένα πρόσχημα που χρησιμοποιεί είτε αυτός είτε εσύ (συνειδητά ή λιγότερο συνειδητά) για να βρίσκεσαι κοντά του χωρίς να διακινδυνεύεις να φας απόρριψη και χωρίς να κινείς υποψίες (αν έχεις σχέση και θέλεις και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο).
  • 4. Στους άντρες αρέσει πάντα να αφήνουν κάτι στη φαντασία!
Ε, ναι, τους αρέσει να δείχνεις σέξι, φορώντας μια αποκαλυπτική μπλούζα ή να βγαίνεις από το μπάνιο τυλιγμένη μόνο με την πετσέτα σου, αλλά ξέρεις τι τους αρέσει ακόμα περισσότερο… Δεν χρειάζεται να σου πούμε.
  • 5. Οι άντρες φοβούνται τις ανεξάρτητες γυναίκες.
Πολλοί ναι. Και άλλοι τόσοι όμως όχι, ιδίως αν είναι κάτω των 40. Οι άντρες που είναι μικρότεροι των 40 έχουν συνηθίσει να μιλούν, να συναναστρέφονται και να κάνουν σχέσεις με ανεξάρτητες γυναίκες και μάλλον τις εξαρτημένες φοβούνται. Ένας άντρας που δεν είναι ανασφαλής και έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του παίρνει δύναμη από την ανεξάρτητη γυναίκα που έχει δίπλα του και νιώθει υπερήφανος γι’ αυτήν. Δεν τη φοβάται.
Πηγή: cosmo.gr

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory