Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2012

Τυχερά ζώα .

Πίθηκος με τα κορίτσια μπικίνι

Τύφλα στο μεθύσι .

σπατάλη 272 soooo .... έχεις χάσει (30 Φωτογραφίες)
σπατάλη 232 soooo .... έχεις χάσει (30 Φωτογραφίες)
μέσω thanksforpartying.com
σπατάλη 202 soooo .... έχεις χάσει (30 Φωτογραφίες)
σπατάλη 172 soooo .... έχεις χάσει (30 Φωτογραφίες)
σπατάλη 182 soooo .... έχεις χάσει (30 Φωτογραφίες)
σπατάλη 312 soooo .... έχεις χάσει (30 Φωτογραφίες)

Λάθος κατασκευες .

construction_fails-0019
construction_fails-0018
construction_fails-0017
construction_fails-0012
construction_fails-0010
construction_fails-0009
construction_fails-0008
construction_fails-0006

Σκύλος έσωσε την αφεντικίνα του από τον βίαιο άντρα της

Μια γυναίκα από το Κάνσας των ΗΠΑ, κατάφερε να σωθεί από τα βίαια χτυπήματα του συζύγου της που την κυνηγούσε με ένα σφυρί, χάρη στην έγκαιρη επέμβαση του αγαπημένου της σκύλου, ενός συμπαθέστατου μαύρου μολοσσού.
Το μεγάλο δανέζικο, όταν είδε το αφεντικό του να χτυπά την γυναίκα με το σφυρί όρμηξε επάνω του και τελικά δέχτηκε αυτό τα περισσότερα χτυπήματα, σώζοντας την ζωή της αφεντικίνας του. Στην πορεία όμως ο βίαιος άνδρας, εκτός εαυτού, πέταξε από το παράθυρο του δευτέρου ορόφου του σπιτιού τους, τόσο την σύζυγό του όσο και τον ηρωϊκό σκύλο με αποτέλεσμα και οι δυο να τραυματιστούν σοβαρά.
Η άτυχη γυναίκα που βρέθηκε στην κυριολεξία στο δρόμο, κατέληξε σε κέντρο προστασίας κακοποιημένων γυναικών αλλά αρνούνταν πεισματικά να εγκαταλείψει τον σκύλο που της έσωσε τη ζωή, μολονότι ο κανονισμός του κέντρου απαγορεύει τα κατοικίδια. Τώρα όπως αναφέρει σε δημοσίευμα η Huffington Post, τα τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα μεταδίδουν την είδηση ότι χάρη στον εντυπωσιακό ηρωϊσμό που επέδειξε ο μολοσσός, οι αρχές του Κάνσας δέχτηκαν στο κέντρο προστασίας κακοποιημένων γυναικών να μείνει και ο σκύλος. Έτσι άνοιξε το δρόμο για να επανενωθούν με τα κατοικίδιά τους εκατοντάδες γυναίκες θύματα κακοποίησης, που αναγκάστηκαν να αφήσουν πίσω την προηγούμενη ζωή τους και μαζί με τις κακές εμπειρίες, δυστυχώς άφηναν και τα αγαπημένα τους ζώα.

Πατινάζ στην στέγη .

Εκπληκτικές αεροφωτογραφίες .

1613 Εκπληκτική Αεροφωτογραφίες
1414 Εκπληκτική Αεροφωτογραφίες
1121 Εκπληκτική Αεροφωτογραφίες
1018 Εκπληκτική Αεροφωτογραφίες
918 Εκπληκτική Αεροφωτογραφίες
618 Εκπληκτική Αεροφωτογραφίες
418 Εκπληκτική Αεροφωτογραφίες
250 Εκπληκτική Αεροφωτογραφίες

Να επιστραφεί αρχαίο νόμισμα στην Ελλάδα απεφάνθη ελβετικό δικαστήριο


Να επιστραφεί αρχαίο νόμισμα στην Ελλάδα απεφάνθη ελβετικό δικαστήριο
Ο δρόμος για την επιστροφή ενός σπάνιου αρχαίου νομίσματος στην Ελλάδα ανοίγει με απόφαση ελβετικού δικαστηρίου, το οποίο έκρινε ότι η εκσκαφή και η πώλησή του ήταν παράνομες.
Το δικαστήριο έκρινε ότι πρόκειται για προϊόν εγκληματικής δραστηριότητας που εξήχθη παράνομα από την Ελλάδα και πωλήθηκε παράνομα στο εξωτερικό, εξηγεί ο δικηγόρος της ελληνικής πλευράς στο διεθνές πρακτορείο ειδήσεων Associated Press.
Η απόφαση του περασμένου Οκτωβρίου ανοίγει το δρόμο για την επιστροφή του νομίσματος, προσθέτει.
Το νόμισμα, ένα ασημένιο οκτάδραχμο που βρέθηκε στη βόρεια Ελλάδα, υπολογίζεται ότι κυκλοφόρησε το 480 π.Χ από Θράκα ηγεμόνα.
Σύμφωνα με την ελληνική πλευρά, το οκτάδραχμο άλλαξε χέρια μέσα από εταιρείες off shore και τελικά πωλήθηκε το 2009 για 100.000 ελβετικά φράγκα (περίπου 82.000 ευρώ)
Το νόμισμα κατασχέθηκε από τις ελβετικές Αρχές με ελληνικό αίτημα και στη συνέχεια η υπόθεση παραπέμφθηκε στη ελβετική δικαιοσύνη.
Το όνομα του προσώπου που πούλησε το νόμισμα στον συλλέκτη αλλά και του συλλέκτη δεν έγιναν γνωστά. Διώξεις έχουν ασκηθεί και από τις ελληνικές Αρχές.
Οι ελβετικές Αρχές περιμένουν τώρα μία νομικά δεσμευτική απόφαση από την Ελλάδα για τις περιστάσεις της ανακάλυψης του νομίσματος, σημειώνει ακόμη το Associated Press

Η νέα τάση στα μαλλιά .

Ξηρό σαμπουάν (1)

Ξηρό σαμπουάν! Δηλαδή, σαμπουάν που μας λούζει χωρίς νερό; Όχι, δεν είναι τόσο αυτονόητο! Το ξηρό σαμπουάν είναι η νέα αγάπη των hair stylists και της βιομηχανίας της ομορφιάς και αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Για όλες τις υπόλοιπες λεπτομέρειες μιλήσαμε με τον Νικόλα Βιλλιώτη, τον hair stylist που αγαπούν πολλές stars (κι εμείς!). Τι είναι τα ξηρά σαμπουάν; Πώς χρησιμοποιούνται; Που μπορείς να τα βρεις;
 • Τι είναι τα ξηρά σαμπουάν;
Τα ξηρά σαμπουάν έρχονται σε μορφή spray, όπως οι λακ, και χρησιμοποιούνται τοπικά στην ρίζα για να απορροφήσουν την λιπαρότητα που υπάρχει εκεί. Φαντάσου κάτι σαν blotting papers που απορροφούν την λιπαρότητα του προσώπου, αλλά στα μαλλιά.
 • Τι κάνουν; Πότε τα χρησιμοποιείς
Τα ξηρά σαμπουάν έχουν ένα σωρό πλεονεκτήματα αφού μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις σε ένα σωρό περιπτώσεις και να σώσεις το look σου. Μέτρα:
1. Όταν έχεις ένα γρήγορο κάλεσμα και δεν προλαβαίνεις να λουστείς.
2. Όταν έχεις πάει κομμωτήριο, έχεις πληρώσει για το χτένισμά σου (αρκετά χρήματα!) και θέλεις να το διατηρήσεις από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη. Το ξηρό σαμπουάν το κάνει!
3. Αν έχεις πολύ λιπαρά μαλλιά κι έχεις κουραστεί να τα λούζεις κάθε μέρα. Ειδικά, αν είναι και μακριά, οπότε γλιτώνεις και το στέγνωμα με το σεσουάρ.
4. Αν θέλεις να δώσεις όγκο στα μαλλιά σου.
5. Αν θες να δημιουργήσεις ένα bedhead χτένισμα που σου αρέσει πολύ.
 • Πώς τα χρησιμοποιείς;
Τα σαμπουάν αυτά τα χρησιμοποιούμε στην ρίζα αυστηρά και μόνο. Χωρίζουμε τις ρίζες των στεγνών μαλλιών μας και ψεκάζουμε τοπικά. Έπειτα, στεγνώνουμε με το σεσουάρ γιατί το ξηρό σαμπουάν βγάζει μια θαμπάδα άσπρη η οποία αφαιρείται με πιστολάκι.
 • Πώς κάνω styling με το ξηρό σαμπουάν;
Το προϊόν αυτό δημιουργεί μοναδικό όγκο στην κορυφή του κεφαλιού ειδικά αν το δουλέψεις σωστά. Χωρίζεις τα μαλλιά σε τμήματα όπως και πριν και ψεκάζεις τοπικά. Έπειτα, με μια βούρτσα αέρος ή τα δάχτυλά σου ανασηκώνεις τις ρίζες και κάνεις πιστολάκι. Έτοιμη!
SOS TIP: Ποτέ μην χρησιμοποιείς το ξηρό σαμπουάν για styling στα μήκη γιατί τα μαλλιά σου θα θαμπώσουν.
 • Πότε δεν χρειάζομαι ξηρό σαμπουάν;
Όταν έχεις ήδη ξηρά μαλλιά καλό είναι να μην ξοδέψεις τα χρήματά σου σε μια τέτοια επένδυση (αν και δεν κοστίζει περισσότερο από €15.00).
 • Που μπορώ να βρω τα ξηρά σαμπουάν!
Παντού! Στο φαρμακείο μπορείς να βρεις ξηρά σαμπουάν όπως και στα καταστηματα καλλυντικών και φυσικά στα κομμωτήρια. Απλώς, την επόμενη φορά που θα επισκεφτείς το κομμωτήριό σου, ζήτησε από τον κομμωτή σου να σου συστήσει ένα!
Πηγή: tlife.gr

Απαραίτητη η διήμερη αποχή από το ποτό .

Ποτό

Η Επιτροπή Επιστήμης και Τεχνολογίας της Βρετανικής Βουλής εξέδωσε ένα πόρισμα με οδηγίες και προτάσεις σε ό,τι αφορά την κατανάλωση αλκοόλ. Μια από τις προτάσεις αναφέρει ότι όσοι καταναλώνουν αλκοόλ θα πρέπει να φροντίζουν να κάνουν αποχή από αυτό τουλάχιστον δύο μέρες την εβδομάδα.
 • Αλλαγή οδηγιών
Οι αρμόδιες Αρχές στη Μ.Βρετανία, σε μια προσπάθεια να καταπολεμηθεί ο αλκοολισμός, εκδίδουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα οδηγίες σχετικά με την κατανάλωση αλκοόλ. Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες οδηγίες οι άνδρες δεν πρέπει να ξεπερνούν τα 3-4 ποτά ημερησίως και οι γυναίκες τα 2-3 ποτά.
Εκτός από το «διάλειμμα» των δύο ημερών στην κατανάλωση αλκοόλ, το νέο πόρισμα αναφέρει ότι θα πρέπει να υπάρξει και αναθεώρηση των οδηγιών σε ό,τι αφορά την ποσότητα αλκοόλ που πρέπει να καταναλώνουν άνδρες και γυναίκες.
Οι ειδικοί προτείνουν να μειωθούν οι προτεινόμενες ποσότητες κατανάλωσης αλκοόλ σε άνδρες και γυναίκες αλλά και να υπάρξουν συγκεκριμένες οδηγίες για διάφορες κατηγορίες του πληθυσμού όπως οι ηλικιωμένοι. Το πόρισμα έτυχε θερμής υποδοχής από τους ειδικούς δημόσιας υγείας αλλά και τις οργανώσεις που ασχολούνται με τα θέματα αλκοολισμού.
Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

Λάθος υπολογισμός .

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory