Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2012

Τα καλύτερα κοκτείλ στον κόσμο .

Το κορίτσι των ονείρων σου .


http://www.minimarkettrikalon.blogspot.com/

Παπούτσια από ψωμί .

Παπούτσια από ψωμί
Παπούτσια από ψωμί
Παπούτσια από ψωμί
Παπούτσια από ψωμί
Παπούτσια από ψωμί
Παπούτσια από ψωμί

Μάλλον ο άνθρωπος δεν κατάγεται από την Αφρική!


Ριζική ανατροπή των επιστημονικών δεδομένων φέρνει μια δημοσίευση που βρήκε αρχαιότερο εύρημα από τον «Ουρανοπίθηκο τον Μακεδονικό» της Ελλάδας. Σύμφωνα με βουλγαρικό εύρημα φαίνεται πως στην Ευρώπη πριν από εννιά εκατομμύρια χρόνια ζούσαν μεγάλοι ανθρωποειδείς πίθηκοι ανατρέποντας έτσι την κατεστημένη εικόνα ότι ο άνθρωπος κατάγεται από την Αφρική.
Γερμανοί, Γάλλοι και Βούλγαροι επιστήμονες, με βάση το νέο εύρημα ενός δοντιού (τραπεζίτη) στη Βουλγαρία, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι μέχρι πριν από επτά εκατομμύρια χρόνια επιζούσαν μεγάλοι ανθρωποειδείς πίθηκοι (ανθρωπίδες) σε περιβάλλοντα τύπου σαβάνας στο ευρωπαϊκό έδαφος.
Η χρονολογία αυτή είναι πολύ πιο πρόσφατη από αυτή των περίπου 9,2 εκατ. ετών, που αποτελεί την ηλικία του έως τώρα πιο πρόσφατου απολιθώματος ανθρωπίδη που είχε βρεθεί στο ευρωπαϊκό έδαφος και αφορούσε τον Ουρανοπίθηκο (Ouranopithecus macedonensis), τμήμα του κρανίου και των γνάθων του οποίου του οποίου είχαν ανακαλυφθεί το 1989 στο Ξηροχώρι Θεσσαλονίκης από Έλληνες και Γάλλους παλαιοντολόγους. Ο Ουρανοπίθηκος ο Μακεδονικός φαίνεται να είχε ισχυρές φυλογενετικές σχέσεις με τον αφρικανικό Αυστραλοπίθηκο, πρόγονο του ανθρωπίνου γένους (Homo).
Σύμφωνα με διεθνή επιστημονική ομάδα το απολιθωμένο δόντι που βρέθηκε κοντά στη βουλγαρική πόλη του Τσιρπάν, φαίνεται να ανατρέπει τα έως τώρα δεδομένα.
Οι ερευνητές εκτιμούν ότι το απολίθωμα ίσως οδηγεί σε γενικότερη αναθεώρηση της μέχρι τώρα επιστημονικής κατανόησης για την εξέλιξη των ανθρωπιδών, δηλαδή των ανθρωπόμορφων μεγάλων πιθήκων που προηγήθηκαν της εμφάνισης του ανθρώπου και θεωρούνται μακρινοί πρόγονοί του. Ως τώρα εκτιμάτο ότι τέτοια πλάσματα έζησαν στην Ευρώπη το αργότερο μέχρι πριν από περίπου 9 εκατ. χρόνια (τα πιο πρόσφατα στην Ελλάδα, με αντιπροσωπευτικό δείγμα τον ''Ουρανοπίθηκο''), όμως στη συνέχεια οδηγήθηκαν σε εξαφάνιση καθώς άλλαξε το κλίμα και γενικότερα οι συνθήκες του περιβάλλοντος, όταν η πλούσια βλάστηση έδωσε τη θέση της σε σαβάνες και οι πίθηκοι που συνήθως τρώνε φρούτα, δυσκολεύονταν πλέον να βρουν τροφή.
Το δόντι, το οποίο βρέθηκε σε γεωλογικό στρώμα ποτάμιων ιζημάτων και χρονολογείται στα 7 εκατομμύρια έτη, παραπέμπει σε απολίθωμα ανθρωπίδη πιθήκου. Αν όντως αυτό συμβαίνει, τότε πρόκειται για το πιο πρόσφατο γνωστό εύρημα μεγάλου πιθήκου στην ηπειρωτική Ευρώπη, πράγμα που σημαίνει ότι αυτοί οι ανθρωπίδες εξαφανίστηκαν τελικά αρκετά αργότερα από ό,τι πιστευόταν ως τώρα.
Στο ίδιο γεωλογικό στρώμα με το δόντι, βρέθηκαν ζώα τυπικά της σαβάνας, όπως ελέφαντες, καμηλοπαρδάλεις, γαζέλες, αντιλόπες, ρινόκεροι, αιλουροειδή κ.α. Σύμφωνα με τους ερευνητές, είναι πιθανό ότι τελικά οι ανθρωπίδες κατόρθωσαν να επιβιώσουν και να προσαρμοστούν στο πιο αφιλόξενο γι' αυτούς οικοσύστημα της σαβάνας. ,
«Δεν είναι βέβαιο οτι ο άνθρωπος κατάγεται απ την Αφρική»
«Πρέπει τώρα επίσης να ξανασκεφτούμε πού έλαβε χώρα η προέλευση των ανθρώπων», δήλωσε η καθηγήτρια Μπέμε, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του πανεπιστημίου του Τίμπιγκεν. Μέχρι στιγμής, οι περισσότεροι επιστήμονες πιστεύουν ότι η καταγωγή και η εξέλιξη του ανθρώπου πραγματοποιήθηκαν αποκλειστικά στην Αφρική και στη συνέχεια οι πρόγονοί μας μετανάστευσαν σε άλλες ηπείρους. ''Όμως'', κατά τη Γερμανίδα ερευνήτρια, «υπάρχουν αυξανόμενες ενδείξεις ότι ένα σημαντικό μέρος της ανθρώπινης εξέλιξης συνέβη εκτός της Αφρικής, στην Ευρώπη και στη Δυτική Ασία».

Φάρσα με ελάφι .

Παραλίγο σύλληψη για το Λε.Πα που έπαιζε γύφτικο εν πλω στην Αυστραλία


Ο Λευτέρης Πανταζής είχε κανονίσει να κάνει μια 7ήμερη κρουαζιέρα στο Σίδνεϊ για κάποιες ζωντανές εμφανίσεις. Όμως μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον γνωστό τραγουδιστή στο κρουαζιερόπλοιο.
Αμέσως μετά τα τελευταία live ο τραγουδιστής πήγε με την παρέα του να παίξει χαρτιά και τότε ξεκίνησε η περιπέτεια του.
Ο Λευτέρης Πανταζής μιλώντας στην «Espresso» υποστήριξε «Πήγαμε σε αίθουσα ειδική για χαρτιά, έτσι για να χαλαρώσουμε αλλά και για να περάσει η ώρα, ύστερα από προτροπή κάποιων φίλων παίζαμε με άλλα δέκα άτομα ένα είδος κουμ - καν, γύφτικο. Ωστόσο, το τονίζω, πουθενά στην αίθουσα δεν έγραφε ότι απαγορεύεται να παίζεις με χρήματα. Εμείς κάναμε την πλάκα μας αμέριμνοι. Άλλωστε παίζαμε δέκα ευρώ την παρτίδα... Η ειρωνεία βέβαια της τύχης είναι ότι την ώρα που εισέβαλε η ασφάλεια του πλοίου εγώ θα κέρδιζα 1.800 δολάρια. Τελικά όντως οι άνθρωποι εκεί με προστάτευσαν και με έβγαλαν από μία πόρτα εξόδου».

Εγκαταλελειμμένα ξενοδοχεία αγάπης στην Ιαπωνία .

Soapland
Dusty surface of love hotel room
Yui Grand Love Hotel corridoor
Soapland
Soapland
Soapland
Fuu Motel

Έριξε το κρουαζιερόπλοιο στα βράχια για να δει ο μέτρ... το χωριό του!

Eλεος!!!!
Ο καπετάνιος του Costa Concordia πέρασε πάρα πολύ κοντά από τις ακτές του νησιού Τζίλιο, θέλοντας να ευχαριστήσει τον προϊστάμενο των σερβιτόρων του πολυτελούς κρουαζιερόπλοιου, ο οποίος κατάγεται από το ιταλικό αυτό νησί, γράφει σήμερα η εφημερίδα «Corriere della Serra», αναφερόμενη στο τραγικό ναυαγιο
Σύμφωνα με την Corriere della Serra, ο καπετάνιος είχε απευθυνθεί λίγο πριν από το δυστύχημα στον επικεφαλής των σερβιτόρων Αντονέλο Τιέβολι, καλώντας τον στη γέφυρα του πλοίου.
«Αντονέλο, έλα να δεις, είμαστε πολύ κοντά στο Τζίλιο σου», είπε, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες που επικαλείται η εφημερίδα.
Σύμφωνα με την Corriere, ο Τιέβολι θα έπαιρνε άδεια την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά λόγω έλλειψης αντικαταστάτη αναγκάστηκε να παραμείνει στο πλοίο. Ο καπετάνιος Σκετίνο ήθελε ως εκ τούτου να τον ευχαριστήσει και πέρασε το τεράστιο κρουαζιερόπλοιο κοντά από τις βραχώδεις ακτές του νησιού αυτού της Τοσκάνης.
Ο Τιέβολι ανέβηκε στη γέφυρα, έσκυψε στην κουπαστή και βλέποντας το πλοίο να πλησιάζει επικίνδυνα στο νησί, φώναξε στον καπετάνιο: «προσοχή, είμαστε πάρα πολύ κοντά στην ακτή». Όμως το πλοίο προσάραξε ακριβώς μετά την προειδοποίηση αυτή, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα.
Ο προϊστάμενος των σερβιτόρων κατέθεσε στην ακτοφυλακή και αναμένεται να επαναλάβει την κατάθεσή του στους καραμπινιέρους, στο πλαίσιο της έρευνας για την εξακρίβωση των συνθηκών του δυστυχήματος, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα.
Χθες το βράδυ η εταιρεία στην οποία ανήκει το Costa Crociere επέρριψε ευθέως την ευθύνη στον καπετάνιο του, κατηγορώντας τον ότι διέπραξε σφάλματα όσον αφορά την πορεία του πλοίου, αλλά και τη διαχείριση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης που προέκυψε.
«Δεν θα ήθελα να βρεθώ ποτέ στη θέση του καπετάνιου του Τιτανικού, ο οποίος ήταν υποχρεωμένος να πλεύσει στον ωκεανό ανάμεσα στα παγόβουνα», δήλωνε ο ίδιος ο Σκετίνο το Δεκέμβριο του 2010 στη Dnes σε μια συνέντευξη που αναδημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα στην ιστοσελίδα της.
"Όμως πιστεύω ότι χάρη στην προετοιμασία, μπορεί κανείς να θέσει υπό έλεγχο κάθε κατάσταση και να προλάβει ενδεχόμενα προβλήματα", σημείωνε.
"Η ασφάλεια των επιβατών μετράει πάνω απ'όλα!", υπογράμμιζε τότε ο Σκετίνο.

Δηλητήριο αράχνης αντί για βιάγκρα .


  Tο δηλητήριο μίας αράχνης από τη Βραζιλία μπορεί να προκαλέσει στύση διάρκειας μέχρι και 4 ωρών υποστηρίζουν επιστήμονες από το Medical College της Τζόρτζια των ΗΠΑ.
  Πρόκειται για το δηλητήριο της αράχνης Phoneutria nigriventer, το οποίο ενδεχομένως να είναι η λύση στα προβλήματα στύσης που ταλαιπωρούν πολλούς άνδρες!
  Όπως εξήγησε η επικεφαλής της έρευνας Dr. Kenia Nunes, το δηλητήριο αυτό είναι ένα ισχυρό μίγμα από διάφορες τοξίνες, το οποίο προκαλεί κυρίως... πριαπισμό!

  Για την ώρα βεβαίως οι επιστήμονες είναι επιφυλακτικοί και διευκρινίζουν πως χρειάζεται ακόμα αρκετή έρευνα αφού θα πρέπει να μελετηθούν οι παρενέργειες του τσιμπήματος της συγκεκριμένης αράχνης, που πέρα από... 4ωρη στύση μπορεί πιθανότατα να προκαλέσει πόνο, δύσπνοια ή ακόμα και το θάνατο.

Γιατί είναι γρουσούζικη η παρασκευή και 13 ?Εδώ και πάρα πολλούς αιώνες η Παρασκευή και 13, είναι μια μέρα συνυφασμένη με τους χειρότερους αστικούς μύθους και τη δεισιδαιμονία, ειδικότερα στις αγγλοσαξωνικές χώρες, τις ισπανόφωνες και τη Γερμανία.
Σε αυτές τις χώρες ακόμη και σήμερα πολλά κτίρια και ξενοδοχεία δεν διαθέτουν 13ο όροφο και πολλοί δρόμοι δεν έχουν τον αριθμό 13.
Οι ρίζες της δεισιδαιμονίας ανιχνεύονται στη Βίβλο και τον ευρωπαϊκό Μεσαίωνα. Στη Δύση μάλιστα υπάρχει και Παρασκευήδεκατριαφοβία (Paraskevidekatriphobia) καθώς και η τρισκαιδεκαφόβια (triskaidekaphobia), δηλαδή φοβία ενός ανθρώπου για την συγκεκριμένη ημέρα.
Οι δοξασίες
Δύο είναι οι βασικές δοξασίες που στηρίζουν τον μύθο της Παρασκευής και 13.
Αρχικά στη Βίβλο, βλέπουμε το δεκατρία να εμφανίζεται στο Μυστικό Δείπνο καθώς αντιστοιχεί στον αριθμό των ατόμων που συμμετείχαν σε αυτόν. Εξάλλου, Παρασκευή ήταν η μέρα που σταυρώθηκε ο Χριστός.
Εν τω μεταξύ, πολλοί θεωρούν πως ο μύθος γεννήθηκε με την απόφαση του Πάπα να εκδώσει διάταγμα για τη σύλληψη και θανάτωση των Ναϊτών ιπποτών.
Το διάταγμα εκδόθηκε σε συνεννόηση με τον βασιλιά της Γαλλίας Φίλιππου του Δ΄, Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 1307.
Οι μύθοι
Στη φιλολογία των μύθων της Παρασκευής και 13 ανήκουν και τα εξής:
-Η αποστολή της NASA, Απόλλων 13 με προορισμό το Φεγγάρι, εκτοξεύθηκε στις 13:13, ενώ μετά από τα σοβαρά προβλήματα που παρουσιάστηκαν, η αποστολή διακόπηκε στις 13 Απριλίου.
-Παρασκευή επίσης, ήταν η καθιερωμένη εκτέλεση κρατουμένων στην αρχαία Ρώμη. Όταν το όνομα ενός ατόμου έχει δεκατρία γράμματα θεωρείται ότι έχει την τύχη του διαβόλου (Jack the Ripper, Charles Manson, κτλ.).
Προσοχή συνιστούν οι Βρετανοί επιστήμονες
Επιπλέον, Βρετανοί επιστήμονες πραγματοποίησαν έρευνα με τίτλο: «Πόσο κακή για την υγεία σου, είναι η Παρασκευή και 13;».
Η έρευνα δημοσιεύθηκε το 1993 στο επιστημονικό περιοδικό Medical Journal και είχε ως στόχο ν’ αποτυπώσει τη σχέση μεταξύ της υγείας, της συμπεριφοράς και της δεισιδαιμονίας σχετικά με την Παρασκευή και 13 στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι ερευνητές συνέκριναν τα ποσοστά των ατυχημάτων με αυτοκίνητο σε δύο διαφορετικές ημέρες – Παρασκευή 6 του μηνός και Παρασκευή και 13 – σε μία περίοδο μερικών χρόνων.
Η διαπίστωση των επιστημόνων ήταν πως την ημέρα εκείνη, μειώνονταν ο αριθμός των ατόμων, που επέλεγαν το αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις τους, ωστόσο, ο αριθμός των εισαγωγών στα νοσοκομεία εξαιτίας αυτοκινητιστικών δυστυχημάτων, ήταν σαφώς μεγαλύτερος.

Γιατί τα πουλιά ενώ κοιμούνται δεν πέφτουν από τα δέντρα ?

Είναι αρκετά περίεργο, κι όμως ισχύει! 
Τα πουλιά κοιμούνται στο κλαδί ενός δέντρου, μένοντας όρθια και δεν πέφτουν από αυτό. 

Βέβαια να σημειώσουμε ότι δεν ισχύει για όλα τα πουλιά, αλλά για κάποια συγκεκριμένα είδη. 

Πως γίνεται αυτό; 

δάχτυλα ποδιώνΗ φύση, έχει δώσει σε κάποια πουλιά κάποια ”ειδικά” δάχτυλα ποδιών, που βοηθούν το κράτημα του κυρίους σώματος των πουλιών, σε όρθια στάση, αν κάτσουνε επάνω στο κλαδί. 

Ενώ ο άνθρωπος θα κρατιόταν με το ζόρι καί εξαιτίας της διάπλασης του σώματός του, ενώ σε κάποια πουλιά, συμβαίνει το αντίθετο. 

Το όλο μυστικό της όλης ιστορίας είναι το εξής: 

1) τα δάκτυλα αυτά αγκαλιάζουν και σφίγγουν το κλαδί σαν τανάλια, 

2) η διαδικασία αυτή γίνεται μηχανικά, χωρίς συνείδηση. 

Τι θέλει να πει ο ποιητής; 

Πολύ απλά, όταν ένα πουλί κάθεται σε ένα κλαδί, το αγκάλιασμα - σφίξιμο του κλαδιού με τα ”ειδικά δάχτυλα”, γίνεται αυτόματα. 

Παραμένει εν δράσει, χωρίς το πουλί να έχει στο νου του ότι ”όση ώρα είμαι εδώ πάνω στο κλαδί, θα πρέπει να προσέχω να μην τα χαλαρώσω”. 

πουλί στο κλαδί


Έτσι, αν κοιμηθεί, η λειτουργία αυτή παραμένει ενεργή και το πουλί κοιμάται χωρίς να αλλάξει κάτι στην κατάσταση αυτή! 

Φυσικά το ίδιο ισχύει και για τα καλώδια της ΔΕΗ, του τηλεφώνου κλπ. 

Πολύ απλά, όπως εμείς οι άνθρωποι έχουμε μυαλό ενώ πολλά ζώα δεν έχουν, έτσι και αυτά τα πουλιά έχουν αυτό το μηχανισμό! 

Υπάρχουν φυσικά και άλλα πουλιά που δεν τους δόθηκε αυτό το χάρισμα και κοιμούνται στο έδαφος, όπως οι πάπιες.
http://coolweb.gr/poulia-kladi-peftoun-koimountai/
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory