Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2012

Οδηγώντας στα άκρα .

Εικόνες

καθημερινά awesomeness thechive πρωί 20 Daily Awesomeness Πρωινή (25 Φωτογραφίες)
καθημερινά awesomeness thechive πρωί 17 Daily Awesomeness Πρωινή (25 Φωτογραφίες)
καθημερινά awesomeness thechive πρωί 11 ημερήσιων Awesomeness Πρωινή (25 Φωτογραφίες)
καθημερινά awesomeness πρωί thechive 13 ημερήσιων Awesomeness Πρωινή (25 Φωτογραφίες)
καθημερινά awesomeness πρωί thechive 3 Ημερήσια Awesomeness Πρωί (25 Φωτογραφίες)
καθημερινά awesomeness thechive πρωί 0 Καθημερινή Awesomeness Πρωινή (25 Φωτογραφίες)

Γιατί κάποιους τους λένε περίεργους ?

Γιατί οι άνθρωποι λένε Im Περίεργο;  Μέρος 4 38 φωτογραφίες
Γιατί οι άνθρωποι λένε Im Περίεργο;  Μέρος 4 38 φωτογραφίες
Γιατί οι άνθρωποι λένε Im Περίεργο;  Μέρος 4 38 φωτογραφίες
Γιατί οι άνθρωποι λένε Im Περίεργο;  Μέρος 4 38 φωτογραφίες
Γιατί οι άνθρωποι λένε Im Περίεργο;  Μέρος 4 38 φωτογραφίες
Γιατί οι άνθρωποι λένε Im Περίεργο;  Μέρος 4 38 φωτογραφίες
Γιατί οι άνθρωποι λένε Im Περίεργο;  Μέρος 4 38 φωτογραφίες
Γιατί οι άνθρωποι λένε Im Περίεργο;  Μέρος 4 38 φωτογραφίες
Γιατί οι άνθρωποι λένε Im Περίεργο;  Μέρος 4 38 φωτογραφίες

Βιταμίνη D για μάτια... αετού


Βιταμίνη D για μάτια... αετού
Πειράματα σε ποντίκια δείχνουν ότι μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την όραση των ηλικιωμένων
Τα συμπληρώματα βιταμίνης D μπορούν να προσφέρουν σημαντική βελτίωση της όρασης στα ηλικιωμένα άτομα, σύμφωνα με νέα μελέτη. Βρετανοί ερευνητές του University College του Λονδίνου (UCL) ανακάλυψαν ότι τα συμπληρώματα της βιταμίνης μπορούν να αποτελέσουν ένα αποτελεσματικό «όπλο» στον «πόλεμο» με τις οφθαλμοπάθειες που εμφανίζονται με την πάροδο της ηλικίας, όπως η ηλικιακή εκφύλιση της ωχράς κηλίδας.
Βιταμίνη - «προστάτης» των ματιών
Είναι χαρακτηριστικό ότι πειράματα σε ποντίκια έδειξαν πως η λήψη συμπληρωμάτων D είχε επίδραση στην όραση μέσα σε μόλις έξι εβδομάδες. Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι πολλά άτομα στον ανεπτυγμένο κόσμο εμφανίζουν έλλειψη της βιταμίνης D, η οποία, όπως λένε, είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση καλής ροής του αίματος προς τους αμφιβληστροειδείς χιτώνες των οφθαλμών.
Όπως εξήγησε ο επικεφαλής της μελέτης καθηγητής Νευροεπιστημών Γκλεν Τζέφρι από το Ινστιτούτο Οφθαλμολογίας του UCL, τα μικροσκοπικά αιμοφόρα αγγεία τα οποία τροφοδοτούν τον αμφιβληστροειδή με αίμα εμφανίζουν στένωση με την πάροδο του χρόνου είτε εξαιτίας της συσσώρευσης «τοξικών υλικών» εντός τους είτε εξαιτίας φλεγμονής. «Στον άνθρωπο η διαδικασία αυτή μπορεί να οδηγήσει σε μείωση του αριθμού των φωτοϋποδοχέων του ματιού κατά 30% ως την ηλικία των 70 ετών, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται προβλήματα στην όραση».
Επιτυχημένα πειράματα σε ποντίκια
Όταν ο ίδιος και η ομάδα του χορήγησαν στο πλαίσιο πειραμάτων συμπληρώματα βιταμίνης D σε ποντίκια ηλικίας ενός έτους – για την ακρίβεια τους ενέχυσαν λάδι από σπόρους κάρδαμου το οποίο περιείχε 0,9 μικρογραμμάρια βιταμίνης D κάθε τρεις ημέρες – μειώθηκαν τα επίπεδα ενός τοξικού μορίου που ονομάζεται β-αμυλοειδές  στα αιμοφόρα αγγεία των ματιών τους.  «Τα ποντίκια εμφάνισαν μια σημαντική βελτίωση της όρασής τους» σημείωσε ο δρ Τζέφρι.
Η ερευνητική ομάδα είχε την ιδέα να μελετήσει τη σύνδεση της βιταμίνης D με τη βελτίωση της όρασης βασιζόμενη σε προηγούμενα επιστημονικά ευρήματα σύμφωνα με τα οποία η συγκεκριμένη βιταμίνη μπορεί να μειώσει την εναπόθεση πλακών αμυλοειδούς-β στον εγκέφαλο (κατάσταση που συνδέεται με τη νόσο Αλτσχάιμερ).
Και για άλλες ασθένειες του γήρατος
Τα πειραματόζωα που έλαβαν τα συμπληρώματα παρουσίασαν επίσης μικρότερη συσσώρευση β-αμυλοειδούς και σε άλλα αιμοφόρα αγγεία, συμπεριλαμβανομένης της αορτής. Το γεγονός αυτό σύμφωνα με τον καθηγητή μαρτυρεί ότι «η βιταμίνη D μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη πολλών και διαφορετικών προβλημάτων υγείας που οφείλονται στην ηλικία, όπως τα καρδιολογικά».
Παρότι η βιταμίνη D περιέχεται σε ορισμένες τροφές όπως τα λιπαρά ψάρια και ο κρόκος του αβγού, συντίθεται σε ποσοστό 90% από το δέρμα μετά την έκθεση στο φως του ήλιου. Σήμερα σε πολλές ανεπτυγμένες χώρες, όπως αυτές της βόρειας Ευρώπης, αρκετά άτομα δεν εκτίθενται επαρκώς στον ήλιο με αποτέλεσμα να παρουσιάζουν έλλειψη D.
Πάντως ο ίδιος ο δρ Τζέφρι προειδοποίησε ότι «οι επιστήμονες πρέπει να διεξαγάγουν ολοκληρωμένες κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους προτού μπορέσουμε να συστήσουμε χωρίς αμφιβολία στα ηλικιωμένα άτομα να ξεκινήσουν τη λήψη συμπληρωμάτων βιταμίνης D

Θα το φοράγατε αυτό ?

Τίτλος του Pic

Tους πέταξε έξω επειδή ήταν Γερμανοί


Θύμα ρατσισμού ισχυρίζεται ότι έπεσε ο 71χρονος Τομ Σάρπ, όταν η ιδιοκτήτρια ενός μπαρ πέταξε έξω τον ίδιο και την κόρη του από το μαγαζί επειδή μιλούσαν γερμανικά.
Το περιστατικό συνέβη στο χωριό Peterborough της Βρετανίας. Ο Tομ συνομιλούσε με την γερμανικής καταγωγής κόρη του στην μητρική τους γλώσσα, γεγονός που εξόργισε την ιδιοκτήτρια η οποία του είπε:«Είσαι λευκός, είσαι Βρετανός γι'αυτό θα μιλάς αγγλικά στο μαγαζί μου, αλλιώς βγες έξω».
Την ίδια αντιμετώπιση είχαν όμως και οι θαμώνες που επιχείρησαν να τον υπερασπιστούν. ΟΤομ Σάρπ ανέφερε το περιστατικό στην αστυνομία ως περιστατικό μίσους. Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε «όλοι στην pub τρομοκρατηθήκαμε και δεν νομίζω να επιστρέψουμε ποτέ».
Τα κίνητρα της ιδιοκτήτριας παραμένουν άγνωστα ωστόσο το θύμα έκανε λόγο για τη χειρότερη μορφή ρατσισμού που έχει βιώσει ποτέ αυτός και η κόρη του.

Γευστικά μοντέλα αυτοκινήτου .

νόστιμα cars10 Μοντέλα Αυτοκινήτων Delicious
νόστιμα cars01 Μοντέλα Αυτοκινήτων Delicious
νόστιμα cars02 Μοντέλα Αυτοκινήτων Delicious
νόστιμα cars03 Μοντέλα Αυτοκινήτων Delicious
νόστιμα cars06 Μοντέλα Αυτοκινήτων Delicious
νόστιμα cars07 Μοντέλα Αυτοκινήτων Delicious
νόστιμα cars09 Μοντέλα Αυτοκινήτων Delicious
νόστιμα cars14 Μοντέλα Αυτοκινήτων Delicious
νόστιμα cars15 Μοντέλα Αυτοκινήτων Delicious


Duo MainTenanT απλά τέλειο

Η αρμονία, η εμπιστοσύνη μεταξύ των παρτενέρ και  ενα αποτελέσμα πραγματικά καταπληκτικό ..
               
Duo MainTenanT. Χορευτικό ποίημα γραμμένο με τα χέρια, τα πόδια και τα κορμιά δυο χορευτών του Nicolas Besnard (δύο φορές παγκόσμιου πρωταθλητή)και της Shenea Booth


Διαβάστε περισσότερα http://ektiesthisi.blogspot.com/2012/01/duo-maintenant.html#ixzz1kG5drENi

Πως να γίνεις καλύτερος εραστής .

Παραπονιέται ο σύντροφός σου ότι δεν είσαι καλός εραστής; Βελτιώνεις τις τεχνικές σου; Αν θες να κάνεις τον εραστή σου να ξεχειλίζει από ευχαρίστηση, πρέπει: 

1) Να μάθεις τι ευχαριστεί τον παρτενέρ σου! 
Επειδή διάβασες για μια καλή τεχνική δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα αρέσει στο σύντροφό σου. 

Μπορείς να ζητήσεις από το σύντροφό σου να σου πει τη γνώμη του την ώρα της ερωτικής επαφής ή αργότερα, για να δεις τι του άρεσε πιο πολύ στην προσέγγισή σου. 

2) Να θυμάσαι τι ευχαριστεί τον σύντροφό σου! 
Όποτε έχεις μια αντίδραση (θετική) για κάτι που έκανες, αποθήκευσε το στη μνήμη και χρησιμοποίησέ το στο μέλλον. 

Για παράδειγμα, αν ο σύντροφός σου τρελαίνεται όταν χρησιμοποιείς τα νύχια σου στο εσωτερικό μέρος των γοφών, να το κάνεις και τις επόμενες φορές, όταν βρεθείτε στο κρεβάτι μαζί. 

3) Να απαλλαχθείς από τις αναστολές σου! 
Όταν διστάζεις επειδή φοβάσαι να δοκιμάσεις κάτι καινούριο ή να κάνεις κάποιο λάθος, προκαλείς νευρικότητα και στον σύντροφό σου. 

Στη συνέχεια νιώθεις τη νευρικότητα και μεγαλώνουν οι αναστολές σου. Διέκοψε αυτό τον φαύλο κύκλο. Αν θες να δοκιμάσεις κάτι, δοκίμασέ το! 

Αν δεν αρέσει στον παρτενέρ σου, μην «αμυνθείς» απλά άκουσέ τον και απομνημόνευσε τις παρατηρήσεις του. 

4) Να δοκιμάσεις διαφορετικούς τρόπους αγγίγματος! 
Έχει παραπονεθεί ποτέ ο σύντροφός σου ότι τον αγγίζεις πολύ δυνατά ή πολύ ελαφρά; Ή επανειλημμένως με τον ίδιο τρόπο; 

Δοκίμασε με ένα δάχτυλο, με τον αντίχειρα, με το πίσω μέρος του χεριού, με τα νύχια. Δοκίμασε επίσης με ένα κομμάτι υφάσματος, δέρματος κτλ. 

5) Να παρακολουθήσεις τις αντιδράσεις του παρτενέρ σου! 
Άμα κάνεις κάτι που του αρέσει, οι αντιδράσεις του προσώπου του θα δείξουν ενδιαφέρον, ενθουσιασμό, ευχαρίστηση ή ακόμη και ευτυχία. 

6) Να εστιάσεις όλες σου τις αισθήσεις, την ώρα της ερωτικής επαφής! 
Το σώμα του συντρόφου σας είναι μια θαυμάσια γιορτή που απλώνεται μπροστά σας! Αφήστε τον σύντροφό σας να νιώσει πόσο όμορφο είναι σε όψη, μυρωδιά, αίσθηση και γεύση. 

εραστής

Δεν είναι δύσκολο να είσαι εξαιρετικός εραστής. 

Το μόνο που χρειάζεται είναι να είσαι διατεθειμένος να δοκιμάζεις καινούρια πράγματα, να εκτελείς σωστά τις τεχνικές που «ανάβουν» το ταίρι σου και να απαλλαγείς από αυτές που δεν κάνουν. 

Αυτό σημαίνει να έχεις καλή επικοινωνία – λεκτική και μη. Επαναλάβετε κατά το δοκούν! 

Good luck!
http://coolweb.gr/pos-na-gino-kaliteros-erastis/

Πως να αναγνωρίσετε το φρέσκο ψάρι .

Φρέσκα ψάρια

Το ψάρι είναι ένα τρόφιμο ανεκτίμητης αξίας από πολλές πλευρές. Επειδή ζούμε στην Ελλάδα το έχουμε σε μεγάλη επάρκεια σαν νησιωτική χώρα που είμαστε και τις περισσότερες φορές είναι εύκολο να το βρούμε φρέσκο. Αν όμως αδυνατούμε να το βρούμε, πρέπει να ξέρουμε ότι και το κατεψυγμένο ψάρι είναι εφάμιλλο του νωπού και δεν υπολείπεται σημαντικά σε θρεπτική αξία και γεύση. Βέβαια με την προϋπόθεση, ότι έχει καταψυχθεί σωστά και έχουν κρατηθεί οι ασφαλείς συνθήκες κατάψυξης σε όλα τα ενδιάμεσα στάδια της διακίνησής του, μέχρι να φτάσει στον τελικό καταναλωτή. Τρώτε φρέσκο ή έστω κατεψυγμένο ψάρι, τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα. Αν είναι φρέσκο, ακόμα καλύτερα. Σ’ αυτή την περίπτωση λοιπόν, τουλάχιστον πρέπει να το αναγνωρίζουμε.
Το φρέσκο ψάρι το οποίο μόλις έχει αλιευθεί δεν έχει καθόλου οσμή. Μετά από λίγη ώρα αρχίζει να μυρίζει θάλασσα και μετά ακολουθεί ένα άλλο στάδιο που μυρίζει έντονα ψαρίλα. Το φρέσκο ψάρι, είναι αρκετά σκληρό και άκαμπτο. Αν όμως το τοποθετήσουμε στην παλάμη μας σχηματίζει ένα τόξο με φορά προς τα πάνω. Όταν το πιέσουμε με το δάχτυλο μας, δεν αφήνει σημάδι και το κρέας του έχει τέτοια ελαστικότητα που θα επανέλθει πολύ γρήγορα. Το φρέσκο ψάρι έχει μάτια λαμπερά, ενώ τα βράγχια του έχουν κόκκινο ή ροζ χρώμα και είναι υγρά. Βράγχια στεγνά, θαμπά ή καφέ χρωματισμού, είναι σοβαρή ένδειξη ότι το ψάρι δεν είναι φρέσκο. Πέρα όμως από την όψη του, το φρέσκο ψάρι μπορούμε να το αναγνωρίσουμε και όταν το καθαρίζουμε και αφού το μαγειρέψουμε. Στο φρέσκο ψάρι, τα λέπια έχουν μεταλλική λάμψη και κολλάνε στο δέρμα αλλά καθαρίζεται πολύ εύκολα, ενώ τα εντόσθια του αφαιρούνται ολόκληρα χωρίς να σπάσουν. Όταν το φρέσκο ψάρι είναι ήδη μαγειρεμένο η σάρκα του από το κόκαλο αποσπάται πολύ εύκολα.
Το κατεψυγμένο ψάρι είναι εφάμιλλο του νωπού σε θρεπτική αξία και γεύση, με την προϋπόθεση βέβαια ότι έχει καταψυχθεί σωστά και δεν έχει αποψυχθεί καθόλου στα ενδιάμεσα στάδια της διακίνησής του μέχρι να φτάσει στον καταναλωτή.
Πηγή: iator.gr

Μαθήματα ξενων γλωσσών .

Μαθήματα ξένων γλωσσών
Σας πήρε τηλέφωνο, αυτή τη φορά το προλάβατε, μιλήσατε τα είπατε συνεννοηθήκατε και κανονίσατε το πρώτο σας ραντεβού. Μπορεί το μελαχρινό αγόρι να ισχυρίζεται πως είστε πολύ ενδιαφέρουσα παίζοντας ταυτόχρονα με τις μπούκλες του, αλλά καλά θα κάνετε για μια φορά να αφήσετε στην άκρη τα γαλλικά σας και να πιάσετε μία άλλη γλώσσα, αυτή του σώματος.

Παρατηρήστε αυτό το κορμί χέλι που κάθεται απέναντί σας στη μπάρα του νυχτερινού μαγαζιού, πιείτε κομψά γουλιά γουλιά το κρασί σας και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Εάν το αγόρι χασμουριέται, κάθεται με σταυρωμένα χέρια ή πόδια και δείχνει αμήχανος, τότε μάλλον δεν είναι για πολλά χιλιόμετρα. Εάν δε φταίει το χθεσινό ξενύχτι, η κακή στάση σώματος και η ο ανάδρομος Ερμής, τότε ο λεγάμενος βαριέται και απλά δεν έχει τόση οικειότητα μαζί σας για να σας το πει. Πείτε καληνύχτα και φύγετε με ελαφρά πηδηματάκια.

Εάν το μελανούρι που σας αρέσει σας κοιτάει στα μάτια, χαμογελάει και γέρνει προς το μέρος σας όταν μιλάτε, τότε είμαστε σε καλό δρόμο. Μάλλον αυτό το φλερτ δεν είναι μονόπλευρο, όλα δείχνουν πως προσπαθεί να σας γνωρίσει καλύτερα και προφανώς απολαμβάνει την παρέα σας. Συνεχίστε και όλα θα πάνε καλά αρκεί να μη μεθύσετε και σας στείλει σπίτι με εισιτήριο χωρίς επιστροφή.
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory