Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012

Ιπτάμενο νησί .
Εξέλιξη αντρών και γυναικών .

Εξέλιξη των Ανδρών & Γυναικών

Το ομορφότερο μέρος του γυναικείου σώματος .

ζεστό, διάσπαση-FLBP-busty-39
ζεστό, διάσπαση-FLBP-busty-38
ζεστό, διάσπαση-FLBP-busty-36
ζεστό, διάσπαση-FLBP-busty-22
ζεστό, διάσπαση-FLBP-busty-20
ζεστό, διάσπαση-FLBP-busty-19
ζεστό, διάσπαση-FLBP-busty-15
ζεστό, διάσπαση-FLBP-busty-11
ζεστό, διάσπαση-FLBP-busty-14

Αυτό θα άρεσε σε κάθε κορίτσι .

κάθε κορίτσι θα like13 Κάθε κορίτσι Θα Όπως

«Να μην χαρακτηριστεί δρυμός το δάσος της οικογένειάς μου!»

Εχουν και οι ..πρίγκηπες τα προβλήματά τους
 
«Να μην χαρακτηριστεί δρυμός το δάσος της οικογένειάς μου!»
Το δάσος του Τεύτομπουργκ ανήκει στην οικογένεια του πρίγκιπα Στέφεν Λίπε σχεδόν από τότε που ιδρύθηκε το πριγκιπάτο του Λίπε, το 1123
Πεδίο πραγματικών μαχών, το δάσος του Τεύτομπουργκ, αποτελεί στις μέρες μας πεδίο σύγκρουσης μεταξύ της σύγχρονης Γερμανίας και του αυτοκρατορικού παρελθόντος της. Η κυβέρνηση του κρατιδίου του Βορείου Ρήνου- Βεστφαλίας θέλει να ενσωματώσει την τεράστια δασική έκταση σε έναν νέο εθνικό δρυμό, αλλά ο ιδιοκτήτης του πρίγκιπας Στέφεν του Λίπε, αρνείται να συνεργαστεί με τις αρχές.
Το δάσος του Τεύτομπουργκ ανήκει στην οικογένεια του πρίγκιπα σχεδόν από τότε που ιδρύθηκε το πριγκιπάτο του Λίπε, το 1123 και επί αιώνες το διοικούσαν από το πλέον κατεστραμμένο κάστρο Φάλκενμπουργκ το οποίο δεσπόζει στο δάσος.
«Η οικογένειά μου κόβει ξύλα εδώ και φροντίζει το δάσος για σχεδόν 900 χρόνια και πιστεύω ότι είναι σε καλή κατάσταση. Το περιβάλλον βρίσκεται σε καλή κατάσταση και το δάσος φημίζεται για τις οξιές του. Αν γίνει δρυμός δεν θα μπορούμε πια να κόβουμε ξύλα. Δεν βλέπω κανένα πλεονέκτημα να γίνει δρυμός αυτή η έκταση.», δήλωσε ο 52χρονος πρίγκιπας και διάδοχος του οίκου των Λίπε σε συγκέντρωση 2.000 ατόμων που διαμαρτύρονταν στη δημιουργία δρυμού.
Ο πρίγκιπας υποστηρίζει ότι αιώνες σεπτής διαχείρισης των όσων προέβλεψε η φύση για αυτή τη δασική έκταση έχουν εξασφαλίσει ένα υγιές φυσικό περιβάλλον, με πλούσια πανίδα και χλωρίδα, το οποίο επίσης είναι ανοιχτό στο κοινό. «Εάν γίνει εθνικός δρυμός θα πρέπει να σταματήσει η καλλιέργεια δέντρων και η υλοτομία, βάζοντας τέλος σε μια παράδοση αιώνων και παράλληλα βλάπτοντας πολλές τοπικές οικογενειακές επιχειρήσεις»,λέει.
Ως αποτέλεσμα, κάθε προσπάθεια της τοπικής κυβέρνησης να τον πείσει να αποδεχτεί τη δημιουργία εθνικού δρυμού έχει πέσει στο κενό. Παρόλα αυτά, η άρνησή του έχει προκαλέσει σημαντικές αντιδράσεις από μέλη του κοινοβουλίου.
«Η γη μπορεί να είναι δική του, αλλά έχει παράλληλα και ευθύνη προς το περιβάλλον. Μπορεί να ισχυρίζεται ότι το φροντίζει, αλλά θα έπρεπε να κάνει περισσότερα. Η δημιουργία εθνικού δρυμού θα βοηθούσε περισσότερο στη διατήρηση της φύσης.», δήλωσε ο Νόρβικ Ρύσσε, εκπρόσωπος των κυβερνώντων Πρασίνων για το περιβάλλον. Μάλιστα κάποιοι βουλευτές έχουν φτάσει στο σημείο να ισχυρίζονται ότι το πάρκο θα επιβιώσει μια χαρά και χωρίς τον πρίγκιπα και δηλώνουν ότι δεν χωρούν γαλαζοαίματοι σε μια Δημοκρατία.
«Πιστεύω ότι τέτοιου είδους σχόλια είναι γελοία. Προσπαθούν να με πιέσουν ή να με πείσουν να πουλήσω τη γη μου. Βασικά μου λένε ότι έχω επιλογές: είτε να κερδίσω πολλά χρήματα είτε να κερδίσω την οργή τους. Προτίμησα την οργή τους.», λέει ο πρίγκιπας.

Ο Αμαζόνιος μας καταπλήσει ακόμη .

Αμαζόνιο καταπλήσσει ακόμα us01 Αμαζόνιο Ακόμα καταπλήσσει μαζί μας
Αμαζόνιο καταπλήσσει ακόμα us07 Αμαζόνιο Ακόμα καταπλήσσει μαζί μας
Αμαζόνιο καταπλήσσει ακόμα us09 Αμαζόνιο Ακόμα καταπλήσσει μαζί μας
Αμαζόνιο καταπλήσσει ακόμα us11 Αμαζόνιο Ακόμα καταπλήσσει μαζί μας
Αμαζόνιο καταπλήσσει ακόμα us14 Αμαζόνιο Ακόμα καταπλήσσει μαζί μας
Αμαζόνιο καταπλήσσει ακόμα us13 Αμαζόνιο Ακόμα καταπλήσσει μαζί μας

Νέο μπλογκ με πολύ ενδιαφέρον .

katevaseta
To λίνγκ του μπλόγκ είναι :http://katevaseta.blogspot.com/

"Σιδηρά Κυρία" με καρδιά ...μαρουλιού!


Πρώτα ο άνθρωπος, μετά ο πολιτικός. Μπορείς όμως να διαχωρίσεις το ένα από το άλλο και μάλιστα όταν πρόκειται για την περίπτωση της Μάργκαρετ Θάτσερ; Δεν μπορείς. 
Τις τελευταίες μέρες προβάλλεται στους κινηματογράφους η ταινία «The Iron lady» με πρωταγωνίστρια την Μέριλ Στρίπ που υποδύεται την πρώην πρωθυπουργό της Βρετανίας Μάργκαρετ Θάτσερ. 
Ενα κορίτσι με το κοινό όνομα Μάργκαρετ, θυγατέρα μπακάλη, παρέα με έναν ατάλαντο αμερικανό ηθοποιό, τον Ρίγκαν, οι δύο ηγέτες που εκτός των άλλων κατάφεραν το η συνέχεια ΕΔΩ


Διαβάστε περισσότερα http://ektiesthisi.blogspot.com/2012/01/blog-post_6978.html#ixzz1kLtSOkwg

Τι θα γίνει με τις μπόμπες ?Στα 17 μας ίσως να ήταν και αστείο να περνάς την Κυριακή στον καναπέ με το στομάχι χάλια και να απαντάς με βαριεστημένη φωνή στο τηλέφωνο περιγράφοντας το ξενύχτι σου. Ίσως ακόμα να ήταν και μαγκιά που έγινες “τόσο λιώμα ρε φίλε” που δεν μπορούσες να πάρεις τα πόδια σου. Αλλά δεν μπορείς να μείνεις για πάντα στα 17.
Έχω μιλήσει σε τρεις ιδιοκτήτες καταστημάτων στη ζωή μου να τους πω για τα ποτά τους. Να τους πω ότι αυτό που κάνουν είναι κακό για τον πελάτη και για την ίδια την επιχείρηση. Αποτέλεσμα και οι τρεις να σταματήσουν να μου μιλάνε.
Πόσο όμως μπορείς να ανεχτείς να σου σερβίρουν στο ποτήρι μαζούτ; Καθαρό πετρέλαιο που αν το έβαζες στο αυτοκίνητο θα σου έφτανε να πας τουλάχιστον μέχρι Λαμία; Όχι, το στομάχι σου δεν θα πάθει τίποτα αν μια φορά πιεις μερικές μπόμπες. Αλλά αν το κάνεις καθημερινά, κάποια στιγμή θα τρέχεις στο φαρμακείο για Losec, Zadac και κάθε άλλο στομαχοβάλσαμο.

Η λύση που βολεύει όλους εκτός από εσένα

Φυσικά και έχεις επιλογή. Να πίνεις μπίρα. Ή για να μην χάνεις την απόλαυση που μπορεί να σου προσφέρει ένα ποτό, να πίνεις μόνο premium ποτά. Τα οποία στην τελική είναι καλύτερα από κάθε άποψη από τα απλά. Και βολεύει όλους να παραγγείλεις ένα ποτήρι premium ποτό. Και το μαγαζί κερδίζει περισσότερο και η βιομηχανία ποτού κινεί τα premium ποτά της.
Αλλά ποιός λέει ότι είμαστε διατεθειμένοι να πληρώσουμε παραπάνω για να πιούμε ένα καθαρό ποτό; Να αλλάξουμε το ποτό που έχουμε συνηθίσει επειδή κάποιος αποφάσισε ότι “εντάξει μωρέ, δεν αλλοιώνεται τόσο η γεύση, δεν θα το καταλάβει κανείς”.

Τα ασφαλή bar

Στην προσπάθεια να αποφύγεις ένα bar με μπόμπες μπορείς είτε ασφαλώς να δοκιμάσεις πρώτα ένα μαγαζί είτε να καταφύγεις σε safe επιλογές. Τα bar των ξενοδοχείων σπάνια έχουν μπόμπες γιατί δεν θα τολμήσουν να διακινδυνεύσουν την φήμη του ξενοδοχείου τους για μερικά ποτά. Και ούτως ή άλλως δεν είναι το bar τους εκείνο στο οποίο προσβλέπουν για αύξηση των εσόδων.
Κι όσο κι αν μας αρέσει σε μερικές στιγμές να πίνουμε χαλαροί ένα ποτό στο Lounge ή το bar ενός ξενοδοχείου, δεν είναι αυτός ο τρόπος για να περνάς τα βράδια κάθε εβδομάδας. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα αλλά σκοπός είναι κάθε βράδυ που είσαι σπίτι σου και μιλάς με τον κολλητό σου στο τηλέφωνο για να κανονίσετε που θα πάτε, να έχετε όλα τα options ανοιχτά. Από τα μικρά χωμένα bar, στα bar των ξενοδοχείων, τα club και τα μπουζούκια. Και όχι να στρώνετε τον χάρτη της Αθήνας προσπαθώντας να βρείτε την κατάλληλη διαδρομή ποτού για να αποφύγετε το ναρκοπέδιο.

Η ανάγκη επιβίωσης του κάθε μαγαζιού

Κατανοούμε όλοι τις δυσκολίες που μπορεί να έχει κάθε bar της πόλης στο να τα βγάλει πέρα. Και το σύστημα το οποίο τους το κάνει πολύ απλό να διαλέξουν την Β' ποιότητα κάβας από την Α'. Αλλά το να μειώνουν τα δικά τους έξοδα δεν είναι η απάντηση στην κρίση. Γιατί όσο μειώνονται τα έξοδά τους, άλλο τόσο θα μειώνεται και ο κόσμος που μαζεύουν στην μπάρα τους.
Γιατί υπάρχουν πολλά bar εκεί έξω με καθαρά ποτά. Που σέβονται τον καταναλωτή και τον στέλνουν να πάρει το πρωινό του με το κεφάλι καθαρό. Πιωμένο αλλά υγιή. Και αυτά τα bar είναι που θα επιβιώσουν όταν ο πελάτης ξυπνήσει και ρίξει ένα εμπάργκο στα μαγαζιά που του χαλάνε το στομάχι.
Μέχρι τότε, ας είναι καλά τα φαρμακεία που είναι ανοιχτά τις Κυριακές.

Αντρες ή γυναίκες οι καλύτεροι ψεύτες .


pinocchio_L-(2).jpg  Ποιό από τα δυο φύλα λέει τα περισσότερα ψέματα? Και ποιό τα καλύτερα? Άντρες ή γυναίκες είναι οι μεγαλύτεροι και καλύτεροι ψεύτες? And the oscar goes to...
  Η σχετική έρευνα έγινε για λογαριασμό της αμερικάνικης εταιρείας 20th Century Fox για το λανσάρισμα της νέας τηλεοπτικής σειράς με τίτλο «Πες μου ψέματα».
Η ποσότητα...
  Το βασικό συμπέρασμα της έρευνας ήταν ότι οι άντρες είναι μεγαλύτεροι ψεύτες από τις γυναίκες. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους επιστήμονες ένας άντρας λέει δύο φορές πιο συχνά ψέματα από μία γυναίκα.
  Η έρευνα διεξήχθη σε δείγμα 2000 ανθρώπων και απέδειξε ότι οι άντρες λένε κατά μέσο όρο 6 ψέματα την ημέρα, δηλαδή 42 την εβδομάδα. Τα ψέματα αυτά μπορεί να προορίζονται για το ταίρι τους, για το  αφεντικό τους ή για τους συναδέλφους τους. Την ίδια στιγμή οι γυναίκες φαίνεται να αρκούνται σε 3 ψέματα ημερησίως δηλαδή 21 την εβδομάδα.
Και η ποιότητα...
  Πέρα όμως από τις ποσοτικές, η έρευνα ανέδειξε κυρίως ποιοτικές διαφορές μεταξύ αρσενικών και θηλικών ψεμάτων. Επίσης εντόπισε και  ψέματα που δεν έχουν ...φύλο, αφού καταφεύγουν συχνά σε αυτά τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες.
  Στους πίνακες που ακολουθούν το pyles.tv συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει το Top-10 αντρικών και γυναικείων καθώς και το Top-5 των... bisexual  ψεμάτων.
To top-10 των αντρικών ψεμάτων!

liar_man.jpg1."Οχι, μωρό μου. Δεν φαίνεσαι χοντρή με αυτό το φόρεμα."
2. "Πίνω ενα τελευταίο."
3. "Δεν έχω τίποτα σου λέω! Είμαι μια χαρά."
4. "Δεν είχα σήμα/μπαταρία."
5. "Αφού ξέρεις ότι δεν μπορώ να σου πω ψέματα!"
6. "Αγάπη μου συγγνώμη!! Δεν είδα την κλήση σου"
7. "Δεν έχω πιει τόσο πολύ!"
8. "Ερχομαι" (γενικώς...)
9. "Δεν ξόδεψα τόσα πολλά!"
10."Δεν φαντάζεσαι πόση κίνηση είχε!


To top-10 των γυναικείων ψεμάτων
woman_liar-(1).jpg1. "Δεν έχω τίποτα, σου είπα! Καλά είμαι"
2. "Δεν είναι καινούριο αυτό.Το έχω εδώ και χρόνια. Δεν το θυμάσαι?"
3. "Αφού ξέρεις ότι δεν μπορώ να σου πω ψέματα!"
4. "Το πήρα στις εκπτώσεις. Ήταν μεγάλη ευκαιρία!"
5. "Ερχομαι!"(γενικώς...)
6. "Δεν ξέρω που είναι. Δεν το ακούμπησα καν!"
7. "Φυσικά και είσαι ο καλύτερος (εραστής)
! "
8. "Εχω φοβερό πονοκέφαλο"
9. "Υποσχέθηκα να βγω με τα κορίτσια! Και βαριέμαι!!"
10."Μόνο μ' εσένα περνάω καλά! "
To top-5 των bisexual ψεμάτων!

young_couple.jpg
1."Δεν έχω τίποτα σου λέω. Είμαι μια χαρά."

2."Αφού ξέρεις ότι δεν μπορώ να σου πω ψέματα."

3."Δεν ήπια πολύ."

4."Ερχομαι." (γενικώς...)

5."Αγάπη μου συγγνώμη!!Δεν είχα σήμα/μπαταρία."

Η Εικόνα της ημέρας

ΙΤΑΛΙΑ
ΙΤΑΛΙΑ
Ένα παγκάκι από το μισοβυθισμένο πλοίο Costa Concordia στις ακτές του νησιού Giglio στα ανοιχτά της Τοσκάνης...Concordia στις ακτές του νησιού Giglio στα ανοιχτά της Τοσκάνης

Τσάι και υγεία .


Το τσάι είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα ροφήματα στον κόσμο. Μετά το νερό, το τσάι είναι το πιο συχνά καταναλισκόμενο ποτό. Σήμερα, καταναλώνονται πάνω από 3 εκατομμύρια φλιτζάνια τσάι ημερησίως. Όλες οι ποικιλίες και οι καλλιέργειες τσαγιού προέρχονται από το φυτό Camellia sinensis. Στις ασιατικές χώρες, τοτσάι χρησιμοποιείται ακόμη και ως φάρμακο, ενώ η μεγάλη κατανάλωση τσαγιού στους δυτικούς πολιτισμούς έχει συσχετιστεί με έναν υγιεινό τρόπο διατροφής και ζωής.
Η αυξημένη κατανάλωση τσαγιού έχει συνδεθεί με μειωμένη εμφάνιση καρδιαγγειακών νοσημάτων. Σε μελέτη στον κινέζικο πληθυσμό, άτομα που κατανάλωναν περισσότερα από 2 φλιτζάνια τσάι την ημέρα, είχαν χαμηλότερα επίπεδα ολικής χοληστερόλης στο αίμα. Σε άλλη πρόσφατη έρευνα, η κατανάλωση πράσινου τσαγιού φάνηκε ότι ήταν αντιστρόφως ανάλογη με την θνησιμότητα από καρδιαγγειακά νοσήματα.
Συγκεκριμένα, σε έρευνα στο Ρότερνταμ, έδειξε ότι οι καταναλωτές που έπιναν τσάι, είχαν 50% λιγότερες πιθανότητες να εμφανίσουν πενταετή θνησιμότητα από καρδιαγγειακή νόσο, σε σχέση με τα άτομα που δεν έπιναν. Επιπλέον, σε μία μελέτη στον ευρωπαϊκό πληθυσμό, αποδείχθηκε η προστασία που προσφέρει η αυξημένη κατανάλωση πράσινου τσαγιού, έναντι στο έμφραγμα του μυοκαρδίου. Σε έρευνα που έγινε σε μη καπνίζουσεςΓιαπωνέζες, που δεν κατανάλωναν αρκετή ποσότητα τσαγιού, έδειξε ότι είχαν μεγαλύτερη πιθανότητα εμφάνισης εγκεφαλικού επεισοδίου, σε σχέση με αυτές πουκατανάλωναν μεγάλες ποσότητες.
Το τσάι χαρακτηρίζεται από τη μεγάλη περιεκτικότητά του σε πολυφαινόλες και συγκεκριμένα σε φλαβονοειδή. Η ποιότητα του τσαγιού, εξαρτάται από τη ζύμωση και την οξείδωση των πολυφαινολών στα φρέσκα φύλλα του φυτού του. Χιλιάδες φλαβονοειδήυπάρχουν στο φυτικό βασίλειο και τα περισσότερα έχουν αντιοξειδωτικές λειτουργίες. Έχουν δηλαδή τη δυνατότητα να απενεργοποιούν τις ενδεχόμενες επιβλαβείς ελεύθερες ρίζες, οι οποίες, αν μείνουν στο σώμα, μπορούν να προκαλέσουν χρόνια προβλήματα υγείας, όπως καρδιαγγειακά νοσήματα και καρκίνο.
Τα φλαβονοειδή έχουν προστατευτική δράση ενάντια στην οξείδωση της LDL χοληστερόλης, μειώνουν την φλεγμονώδη διαδικασία και βελτιώνουν την καρδιαγγειακή λειτουργία. Τα φλαβονοειδή μπορούν να μειώσουν το οξειδωτικό στρες και να αποτρέψουν μεγαλύτερη βλάβη, μετά από ένα καρδιαγγειακό επεισόδιο. Τα φλαβονοειδήέχουν συσχετιστεί με αντιθρομβωτική δράση, η οποία μάλιστα είναι πιο έντονη στις γυναίκες.
Τα πιο γνωστά φλαβονοειδή, που περιέχει το τσάι, είναι οι κατεχίνες. Σ’ ένα φλιτζάνι τσάι, περισσότερο από το μισό περιεχόμενο κατεχινών είναι η επιγαλλοκατεχίνη, γνωστή επίσης και ως EGCG. Είναι 20 φορές πιο ισχυρή από τη βιταμίνη C. Άλλα φλαβονοειδή που περιέχει το τσάι, είναι οι θεαρουμπιγίνες, οι θεοφλαβίνες και η ταννίνη.
Ένα φλιτζάνι τσάι περιέχει κατά μέσο όρο 150-200 φλαβονοειδή. Ο βαθμός και το είδος των φλαβονοειδών που περιέχει το τσάι, εξαρτάται από το είδος του, αν είναι μαύρο ή πράσινο, αλλά και από την ποικιλία του και τις συνθήκες της καλλιέργειάς του. Το πράσινοτσάι, αμέσως μετά την συγκομιδή του, υποβάλλεται σε θερμική επεξεργασία η οποία αποτρέπει ή σταματά την περαιτέρω οξείδωση των κατεχινών. Το μαύρο τσάι φτιάχνεται, μαραίνοντας πρώτα τα φύλλα και στην συνέχεια διπλώνοντάς τα και ξεραίνοντάς τα.
Η προστατευτική δράση από την κατανάλωση τσαγιού, δεν περιορίζεται στα καρδιαγγειακά νοσήματα. Η κατανάλωση αυτού του ροφήματος έχει προστατευτική δράση ενάντια στον καρκίνο, τις αρθρίτιδες και το Alzheimer.
Συνοψίζοντας, η καθημερινή κατανάλωση τσαγιού (τουλάχιστον 2 φλιτζάνια/ ημέρα), σε συνδυασμό με έναν υγιεινό τρόπο ζωής και διατροφής μπορούν να μειώσουν σημαντικά τα ποσοστά θνησιμότητας από καρδιαγγειακά νοσήματα.
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory