Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2012

Ξεκινήστε την μέρα σας με γυμναστική .

hot κορίτσια τέντωμα τέντωμα 29 Ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα μικρό τέντωμα φωτός (32 Φωτογραφίες)
hot κορίτσια τέντωμα τέντωμα 26 Ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα μικρό τέντωμα φωτός (32 Φωτογραφίες)
hot-κορίτσια-stretching-τέντωμα-13
hot girls stretching stretch 12 Start your day off with a little light stretch (32 Photos)
hot girls stretching stretch 7 Start your day off with a little light stretch (32 Photos)
hot girls stretching stretch 5 Start your day off with a little light stretch (32 Photos)
hot girls stretching stretch 4 Start your day off with a little light stretch (32 Photos)
hot girls stretching stretch 27 Start your day off with a little light stretch (32 Photos)
hot girls stretching stretch 0 Start your day off with a little light stretch (32 Photos)

Αποδράσεις .

Εκπληκτικές φωτογραφίες .

οι περισσότεροι-εκπληκτικό-φωτογραφίες-ever01
οι περισσότεροι-εκπληκτικό-φωτογραφίες-ever02
οι περισσότεροι-εκπληκτικό-φωτογραφίες-ever03
οι περισσότεροι-εκπληκτικό-φωτογραφίες-ever04
οι περισσότεροι-εκπληκτικό-φωτογραφίες-ever05
οι περισσότεροι-εκπληκτικό-φωτογραφίες-ever07
οι περισσότεροι-εκπληκτικό-φωτογραφίες-ever09

Δανίκας για Αγγελόπουλο: «Τσιγκούνης, αλαζόνας και με αισθητικές εμμονές»


ΕΙΣΑΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ» ΕΓΡΑΨΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ
Γενική κατακραυγή στα social media προκάλεσε το κείμενο του Δημήτρη Δανίκα σχετικά με τα «κουσούρια» του Θόδωρου Αγγελόπουλου.
Στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας τα «ΝΕΑ» ο δημοσιογράφος υπέγραφε άρθρο-αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του διάσημου Έλληνα σκηνοθέτη. Ωστόσο μια μικρή παράγραφος στο κάτω μέρος της σελίδας αναφερόμενη στα αρνητικά του Θόδωρου Αγγελόπουλου αποτέλεσε «κόκκινο πανί» για χρήστες του facebook και του twitter, οι οποίοι κατηγορούν τον κ. Δανίκα ότι δε σεβάστηκε το νεκρό σκηνοθέτη.
Ωστόσο το κείμενο του γνωστού δημοσιογράφου, αναδεικνύει ένα ευρύτερο ηθικό ζήτημα που έχει να κάνει με το άν και πότε πρέπει να γράφονται κάποια πράγματα. Μπροστά στο δίλημμα «αγιογραφία ή αποδόμηση» φαίνεται ότι μεγάλο ρόλο παίζει και ο χρόνος γραφής, καθώς πολλοί χρήστες των κοινωνικών δικτύων επισημαίνουν ότι το πρόβλημα δεν είναι τα αρνητικά που περιγράφονται αλλά η χρονική στιγμή που το κείμενο γράφτηκε, πριν καν κηδευτεί ο διάσημος σκηνοθέτης.
Το γεγονός προκάλεσε την έντονη αντίδραση του γιου του Χάρρυ Κλιν και σκηνοθέτη, Ν. Τριανταφυλλίδη, ο οποίος χαρακτήρισε με σκληρά λόγια και εκφράσεις τον δημοσιογράφο στην προσωπική του σελίδα στο twitter.

«Σιχαμένο σκουλήκι, ποταπό ανθρωπάκι, τρισάθλιε καμποτίνε Δανίκα!», έγραψε συγκεκριμένα o σκηνοθέτης.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο του Δημήτρη Δανίκα για τα «κουσούρια» του Θόδωρου Αγγελόπουλου:
Δεν θέλω να υπογράψω αγιογραφία, αλλά όλη την αλήθεια. Οπως την έζησα και την άκουσα από τους συνεργάτες του. Στα γυρίσματα για τον «Μεγαλέξαντρο» πάνω στα βουνά και τα χιόνια το συνεργείο τρέμει από το κρύο και από την πείνα. Η τροφοδοσία της παραγωγής, που την είχε αναλάβει η Φοίβη, μέλλουσα κυρία Αγγελοπούλου, γινόταν με το σταγονόμετρο. Ετσι κάποιοι από το συνεργείο έγραψαν στον τοίχο «Ο Θόδωροςκαι η καταραμένη Φοίβη». Τρία λοιπόν τα κουσούρια του: η παροιμιώδης τσιγκουνιά του.Η αθεράπευτη αλαζονεία του. Πράγμα που τον έκανε να μιλάει σχεδόν περιφρονητικά όχι μόνο για τους έλληνες συναδέλφους του, αλλά και για αρκετούς μεγάλους. Και το τρίτο η εμμονή του στο ίδιο αισθητικό μοτίβο. Με αποτέλεσμαοι τελευταίες του ταινίες, αποχυμωμένες από ζωντάνια και ουσία, να θυμίζουν, ως σχήμα, την προσωπική του αισθητική. Ομως ουδείς, ακόμα και ένας Τεό, αλάνθαστος!
http://www.iefimerida.

Προσοχή λακούβες .

Γαμώτο Potholes!

Καταπληκτικό εστιατόριο σε καταράκτη .
Απίστευτη πινακίδα .

Κάντε αυτοεξέταση μαστού .

Αυτοεξέταση μαστού

Η αυτοεξέταση του μαστού γίνεται από την ίδια τη γυναίκα στους μαστούς της με σκοπό να εντοπίσει οτιδήποτε διαφορετικό από τα συνηθισμένα.
Συνιστάται να ξεκινά από την ηλικία των 20 ετών. Η αυτοεξέταση του μαστού γίνεται για την ανίχνευση προβλημάτων του μαστού, όπως η αλλαγή στην εμφάνιση, που μπορεί να αποτελεί ένδειξη καρκίνου του μαστού ή άλλες καταστάσεις του μαστού που μπορεί να απαιτούν ιατρική φροντίδα όπως μαστίτιδα ή ινωαδένωμα.
Η εξέταση συνιστάται να γίνεται όταν οι μαστοί δεν είναι ευαίσθητοι ή πρησμένοι. Σε γυναίκες με τακτική περίοδο το ιδανικό χρονικό διάστημα είναι 5-10 ημέρες μετά την αρχή της περιόδου. Σε γυναίκες που βρίσκονται σε εμμηνόπαυση αρκεί μια συγκεκριμένη ημέρα κάθε μήνα.
Η εξέταση συνιστάται επίσης στην εγκυμοσύνη, στην γαλουχία ή και μετά από πλαστικές επεμβάσεις. Δεν απαιτείται ειδική προετοιμασία.
Πηγή: iatropedia.gr

Ποιό σημείο του σώματος αγαπά την φαγούρα .

Φαγούρα

Δεν είναι όλες οι φαγούρες ίδιες, ούτε όλα τα ξυσίματα εξίσου απολαυστικά. Δείτε πιο σημείο παρουσιάζει την πιο έντονη φαγούρα και κατά συνέπεια την μεγαλύτερη ικανοποίηση από το ξύσιμο!
Από όλα τα μέρη του σώματός τους, οι άνθρωποι νιώθουν πιο έντονα να τους τρώει ο αστράγαλός τους και σε αυτό το σημείο ακριβώς το ξύσιμο προσφέρει την μεγαλύτερη ικανοποίηση, σύμφωνα με μια νέα διεθνή επιστημονική έρευνα, η οποία είναι η πρώτη που έκανε μια τέτοια συγκριτική αξιολόγηση.
Η νέα μελέτη απομυθοποιεί την ευρέως διαδεδομένη εντύπωση ότι η πλάτη είναι το “καλύτερο” μέρος για φαγούρα και ξύσιμο.
Οι ερευνητές από τη Βρετανία, τις ΗΠΑ, τη Σ. Αραβία και τη Σιγκαπούρη, με επικεφαλής τον καθηγητή γνωσιακής νευροεπιστήμης του πανεπιστημίου Τζον Μουρς του Λίβερπουλ Φράνσις ΜακΓκλόουν, μέλος του Διεθνούς Φόρουμ για την Μελέτη της Φαγούρας (υπάρχει και τέτοιο!), που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο βρετανικό περιοδικό δερματολογίας, υπέβαλαν μια ομάδα εθελοντών 22 έως 59 ετών στο μαρτύριο της φαγούρας, καθώς τους έτριψαν με ένα φυτό που διέθετε μικροσκοπικά τριχίδια, τα οποία ερεθίζουν εύκολα το δέρμα.
Οι επιστήμονες επικέντρωσαν την πρόκληση φαγούρας κυρίως σε τρεις ευαίσθητες περιοχές, στα μπράτσα, στους αστραγάλους και στην πλάτη.
Στους εθελοντές απαγορεύτηκε να ξυστούν επί πέντε λεπτά, ενώ ταυτόχρονα τους ζητήθηκε να βαθμολογούν την ένταση της φαγούρας.
Στη συνέχεια, οι εθελοντές μπόρεσαν να ξυστούν σε όλα τα μέρη με ένα παρόμοιο εργαστηριακό βουρτσάκι, και βαθμολόγησαν την ευχαρίστησή τους.
Το πείραμα έδειξε ότι ο αστράγαλος προκαλούσε την μεγαλύτερη φαγούρα, αλλά και την εντονότερη, καθώς επίσης την μεγαλύτερη σε διάρκεια, απόλαυση στο ξύσιμο.
Αντίθετα, η φαγούρα στα χέρια ήταν η μικρότερη, όπως στην ίδια περιοχή ήταν μικρότερη σε ένταση και σε διάρκεια η ευχαρίστηση από το ξύσιμο.
Η έρευνα επιβεβαίωσε ότι όσο μεγαλύτερη είναι η φαγούρα, τόσο μεγαλύτερη είναι γενικά και η ικανοποίηση από το ξύσιμο, ενώ φάνηκε ότι το ξύσιμο στην πλάτη είναι το πιο αποτελεσματικό για την μετρίαση της φαγούρας στη συνέχεια.
Προς το παρόν, οι δερματολόγοι δεν έχουν κάποια εξήγηση γιατί τελικά ο αστράγαλος είναι τόσο επιρρεπής στη φαγούρα.
Μια πιθανή εξελικτική ερμηνεία είναι ότι επειδή το συγκεκριμένο ακάλυπτο σημείο στους ξυπόλυτους προγόνους μας ερχόταν πιο εύκολα σε επαφή με έντομα και μικρόβια, αναπτύχθηκε στο συγκεκριμένο σημείο του ανθρώπινου σώματος μια ιδιαίτερη υπερ-ευαισθησία, ώστε το επικίνδυνο ξένο σώμα να απομακρύνεται με το ξύσιμο.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Χιονισμένος παράδεισος .

Φωτογραφία της ημέρας: Χιονισμένος παράδεισος
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory