Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2012

Ο καταπληκτικός στρατός των μυρμηγκιών .

Η ιστορία της κόκα-κόλα με εικόνες .
Διασημότητες τότε και τώρα .

Celebs Στη συνέχεια, και Now01 Celebs τότε και τώρα
Celebs Στη συνέχεια, και Now02 Celebs τότε και τώρα
Celebs Στη συνέχεια, και Now03 Celebs τότε και τώρα
Celebs Στη συνέχεια, και Now04 Celebs τότε και τώρα
Celebs Στη συνέχεια, και Now06 Celebs τότε και τώρα
Celebs Στη συνέχεια, και Now08 Celebs τότε και τώρα
Celebs Στη συνέχεια, και Now11 Celebs τότε και τώρα
Celebs Στη συνέχεια, και Now15 Celebs τότε και τώρα

Αρνί με 5 πόδια .

5leged lamb01 A Lamb With Five Legs
5leged lamb02 A Lamb With Five Legs
5leged lamb05 A Lamb With Five Legs
5leged lamb07 A Lamb With Five Legs
5leged lamb08 A Lamb With Five Legs

Συμβαίνουν και αυτά .

Today's Pic Stash 63 Photos
Today's Pic Stash 63 Photos
Today's Pic Stash 63 Photos
Today's Pic Stash 63 Photos
Today's Pic Stash 63 Photos
Today's Pic Stash 63 Photos
Today's Pic Stash 63 Photos
Today's Pic Stash 63 Photos

Δάκρυσε ένας Βράχος!


Γύρισα στο σπίτι και με περίμενε η μάνα μου με μια μούρη μέχρι το πάτωμα.
Τρόμαξα. Τη ρώτησα αν συνέβη κάτι.
Τι παραπάνω θέλεις να συνέβη από τις εικόνες που έδειχναν από το Σύνταγμα σήμερα, μου είπε.
Την κοίταξα καλά, είδα τα μάτια της να είναι κλαμένα.  Είναι  81 χρονών, κι είχα πάρα πολύ καιρό να τη δω έτσι...
Είδα συνομιλικές μου ανάμεσα στο κόσμο , μου είπε, και σκέφτηκα πως ίσως ήταν τα ίδια παιδιά όπως κι εγώ που μαζεύαμε σκουπίδια το χειμώνα του 41 για να ζήσουμε, κι αν τα βρίσκαμε κι αυτά.
Θυμήθηκα τα δυο μου αδέλφια που πέθαναν από τη πείνα στη κατοχή...
Γύρισα πολύ πίσω σ΄εκείνες τις φριχτές μέρες που προσπάθήσα χρόνια να βγάλω από 
το μυαλό μου και δεν τα κατάφερα.
Κα τώρα βλέποντας τους ανθρώπόυς να περιμένουν στην ουρά για πατάτες και ντομάτες, έτσι υποταγμένοι σαν να  υπάρχουν γύρω στρατεύματα που τους απειλούν με όπλα αντί να μπουκάρουν όλοι μαζί και να τους πετάξουν όλους έξω, ένοιωσα μια μαχαιριά στη καρδιά, μου είπε.
Κι είδα κι εκείνο το νεαρό που μίλησε που τον είχε στείλει η γιαγιά του να πάρει πατάτες για να έχουν φαί... και σκέφτηκα πως εβδομήντα χρόνια, εβδομήντα ολόκληρα χρόνια σε τούτο εδώ το βασανισμένο τόπο δεν σταθήκαμε ικανοί να φροντίσουμε να φτιάξουμε μια πατρίδα που να εξασφαλίσει τουλάχιστον  στα εγγόνια μας το φαί.  Το καταλαβαίνεις αυτό που σου λέω? Δεν αξίζουμε μια πεντάρα, δεν αξίζουμε τίποτα.

Ηταν η πρώτη φορά που συνειδητοποίησα πόσο καλά έκρυβε τη φρίκη μέσα της τόσα χρόνια. Χιλιάδες φορές είχα ακούσει να διηγείται πράγματα από τότε αλλά έμοιαζε σαν να τα λέει κάποιος τρίτος, σαν να διηγόταν μια ταινία που κάποτε είχε δει....

Και σήμερα, ένοιωσα για πρώτη φορά εκείνο που ένοιωθε...

Στην Ελλάδα άρχισαν να δακρύζουν και τα βράχια, γιατί η μάνα μου ξέρετε είναι βράχος
Σκεφτείτε Φίλοι μου, το ίδιο θα λέμε και μεις κάποια μέρα "οτι δεν αξίζαμε τιποτε"

Διαβάστε περισσότερα http://ektiesthisi.blogspot.com/2012/01/blog-post_4805.html#ixzz1kqdseNeT
 

Η γαλλιδούλα, το στήθος, και ο διάφανος κορσές


H 26χρονη Γαλλίδα r&b τραγουδίστρια Shy'm κατάφερε να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα, όταν εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των βραβείων NRJ στις Κάνες, με έναν άκρως αποκαλυπτικό κορσέ.
Και μπορεί στην λαμπρή τελετή των μουσικών βραβείων να εμφανίστηκαν και μεγάλα ονόματα όπως οι Σακίρα, Κολντπλέι, Τζάστιν Μπίμπερ κ.ά., ωστόσο η Shy'm με αυτό το σέξι λουκ, πραγματικά έκλεψε την παράσταση

10 μύθοι για τις δίαιτες .

Δέκα μύθοι για τις δίαιτες

Την επόμενη φορά που θα δείτε ή θα διαβάσετε μια διαφήμιση για ένα νέο συμπλήρωμα ή για μια «καινοτόμο» δίαιτα, με εξωτική ονομασία πολλές φορές, των οποίων τα αποτελέσματα και η συνεπακόλουθη απώλεια βάρους που εκθέτονται είναι θαυμαστά, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. 

Ακόμα και στην περίπτωση όπου ένα προϊόν ή μια εξωτική δίαιτα (‘fad diet’: ανορθόδοξη δίαιτα) οδηγήσει σε κάποια προσωρινή απώλεια βάρους, αυτό δε συνιστά σχεδόν ποτέ μια μόνιμη λύση.

Οι παρακάτω 10 αξιώσεις που αναγράφονται ή αναφέρονται στην προβολή και διαφήμιση των προϊόντων ή των «σούπερ ντούπερ» διαιτών που υπόσχονται απώλεια βάρους, καλό θα είναι να σας κάνουν ιδιαίτερα σκεπτικούς ως προς την αγορά τους. Γι’ αυτό σχολιάζουμε αυτές τις αξιώσεις από τη σκοπιά του διαιτολόγου.

1. «Είναι τόσο εύκολο να χαθεί το βάρος χωρίς να κάνετε δίαιτα ή άσκηση!»

Η μόνιμη απώλεια βάρους χρειάζεται να καταβληθεί προσπάθεια, να αφιερωθεί χρόνος. Προϊόντα που υπόσχονται τέτοια θαυμαστά αποτελέσματα χωρίς προσπάθεια, μάλλον στοχεύουν μόνο στην προσέλκυση πελατείας.

2. «Χάνετε βάρος, ενώ τρώτε ό, τι θέλετε!»
Η απώλεια βάρους απαιτεί λογικές επιλογές τροφίμων, χωρίς υπερφόρτωση σε λίπη και πυκνά σε θερμίδες τρόφιμα.

3. «Χάστε το βάρος… για πάντα, δε θα χρειαστεί να κάνετε δίαιτα πάλι!»

Η απώλεια βάρους για να είναι μόνιμη, απαιτεί αλλαγές τρόπου ζωής. Η «συντήρηση» μετά από απώλεια βάρους είναι πάντα δυναμική, είναι πάντα μια ρέουσα διαδικασία.

4. «Γρήγορη απώλεια βάρους: Χάστε 8 κιλά σε 2 εβδομάδες!»
Θέλετε να χάσετε βάρος για να πάτε σε ένα γεγονός (πχ γάμος) κομψοί; Τα προϊόντα που προάγουν την αστραπιαία απώλεια βάρους μόνα τους δεν υπάρχουν. Μια απώλεια βάρους 0,5-1 κιλού την εβδομάδα είναι η ασφαλέστερη και ο περισσότερος αποτελεσματικός τρόπος να χάσετε βάρος και να το κρατήσετε μακροπρόθεσμα.

5. «Επιτέλους μία φόρμουλα απώλειας βάρους για όλους!»
Μια διατροφή που υποστηρίζει ότι είναι τέλεια για όλους είναι λανθασμένη. Ο τρόπος ζωής, οι συνήθειες, οι ιδιαιτερότητες σας είναι μοναδικές. Ο πιστοποιημένος διαιτολόγος σας βοηθά να σχεδιάσετε εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής, το οποίο μαζί με την άσκηση θα σας κάνει να ανταποκριθείτε στις ιδιαίτερες ανάγκες του τρόπου ζωής σας.

6. «Επιστημονικά ή Ιατρικά αποδειγμένο»

Αυτό που πρέπει να έχετε απορία ως καταναλωτής είναι για το πώς αποδεικνύονται τα χαρίσματα του εν λόγω συμπληρώματος; Πώς η έρευνα πραγματοποιήθηκε; Έγινε σε ανθρώπους ή σε πειραματόζωα; Το δείγμα της μελέτης ήταν μικρό ή μεγάλο; Η έρευνα έχει δημοσιευθεί σε ένα ιατρικό περιοδικό; Είναι γιατρός που υπογράφει γι’ αυτό; Ή είναι ένας «επαγγελματίας» φανταστικός όπως η απώλεια βάρους σας; Καλό λοιπόν να ελέγχετε τις λεπτομέρειες αυτές, πριν πειστείτε για την αγορά.

7. «Επιστροφή χρημάτων εγγυημένη!»

Μπορεί να σας πείσει ότι έτσι μπορείτε να δοκιμάσετε το προϊόν, όμως αυτή δήλωση συνήθως είναι κενή περιεχομένου.

8. «100% ασφαλές!»

Αποτελεί άλλη μια προσπάθεια για να σας πείσει να αγοράσετε το διαφημιζόμενο προϊόν. Σκεφθείτε όμως γιατί να υπάρχει αυτή η αξίωση; Μήπως γιατί πολλά προϊόντα έχουν απομακρυνθεί από την αγορά λόγω ζητημάτων ασφάλειας;

9. «Φωτογραφίες, δηλώσεις επωνύμων»

Μπορούμε με κατάλληλη τεχνική, ακόμα και από μη επαγγελματία, να βγάλουμε φωτογραφίες δείχνοντας μας 5-10 κιλά λεπτότερους, χωρίς καν τη χρήση photoshop. Κανένα προϊόν δεν καθίσταται αξιόπιστο από μία διαφήμιση από έναν επώνυμο.

10. «Μια θαυμαστή σημαντική ανακάλυψη!»

Γυρίστε την πλάτη σε τέτοιες βαρύγδουπες δηλώσεις, τέτοιες υπερβολικές αξιώσεις ηχούν συνήθως παραπλανητικά.

Η τηλεφωνική γραμμή 1520 λειτουργεί για τον Καταναλωτή (παράπονα, καταγγελίες, ερωτήσεις). Ενημερωθείτε από τον ΕΟΦ, μπείτε στο site του:www.eof.gr, για σκευάσματα που αποσύρονται από τα ράφια (και είναι πολλά).
Μην ξεχνάτε την ύπαρξη ΜΚΟ που απευθύνονται στους καταναλωτές (ΚΕΠΚΑ, ΕΚΠΟΙΖΩ, ΙΝΚΑ κα), έχοντας στόχο την αποτροπή από ψευδείς, παραπλανητικές και άδικες επιχειρηματικές πρακτικές στην αγορά, όπως και για να παρέχουν τις κατάλληλες πληροφορίες.

Τέλος, υπάρχουν υπεύθυνοι επιστημονικοί φορείς (Σύλλογος Διαιτολόγων, Ιατρικός Σύλλογος κα), από όπου μπορείτε να αντλήσετε ορθή επιστημονική πληροφόρηση για την καταλληλότητα των συμπληρωμάτων και των διάφορων εξωτικών διαιτητικών σχημάτων.

Πηγή: iator.gr

Εντυπωσιακό ατύχημα .

5 πράγματα πού δεν γνωρίζεις για το Αμστερνταμ .

Άμστερνταμ (1)

Στην πόλη που όλα επιτρέπονται και κάθε άνδρας θέλει να πατήσει το πόδι του, τι να προσέξεις για να μην βρεις τον μπελά σου;
Μπορεί σήμερα το Άμστερνταμ να είναι ευρέως γνωστό για την ανεκτικότητα που δείχνει στο σεξ και τα ναρκωτικά, όμως αυτή η ανοχή ξεκίνησε από την θρησκευτική ελευθερία. Τον 16ο αιώνα ο William the Silent που θεωρείται ο ιδρυτής της πόλης, ξεκίνησε μια επανάσταση εναντίον των Ισπανών που οδήγησε στην ανεξαρτησία των Ολλανδών από την Βουλή των Αψβούργων. Η ανεξαρτησία αυτή ακολουθήθηκε από μεγάλη θρησκευτική ανοχή η οποία σύντομα προσέλκυσε κόσμο από όλη την Ευρώπη. Αυτή η ανοχή σταδιακά επεκτάθηκε για να συμπεριλαμβάνει την πορνεία, την χρήση κάναβης, την ευθανασία και τους ομοφυλικούς γάμους δίνοντας στο Άμστερνταμ μια φήμη που παρόμοια της δεν υπάρχει σε κανένα από τα υπόλοιπα δυτικά αστικά κέντρα. Πέρα από όλα αυτά όμως υπάρχουν και αρκετά πράγματα που δεν γνωρίζαμε μέχρι τώρα για την πόλη αυτή.
1) Στο Άμστερνταμ υπάρχει το παλαιότερο χρηματιστήριο στον κόσμο
Το χρηματιστήριο του Άμστερνταμ ιδρύθηκε το 1602 από την Ολλανδική Εταιρεία Ανατολικών Ινδιών, στην αρχή της περιόδου εκείνης που την αποκαλούσαν «χρυσή εποχή», όταν οι Ολλανδοί έμποροι μετέτρεψαν την πόλη σε ένα τεράστιο Ευρωπαικό οικονομικό κέντρο, ενώ την ίδια στιγμή η χρηματοδότηση της Ολλανδικής αποικίας ενδιέφερε όλο τον κόσμο. Ανάμεσα στις πολλές πρωτιές που διέθετε, το Ολλανδικό χρηματιστήριο ήταν το πρώτο που πραγματοποίησε συναλλαγές με τίτλους και ήταν υπεύθυνο για αυτό που θεωρείται το παλαιότερο μερίδιο του κόσμου. Το μερίδιο αυτό ήταν μια προκαταβολή για το μερίδιο της Ολλανδικής Εταιρείας Ανατολικών Ινδιών που εκδίδεται από Camere Amsterdam το 1606. Το 2000 το χρηματιστήριο του Άμστερνταμ συγχωνεύτηκε με το χρηματιστήριο του Παρισιού και των Βρυξελλών για να δημιουργήσουν την Euronext.
2) 25.000 ποδήλατα καταλήγουν στα κανάλια του Άμστερνταμ
Μπορεί το Άμστερνταμ να περηφανεύεται ότι αποτελεί μια πόλυ ιδιαίτερα φιλική στα ποδήλατα, αλλά ρώτησε κανείς τα ποδήλατα; Αυτά μπορεί να διαφωνούν. Αυτή τη στιγμή στους δρόμους του Άμστερνταμ υπάρχουν χιλιάδες ποδήλατα κι όμως δεν υπάρχει κάποια τοπική εταιρεία που να πραγματοποιεί ενοικιάσεις ποδηλάτων. Η πόλη έχει βρει αρκετούς τρόπους για να ενισχύσει την μετακίνηση δίχως αυτοκίνητα όπως η θέσπιση των μέσων μαζικής μεταφοράς, την ίδρυση του προγράμματος carpool και τη δημιουργία δρόμων για τους ποδηλάτες κατά μήκος ολόκληρης της πόλης. Παρόλα αυτά, η αγάπη αυτή για τα ποδήλατα διαθέτει και την σκοτεινή της πλευρά. Κάθε χρόνο τουλάχιστον 100.000 ποδήλατα δηλώνονται ως κλεμμένα και πάνω από 25.000 ποδήλατα καταλήγουν στα κανάλια του Άμστερνταμ.
3) Οι πόρνες στο Άμστερνταμ δεν εξετάζονται
Άμστερνταμ (2)
Ένα ακόμα πράγμα που δεν γνώριζες για το Άμστερνταμ και σίγουρα θα πρέπει να το ξέρεις είναι ότι οι πόρνες στο Άμστερνταμ δεν κάνουν εξετάσεις. Εξαιτίας της μεγάλης προβολής και του διεθνούς προφίλ που διαθέτουν θα περιμένε κανείς ότι οι πόρνες θα πραγματοποιούσαν συχνούς ιατρικούς ελέγχους ώστε να είναι σίγουρες ότι δεν κουβαλάνε σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα. Παρόλα αυτά δεν υποβάλονται σε κανένα έλεγχο. Στην πραγματικότητα είναι η ίδια φιλελεύθερη νοοτροπία που τόσα χρόνια διαθέτουν οι άνθρωποι και οι πολιτικές του Άμστερνταμ που απορρίπτει τους ελέγχους υγείας. Στην ερώτηση εάν οι πόρνες είναι υποχρεωμένες από το νόμο να ελέγχουν τακτικά την υγεία τους, το κέντρο πληροφοριών για την πορνεία απαντά: « Σε αυτή τη περίπτωση για να είμαστε δίκαιοι θα έπρεπε να εξετάζονται τακτικά και όλοι οι πελάτες. Ευτυχώς στην Ολλανδία αποτελεί παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων να αναγκάσεις κάποιον να πάει στο γιατρό. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του.»
Άμστερνταμ (3)
4) Ο αριθμός ατυχημάτων στον δρόμο είναι ίδιος με αυτός των φόνων
Όπως αναφέρθηκε και προηγουμένως το Άμστερνταμ είναι φιλικό προς τα ποδήλατα και εχθρικό απέναντι στα αυτοκίνητα. Ένα από τα αποτελέσματα της προσέγγισης αυτής είναι ότι μόλις ένα πολύ μικρό ποσοστό ανθρώπων σκοτώνονται κάθε χρόνο σε τροχαία ατυχήματα(το 2007 ήταν μόλις 18) ενώ την ίδια χρονιά ο αριθμός των θανάτων που οφείλονταν σε δολοφονίες ήταν 26.
5) Οι τράπεζες στο Άμστερνταμ είναι κλειστές τις Πέμπτες
Υπάρχουν πολλές εταιρείες στο Άμστερνταμ που δεν επιθυμούν μονάχα τρεις μέρες ρεπό την εβδομάδα αλλά θέλουν τέσσερις. Παρότι στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις Ηνωμένες Πολιτείες οι τράπεζες παραμένουν κλειστές τη Δευτέρα ή Παρασκευή και για αυτό το λόγο χαρακτηρίζονται ως τριήμερα σαββατοκύριακα, στο Άμστερνταμ συνηθίζεται να κλείνουν τις τράπεζες τις Πέμπτες. Κι ακόμα και εάν την επόμενη μέρα οι τράπεζες δεν είναι κλειστές κανείς δεν πάει στη δουλειά μέχρι τη Δευτέρα.
Πηγή: menslounge.gr

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory