Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012

Εκπληκτικές μηχανές .

Amazing Bikes01 Amazing Ποδήλατα
Amazing Bikes02 Amazing Ποδήλατα
Amazing Bikes04 Amazing Ποδήλατα
Amazing Bikes05 Amazing Ποδήλατα
Amazing Bikes06 Amazing Ποδήλατα
Amazing Bikes07 Amazing Ποδήλατα
Amazing Bikes11 Amazing Ποδήλατα

Κορίτσια σε ζεστά ρούχα .

Χιονοθύελλα στην Ρουμανία .Μόνο στην Ρωσία .

Μόνο In.Russia01 Μόνο στη Ρωσία
Μόνο In.Russia02 Μόνο στη Ρωσία
Μόνο In.Russia03 Μόνο στη Ρωσία
Μόνο In.Russia04 Μόνο στη Ρωσία
Μόνο In.Russia06 Μόνο στη Ρωσία
Μόνο In.Russia09 Μόνο στη Ρωσία
Μόνο In.Russia10 Μόνο στη Ρωσία

Ατυχες στιγμές .
«Υποτιθέμενοι φίλοι»


To kάπνισμα, η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και η λήψη φαρμάκων που προκαλούν εξάρτηση (μερικές φορές ακόμη και υπνωτικά δισκία, βενζοδιαζεπίνες ή ηρεμιστικά συνταγογραφημένα από τον γιατρό, αν δεν υπάρξει προσεκτική παρακολούθηση) επιδεινώνουν το στρες. Είναι συνήθειες ανόητες και θα πρέπει να σταματούν ή να περιορίζονται σημαντικά.

Είναι «υποτιθέμενοι φίλοι», γιατί προσφέρουν την ψευδαίσθηση της παροδικής ανακούφισης, καθιστώντας δυσκολότερο να εφαρμοστούν οι διαδικασίες άμυνας και η πετυχημένη προσαρμογή.

Oι άνθρωποι που νιώθουν στρες προσπαθούν μερικές φορές - σκόπιμα ή ασυνείδητα - να αντιμετωπίσουν τα συμπτώματα ή να αντισταθούν στην πίεση χρησιμοποιώντας αυτές τις ουσίες.

Αλκoολ
Το αλκοόλ σε μέτρια ποσότητα μπορεί να αποτελεί ευχαρίστηση, όμως είναι μια ουσία που πιθανόν να

Η διατροφή στην κρίση .


Το είδος και η ποιότητα της τροφής που επιλέγουμε δεν καθορίζεται αποκλειστικά και μόνο από τις διατροφικές μας ανάγκες αλλά από πολλούς και διάφορους παράγοντες. Η οικονομική κατάστασηστην οποία βρισκόμαστε θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους, αφού καθορίζει πόσα χρήματα μπορεί ο καθένας μας να διαθέσει για την αγορά της τροφής του. Με βάση αυτά, έχουμε περισσότερες ή λιγότερες επιλογές σχετικά με τα τρόφιμα που τελικά τρώμε, είτε σε ποιοτικό, είτε σε ποσοτικό επίπεδο. Είναι γνωστό άλλωστε το ρητό «Οι πλούσιοι άνθρωποι δεν λιμοκτονούν και οι φτωχοί δεν τρώνε χαβιάρι».
Στη διατροφή μας, είναι πολύ σημαντική η κατανάλωση μακροθρεπτικών συστατικών, υδατανθράκων, λιπών και πρωτεϊνών, διότι παρέχουν ενέργεια και είναι απαραίτητα για τις λειτουργίες του ανθρώπινου σώματος. Ωστόσο, οι άνθρωποι μπορούν να αντλούν ενέργεια από διάφορους συνδυασμούς των παραπάνων συστατικών. Αυτή η ευελιξίασυμβάλλει στην διακύμανση της κατανάλωσης των μακροθρεπτικών συστατικών και σεδιαφορές στα πρότυπα κατανάλωσης τροφίμων.
Πριν μερικά χρόνια, όταν το οικογενειακό εισόδημα αυξανόταν, είχε παρατηρηθεί ότι οι άνθρωποι ξόδευαν περισσότερα χρήματα για φαγητόείτε αυξάνοντας την ποσότητα και την κατανάλωση τροφής τους, είτε αλλάζοντας τις διατροφικές τους συνήθειες και προσθέτοντας στη διατροφή τους περισσότερα φρούτα και λαχανικά. Επίσης, αύξησαν την κατανάλωση ψαριού. Κάποιες έρευνες μάλιστα, έδειξαν ότι οι άνθρωποι που κέρδιζαν αρκετά χρήματα από τη δουλειά τους, διέθεταν παραπάνω χρήματα και αγόραζαν βιολογικά προϊόντα. Το γενικό συμπέρασμα των μελετών, ήταν ότι οι άνθρωποι που κέρδιζαν αρκετά χρήματα από την εργασία τους, έκαναν στροφή προς την υγιεινή και σωστή διατροφή. Παράλληλα, παρατηρήθηκε ότι η αύξηση των εσόδων στα νοικοκυριά με χαμηλό εισόδημα οδήγησε σε μεγάλες αλλαγές στην κατανάλωση, ενώ στα νοικοκυριά που είχαν ήδη αυξημένο εισόδημα, αντίστοιχη αύξηση του μισθού, δεν επέφερε καμία αλλαγή στην κατανάλωση τροφής.
Όμως, εν μέσω της οικονομικής κρίσης, ολοένα και περισσότερες οικογένειες βλέπουν το εισόδημά τους να μειώνεται δραματικά. Κάθε οικογένεια, εκτός από την τροφή της, έχει να πληρώσει για το ηλεκτρικό, το νερό, το τηλέφωνο, τις κάρτες ή τα δάνειά της, αλλά και για διάφορα άλλα βασικά έξοδά της. Μια χαμηλόμισθη οικογένεια πρέπει επομένως να επιλέξει μεταξύ του να προμηθευτεί τρόφιμα υψηλής ποιότητας, που είναι υγιεινά αλλά πολύ ακριβά ή να αγοράσει τρόφιμα που είναι φθηνότερα. Επιστημονικές έρευνες έδειξαν, ότι σε αντίθεση με τους υψηλόμισθους, οι χαμηλόμισθοι ακολουθούν μια διατροφή η οποία είναι βασισμένη κυρίως σε πιο οικονομικά τρόφιμα που έχουν σαν βάση τους υδατάνθρακες. Τέτοια τρόφιμα είναι το ρύζι και τα ζυμαρικά, το ψωμί και τα όσπρια.Επίσης, έχει παρατηρηθεί μειωμένη κατανάλωση φρούτων και λαχανικών, καθώς επίσηςψαριών και κρέατος.
Πολλές φορές μάλιστα, τα άτομα με χαμηλό εισόδημα καταφεύγουν σε φθηνά, αλλάπαχυντικά προϊόνταπλούσια σε λίπος (συνήθως κορεσμένο). Η διατροφή που βασίζεται σε χαμηλό κόστος, τείνει να είναι υψηλή σε ενέργεια, αλλά ανεπαρκής σε θρεπτικά συστατικά. Αν, για παράδειγμα, τρώμε συχνά σάντουιτς ή μαγειρεύουμε για λόγους οικονομίας με λάδι που έχει χρησιμοποιηθεί πολλές φορές ή αν καταναλώνουμε πολύ συχνά ζυμαρικά, που είναι οικονομικά, η διατροφή μας δεν είναι ισορροπημένη. Ηχρόνια κατανάλωση τροφών που είναι φτωχές σε θρεπτική αξία, οδηγούν σε διάφοραπροβλήματα υγείας, όπως χοληστερίνη, υπέρταση, καρδιαγγειακές παθήσεις, διαβήτη και πολλές χρόνιες παθήσεις, που τα τελευταία χρόνια παρατηρούνται ακόμη και σε παιδιά!
Όλα τα παραπάνω μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι τα χρήματα που βγάζει ένας άνθρωπος, παίζουν σημαντικό ρόλο στην ποσότητα και την ποιότητα της διατροφής, τόσο του ίδιου, όσο και της οικογένειάς του.

Ψάξε στο κεφάλι της .Κατάλαβα ότι είχα μπερδευτεί ως προς τις γυναίκες και την ηδονή, το βράδυ που μια κλειτορίδα εμφανίστηκε στο όνειρό μου στο μέγεθος του διαστημόπλοιου Enterpriseμε πολλά εξαρτηματάκια, λαμπάκια, μέχρι και αναστροφείς ώσης (αν και χωρίς θάλαμο τηλεμεταφοράς). Μέχρι τότε απλώς την έβλεπα σαν το μικρό αγαπημένο μου μπιχλιμπιδάκι.
Πώς εξηγείται το όνειρο: Μετά από συζητήσεις με διάφορους επιστήμονες, οι οποίοι αναβάθμισαν τον πρότερο απλό ορισμό για το «κουμπάκι» του έρωτα σε «κλειτοριδικό σύμπλεγμα» με εσωτερικές επεκτάσεις σε σχήμα V, σε μέγεθος σχεδόν όσο και το πέος. Κι έτσι μου μπήκε η ιδέα ότι θέλω να δω τα αρχιτεκτονικά σχέδια. Ή, αλλιώς, το χάρτη του χαμένου θησαυρού.
Ομως δεν ήταν αυτή η πιο περίεργη διαπίστωση. Το να είναι οι άντρες ανίδεοι ως προς τις γυναίκες δεν είναι και κάτι πρωτότυπο. Ωστόσο αυτό που επισήμαναν οι επιστήμονες και οι σεξοθεραπευτές ήταν ότι είναι επίσης πολλές οι γυναίκες που δεν έχουν ξεκάθαρη εικόνα. Πιθανότατα υπάρχουν τόσες νευρικές απολήξεις στην άκρη της γυναικείας κλειτορίδας όσες υπάρχουν και στην άκρη του αντρικού πέους, όμως τα νεύρα της κλειτορίδας βρίσκονται σε μία πιο συγκεντρωμένη περιοχή. Επίσης, στις γυναίκες αργεί περισσότερο η διαδικασία παραγωγής αντίδρασης από τα γεννητικά όργανα και ταυτόχρονα πολύ συχνά μοιάζουν να αγνοούν όσο και οι άντρες το τι συμβαίνει εκεί χαμηλά. Ενώ οι άντρες είναι μονίμως συντονισμένοι στη συχνότητα του σεξ, πολλές γυναίκες πρέπει να φτάσουν σε προχωρημένο στάδιο προκαταρκτικών μέχρι να ξυπνήσει μέσα τους σαν παλιά ανάμνηση: Α! Αυτό είναι το σεξ. Ωραίο είναι. Γιατί δεν το κάνουμε πιο συχνά;
Αυτή η εικόνα της γυναικείας σεξουαλικότητας -που ενώ σωματικά είναι έτοιμη, κάπου πατάει φρένο- μπορεί καταρχήν να μην ακούγεται σαν καλό νέο. Ομως αν υπάρχουν παράσιτα στις γραμμές επικοινωνίας, ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα ή μια γυναίκα και τα ίδια τα γεννητικά όργανά της- το να αναγνωρίζεις το πρόβλημα είναι το πρώτο βήμα για την επίλυσή του. Και το να αποκτήσεις καλύτερη επίγνωση του πώς οι γυναίκες αντιλαμβάνονται το σεξ και να μην το βλέπεις σαν αντικατοπτρισμό της αντρικής εμπειρίας είναι ο καλύτερος δρόμος για να φτάσεις στη Γη της Επαγγελίας του καλύτερου (και περισσότερου) σεξ και για τις δύο πλευρές. Ομως προσδέσου. Ο δρόμος για το άφθονο σεξ είναι γεμάτος επικίνδυνες στροφές. Το ταξίδι δεν είναι εύκολο για έναν «άνθρωπο των σπηλαίων» - λυπάμαι, αλλά θα πρέπει να παίξεις με το μυαλό της. Επίσης, είναι μία πρόκληση για το πολιτικά ορθό. Οι φεμινίστριες τώρα υιοθετούν κάτι που ορίζουν ως «αποκριτική επιθυμία», κάτι που στα αντρικά αυτιά ακούγεται παραδόξως πολύ παθητικό. Επίσης, έχε υπόψη ότι δεν υπάρχει κάποια απλή συνταγή. Οι γυναίκες, απ' ό,τι φαίνεται, διαφοροποιούνται μεταξύ τους περισσότερο απ' ό,τι οι άντρες ως προς την αντίληψή τους για το σεξ, οπότε απορρίπτουν τις απλοϊκές θεωρίες.
Ανάμεσα στις πολλές ενδιαφέρουσες παραλλαγές που άκουσα ήταν γυναίκες ικανές για οργασμούς χωρίς την εμπλοκή των γεννητικών οργάνων, μεταξύ των οποίων μία παραπληγική γυναίκα, η οποία έφτανε σε οργασμό ακουμπώντας το δονητή στο σημείο ανάμεσα στο λαιμό και τον ώμο της (μπορεί να σου ακούγεται «κάπως» μέχρι να θυμηθείς τις εφηβικές πιπιλιές). Επίσης, συνάντησα μία ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια sex-shop, που προσέφερε παλαιομοδίτικες ερωτικές συμβουλές -γλυκές χειρονομίες, κεριά, κ.λπ.- ενώ πουλούσε strap-onσε γυναίκες που ήθελαν να κάνουν πρωκτικό σεξ στους (εντυπωσιακά παθητικούς) συντρόφους τους.
Κυρίως συνάντησα γυναίκες σε μακροχρόνιες σχέσεις, που ονειρεύονταν τους άντρες ή τους συντρόφους τους να πλένουν τα πιάτα, να δείχνουν τρυφερότητα χωρίς αντάλλαγμα και, πού και πού, να τις πετάνε (εκείνες και όχι τα πιάτα) στο κρεβάτι ή να τις στριμώχνουν στον τοίχο για μια καλή, δυνατή… φιλοσοφική συζήτηση.
Η ατάκα «θέλω οι άντρες να είναι άντρες» ακούστηκε πολλές φορές. Το ίδιο όμως συνέβη και με την καταστροφική δήλωση «όχι απόψε, αγάπη μου. Είμαι κουρασμένη». Οι γυναίκες μου θύμισαν ότι το να φτάσεις στον προορισμό σου (που είναι το άφθονο σεξ, αν θυμάσαι) δεν είναι δεδομένο. Ομως μου έδωσαν πολλές καλές οδηγίες στο πώς να φτάσεις από δω-εκεί. Ορισμένα από αυτά ήταν στη σφαίρα του ψυχολογικού. Για παράδειγμα, η αξία του να λες αυτά τα απλά πράγματα που οι άντρες ξεχνάνε μετά την έκτη περίπου εβδομάδα της σχέσης, όπως «ήταν τέλεια!» ή το πολύ απλό «σε ευχαριστώ!». Κάποια από αυτά ήταν τελείως τεχνικά - για παράδειγμα, αν το σεξ «πονάει», τη θέση της απόλαυσης την παίρνει ο τρόμος (τα λιπαντικά θα τα βρεις στον έκτο διάδρομο, δίπλα στα προφυλακτικά). 
Σχεδόν όλες μου επιβεβαίωσαν ότι η πρόκληση για κάθε άντρα, ιδιαίτερα καθώς η σχέση εδραιώνεται, είναι να κρατήσει ζωντανή την επιθυμία της. Δεν μπορείς απλώς να περιμένεις ότι θα συμβεί αυτόματα. Ειλικρινά, κοροϊδεύεις τον εαυτό σου αν πιστεύεις ότι είναι δική της ευθύνη όσο είναι και δική σου. Σε έρευνα σε φοιτητές με μακροχρόνιες σχέσεις, οι μισές γυναίκες παραδέχτηκαν ότι μες στις δύο προηγούμενες εβδομάδες έκαναν σεξ χωρίς να το επιθυμούν. Και η φοιτητική ζωή είναι παιχνιδάκι! Αν θέλεις να την κάνεις να το θέλει -να σε θέλει- ακόμα κι όταν η δουλειά, τα παιδιά, το σπίτι κατασπαράζουν την κοινή σας ζωή, θα πρέπει συνεχώς να την ιντριγκάρεις.
Ευτυχώς, η επιστήμη είναι με το μέρος σου. 

Τα καλύτερα βίντεο του μήνα .

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory