Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2012

Θερμές κοκκινομάλες .

Παρακαλώ κρατήστε το όνειρό μου κοκκινομάλλες ως νόμισμα ζωντανός και να στείλετε τις φωτογραφίες μου στο δρόμο bringittobob [at] gmail [dot] com
κοκκινομάλλες ζεστό κορίτσια 1 Αν γίνω αυτοκράτορας της χώρας μου, φωτογραφίες από κοκκινομάλλες θα αποτελεί το νόμισμα μου (38 Φωτογραφίες)
κοκκινομάλλες ζεστό κορίτσια 4 Αν γίνω αυτοκράτορας της χώρας μου, φωτογραφίες από κοκκινομάλλες θα αποτελεί το νόμισμα μου (38 Φωτογραφίες)
hot redheads girls 5 If I become emperor of my own country, pics of redheads will be my currency (38 Photos)
hot redheads girls 6 If I become emperor of my own country, pics of redheads will be my currency (38 Photos)
hot redheads girls 7 If I become emperor of my own country, pics of redheads will be my currency (38 Photos)
hot redheads girls 12 If I become emperor of my own country, pics of redheads will be my currency (38 Photos)
hot redheads girls 8 If I become emperor of my own country, pics of redheads will be my currency (38 Photos)
hot redheads girls 10 If I become emperor of my own country, pics of redheads will be my currency (38 Photos)
hot redheads girls 13 If I become emperor of my own country, pics of redheads will be my currency (38 Photos)

Πεταγμα πάνω από την Ν . Υόρκη .

Τώρα στην κρίση φτιάξτε σπίτι με 1500 ευρώ .

Μα τι κάνει ?

Hot Ass Babe

Στιγμές στον αθλητισμό .

Το Best Sports.Moments01 τις καλύτερες στιγμές Sports
Το Best Sports.Moments03 τις καλύτερες στιγμές Sports
Το Best Sports.Moments07 τις καλύτερες στιγμές Sports
Το Best Sports.Moments08 τις καλύτερες στιγμές Sports
Το Best Sports.Moments09 τις καλύτερες στιγμές Sports
Το Best Sports.Moments12 τις καλύτερες στιγμές Sports
Το Best Sports.Moments16 τις καλύτερες στιγμές Sports
Το Best Sports.Moments19 τις καλύτερες στιγμές Sports
Το Best Sports.Moments22 τις καλύτερες στιγμές Sports
Το Best Sports.Moments23 τις καλύτερες στιγμές Sports

Για αυτά μετανιώνουμε όταν είναι ήδη αργά .

Ηλικιωμένες γυναίκες

Δεν μετανιώνω για τίποτα, τραγουδά με τη σπαρακτική φωνή της η Εντίθ Πιαφ, ωστόσο δεν είναι αλήθεια. Οι άνθρωποι μετανιώνουν και είναι για τα απλά πράγματα στη ζωή που άφησαν να τους ξεγλιστρήσουν, αυτά για τα οποία μετανιώνουν περισσότερο. Μία πρώην νοσοκόμα που για αρκετά χρόνια φρόντιζε ετοιμοθάνατους ασθενείς, μας μεταφέρει τα 5 πιο συνηθισμένα πράγματα για τα οποία οι περισσότεροι θα ήθελαν να γυρίσουν πίσω τον χρόνο και να τα κάνουν διαφορετικά. Και μας τα λέει για να μην κάνουμε τα ίδια λάθη…
Η Bronnie Ware, μία νοσοκόμα ανακουφιστικής φροντίδας που αναλάμβανε ασθενείς τις τελευταίες 3-12 εβδομάδες της ζωής τους, κατέγραψε σε ένα βιβλίο τις εμπειρίες της. Να τι έμαθε:
«Οι ασθενείς μου ήταν αυτοί που πήγαιναν σπίτι τους για να πεθάνουν, και μοιραστήκαμε μερικές μοναδικές στιγμές. Οι άνθρωποι ωριμάζουν πολύ όταν έρχονται αντιμέτωποι με τη θνητότητά τους και μερικές φορές η αλλαγή είναι απίστευτη. Ο καθένας τους βίωσε ένα εύρος συναισθημάτων που, όπως μπορεί να φανταστεί κανείς, ποίκιλλε από την άρνηση, στον φόβο, τον θυμό, τις τύψεις, ακόμη περισσότερη άρνηση και στο τέλος αποδοχή. Παρ’ όλα αυτά, όλοι οι ασθενείς κατόρθωσαν να βρουν γαλήνη προτού φύγουν. Όταν τους ρωτούσα για το αν μετανιώνουν για κάτι που θα ήθελαν να κάνουν διαφορετικά, τα ίδια θέματα έβγαιναν στην επιφάνεια ξανά και ξανά».
 • 1. Μακάρι να είχα το κουράγιο να ζήσω μια ζωή αληθινή για μένα και όχι τη ζωή που προσδοκούσαν οι άλλοι από εμένα
«Αυτός είναι ο πιο συνηθισμένος λόγος για τον οποίο μετανιώνουν οι άνθρωποι. Όταν συνειδητοποιούν ότι η ζωή τους έχει σχεδόν τελειώσει και κοιτούν με διαύγεια προς τα πίσω, είναι εύκολο να δουν πόσα όνειρα έμειναν ανεκπλήρωτα. Οι περισσότεροι δεν πραγματοποίησαν ούτε τα μισά από τα όνειρά τους και έπρεπε να πεθάνουν γνωρίζοντας ότι ήταν εξαιτίας των επιλογών που είχαν ή δεν είχαν κάνει. Η υγεία προσφέρει μια ελευθερία που οι ελάχιστοι συνειδητοποιούν, παρά μόνο αφού την έχουν χάσει».
 • 2. Μακάρι να μην δούλευα τόσο σκληρά
«Το συγκεκριμένο παράπονο εκφράστηκε από όλους τους άντρες ασθενείς. Έχασαν τα πρώτα χρόνια των παιδιών τους και τη συντροφιά της συζύγου τους. Και οι γυναίκες ανέφεραν το συγκεκριμένο θέμα, αλλά καθώς ανήκαν στην παλιότερη γενιά, οι περισσότερες δεν είχαν βγει στην αγορά εργασίας. Όλοι οι άντρες που φρόντισα, λυπούνταν βαθύτατα που αφιέρωσαν τόση πολλή από τη ζωή τους στον εργασιακό στίβο».
 • 3. Μακάρι να είχα το κουράγιο να εκφράσω τα αισθήματά μου
«Πολλοί άνθρωποι καταπίεζαν τα αισθήματά τους για να μην έρθουν σε σύγκρουση με τους άλλους. Ως αποτέλεσμα, συμβιβάστηκαν σε μια μέτρια ύπαρξη και δεν έγιναν ποτέ αυτό που θα μπορούσαν πραγματικά να γίνουν. Αρκετοί εμφάνισαν ασθένειες που σχετίζονταν με την επακόλουθη πικρία και απογοήτευση».
 • 4. Μακάρι να είχα κρατήσει επαφή με τους φίλους μου
«Πολλοί δεν αντιλαμβάνονταν πραγματικά τα πλεονεκτήματα των παλιών φίλων παρά μόνο τις τελευταίες εβδομάδες της ζωής τους, και δεν ήταν πάντα εφικτό να τους εντοπίσουμε. Απορροφημένοι στην καθημερινότητα της ζωής τους, είχαν αφήσει “χρυσές φιλίες” να χαθούν με το πέρασμα των χρόνων. Πάρα πολλοί ήταν αυτοί που μετάνιωναν επειδή δεν είχαν δώσει στις φιλίες τους τον χρόνο και την προσπάθεια που άξιζαν».
 • 5. Μακάρι να είχα αφήσει τον εαυτό μου να είναι πιο ευτυχισμένος
«Αυτή η ευχή είναι ασυνήθιστα συνηθισμένη. Πολλοί δεν συνειδητοποίησαν παρά μόνο στο τέλος ότι η ευτυχία είναι επιλογή. Είχαν μείνει κολλημένοι σε παλιά μοτίβα και συνήθειες. Αυτό που λέμε “βόλεμα” επικράτησε στα συναισθήματά τους, όπως επίσης και στις ζωές τους. Ο φόβος της αλλαγής τούς έκανε να προσποιούνται στους άλλους και στον εαυτό τους ότι είναι ευχαριστημένοι, ενώ μέσα τους επιθυμούσαν να γελάσουν και να είναι και πάλι χαζοχαρούμενοι».
http://www.otherside.gr

Πως να καταπολεμήσετε τις ιώσεις .

5+1 τρόποι για να καταπολεμήσετε τις ιώσεις

Όλοι το έχουμε περάσει: Να καθόμαστε δίπλα σε ένα άτομο που βήχει, φταρνίζεται και σκουπίζει συνεχώς τη μύτη του, χωρίς να έχουμε διαθέσιμη έξοδο διαφυγής και ανησυχώντας πως την επόμενη μέρα θα σηκωθούμε στα ίδια χάλια με αυτόν. Η αλήθεια όμως είναι πως οι ιώσεις που κολλάμε δεν οφείλονται πάντα στους προφανείς παράγοντες σαν αυτόν. Αν και μπορούμε να κολλήσουμε μικρόβια από σχεδόν κάθε επιφάνεια που αγγίζουμε μέσα στη μέρα ή από κάποιο άτομο με το οποίο συναναστρεφόμαστε, το να αρρωστήσουμε από αυτά είναι μια πιο περίπλοκη διαδικασία. Μια διαδικασία, ωστόσο, που μπορείτε να αποτρέψετε αν ακολουθήσετε μερικά απλά βήματα για την ασφάλιση της υγείας σας.
 • Πλύσιμο χεριών
  Το πρώτο και σημαντικότερο πράγμα που πρέπει να κάνετε για να αποφύγετε μια ίωση που θα σας ταλαιπωρήσει. Πλύνετε καλά τα χέρια σας με νερό και σαπούνι (τα ειδικά αντιβακτηριδιακά κρεμοσάπουνα δεν είναι καλύτερα από το κλασικό, πράσινο σαπούνι), τρίψτε τις παλάμες, τις περιοχές ανάμεσα στα δάχτυλα, το πίσω μέρος των χεριών για όχι λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα. Ξεπλύντε τα και σκουπίστε τα καλά με βαμβακερή πετσέτα. Όσες περισσότερες φορές τη μέρα, τόσο καλύτερα.

 • Ανανεώστε τον αέρα σας
  Έχει αποδειχθεί πως το αρκετά υγρό κλίμα μπορεί να είναι τοξικό για τους ιούς. Οι επιστήμονες δεν είναι απολύτως βέβαιοι, αλλά πιστεύουν πως τα σταγονίδια που περιέχουν τον ιό συρρικνώνονται πιο γρήγορα στα ξηρά περιβάλλοντα, επιτρέποντάς του να περιφέρεται στην ατμόσφαιρα για περισσότερο διάστημα. Στην υγρή ατμόσφαιρα, τα σταγονίδια αυτά παραμένουν βαριά και πέφτουν πιο γρήγορα στο πάτωμα, σταματώντας να αποτελούν απειλή. Επενδύστε, λοιπόν, σε έναν υγραντήρα που θα κρατά το επίπεδο υγρασίας μεταξύ 40% και 60%.

 • Αποφύγετε το δεύτερο ποτό
  Το αλκοόλ μπορεί να βλάψει την ικανότητα των λευκών αιμοσφαιρίων να καταπολεμούν τους ιούς και να την εμποδίσει για μέχρι και 24 ώρες μετά την κατανάλωσή του. Γι' αυτό καλό είναι να κρατάτε την κατανάλωση αλκοόλ σε φυσιολογικά επίπεδα (ένα ποτό την ημέρα), ειδικά τις περιόδους που οι ιώσεις θερίζουν.

 • Μην βασίζεστε στην βιταμίνη C
  Ναι, καλά διαβάσατε. Αν και θεωρείται ο πρώτος και καλύτερος «μαχητής» ενάντια στις ιώσεις, δεν έχει αποδειχθεί ποτέ πως η βιταμίνη C εμποδίζει τα κρυώματα και τις ιώσεις. Το μόνο που ξέρουμε σίγουρα είναι πως βοηθά στην επιτάχυνση της ανάρρωσης, όταν είμαστε ήδη άρρωστοι.

 • Ρίξτε το στον ύπνο
  Τα άτομα που συνηθίζουν να κοιμούνται λιγότερο από 7 ώρες κάθε μέρα, τριπλασιάζουν τις πιθανότητες να κολλήσουν κάποια ίωση, σε σχέση με αυτούς που κοιμούνται 8 ή και παραπάνω ώρες. Όταν στερούμαστε ύπνο, το σώμα μας παράγει πολύ περισσότερες κυτοκίνες, τις πρωτεΐνες δηλαδή που προκαλούν τα συμπτώματα του κρυολογήματος όταν είμαστε άρρωστοι.

 • Γευτείτε όλα τα χρώματα
  Τα φρούτα και τα λαχανικά που έχουν έντονα, φωτεινά χρώματα, περιέχουν αντιοξειδωτικά που ενισχύουν την τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος και πολεμούν τις ελεύθερες ρίζες που αμβλύνουν τις φυσικές άμυνές μας. Γι' αυτό καλό είναι να τρώτε πολλά από αυτά, όπως κόκκινα φασόλια και μούρα (όσο πιο φωτεινό και έντονο το χρώμα, τόσο πιο πολλά τα αντιοξειδωτικά) και να πίνετε πράσινο τσάι.

 • Τα 8 SOS για τους άντρες .

  Ta 8 SOS gia tous antres

  1.Το πόσο πυκνά είναι τα μαλλιά σου
  Ναι, και όμως καλά είδες! Αυτό είναι κάτι που πάει levels εξέλιξης πίσω. Ήδη από την εποχή των σπηλαίων, οι άντρες ελκύονται από τα πυκνά μακριά και λαμπερά μαλλιά, κατεξοχήν ένδειξη ότι η γυναίκα είναι υγιής. Ε, και μη νομίζεις ότι έχουν αλλάξει και πολύ από τότε. Οπότε ξέχνα προς στιγμήν το κούρεμα!
  2. When you smile
  Ποτέ μην υποτιμάς τη δύναμη ενός χαμόγελου. Ανοίγει πόρτες γενικότερα, και ειδικότερα στην ερωτική γλώσσα του σώματος, αν  το χαμόγελό σου φτάνει με φυσικό τρόπο μέχρι τα μάτια σου είναι αδύνατο να περάσεις απαρατήρητη  αφού αυτό ξυπνάει στους άντρες πατρικά ένστικτα και θέλουν να σε προστατέψουν, και σε κάνει πιο χαριτωμένη, αφού είσαι αρκετά χαλαρή ώστε να αφεθείς να γελάς αυθόρμητα (Πρόσεξε μόνο μην κάνεις υπερπροσπάθεια και θυμίσεις τον Joker γιατί τότε μόνο ελκυστική δε θα είσαι!)
  3. Talk to me darling!
  Εννοείται πως το τι λες μετράει. Πριν φτάσουμε όμως σ’αυτό, ακόμη και ο τόνος της φωνής σου παίζει σημαντικό ρόλο. Μην εκπλήσσεσαι. Επιστημονικές έρευνες έχουν δείξει ότι οι άντρες ελκύονται από φωνές ελαφρώς ψιλές αλλά κατά βάση «κοριτσίστικες» , γιατί αυτό είναι ένδειξη νεότητας και αναπαραγωγικής υγείας!
  4. Ποσά ανάλογα:  90-60-90
  Πριν αρχίσεις να ωρύεσαι για το πόσο δίκιο είχε η Κίρκη που μεταμόρφωσε τους άντρες σε γουρούνια αφού αυτή είναι η αληθινή φύση τους, γιατί είναι επιφανειακά όντα που μένουν μόνο στο φαίνεσθαι, πάρε μια βαθειά ανάσα, αφού και πάλι η αιτία της «συμφοράς» είναι στους αιώνες ιστορίας του ανθρώπινου είδους. Υποσυνείδητα οι άντρες, ανέκαθεν αναζητούσαν υποψήφιες μαμάδες, για να διαιωνίσουν το είδος.  Και ποιό είναι το σήμα κατατεθέν της γόνιμης γυναίκας; Η ανοιχτή λεκάνη και η πιο λεπτή μέση (κοινώς ο σωματότυπος «αχλάδι»), και αυτό επειδή όταν μια γυναίκα έχει λεπτή μέση και πιο ανοιχτή λεκάνη μπορεί να γεννήσει πιο εύκολα, και έχει ακόμη μεγαλύτερες πιθανότητες να κάνει γερά παιδιά. Όλο αυτό συμβαίνει υποσυνείδητα στο μυαλό ενός άντρα την ώρα που σε «μετράει» νοητά. Είδες; Δεν ήταν και τόσο άσχημο τελικά!
  5. Και συ λάμπεις! (Μπάμπη μου!)
  Η λάμψη του δέρματός σου, δεν του περνάει απαρατήρητη, όσο και αν δεν το δείχνει. Ένα καθαρό και λαμπερό πρόσωπο είναι δείγμα σωματικής υγείας και ψυχικής ηρεμίας, κάτι απόλυτα λογικό, αφού το στρες και γενικά οι αγχογόνες καταστάσεις προκαλούν θαμπάδα στο δέρμα, σπυράκια και τα συναφή. Και θυμίσου ότι μιλάμε για τη φυσικήλάμψη Οπότε άσε κάτω το Makeup και πιάσε τα φρούτα, το νερό, και τις μάσκες!
  6. Tell me what’s real
  Βασικός παράγων στο αν θα περάσεις στην επόμενη φάση, είναι τι είναι φυσικό-αληθινό πάνω σου και τι όχι. Δεν εννοούμε στο χαρακτήρα, αφού αυτό θα φανεί στις επόμενες φάσεις αν συνεχιστεί σε ένα μήκος κύματος η γνωριμία. Εννοούμε super bra, ψεύτικες βλεφαρίδες, καλσόν-κορσέ, και άλλα τέτοια τεχνάσματα, τα οποία ΔΕΝ ξεφεύγουν πλέον από το αντρικό μάτι και όχι μόνο πόντους δε σου προσθέτουν,  αλλά σε κάνουν απωθητική. Οι άντρες το προτιμούν απλό, όπως να το κάνουμε, αφού όπως έχει πει και ο κολλητός μου «Προτιμώ μια νορμάλ κοπέλα, με αθλητικά και τζηνάκι, γιατί με εκείνη θα ξέρω ότι θα κοιμηθώ και θα ξυπνήσω με την ίδια γυναίκα». Keep it simple λοιπόν!
  7. Το «φαν κλάμπ»
  Σημαντικό ρόλο στο αν θα πάρει την απόφαση να σου μιλήσει, είναι το γκρουπ των ατόμων με τα οποία έχεις βγει. Σύμφωνα με μελέτες, οι άντρες σκαλώνουν περισσότερο όταν είσαι με πολλά άτομα (γιατί θα τους είναι δύσκολο να σε πλησιάσουν) ή με ένα άτομο-φίλη (γιατί θεωρούν ότι ποτέ δε θα την άφηνες μόνη της για να του δώσεις προσοχή. Ναι, οκ, ξέρεις και ξέρω ότι θα το έκανες, αλλά ας κρατήσουμε αυτή την πληροφορία για τους εαυτούς μας! Ο ιδανικός αριθμός είναι  3 άτομα, αφού οι δύο φίλοι/ες σου μπορούν να κρατήσουν παρέα ο ένας στον άλλο και εσύ να κοινωνικοποιηθείς ελεύθερα!
  8. it’s all in your Eyes!
  Last but NOT least, τα πάντα θα παιχτούν στα μάτια. Οι άνθρωποι, αλλά και ειδικότερα οι άντρες, δίνουν μεγάλο βάρος στα μάτια, από ότι σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματος. Ναι, και όμως! Και αυτό γιατί τα μάτια σύμφωνα με τους φυσιογνωμιστές είναι το μόνο μέρος του σώματος που δεν μπορούμε να εκπαιδεύσουμε ώστε να ελέγχουμε τις εκφράσεις του. Κοινώς, τα πάντα φαίνονται και προδίδονται εκεί. Μην αγχώνεσαι και μην υπερβάλεις στο eyeliner αφού αυτό που μετράει τελικά είναι τα vibes που εκπέμπεις. So just let there be You!
  Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
  Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
  Link directory