Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2012

Οταν οι διασημότητες γελούν .

celeb smiles01 αστεία αστεία γέλιο των προσωπικοτήτων
celeb smiles02 αστεία αστεία γέλιο των προσωπικοτήτων
celeb smiles03 αστεία αστεία γέλιο των προσωπικοτήτων
celeb smiles04 αστεία αστεία γέλιο των προσωπικοτήτων
celeb smiles05 αστεία αστεία γέλιο των προσωπικοτήτων
celeb smiles06 αστεία αστεία γέλιο των προσωπικοτήτων
celeb smiles07 αστεία αστεία γέλιο των προσωπικοτήτων

Ασυνήθιστα σχέδια .

Cool design01 ασυνήθιστο σχέδιο του συνηθισμένα πράγματα
Cool design02 ασυνήθιστο σχέδιο του συνηθισμένα πράγματα
Cool design03 ασυνήθιστο σχέδιο του συνηθισμένα πράγματα
Cool design05 ασυνήθιστο σχέδιο του συνηθισμένα πράγματα
Cool design13 ασυνήθιστο σχέδιο του συνηθισμένα πράγματα
Cool design14 ασυνήθιστο σχέδιο του συνηθισμένα πράγματα
Cool design17 ασυνήθιστο σχέδιο του συνηθισμένα πράγματα

Μαντέψτε τι κάνει .

γλυκό Μαντέψτε jeep06 Τι κάνει;
γλυκό jeep05 Μάντεψε Τι κάνει;
γλυκό Μαντέψτε jeep01 Τι κάνει;

Μαθητής του ντα Βίντσι ζωγράφισε τη δική του Μόνα Λίζα


Ανακαλύφθηκε αντίγραφο του διασημότερου ζωγραφικού έργου και φτιάχτηκε παράλληλα με το αρχικό
Μαθητής του ντα Βίντσι ζωγράφισε τη δική του Μόνα Λίζα
Ενα αντίγραφο του πιο διάσημου ζωγραφικού έργου του κόσμου ανακαλύφθηκε πρόσφατα, κρυμμένο στις αποθήκες του μουσείου Πράντο στη Μαδρίτη. Οι συντηρητές του διάσημου ισπανικού μουσείου έμειναν έκπληκτοι όταν διαπίστωσαν, μετά από ειδική τεχνική επεξεργασία, ότι αυτό που αρεχικώς είχαν θεωρήσει ως «ένα ακόμα μεταγενέστερο αντίγραφο της Μόνα Λίζα, του 16ου ή 17ου αιώνα» είναι, στην πραγματικότητα, έργο μαθητή του Λεονάρντο ντα Βίντσι. Ο μαθητής, κατά τις εκτιμήσεις τους, ζωγράφιζε τη «δική του» Τζιοκόντα την ώρα που ο μαέστρο έφτιαχνε το πασίγνωστο αριστούργημά του στη Φλωρεντία της Αναγέννησης, κάπου ανάμεσα στο 1503 και το 1519 μ.Χ.

Το εξαιρετικά ενδιαφέρον στοιχείο του πίνακα είναι ότι απεικονίζει την Μόνα Λίζα πολύ πιο ανθρώπινη, πιθανότατα πιο κοντά στο πώς ήταν στην πραγματικότητα, χωρίς την εξιδανίκευση που πέτυχε ο κορυφαίος ιταλός καλλιτέχνης δίνοντάς της το περίφημο «μειδίαμα» που την χαρακτηρίζει.

Το έργο ανακαλύφθηκε πριν από λίγους μήνες κάτω από επιχρωματισμό με μαύρο χρώμα. Οι Ισπανοί ανακοίνωσαν επίσημα την ύπαρξή του σε συνέδριο για τον Λεονάρντο ντα Βίντσι το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Πινακοθήκη του Λονδίνου.

«Οι εργασίες συντήρησης συνεχίζονται, έχουμε δουλειά ακόμη. Θα μπορούμε να εκθέσουμε τον πίνακα σε περίπου τρεις εβδομάδες από τώρα. Και τον Μάρτιο θα τον μεταφέρουμε στο Λούβρο, όπου εκτίθεται η αυθεντική Μόνα Λίζα, στο πλαίσιο έκθεσης που θα πραγματοποιηθεί εκεί» δήλωσε εκπρόσωπος του Πράντο.

Οι σύγχρονοι ιστορικοί τέχνης εκτιμούν κατά συντριπτική πλειοψηφία ότι ο αυθεντικός πίνακας του ντα Βίντσι απεικονίζει τη Λίζα ντελ Τζιοκόντο, σύζυγο του πλούσιου μεταξέμπορου Φρανσέσκο ντελ Τζιοκόντο από τη Φλωρεντία. Είχαν παραγγείλει το πορτρέτο για να κοσμήσει την καινούργια τους έπαυλη, η μετακόμιση στην οποία συνέπεσε με την γέννηση του δεύτερου γιου τους.

Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Φεβρουαριο του 2012

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Φίλε Κριέ, ένας από τους καλύτερους μήνες του χρόνου θα είναι o Φεβρουάριος για την συναισθηματική, οικογενειακή και ερωτική σου ζωή. Η συντροφικότητα, η φιλική διάθεση και η κατανόηση, θα είναι τα στοιχεία που θα ελκύσουν το πρόσωπο που έχει κερδίσει την καρδιά σου, αλλά και που θα προσφέρεις εσύ μέσα στη σχέση σου. Άφησε τα πράγματα να κυλήσουν ελεύθερα και δε θα χάσεις, καθώς οι ευκαιρίες να έρθεις αντιμέτωπος μ’ έναν κεραυνοβόλο έρωτα είναι ιδιαίτερα αυξημένες, αφού ο Ουρανός συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιό σου και σε ευνοεί σημαντικά.
Αισθηματικά: Αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για ουσιαστικές εξελίξεις, είτε έχεις πάρει την 
Η συνέχεια ΕΔΩ
http://www.teamgr.gr/index.php?option=com_kunena&func=view&catid=63&id=7298&Itemid=282

Φάτε ζάχαρη πρίν από μία δύσκολη απόφαση .Για να μην παίρνεται βιαστικές αποφάσεις που δεν θα σας βγουν σε καλό …

φάτε λίγη ζάχαρη ή πιείτε ένα αναψυκτικό που περιέχει μπόλικη ποσότητα
Η ζάχαρη, λένε Αμερικανοί επιστήμονες, μας βοηθάει να είμαστε λιγότερο παρορμητικοί και πολύ πιο υπομονετικοί.
Οι ψυχολόγοι έκαναν πειράματα με μια μεγάλη ομάδα εθελοντών φοιτητών τους, από τους οποίους ζήτησαν να αποφασίσουν αν θα πάρουν ένα μικρότερο ποσό χρημάτων «αύριο» ή ένα μεγαλύτερο ποσό στο μέλλον.
Οι εθελοντές είχαν χωριστεί σε δύο ομάδες: οι μισοί έπρεπε να απαντήσουν με άδειο στομάχι και οι άλλοι μισοί αφού προηγουμένως είχαν πιει αναψυκτικό με ζάχαρη ή τεχνητή γλυκαντική ουσία.
Μόλις δέκα λεπτά μετά την κατανάλωση του αναψυκτικού, που αύξησε το ζάχαρο στο αίμα, ήταν ήδη φανερό ότι οι συμμετέχοντες ήσαν πιο πρόθυμοι να περιμένουν για να πάρουν το μεγαλύτερο ποσό στο μέλλον.
Αντίθετα, οι νηστικοί δεν έβλεπαν την ώρα και τη στιγμή να πάρουν την ανταμοιβή τους το συντομότερο δυνατό.
Βέβαια, αν και δεν υπάρχουν οι σχετικές ενδείξεις, εύκολα μπορεί κανείς να κατηγορήσει τους επιστήμονες ότι έκαναν μια έρευνα που ταιριάζει… κουτί στην καμπάνια για την προώθηση αναψυκτικών.
[via]

Τι κρύβει το γρήγορο φαγητό ?

Τι κρύβει το «γρήγορο φαγητό»;

Όταν «μιλά» η πείνα, το μυαλό περισσεύει… Και γι’ αυτό κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στη λύση του junk food και ειδικά όταν βρίσκεται στη δουλειά. Αλλά όταν αντιληφθεί το μέτρημα των θερμίδων που προσλαμβάνει, τότε είναι πια αργά.
Δυστυχώς για όλους, τρώγοντας ένα απλό fast food γεύμα, ο οργανισμός επιβαρύνεται με περισσότερες από 1.000 θερμίδες, όσες δηλαδή προσλαμβάνει ο οργανισμός αν έτρωγε 10 πράσινες σαλάτες ή εάν βρισκόταν σε διατροφή.
Γι’ αυτό όταν έρθει η στιγμή που θα επιλέξουμε τη λύση του γρήγορου φαγητού, καλό θα είναι να έχουμε κάνει μία έρευνα στις επιλογές μας προκειμένου να μην επιβαρύνουμε τους οργανισμούς μας με έξτρα θερμίδες.
Δείτε λοιπόν ένα-ένα τα γευστικά αντικείμενα και την θερμιδική τους αξία. Αναμφίβολα, οι τηγανιτές πατάτες αποτελούν μία κακιά συνήθεια. Γι’ αυτό και μία μικρή μερίδα θα σας επιβαρύνει με περίπου 380 θερμίδες και μία μεγάλη με 750.
Και οι τηγανιτές κοτομπουκιές όμως θα σας ξεγελάσουν. Γιατί πολύ απλά μία μερίδα που περιέχει 6 κομμάτια ισούται με 236 θερμίδες ενώ αν φτάσετε τα 20 κομμάτια, τότε οι θερμίδες ανεβαίνουν στις 790.
Τα χάμπουργκερ φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τον συγκεκριμένο κατάλογο. Βέβαια, σε αυτή την περίπτωση, ισχύει ο κανόνας ότι με όσα περισσότερα υλικά το φορτώνετε, τόσο περισσότερο παχαίνει. Γι’ αυτό αν προτιμήσετε ένα απλό με ψωμί, μπιφτέκι και κέτσαπ ή σαλάτα, οι θερμίδες που θα πάρετε υπολογίζονται στις περίπου 250 και μπορούν να διπλασιαστούν αν προτιμήσουμε διπλό χάμπουργκερ.
Πρέπει να προσέξετε όμως και την πίτσα καθώς ένα κομμάτι περιέχει 350 με 400 θερμίδες ενώ αν προτιμήσετε δύο σουβλάκια με πίτα και μία μερίδα πατάτες, θα ξεπεράσετε τις 1.000 θερμίδες. Να θυμάστε όμως ότι και οι σαλάτες παχαίνουν αν περιέχουν «απαγορευμένα» υλικά.
Πηγή: newsbeast.gr

Οι 3 πιό παγωμένες πρωτεύουσες του κόσμου .


Δεν… αναγνωρίζετε την Αθήνα αυτές τις παγωμένες μέρες; Νοιώθετε ότι βρίσκεστε κάπου στην Αλάσκα; Τι να «πουν» οι πιο παγωμένες πρωτεύουσες του κόσμου;
Με τις θερμοκρασίες στην Αθήνα και σε πολλά ακόμη μέρη της Ελλάδας να έχουν φτάσει σε… πολικά επίπεδα τις τελευταίες μέρες, δε μπορούμε παρά να αναρωτηθούμε τι γίνεται στις πιο παγωμένες πρωτεύουσες του κόσμου, εκεί όπου έχουν καταγραφεί μερικές από τις πιο χαμηλές θερμοκρασίες.
Ειδικά για εσάς που δε σας τρομάζει το κρύο και δεν ταξιδεύετε μόνο εκεί όπου έχει ήλιο και ζέστη, οι προορισμοί που αναφέρει η βρετανική Independent, είναι ιδανικοί για να αποφύγετε τα πλήθη τουριστών και να απολαύσετε… την παγωμένη, άγρια ομορφιά. Απλά φροντίστε να είστε ζεστά ντυμένοι.
1. Astana, Καζακστάν -52C
Η πρωτεύουσα του Καζακστάν ( http://visitkazakhstan.kz/en/ ) είναι διάσημη για τη φουτουριστική αρχιτεκτονική της. Ξεναγηθείτε στο παλάτι της Ειρήνης, το Προεδρικό Μέγαρο Ak Orda, ή στο τζαμί Nur-Astana και δείτε πως μια απομακρυσμένη και έρημη περιοχή της ασιατικής στέπας, μπορεί να αναμορφωθεί με τη βοήθεια εκατομμυρίων… πετροδολαρίων. Ο πύργος Bayterek, φτάνει τα 105 μέτρα, αποτελεί ένα τέλειο παρατηρητήριο της πόλης και σύμβολό της.
2. Ulaanbaatar, Μογγολία -49C
Οι 10 πιο παγωμένες πρωτεύουσες στον κόσμο (8)
Στις όχθες του ποταμού Tuul, η πρωτεύουσα της Μογγολίας ( www.mongoliatourism.gov.mn/lang/2 ) περιβάλλεται από τέσσερα ιερά βουνά με πυκνά πευκοδάση στις βόρειες πλαγιές και χλοώδεις στέπες στα νότια. Τα καλοκαίρια, ο καιρός είναι ζεστός, αλλά οι χειμώνες είναι δριμείς, οπότε φροντίστε να φοράτε ζεστά ρούχα από μαλλί καμήλας –όπως οι ντόπιοι.
3. Minsk, Λευκορωσία -40C
Οι 10 πιο παγωμένες πρωτεύουσες στον κόσμο (4)
Γνωστό για τους φιλικούς του κατοίκους, τους καθαρούς δρόμους και τα όμορφα πάρκα, το Μινσκ ( www.belarustourist.minsk.by ) δεν είναι από τις πόλεις που κατακλύζεται από τουρίστες, αν και έχει να προσφέρει πολλά στον επισκέπτη του. Το τσίρκο της πόλης ( www.circus.by/en/actsen ) αξίζει μια επίσκεψη και είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό για τα παιδιά. Οι μεγαλύτεροι μπορούν να παρακολουθήσουν όπερα ή μπαλέτο, με τιμές στα εισιτήρια πολύ πιο χαμηλές από εκείνες των περισσοτέρων πόλεων της Ευρώπης. Στους Λευκορώσους αρέσει η βραδινή διασκέδαση γι’ αυτό μην παραλείψετε να επισκεφθείτε ένα bar ή club και να πιείτε μερικά ποτά για να… ζεσταθείτε.


Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory