Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2012

Το σπίτι πού χτίστηκε με χαρτονομίσματα ευρώ .

Χειμωνιάτικο παιγνίδι : βρείτε το αυτοκινητό σας .Εικόνες .

αστεία ευτυχής Dump 0 ντοπαμίνη Παρασκευή (45 φωτογραφίες)
αστεία ευτυχής 3 Dump ντοπαμίνη Παρασκευή (45 φωτογραφίες)
αστεία ευτυχής 4 Dump ντοπαμίνη Παρασκευή (45 φωτογραφίες)
αστεία ευτυχής 5 Dump ντοπαμίνη Παρασκευή (45 φωτογραφίες)
11 αστεία ευτυχής Dump ντοπαμίνη Παρασκευή (45 φωτογραφίες)
19 αστεία ευτυχής Dump ντοπαμίνη Παρασκευή (45 φωτογραφίες)
28 αστεία ευτυχής Dump ντοπαμίνη Παρασκευή (45 φωτογραφίες)
30 αστεία ευτυχής Dump ντοπαμίνη Παρασκευή (45 φωτογραφίες)
39 αστεία ευτυχής Dump ντοπαμίνη Παρασκευή (45 φωτογραφίες)

Εξάρθρωση κυκλώματος που προωθούσε μετανάστες μέσω Αστακού 


Μία εγκαταλειμμένη αποθήκη απέναντι από την λαχαναγορά του Ρέντη χρησιμοποιούσε εγκληματική οργάνωση για να συγκεντρώνει μετανάστες και να τους προωθεί στην Ιταλία μέσω Αστακού. Συνελήφθησαν 8 μέλη της οργάνωσης και 113 αλλοδαποί μετανάστες
Συγκεκριμένα συνελήφθησαν το πρωί του Σαββάτου, στα διόδια Ελευσίνας και στη περιοχή του Ρέντη, από αστυνομικούς του Τμήματος Συντονισμού, της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, οκτώ (8) άτομα εκ των οποίων δύο (2) ημεδαποί και έξι (6) αλλοδαποί, μέλη εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιείτο για μεγάλο χρονικό διάστημα στην παράνομη διακίνηση μεταναστών σε χώρες της Ε.Ε, έναντι χρηματικής αμοιβής. Συνελήφθησαν επίσης εκατόν δέκα τρείς (113) αλλοδαποί μετανάστες ενώ αναζητούνται δύο (2) επιπλέον μέλη του κυκλώματος.
Ειδικότερα αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και επιστάμενες έρευνες, εντόπισαν μία εγκαταλελειμμένη αποθήκη απέναντι από τη Λαχαναγορά του Ρέντη, η οποία χρησιμοποιείτο σαν χώρος συγκέντρωσης αλλοδαπών και από την οποία τους παραλάμβανε το κύκλωμα, προκειμένου να τους μεταφέρει με φορτηγά αυτοκίνητα σε παράκτια περιοχή στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας και από εκεί να τους προωθήσει με πλωτά μέσα στην Ιταλία.
Μετά από συντονισμένη επιχείρηση, ακινητοποιήθηκε στη περιοχή των Διοδίων Ελευσίνας ένα (1) Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, που είχε παραλάβει αλλοδαπούς από τη παραπάνω αποθήκη και όπως διαπιστώθηκε μετά από έλεγχο, μέσα σε αυτό υπήρχαν στοιβαγμένοι ογδόντα εννέα (89) αλλοδαποί μετανάστες. Ακινητοποιήθηκε επίσης και ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιείτο σαν προπομπός.
Ταυτόχρονα έγινε επιχείρηση και στην αποθήκη στου Ρέντη όπου βρέθηκαν είκοσι τέσσερις (24) αλλοδαποί, οι οποίοι λόγω μηχανικής βλάβης του Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου που θα τους μετέφερε, είχαν αποβιβασθεί από αυτό και είχαν επιστρέψει στην αποθήκη.
Όπως προέκυψε από την έρευνα η οργάνωση λάμβανε από κάθε αλλοδαπό σαν αμοιβή, το ποσό των -4.000- ευρώ, χρήματα που κατέβαλλαν συγγενείς τους, στη χώρα καταγωγής ή στη χώρα προορισμού.
Κατασχέθηκαν :
• Δύο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα.
• Ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
• Επτά (7) κινητά τηλέφωνα.
• Το χρηματικό ποσό των -2.585- ευρώ.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών .

Ατλαντίδα : ο χαμένος κόσμος .

Το Atlantis The Lost World
Το Atlantis The Lost World
Το Atlantis The Lost World
Το Atlantis The Lost World
Το Atlantis The Lost World
Το Atlantis The Lost World
Το Atlantis The Lost World

Παράξενοι και ασυνήθιστοι τηλεφωνικοί πίνακες .

15 Παράξενα και ασυνήθιστα Τηλεφωνικοί Θάλαμοι
15 Παράξενα και ασυνήθιστα Τηλεφωνικοί Θάλαμοι
15 Παράξενα και ασυνήθιστα Τηλεφωνικοί Θάλαμοι
15 Παράξενα και ασυνήθιστα Τηλεφωνικοί Θάλαμοι
15 Παράξενα και ασυνήθιστα Τηλεφωνικοί Θάλαμοι
15 Παράξενα και ασυνήθιστα Τηλεφωνικοί Θάλαμοι
15 Παράξενα και ασυνήθιστα Τηλεφωνικοί Θάλαμοι

0 Τεστ: Είναι Αλτσχάιμερ ή απλή αφηρημάδα;

Ένα γρήγορο τεστ που μπορεί να αποκαλύψει εάν ένας άνθρωπος διατρέχει αυξημένο κίνδυνο να εκδηλώσει νόσο Αλτσχάιμερ, επινόησαν αμερικανοί ερευνητές.

Το τεστ αποτελείται από 21 ερωτήσεις και μπορεί να βοηθήσει όσους ανησυχούν για αγαπημένα τους πρόσωπα να ξεχωρίσουν την φυσιολογική αφηρημάδα από τις πιο σοβαρές διαταραχές της μνήμης, οι οποίες ενδεχομένως συνιστούν πρώιμες ενδείξεις άνοιας.
Οι ερωτήσεις έχουν σχεδιαστεί ώστε να τις απαντούν οι οικείοι του δυνητικά πάσχοντος ατόμου.
Το «Ερωτηματολόγιο του Αλστχάιμερ» (Alzheimer’s Questionnaire) όπως το ονόμασαν οι επιστήμονες
που το επινόησαν, έχει ποσοστό ακριβείας σχεδόν 90%, και μετρά την ήπια νοητική διαταραχή – μία
H Συνέχεια ΕΔΩ
Διαβάστε περισσότερα http://ektiesthisi.blogspot.com/2012/02/blog-post_06.html#ixzz1lbxnxSRV

Ετσι παρκάρουν οι Γιαπωνέζοι .

Ξυπνήστε νωρίς .

Ξυπνήστε με τα κοκόρια

Τι ώρα σηκώνεστε συνήθως από το κρεβάτι κάθε μέρα; Αν η απάντηση είναι κοντά στο απόγευμα, τόσο το χειρότερο για εσάς. Δεκάδες έρευνες έχουν αποδείξει πως το πρωινό ξύπνημα έχει μόνο ευεργετικές επιπτώσεις στον οργανισμό μας και μπορεί να αλλάξει την ζωή κάποιου προς το καλύτερο.

Πως γίνεται αυτό; Για αρχή, το πρωινό ξύπνημα δίνει την ευκαιρία στον οργανισμό μας να πάρει φρέσκο αέρα καθώς τα ποσοστά μόλυνσης είναι ακόμα χαμηλά. Η καλή ποιότητα οξυγόνου αυξάνει τη λειτουργία του εγκεφάλου, αποτρέπει τις ασθένειες στα πνευμόνια, ρυθμίζει τη κυκλοφορία του αίματος και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Έπειτα, αν σηκωνόμαστε νωρίς το πρωί το σώμα μας εκτίθεται στο πρώτο φως του ήλιου, το οποίο αναζωογονεί τα κόκαλά μας. Η έκθεση στον πρωινό ήλιο πριν τις 9π.μ. θεωρείται η καλύτερη για την επάρκεια ασβεστίου και βιταμίνης D στον οργανισμό.

Συν τοις άλλοις, οι ερευνητές στο Roehampton University της Αγγλίας κατέληξαν στο συμπέρασμα πως το πρωινό περπάτημα κάνει το σώμα πιο υγιές, δημιουργεί ευχάριστη διάθεση και δίνει στο άτομο τον ιδανικό δείκτη μάζας σώματος. Το τελευταίο οφείλεται πιθανώς στο ότι όσοι ξυπνούν νωρίς έχουν αρκετό χρόνο να φάνε το πρωινό τους με την ησυχία τους, έχοντας έτσι ελεγχόμενη και σωστή κατανάλωση.

Τέλος, το πρωινό ξύπνημα έχει μεγάλα οφέλη και στην σεξουαλική ζωή των ζευγαριών, καθώς οι άντρες τείνουν να έχουν μεγαλύτερη όρεξη για σεξ το πρωί παρά το βράδυ.

Θέλετε κι άλλους λόγους για να πετάτε τα σκεπάσματα από πάνω σας πιο νωρίς από δω και πέρα;

Σε ποιά γλώσσα συναντάμε για πρώτη φορά την λέξη οργασμό ?


  Υπάρχει ιστορική και πολιτισμική εξέλιξη του ανθρώπινου οργασμού ή ήταν πάντα ίδιος; Αυτό είναι ένα από τα βασικά ερωτήματα που επιχειρεί να απντήσει ο δημοσιογράφο Τζόναθαν Μαργκόλις στο βιβλίο του με τίτλο "Η απόκρυφη ιστορία του οργασμού", στο οποίο μας αποκαλύπτει μεταξύ άλλων και σε ποια γλώσσα συναντάμε για πρώτη φορά την λέξη "οργασμός"!
Έχει αλλάξει ο οργασμός στη διάρκεια των αιώνων;
  Σύμφωνα με το βιβλίο, ο οργασμός υπάρχει στα 100.000 χρόνια περίπου που τα ανθρώπινα όντα θεωρούνται "πολιτισμένα", αλλά δεν ήταν πάντα ίδιος, αφού επηρεαζόταν τόσο από τις κοινωνικές εξελίξεις όσο και από τις ανθρώπινες ορμόνες.
  Κάποιες κοινωνίες τον έθεταν υπό περιορισμό ενώ άλλες τον αντιμετώπιζαν ως βασικό συστατικό στοιχείο μιας "καλής ζωής". Αυτά τα "ιστορικά σκαμπανεβάσματα" του οργασμού, επιχειρεί να αναδείξει ο συγγραφέας.
Ο προχριστιανικός οργασμός
 Ο προχριστιανικός κόσμος ήταν ιδιαιτέρως απελευθερωμένος στην αναζήτηση της ηδονής μέσα από το σεξ. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο βιβλίο " οι Αιγύπτιοι ήταν ένας αισθησιακός λαός. Κάτω από τον ανελέητο ήλιο οι γυναίκες φορούσαν μόνον έναν κοντό διάφανο χιτώνα και οι άνδρες μια πτυχωτή κοντή φούστα. Πώς να μην έχουν συνεχώς τον νου τους στον έρωτα σε ένα τόσο ερωτικό σκηνικό;».
Ο οργασμός στη Βίβλο και στο Κοράνι
  Περνώντας στην Βίβλο, ο συγγραφέας επισημαίνει πως σε αυτήν " η σεξουαλικότητα χαρακτηρίζεται ως κεντρικός κόμβος της ανθρώπινης ύπαρξης, ενώ συχνά περιγράφονται σκηνές χωρίς να διευκρινίζεται αν όσοι συμμετέχουν είναι παντρεμένοι ή όχι".  Αλλά και στο Κοράνι, "συναντάμε μελετητές που υποστηρίζουν ότι ο Μωάμεθ και οι μαθητές του ευνοούσαν τη γυναικεία σεξουαλικότητα και τις σεξουαλικές ηδονές της γυναίκας εντός του γάμου. Συγκεκριμένα, ο Μωάμεθ συμβούλευε τους άνδρες πώς πρέπει να είναι στο κρεβάτι, παροτρύνοντας τους "όταν κάποιος από εσάς κάνει έρωτα στη σύζυγό του, ας μην το κάνει όπως γίνεται στα πουλιά, αντίθετα να αργείτε και να παρατείνετε".
Ο οργασμός των αρχαίων Ελλήνων και η λέξη "οργασμός"
  Ενα σημαντικό κεφάλαιο στο θέμα της πολιτισμικής ιστορίας του οργασμού, εστιάζει στην αρχαία Ελλάδα, αφού όπως εξηγεί ο συγγραφέας " οι αρχαίοι Ελληνες υπήρξαν ο πρώτος πολιτισμός που μεθόδευσε την επιδίωξη της ηδονής. Δεν είναι τυχαίο που στην ελληνική γλώσσα συναντάμε για πρώτη φορά τη λέξη "οργασμός", που σημαίνει "σφοδρή και ακατάσχετη φυσιολογική διέγερση". Μάλιστα προκαλεί εντύπωση ότι το δικαίωμα στον οργασμό είχαν όχι μόνον οι άνδρες αλλά και οι γυναίκες, και είναι γνωστές οι σκηνές από τα έργα «Λυσιστράτη» και «Βάκχες», όπου εκφράζεται η σεξουαλική επιθετικότητα των γυναικών, σε τέτοιο βαθμό που οι άνδρες να νιώθουν φόβο!
  Ο συγγραφέας βεβαίως δεν παραλείπει το γεγονός ότι στην αρχαία πόλη-κράτος ο έρωτας είχε πολλές εκφάνσεις, όπου ομοφυλοφιλία και παιδεραστία ήταν ένα καθημερινό γεγονός και κοινωνικά αποδεκτό. "Αν και πολύ πιο περιορισμένες από τους άνδρες, ακόμη και οι γυναίκες-σύζυγοι είχαν κι αυτές τις διαφυγές τους", σημειώνει με νόημα!.
 Το Κάμα Σούτρα και ο οργασμός της Ανατολής
  Επόμενος σταθμός της ιστορίας του οργασμού, η Ανατολή με το ινδικό Κάμα Σούτρα και τις 529 ερωτικές στάσεις που σε συνδυαμσό με τον αραβικό Κήπος της Ηδονής είναι τα "εισιτήρια" για την εισαγωγή στη σεξουαλική απόλαυση στον κόσμο της Ανατολής. 
  Ο ταντρισμός, δηλαδή η καθυστέρηση της εκσπερμάτισης με  διαδοχικούς "εσωτερικούς" ανδρικύς οργασμούς, βρήκε την έκφρασή του στο Ταό. Οι οπαδοί του ισχυρίστηκαν ότι ανακάλυψαν έναν τρόπο ώστε οι άνδρες να "καθοδηγούν" την οργασμική τους ενέργεια προς τα επάνω, μέσω της σπονδυλικής στήλης προς τον εγκέφαλο και από εκεί να τον επαναφέρουν πολλές φορές προς τα κάτω, πετυχαίνοντας έτσι πολλαπλούς "εσωτερικούς" οργασμούς και εκσπερματώνοντας τη χρονική στιγμή που επέλεγαν αυτοί.
Ο Βικτωριανός καθωσπρεπισμός και ο γυναικείος οργασμός ως "ασθένεια"!
  Ο βικτωριανός καθωσπρεπισμός ήταν εκείνος που έθεσε την ερωτική απόλαυση υπό περιορισμό με αποκορύφωμα το ότι ο γυναικείος οργασμός θεωρήθηκε "ασθένεια" και μετονομάστηκε σε "υστερικό παροξυσμό".
  Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την άνθηση της πορνείας, την ίδια στιγμή που ο αυνανισμός και η σεξουαλική σκέψη στη Γαλλία του 18ου αι., θεωρούνταν "απειλητικό κοινωνικό πρόβλημα".
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory