Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2012

Oταν οι νταλίκες τρακάρουν .

crashes01 Big Crashes
crashes02 Big Crashes
crashes04 Big Crashes
crashes07 Big Crashes
crashes08 Big Crashes
crashes09 Big Crashes
crashes12 Big Crashes
crashes14 Big Crashes
crashes16 Big Crashes
crashes18 Big Crashes

Η διαφορά συναδέλφου και φίλου


 

Ό, τι είδους σχέση κι αν έχουμε με ένα άτομο, στην δουλειά προέχει ο επαγγελματισμός.

Στο χώρο της δουλειάς περνάτε τις περισσότερες ώρες της ημέρας και αν έχετε να κάνετε με συναδέλφους, τότε καλό είναι να προσέξετε ιδιαίτερα τις σχέσεις σας μαζί τους. Σαφώς και είναι χρήσιμο να τα πηγαίνετε καλά, να υπάρχει συμπάθεια, εκτίμηση και σεβασμός, αυτό όμως δε συμβαίνει πάντοτε. Ό, τι κι αν αισθάνεστε τελικά για τους συναδέλφους σας, αυτό που επιβάλλεται να κάνετε είναι να δείχνετε σεβασμό προς όλους και να μην υποτιμάτε κανέναν.

Σε καμία περίπτωση μην πέσετε στην παγίδα να κατηγορήσετε τους συναδέλφους σας για οτιδήποτε πίσω από την πλάτη τους και φροντίστε να είστε διακριτικές σε όλα. Το γεγονός ότι δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να είστε φίλοι μεταξύ σας δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να συνεργάζεστε αρμονικά, για να γίνει όμως αυτό χρειάζεται να είστε πολιτισμένοι και πολύ συχνά να λειτουργείτε με βάση τη λογική και το συμφέρον σας.

Στην ίδια λογική, αν είστε από πριν φίλοι με κάποιον συνάδελφό σας ή γίνετε πολύ καλοί φίλοι στην πορεία, αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να του συγχωρείτε όσα λάθη κάνει στον χώρο εργασίας και να δικαιολογείτε τις όποιες αμέλειες και καθυστερήσεις του. Δεν χρειάζεται να είστε άλλα άτομα, μπορείτε όμως κάλλιστα να τον βγάλετε για ένα ποτό και να του μιλήσετε για όσα σας δυσαρεστούν στον τρόπο με τον οποίο κάνει την δουλειά του και πως αυτό επηρεάζει τη δική σας.
http://pournari.blogspot.com/2012/02/blog-post_8517.html

Κινεζάκι με γατίσια μάτια .

αγόρι γάτα γάτα eyes09 κοίταξε αγόρι κινεζικά
αγόρι γάτα γάτα eyes03 κοίταξε αγόρι κινεζικά
αγόρι γάτα γάτα eyes12 κοίταξε αγόρι κινεζικά
αγόρι γάτα γάτα eyes11 κοίταξε αγόρι κινεζικά

Άχρηστες(?)... γνώσεις


Άχρηστες... γνώσεις

Πράγματα που πολλοί δεν γνωρίζουν...

1. Οι πιο νέοι γονείς στον κόσμο ήταν 8 και 9 ετών στην Κίνα το 1910

2. Κάθε βασιλιάς που κοσμεί τα τραπουλόχαρτα, είναι μεγάλος ιστορικός βασιλιάς:


ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΑ- Βασιλιάς Δαβίδ, ΚΟΥΠΕΣ- Καρλομάγνος, ΣΠΑΘΙΑ -Μέγας Αλέξανδρος, ΚΑΡΟ- Ιούλιος Καίσαρας
3. 111.111.111 x 111.111.111 = 12.345.678.987.654.321
4. Το άγαλμα ενός ανθρώπου πάνω σε άλογο όπου το άλογο έχει και τα δυο μπροστινά του πόδια στον αέρα, σημαίνει πως αυτός πέθανε στη μάχη.
- Εάν το άλογο έχει το ένα μπροστινό πόδι στον αέρα, τότε ο άνθρωπος πέθανε από
τραύματα που υπέστη στην μάχη.
- Εάν το άλογο έχει και τα 4 πόδια στη γη, τότε το άτομο είχε φυσικό θάνατο.
5. «I am.»: Είναι η πιο σύντομη ολοκληρωμένη πρόταση στην Αγγλική γλώσσα.
6. Ερώτηση: Αν συλλαβίσεις στα αγγλικά τους αριθμούς, πότε θα βρεις για πρώτη φορά το γράμμα «a» ;
aπάντηση: One thousand.
7. Ερώτηση: Tι κοινό έχουν, το αλεξίσφαιρο γιλέκο, ο υαλοκαθαριστήρας αυτοκινήτου, η έξοδος κινδύνου και οι εκτυπωτές laser ;
Aπάντηση: Όλα έχουν επινοηθεί από γυναίκες..
8. Ερώτηση: Πιο είναι το μόνο φαγητό που δεν χαλάει;
Aπάντηση: Το μέλι
9. Στα χρόνια του Shakespeare, τα στρώματα των κρεβατιών κατασκευάζονταν από σχοινιά. Όταν τραβούσαν τα σχοινιά, έσφιγγε το στρώμα και έκανε το κρεβάτι σταθερό, για ύπνο. Έτσι βγήκε η φράση «goodnight, sleep tight».
10. Στην Βαβυλώνα 4.000 χρόνια πίσω συνηθιζόταν για τον μήνα μετά τον γάμο, ο πατέρας της νύφης να προσφέρει στον γαμπρό ένα υδρόμελι για να πίνει. Το υδρόμελι ήταν μπύρα με μέλι και επειδή το ημερολόγιο τότε βασιζόταν στην σελήνη (moon), ο μήνας αυτός ονομάστηκε honeymoon.
11. Στην αρχαία Αγγλία κάποιος δεν μπορούσε να αποκτήσει παιδί εκτός και αν είχε την συγκατάθεση του Βασιλιά (εξαιρούνταν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας). Όποιοι ήθελαν να αποκτήσουν παιδί, έπαιρναν την συγκατάθεση του Βασιλιά και έτσι τους δινόταν μια μεταλλική πλάκα που κρεμούσαν στην πόρτα τους όταν έκαναν σεξ. Η πλάκα έγραφε ότι έκαναν F.U.C.K. δηλαδή 'Fornication Under Consent of the King' (συνουσία υπό την συγκατάθεση του Βασιλιά)..
12. Στη Σκοτία , ένα νέο παιχνίδι επινοήθηκε. Ο τίτλος του ήταν «Gentlemen Only, Ladies Forbidden» έτσι η λέξη GOLF εισήχθη στην Αγγλική γλώσσα.
και..........
13. TO 1981
1) O πρίγκιπας Κάρολος παντρεύτηκε
2) H Liverpool έγινε πρωταθλήτρια Ευρώπης
3) O Πάπας απεβίωσε
TO 2005
1) O πρίγκιπας Κάρολος παντρεύτηκε
2) H Liverpool έγινε πρωταθλήτρια Ευρώπης
3) O Πάπας απεβίωσε
Αν ο Πρίγκιπας Κάρολος θελήσει να ξανά παντρευτεί και η Liverpool βρεθεί πάλι στον τελικό του Champions League,
παρακαλούμε ενημερώστε τον Πάπα...
Διαβάστε περισσότερα http://ektiesthisi.blogspot.com/2012/02/blog-post_09.html#ixzz1m09cw3sx

Το νέο σπίτι της τζένιφερ άνιστον .

Νέο Σπίτι anistons νέα house01 Τζένιφερ Ανιστον
Νέο Σπίτι anistons νέα house04 Τζένιφερ Ανιστον
Νέο Σπίτι anistons νέα house05 Τζένιφερ Ανιστον
Νέο Σπίτι anistons νέα house06 Τζένιφερ Ανιστον
Νέο Σπίτι anistons νέα house07 Τζένιφερ Ανιστον
Νέο Σπίτι anistons νέα house08 Τζένιφερ Ανιστον
Νέο Σπίτι anistons νέα house09 Τζένιφερ Ανιστον
Νέο Σπίτι anistons νέα house12 Τζένιφερ Ανιστον
Νέο Σπίτι anistons νέα house15 Τζένιφερ Ανιστον
Νέο Σπίτι anistons νέα house17 Τζένιφερ Ανιστον
Νέο Σπίτι anistons νέα house30 Τζένιφερ Ανιστον

Η καταπληκτική bar refaeli .

""
""
""
""
""
""

Τυχεροί άνθρωποι .

Τι να φάτε για να ζεσταθείτε .

Σούπα

Τώρα που η θερμοκρασία είναι πολύ κοντά στο 0 και είστε έτοιμοι να κάνετε τα πάντα για να νιώσετε λίγο πιο ζεστό το σώμα σας, οι παρακάτω τροφές θα σας φανούν χρήσιμες.
Δυστυχώς ή ευτυχώς, στην Ελλάδα δεν είμαστε συνηθισμένοι σε βαρυχειμωνιές και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, με αποτέλεσμα τις κρύες μέρες του χειμώνα, σαν αυτές που διανύουμε, να φοράμε 3 πουλόβερ και να έχουμε αναμμένες 2 σόμπες και 3 αερόθερμα για να ζεσταθούμε. Σίγουρα η θέρμανση και η ένδυση είναι δύο από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που μας κρατούν ζεστούς, σε όλη αυτή την προσπάθεια, όμως, μπορεί να παίξει ρόλο και η διατροφή μας.
Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, το κρύο ρίχνει το pH του αίματος και το μετατρέπει σε πιο όξινο, κάτι που σημαίνει ότι για να ξαναφέρουμε την ισορροπία, πρέπει να καταναλώνουμε τροφές που θα το ανεβάσουν, έτσι ώστε η χημεία του σώματός μας να μετατραπεί κι εμείς να νιώσουμε πιο ζεστά και πιο άνετα.
Κάτι τέτοιο μπορούμε να καταφέρουμε με την πρωτεΐνη και το λίπος, που σημαίνει ότι η διατροφή μας αυτό το… παγωμένο διάστημα πρέπει να περιλαμβάνει κρέας, ψάρι, αβγά, αμύγδαλα και γαλακτοκομικά, ενώ και οι τροφές που περιέχουν νιασίνη (γνωστή και ως βιταμίνη Β3) βοηθούν στη σταθεροποίηση και ισορροπία του νευρικού συστήματος και τονώνουν το κυκλοφορικό, με το αίμα να φτάνει καλύτερα στα άκρα. Τροφές όπως το γάλα, τα αβγά και το τυρί περιέχουν όλα καλής ποιότητας νιασίνη, ενώ άλλες τροφές επίσης επαρκείς στη βιταμίνη αυτή είναι το συκώτι, το σουσάμι, τα φιστίκια, τα μανιτάρια, οι πατάτες, τα σπαράγγια κ.λπ.
Πέραν, όμως, αυτών των βασικών τροφών, δείτε ποιες άλλες μπορούν να σας κρατήσουν ζεστούς το χειμώνα, χωρίς να σας έρθει ο λογαριασμός ρεύματος και τα κοινόχρηστα στα ύψη.
Σούπα: Όχι μόνο είναι εύκολη να τη φτιάξετε, αλλά δεν σας κοστίζει ακριβά, είναι θρεπτική και σίγουρη λύση για το κρύο. Αν, μάλιστα, στο γραφείο κρυώνετε, μπορείτε να πάρετε λίγη σούπα σε ένα θερμός, να τη ζεστάνετε αν χρειαστεί και να την καταναλώσετε σαν ένα ζεστό γεύμα. Για να προσθέσετε έξτρα πρωτεΐνη και να ζεσταθείτε ακόμη περισσότερο, δοκιμάστε να φτιάξετε τη σούπα σας με φασόλια ή λίγο κρέας.
Κρέας: Το χειμώνα έχετε μια δικαιολογία παραπάνω να τρώτε κρέας, καθώς, όπως προαναφέρθηκε, η πρωτεΐνη μπορεί να αυξήσει το pH στο αίμα και να μας κάνει να αισθανθούμε πιο ζεστοί. Οι καλύτερες επιλογές είναι το κρέας στην κατσαρόλα ή σε συσκευές αργού μαγειρέματος (slow cooker) και συγκεκριμένα το κόκκινο κρέας, το οποίο έχει μεγαλύτερη δράση όσον αφορά τη ζέστη, λόγω του ότι έχει υψηλή περιεκτικότητα σε σίδηρο, απαραίτητο για την παραγωγή των θυρεοειδικών ορμονών που διεγείρουν την παραγωγή θερμότητας.
Σόγια: Όσοι αποφεύγουν το κρέας, τα προϊόντα σόγιας (όπως το τόφου, τα φασόλια σόγιας κ.λπ) μπορούν να αποτελέσουν μια καλή εναλλακτική γι’ αυτούς, τόσο όσον αφορά την πρόσληψη πρωτεΐνης, αλλά και όσον αφορά την καταπολέμηση του κρύου. Ζεσταθείτε με λίγο τόφου με λαχανικά ή δοκιμάστε λίγα φασόλια ενταμάμε τις κρύες χειμωνιάτικες μέρες και νιώστε τη διαφορά.
Μπαχαρικά: Δώστε πικάντικη γεύση στα φαγητά σας και κρατήστε τις παγωμένες θερμοκρασίες μακριά σας με λίγα μπαχαρικά στη μαγειρική σας. Εκτός από το να προσθέτουν γεύση στο φαγητό, τονώνουν την κυκλοφορία του αίματος κι έτσι αποφεύγουμε τα παγωμένα άκρα, ενώ αισθανόμαστε το σώμα μας γενικότερα πιο ζεστό.
Φρούτα και λαχανικά: Αποτελούν μια καλή πηγή βιταμίνης C, η οποία όπως γνωρίζουμε τονώνει το ανοσοποιητικό, και ταυτόχρονα παίζουν σημαντικό ρόλο στο να κρατούν μακριά το κρύο. Τα πράσα και τα καρότα αποτελούν καλές επιλογές, ενώ γενικά τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά όπως το σπανάκι έχουν επαρκή ποσότητα σιδήρου και βοηθούν στην παραγωγή ζέστης στο σώμα.
Καλά λιπαρά: Χρησιμοποιήστε ελαιόλαδο στη μαγειρική σας και καταναλώστε ξηρούς καρπούς όπως καρύδι, ηλιόσπορο και αμύγδαλα, έτσι ώστε να φέρετε σε ισορροπία το pH στο αίμα σας και να ζεσταθεί το… κοκαλάκι σας.
Ζεστά ροφήματα: Δεν υπάρχει καλύτερη εποχή από το χειμώνα για να καταναλώνετε ροφήματα βοτάνων, ζεστά και γευστικά, τα οποία θα σας χαλαρώσουν, θα τονώσουν τις άμυνες του οργανισμού σας, θα σας αποτοξινώσουν και θα σας βοηθήσουν να καταπολεμήσετε το κρύο. Το πράσινο τσάι είναι επίσης ισχυρό στο να αποτοξινώνει και να καταπολεμά τις μολύνσεις, ενώ λίγο ζεστό γάλα σόγιας χωρίς γλυκαντικά θα καταπραΰνει με επιτυχία το αίσθημα κρύου που νιώθετε. Οι φίλοι του καφέ θα πρέπει να τον αποφύγετε, καθώς θα χαμηλώσει το pH στο αίμα ακόμη περισσότερο.
Καυτερές τροφές: Λίγο σκόρδο ή κρεμμύδι στις σούπες σας, τη σαλάτα σας και γενικότερα στη μαγειρική σας θα σας κάνει να αισθανθείτε πιο άνετα στο κρύο, ενώ ταυτόχρονα και τα δύο έχουν αντιμικροβιακές ιδιότητες. Το ίδιο μπορεί να πετύχει και το τζίντζερ ή πιπερόριζα, το οποίο εκτός από τα φαγητά, μπορείτε να το προσθέσετε και στο τσάι σας, προκειμένου να ζεσταθείτε.
Πηγή: clickatlife.gr

Γιατί το γυναικείο στήθος μαγνητίζει τις γυναίκες .

Γυναικείο στήθος

Τα χαρακτηριστικά του στήθους είναι σημαντικά για τους άνδρες όταν αξιολογούν την ελκυστικότητα μιας γυναίκας.
Ποιοι άνδρες δίνουν σημασία στο μέγεθος του στήθους της γυναίκας;
Παλαιότερες μελέτες έδειξαν ότι οι άνδρες που ενδιαφέρονται για περιστασιακές σεξουαλικές εμπειρίες αξιολογούν τα εξωτερικά χαρακτηριστικά των γυναικών διαφορετικά από ό,τι οι άνδρες που ενδιαφέρονται περισσότερο για σεξουαλικές εμπειρίες στα πλαίσια σταθερών σχέσεων.
Η πρώτη κατηγορία ανδρών αξιολογεί την ελκυστική εξωτερική εμφάνιση, το χαμηλό βάρος και τη μικρή αναλογία περιφέρειας/ μέσης περισσότερο θετικά, συγκριτικά με εκείνους που ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία.
Μία πρόσφατη μελέτη (Zelazniewicz, 2011) θέλησε να διαπιστώσει αν η ελκυστικότητα του μεγέθους του γυναικείου στήθους επηρεάζεται από την επιθυμία των ανδρών για περιστασιακές ή σταθερές σχέσεις.
Η πλειονότητα των ανδρών προτίμησε το στήθος μετρίου ή μεγάλου μεγέθους και αξιολόγησε λιγότερο θετικά το μικρό στήθος. Ωστόσο, το πολύ μεγάλο στήθος ήταν λιγότερο ελκυστικό από το μέτριο/ μεγάλο.
Επιπλέον, οι άνδρες που ενδιαφέρονταν για περιστασιακές σχέσεις αξιολόγησαν το μέτριο/μεγάλο στήθος περισσότερο θετικά από εκείνους που ενδιαφέρονταν για σεξ σε σταθερές σχέσεις. Ισως εκείνοι που αναζητούν σταθερή σχέση να συμβιβάζονται με μια λιγότερο ελκυστική εξωτερική εμφάνιση και να δίνουν έμφαση σε άλλα χαρακτηριστικά (Kenrick, 1990; Regan, 1998; Βrase & Walker, 2004).
  • Τι συμβολίζει το μέγεθος του γυναικείου στήθους για τους άνδρες;
Τα χαρακτηριστικά του στήθους είναι σημαντικά για τους άνδρες όταν αξιολογούν την ελκυστικότητα μιας γυναίκας. Περιλαμβάνουν το μέγεθος, το σχήμα και τη συμμετρία, καθώς και το μέγεθος και το χρώμα της θηλής.
Το μέγεθος είναι αυτό που αξιολογείται ως πιο σημαντικό για τους άνδρες, διότι συμβολίζει την ηλικία και τη γονιμότητα της γυναίκας. Ωστόσο, οι μελέτες δεν δείχνουν συνοχή στα αποτελέσματά τους όταν καταγράφουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του στήθους που οι άνδρες συσχετίζουν με τη γονιμότητα. Τα αντιφατικά αποτελέσµατα δείχνουν ότι παίζουν ρόλο κοινωνικοί και πολιτισµικοί παράγοντες, καθώς και τα χαρακτηριστικά του ίδιου του άνδρα.
Η Εύη Κυράνα (www.kirana.gr) είναι ψυχολόγος υγείας, ειδικευμένη σε θέματα σχέσεων και σεξουαλικών δυσλειτουργιών, επιστημονική συνεργάτιδα του Κέντρου Σεξουαλικής και Αναπαραγωγικής Υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory