Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012

Οι άνθρωποι είναι περίεργοι .

Γάμοι από όλο τον κόσμο .

Εκπληκτική συμβίωση .




Διορθώθηκε .










Ανάμειξη χρώματος στο νερό .






Ατάκες .


Είδα τον γείτονα έξω με κοντομάνικο και απόρησα…………………μετά κατάλαβα ότι οι μ@λακες είναι παντός καιρού…
:-)
Αγαπητά παγόβουνα,
έμαθα για το φαινόμενο του θερμοκηπίου…
Καλά να πάθετε ρε διαβολεμένα….
με εκτίμηση ο Τιτανικός…!!!
:-)
Εγώ σ’ αγαπούσα ……..
.
.
.
.
Εσύ μ’ αγαπούτσες μπλε! !!!!
:-)
Το καλύτερο ξύπνημα είναι……να ΣΕΞυπνάνε.. ;)
:-)
Να σας πω τι ψάχνω;;;
Ψάχνω να βρω κάποιον που θα μπει στην ζωή μου κατά λάθος….αλλά μετά θα παραμείνει εκεί επίτηδες!
:-)
Kάποτε πηγαίναμε super market με 100 δρχ. και πέρναμε 1 coca-cola, 1 κρουασάν, 3 μολύβια, 2 στυλούς, 3 γόμες….
TΩPA PE ΓAMΩTO BAΛANE KAMEPEΣ..!!
:-)
5,10,15,20,25,30,35,40,45,50,55,60,65,70,75,80,85,90,95,100 ευρώ.
Φτουυυυυυυυ! Δεν βγαίνω..
:-)
Αφού οι γυναίκες ισχυρίζονται ότι όλοι οι άντρες είναι ίδιοι, γιατί ανησυχούν τόσο πολύ για το αν τελικά θα διαλέξουν τον σωστό?
:-)
Άμα επιχειρήσετε σεξ σήμερα,υπολογίστε κ ενα 20λεπτο για το γδύσιμο
:-)
Το sex είναι σαν την μπιρίμπα. Αν δεν έχεις καλό ταίρι πρέπει να έχεις καλό χέρι.
:-)
Η γυναίκα είναι σαν την επιταγή..
αν την αφήσεις ακάλυπτη….
στη σφραγίζει άλλος…!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
http://www.gelame.gr

Μαγείρεψε το σπέρμα του .


Πιστεύαμε ότι τα είχαμε ακούσει όλα πια, αλλά προφανώς κάναμε λάθος. Ανακαλύψαμε ένα βιβλίο μαγειρικής πολύ διαφορετικό από τα άλλα. Και λέμε διαφορετικό γιατί το βασικό συστατικό των συνταγών του, δεν είναι άλλο από το ανδρικό… σπέρμα. Οι βιβλιοφάγοι σκίζουν τα πτυχία τους με το συγγραφικό πόνημα του 
συγγραφέα Φότι Φοτενχάουερ (Fotie Photenhauer).



Το βιβλίο «Natural Harvest - A Collection of Semen-Based Recipes» εξερευνά το ρόλο του σπέρματος στη μαγειρική, μέσα από ποιοτικές εικόνες και απλές συνταγές.

Το εκδοτικό σημείωμα τα λέει τα πράγματα με το όνομά τους:

«Είναι βιταμινούχο, με πολύ καλή υφή και εκπληκτικές μαγειρικές ιδιότητες. Όπως η γεύση του καλού κρασιού και του τυριού, έτσι και εκείνη του σπέρματος είναι πολύπλοκη και δυναμική... Θα εκπλαγείτε όταν μάθετε με ποιούς τρόπους το σπέρμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην κουζίνα. Το σπέρμα είναι ένα εξαιρετικό υλικό που μπορεί να δώσει σε κάθε πιάτο μια ενδιαφέρουσα γεύση.»

Το σπέρμα λοιπόν - όπως μας ενημερώνει ο συγγραφέας - είναι παραμελημένο υλικό στη μαγειρική (γιατί άραγε!). Αυτό το βιβλίο φέρνει τη μεγάλη ανατροπή. Μόλις ξεπεράσετε τα ταμπού σας θα ανακαλύψετε νέους ορίζοντες στη μαγειρική τέχνη. Αν είστε ένας παθιασμένος μάγειρας που δεν φοβάται να πειραματιστεί με νέα υλικά - θα λατρέψετε αυτό το βιβλίο!
http://www.quicknews.gr/2012/02/blog-post_3079.html#more

Τα έντομα είναι το φαγητό του μέλλοντος .


Τα αγόρια μου λατρεύουν να τρώνε γρύλους. Είναι το αγαπημένο τους φαγητό", είχε αποκαλύψει η Αντζελίνα Τζολί σε συνέντευξή της, εξηγώντας ότι τα παιδιά γεύτηκαν τη λιχουδιά κατά τη διάρκεια του πρόσφατου ταξιδιού της οικογένειας στην Καμπότζη.



"Όταν τους έδωσα να φάνε έντομα για πρώτη φορά δεν τους είπα τι είναι για να μην τρομάξουν. Τους το αγόρασα και το έφαγαν σαν.....
πατατάκια. Τρελάθηκαν και ήθελαν να τρώνε συνέχεια. Κάποια στιγμή μάλιστα χρειάστηκε να απαγορεύσω το μασούλημα των γρύλων γιατί φοβήθηκα ότι θα έκαναν εμετό. Τους έτρωγαν με μανία όλη τη μέρα", αποκάλυψε στη συνέχεια η Αντζελίνα.

Μία... εναλλακτική και οικονομική λύση!

Κι όμως! Όσο αηδιαστικό κι αν ακούγεται, η κατανάλωση εντόμων αποτελεί το φαγητό του μέλλοντος! Θεωρείται εναλλακτική κουζίνα που συνεχώς ανεβαίνει στις προτιμήσεις του κοινού. Μάλιστα αποτελεί μια πηγή οικονομικής λύτρωσης, σε εποχές τόσο δύσκολες! Επιπλέον έντομα είναι πλούσια σε πρωτεΐνες, βιταμίνες, μέταλλα απαραίτητα για τον ανθρώπινο οργανισμό και απαιτείται λιγότερη ενέργεια παραγωγής τους σε σύγκριση με το αγελαδινό κρέας. Αρκετές χώρες έχουν ήδη υιοθετήσει γεύματα που περιλαμβάνουν αντί για τους συνηθισμένους μεζέδες, κάμπιες και κοριούς.

Η εντομοφαγία ανα τον κόσμο

Αυστραλοί ξαμολιούνται στην ύπαιθρο αναζητώντας μεζέδες για τα οικιακά σκεύη. Τηγανιτές προνύμφες κολεόπτερων δίνουν μια απολαυστική γεύση: επιδερμίδα τραγανή, σάρκα κρεμώδης και αφράτη. Εάν κάποιος επιδείξει θάρρος και δοκιμάσει, θα έχει την αίσθηση πως πρόκειται για μια ομελέτα με μανιτάρια.
Στην Ωκεανία στα ράφια κάθε σούπερ μάρκετ που σέβεται τους καταναλωτές, βρίσκονται οι ασυνήθιστοι κατεργασμένοι φίλοι της φύσης. Διαθέτεις ελάχιστο χρόνο για να φας; Βράσε noodles με φύκια και κουνούπια. Σε πέντε λεπτά θα έχεις στο τραπέζι σου ένα χορταστικό και οικονομικό πιάτο.


Στην Κίνα και την Ιαπωνία λίγη σόγια, ζάχαρη και ακρίδες αρκούν για να κόψουν την λιγούρα!

Βαζάκια με νύμφες μεταξοσκώληκων, μέλισσες, κάμπιες υπάρχουν σε κάθε ντουλάπι.
Γιουβέτσι με σκορπιούς , λιβελούλες με ρύζι, σουπίτσα με σφήγκες και καρότα διακοσμούν το μεσημεριανό τραπέζι. Εργαζόμενοι ανυπομονούν να φθάσουν στο σπίτι για να φάνε σπιτικό φαγητό. Τι καλύτερο λοιπόν από μια κολεοπτερόπιτα και κάμπιες λεμονάτες!

Στη Νότια Αφρική, στην Ταϊλάνδη, στην Ινδονησία, στο Μεξικό, στην Ινδία οι ντόπιοι ανακατεύουν το λάδι καρύδας με ψιλοκομμένη παπάγια, κρεμμύδι, μέλισσες και παρουσιάζουν στους Ευρωπαίους πρωτότυπες γαστρονομικές προτάσεις. Σκόρδο, λίγο ρούμι ή τεκίλα με σκουλήκια, γρύλοι με κρέμα μέντας, καλαμπόκι με τζιτζίκια και λιωμένο τυρί σερβίρονται σε κάθε εστιατόριο. Τα μαχαιροπίρουνα αναστενάζουν, όπως ακριβώς και τα στομάχια των θανόντων!

Τι θα λέγατε λοιπόν για λαχταριστούς τσιγαριστούς γρύλλους με πικάντικη σαλτσούλα, βρωμούσες γιαχνί, κρεμμυδοφάγους με χαλούμι και κάρυ σε ένα κυριακάτικο λουκούλλειο γεύμα, κατσαρίδες γιαχνί;
Θα γλείφετε και τα δάχτυλά σας... Καλή σας όρεξη!
ΜΑΓΙΚΗ ΑΥΛΗ
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory