Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2012

Κορίτσια σε εκθέσεις αυτοκινήτων , τώρα τι να διαλέξεις ?

Γρήγορη εξυπηρέτηση .

Το Ultimate Beer σύνοικος

Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΟΥ ΛΥΓΟΥΡΙΟΥΑποστολή : ΟΜΑΔΑ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ
Κείμενο-Φωτογραφίες: Ghostis


Μια από τις σημαντικότερες πυραμίδες του Ελληνικού χώρου είναι η πυραμίδα του βρίσκεται στο χωριό Λυγουριό της Αργολίδας. Είναι στους πρόποδες του όρους Αραχναίο και έχει διαστάσεις 14x12. Σύμφωνα με τον καθηγητή Αρχαιομετρίας του πανεπιστημίου Αιγαίου Ι. Λυριτζή η πυραμίδα ανήκει στα μέσα της 3ης χιλιετίας π.Χ. Σήμερα υπάρχουν μόνο τα θεμέλια της πυραμίδας καθώς λίθοι από αυτήν έχουν χρησιμοποιηθεί για την οικοδόμηση άλλων κατασκευών.

Ημέρα χωρίς παντελόνι στην Ταιβάν .

Πολύχρωμα τέρατα στον κήπο σας .

1182 Πολύχρωμο τέρατα Κήπος
2135 Πολύχρωμο τέρατα Κήπος
370 πολύχρωμα τέρατα Κήπος
464 πολύχρωμα τέρατα Κήπος
559 πολύχρωμα τέρατα Κήπος
656 πολύχρωμα τέρατα Κήπος
754 πολύχρωμα τέρατα Κήπος
851 πολύχρωμα τέρατα Κήπος
951 πολύχρωμα τέρατα Κήπος

Τα χρώματα της ζωής.Mystic - Colors Of Life

Ένα πανέμορφο και τρυφερό βιντεάκι για τη μαγεία της μνήμης και της ελπίδας.

Του Ισπανού βίντεο-άρτιστ Carlos Lascano


Διαβάστε περισσότερα http://ektiesthisi.blogspot.com/#ixzz1nBIladXJ

Πωλούνται μετεωρίτες σε τιμή ευκαιρίας .Η μελέτη των των σεληνιακών πετρώματων - και επί τω ρομαντικότερω  "φεγγαρόπετρες"- αποτελεί για τους επιστήμονες την βασική πηγή πληροφοριών για τον τρόπο σχηματισμού της Σελήνης.
  Μέχρι σήμερα έχουν φτάσει στη Γη τα 380 κιλά πετρωμάτων που έφεραν από τη Σελήνη οι αστροναύτες του προγράμματος Αpollo (1969- 1972) και κάποιοι λίγοι σεληνιακοί μετεωρίτες από μη επανδρωμένα σοβιετικά διαστημικά οχήματα.
  Ο συνολικός αριθμός των δειγμάτων που κατέχει αυτή τη στιγμή η NASA, υπολογίζεται ότι δεν ξεπερνάει τα 1.500.  Αυτά φυλάσσονται κυρίως στο Χιούστον και χρησιμοποιούνται για ερευνητικούς σκοπούς ενώ συχνά δανείζονται για εκθέσεις.
Τα πετρώματα της Σελήνης σε... δημοπρασία!
  Το βασικό συστατικό της επιφάνειας της Σελήνης, είναι το "σεληνιακό χώμα", ή επιστημονικά ο "ρεγόλιθος". Πιο σπάνια συναντάμε επίσης πετρώματα όπως ο νορίτης, ο γρανίτης, ο πυροξενίτης και ο δενίτης.
  Αν και υποτίθεται ότι όλα τα σεληνιακά πετρώματα αποτελούν "ιδιοκτησία" της NASA, τα τελευταία χρόνια πολλά από αυτά εξαφανίζονται! Οπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Τζόζεφ Γκούτχαϊνζ, πρώην επιθεωρητής της NASA, στο National Geographic " πολλά από τα δείγματα που έφεραν οι αποστολές Apollo, χάθηκαν μυστηριωδώς με το πέρασμα του χρόνου από τις αποθήκες της υπηρεσίας! Είμαστε βέβαιοι πως κάποια στιγμή θα εμφανιστούν σε κάποια δημοπρασία με ταμπελίτσα που θα γράφει "πωλείται 3,5 εκατομμύρια ευρώ το τεμάχιο"!
"Εδώ οι καλοί μετεωρίτες"!
  Για την ώρα πάντως, συναντάμε δημοπρασίες μετεωριτών από μεγάλους οίκους, ακόμη και από το ebay, οι τιμές των μετεωριτών γενικότερα ξεκινούν από 70.000 ευρώ το κομμάτι και φτάνουν το 1 εκατομμύριο ευρώ, ανάλογα με την ποιότητα, το μέγεθος, τα πιστοποιητικά γνησιότητας (!), αλλά και το πόσο... θανατηφόοι ήταν κατά την πτώση τους στη Γη!
  Το 2007 στη Νέα Υόρκη, διατέθηκαν προς πώληση από τον οίκο Μπόνχαμς, μερικά κομμάτια από τους πιο γνωστούς μετεωρίτες που προσέκρουσαν στη γη. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, τα κομμάτια αυτά προέρχονταν από μετεωρίτες που προσέκρουσαν σε διάφορα μέρη του πλανήτη μας πριν από εκατοντάδες ή και χιλιάδες χρόνια!
  Το καλύτερο κομμάτι της δημοπρασίας ήταν ήταν ένα μικρό δείγμα από τον "Ουιλιαμέτ", έναν βράχο 15,5 τόνων που θεωρείται ο μεγαλύτερος μετεωρίτης της Βορείου Αμερικής. Με βάρος 13 κιλών, το κομμάτι αποσπάστηκε από έναν βράχο, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου βρίσκεται στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Αμερικής. Τιμή εκκίνησης είχαν οριστεί τα 764.000 ευρώ, ποσό που τελικά δεν διέθεσε κανείς οποτε η πέτρα δεν πουλήθηκε. Αντίθετα, ένας σιδερένιος μετεωρίτης από τη Σιβηρία κατάφερε να πουληθεί για περίπου 100.000 ευρώ.
  "Συλλεκτικό με σπάνια αξία" θεωρήθηκε ένα κομμάτι του μετεωρίτη Βαλέρα, αφού κατά την πρόσκρουσή του σε ένα χωράφι στην Βενεζουέλα το 1972, είχε προκαλέσει το θάνατο μιας αγελάδας. " Επειδή είναι πολύ σπάνιο φαινόμενο η πρόκληση θανάτου από μετεωρίτη, ο συγκεκριμένος θεωρείται ιδιαίτερης αξίας" είχε εξηγήσει η υπεύθυνη της δημοπρασίας! 

40 Sex-TV v.3.7 Portable Δωρεάν
40 Sex-TV  - μια νέα φορητή έκδοση του προγράμματος για τους οπαδούς της ερωτικής τηλεόραση για ενήλικες.Με το πρόγραμμα αυτό δεν θα περάσει μακριά για να πληρώσει τα χρήματα. Αυτό το πρόγραμμα σας παρέχει όλο το εικοσιτετράωρο και εντελώς δωρεάν πρόσβαση σε 40 κανάλια της τηλεόρασης για τους ενήλικες. Μπορείτε πάντα να ξεχάσουμε όλα τα είδη της γενεσιουργού SMS με τους κωδικούς πρόσβασης σε πόρους web με ερωτικό περιεχόμενο.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ 
katevaseta

Φόρτησε τον δονητή σου και πέσε για ύπνο .

Φόρτισε το δονητή και πέσε στο κρεβάτι

Ο εν λόγω δονητής δεν έχει καμία σχέση με ό, τι έχετε δει ή έχετε δοκιμάσει μέχρι σήμερα. Η σχεδιάστριαAnna Maresova έβαλε σκοπό να κατασκευάσει το ιδανικό παιχνίδι για κάθε γυναίκα που θέλει να απολαμβάνει τον έρωτα στα άκρα και όπως όλα δείχνουν μάλλον τα κατάφερε.

Μία ολοκληρωμένη σειρά από δονητές σε λευκό χρώμα και μινιμαλιστικό design που θα μπορούσαν άνετα να διακοσμούν εκτός από το boudoir σας ακόμα και το καθιστικό σα μπιμπελό, υπόσχεται να κάνει τα βράδια σας λίγο πιο πιπεράτα από ότι έχετε συνηθίσει.
Σε εντυπωσιακή συσκευασία και με τον απαραίτητο φορτιστή, οι δονητές της ταλαντούχας σχεδιάστριας συνεχίζουν εκεί που όλοι οι άλλοι σταματούν.
Καλή σας διασκέδαση!

Click to open image!
Click to open image!

Τι σκέφτεται πραγματικά ?Oταν την κοιτάς στα μάτια -όχι, δεν τα ρίχνει χαμηλά- συνήθως σκέφτεσαι: «Τι μπορεί να σκέφτεται τώρα;». Πράγματι, πεθαίνεις να το μάθεις. Καημενούλη μου. Μερικές φορές, η περιέργειά σου είναι πιο δυνατή κι από τους μεγαλύτερους φόβους σου. Πολύ καλά, λοιπόν. Δεν θα σου χαλάσω χατίρι, θα σου πω. Καταρχήν, κάθε γυναίκα αντιδρά διαφορετικά, ωστόσο με αυτά που θα διαβάσεις, είμαι σίγουρη ότι θα σου λυθούν μερικές απορίες και θα μείνεις και με ανοιχτό στόμα. Εντάξει, κλείσ' το προς το παρόν και διάβασε. Αν εξακολουθήσεις να μη μας καταλαβαίνεις, συμβουλέψου ψυχολόγο - κατά προτίμηση, γυναίκα.
Τι σκεφτόμουν... τη νύχτα που γνωριστήκαμε
* Είσαι όντως τόσο ωραίος ή προσπαθώ απλώς να βρω κάτι ωραίο πάνω σου, μόνο και μόνο για να μη βαρεθώ και πιω δέκα Cosmopolitan, τα οποία τα φτιάχνουν και πολύ ωραία εδώ;
* Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι πρέπει να κάνω τη γλυκιά στις φίλες σου, οι οποίες είναι φως φανάρι ότι είναι ηλίθιες και δεύτερες, αν είναι να βγω μαζί σου.
* Επιτέλους! Με κοιτάς. Μμμ, ωραία μύτη. Και τα μάτια, τα χείλη μια χαρά... μια στιγμή. Μήπως αυτό το κούρεμα είναι λίγο gay; Μπα.
* Σταμάτησε να με κοιτάει. Βαριέμαι. Ας πιω ένα Cosmo, ας μιλήσω λίγο με τη φιλενάδα. Κοίτα τον πάλι. Μου χαμογελάει. Καλά, τι περιμένει; Να κάνω εγώ την πρώτη κίνηση; Α, όχι, κύριε. Αυτή είναι δική σου δουλειά. Πάρε τα πόδια σου κι έλα εδώ. Αντε, ξεκουνήσου.
Τι σκεφτόμουν... όταν ήρθες να με πάρεις για να βγούμε το πρώτο μας ραντεβού
* Γιατί δεν έχει έρθει ακόμη; Καλά, αυτό το σουτιέν μου κάνει ένα στήθος. Θα ξενερώσω όμως έτσι και σε πιάσω να τα κοιτάς και θα με κάνεις να αισθανθώ και πολύ εύκολη. Αχ, η ζωή μου είναι ωραία. Είμαι θεά. Εχεις αργήσει ήδη 5 λεπτά. Δείχνω λίγο φτηνή; Πού είσαι; Δέκα λεπτά. Δεν το πιστεύω. Δεν είσαι άνθρωπος για ευθύνες εσύ.
* Επιτέλους. Ηρθες. Με έχει πιάσει το στομάχι μου. Είσαι πολύ γλυκός. Ωραία ρούχα - δείχνεις τόσο άνετος, φαίνεται ότι ξέρεις τι σου πηγαίνει. Αλλά πραγματικά αν θέλεις να σε ερωτευτώ, κάτι πρέπει να κάνουμε με αυτό το μαλλί. Μήπως διαγράφεται το εσώρουχό μου; Γαμώ το, θα πάω να το βγάλω. Κι αν κάνω καμιά απρόσεκτη κίνηση και δεις ότι δεν φοράω; Θα με περάσεις για την Πάρις Χίλτον και θα με πας στα ΧΧΧ. Εγώ είμαι μία κυρία, δεν κάνω τέτοια. Είμαι ήδη τρελή για σένα, φαντάσου τι θα γίνει αν με πας εκεί.
Τι σκεφτόμουν... στο πρώτο μας ραντεβού
* Λοιπόν, τι θα γίνει; Θα με ρωτήσεις κάτι ή θα αρχίσω να σου λέω για το παράλυτο σκυλί της μαμάς μου, το οποίο προχωράει με ρόδες; Αν δεν με ρωτήσεις σε 5 δευτερόλεπτα, μάλλον δεν είναι να είμαστε μαζί. Εντάξει, 10, 15. Επιτέλους: «Σου αρέσει η δουλειά που κάνεις; Είσαι ευχαριστημένη;». Δεν πειράζει που είναι το προβλεπόμενο. Τουλάχιστον ρώτησες πριν φτάσω τα 100.
* Ωραίο εστιατόριο. Σύγχρονο, αλλά όχι δήθεν. Τι; Δεν βρίσκουν το όνομα; Ωραία, τώρα θα φωνάξεις και θα γίνω εγώ ρεζίλι...
* Τι άντρας είναι αυτός; Είπες: «Εντάξει, δεν πειράζει. Θα πιούμε ένα ποτό στο μπαρ μέχρι να βγάλετε άκρη». Εχω μείνει με ανοιχτό στόμα. Λες να μου φύγει το κραγιόν;
* Μια στιγμή... πολύ άνετος το παίζεις. Μήπως σε ξέρουν; Εχεις ξαναφέρει κι άλλες εδώ; Ηταν καλύτερες από μένα; Πιο αδύνατες; Πιο νέες; Πιο όμορφες; Ψέματα έλεγα ότι σκεφτόμουν ότι δεν θέλω να προσέξεις το στήθος μου. Σταμάτα να κοιτάς τον κατάλογο και κοίταξέ τα! Σιγά, τώρα που σε ξαναβλέπω, δεν μου αρέσεις καν.
* Πρέπει να σκεφτώ κάτι νόστιμο να πω για να δω αν θα ανταποκριθείς και πώς θα απαντήσεις. Ευτυχώς που έχω πιει μόνο ένα ποτό και μπορώ να πάω μέχρι την τουαλέτα και να ξαναφορέσω το εσώρουχό μου.
* Μόλις είπες ότι το μενού είναι «εύπεπτο»; «Πες μου ότι δεν είπες ότι το μενού είναι εύπεπτο». Χριστέ μου. Το είπα φωναχτά; Αυτό ήταν κακό. Γιατί πρέπει να γίνομαι σαρκαστική όταν είμαι νευρική;
* Χρυσούλι μου. Κοίτα κοκκίνισες και λες: «Είμαι νευρικός. Συγγνώμη. Είσαι πολύ όμορφη» και τώρα που το είπες κι αυτό αισθάνεσαι γελοίος. Εμπιστέψου με, όμως, ήταν αυτό που έπρεπε να πεις.  Είμαστε τόσο ταιριαστό ζευγάρι. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να κάνω παρέα με τις φίλες σου, μόνο μη μου ζητήσεις να πάω για ψώνια μαζί τους. Ολα κι όλα, δεν είμαστε όλες ίδιες.
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory